Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
elég jó párosítások voltak tegnap
Nets - Warriors
Memphis - Suns (itt még sérüléshullám van?)
Clippers - Mavs
Lakers - Portland -
perempe
veterán
Thomas Bryant teljesítménye nem mindennapi.
-
adalbert1
veterán
válasz
perempe #11995 üzenetére
Hát, egy jobb jegy azért mélyen zsebbenyúlós lett volna sajnos, habár ha egyszer a nyakamba szakad egy lottónyeremény, tuti fogok courtside seaten ülni
Mi nagyjából ezt láttunk, háromszoros optikai zommal fényképeztem: [kép]
(a SAP logónál ül courtside Magic).
Ami kicsit csalódás volt, az a párizsi NBA store, mezből kb. ugyanaz volt a választék, amit online vagy itthon is megkapsz, ami érdekes lett volna, hogy tudsz custom feliratozott mezt a helyszinen készíttetni, előttünk sétált ki egy kissrác 23-as Bulls mezzel a saját nevével feliratozva.
Ezeket a komolyzenei programokat honnan nézed ki amúgy? Van ezeknek az eseményeknek valami naptára, ahonnan lehet előre informálódni, vagy úgy vadászod össze őket? -
perempe
veterán
válasz
adalbert1 #11994 üzenetére
Én 2009 októberében voltam a Nets-Nuggets meccsen, akkor még az IZOD-ban játszott a hazai csapat, a 2xx-as szektorba szólt a jegyünk; bár lehetett látni mindent, tévén jobb azért. Ha megyek valamikor NBA meccsre, ami nem valószínű, akkor legközelebb jobb jegyet veszek.
Jópár magyar koncert után dec. 4-én nekivágtam Bécsnek, a LSO/Rattle Bruckner 7.-et láttam[link] [link], azt nem lehet közvetíteni az analóg hangszerek miatt.
A jan. 1-i koncertet már úgy néztem, hogy jó lesz-e a helyem legközelebb. -
adalbert1
veterán
válasz
attiati #11982 üzenetére
2 barátommal általában nézzük, egyikőjük kb. minden héten, én általában havi egyet megnézek, mikor úgy adódik.
Sikerült kijutnom a párizsi Bulls-Pistons meccsre - hát, ez nagyon nagy élmény volt!
Ugyan az egyik balkonra szólt a jegyünk, de innen is egész jól lehetett látni, minden játékost felismertünk.
Szerintem nagyon jól áthozták az NBA hangulatát Európába, hasonló show volt, mint amit a tv-ben is látni, szinte minden alkalommal, mikor áll a játék, volt valami program.
Ami számomra furcsa volt, hogy élőben sokkal pörgősebbnek tűnik egy meccs, mint tv-n keresztül nézve.
Illetve a 90-es évek Bulls csapata miatt erősen húzunk a Bulls felé a barátommal, akivel kimentünk, így plusz pont, hogy ők jöttek (illetve vannak szimpatikus arcok a mostani keretben is, pl.: DeRozan, LaVine, AC, Vucevic). A Pistons keretéből kb. senkit nem ismerünk, jobb lett volna, ha egy kicsit erősebb csapat jön el ellenfélnek (a meccset simán hozta a Bulls).
Jó volt Magicet is élőben látni, főleg, hogy pont nemrég néztem meg a róla szóló sorozatot.
Összegezve nagyon jó élmény volt, aki teheti, menjen el egy hasonlóra, mi tervezzük, hogy menjünk még a jövőben is. -
perempe
veterán
Meglepetést hozott a Blazers-Lakers.
-
diegho
nagyúr
Csinált már valaki otthonra kosár pályát?
Gondolkodom rajta, hogy a nyaralóhoz kellene egy pálya, de fogalmam sincs milyen burkolat legyen. -
borges7
aktív tag
válasz
attiati #11982 üzenetére
Régebben néha, de majd belenézek, mert nem rossz amúgy.
Más, most nézem a Kings-76ers-t, 30 pontos swing volt, -21-ről fordított a Philly, Embiid és Harden nélkül!
Ha ilyen védekezést tudnak majd lerakni a playoffban, akkor keleten megszorongathatják a
Celtics vagy a Bucks tökeit is. -
attiati
veterán
alley oop-ot szoktatok nézni?
[link] -
attiati
veterán
válasz
borges7 #11978 üzenetére
nagyon kellenek ezek a győzelmek a Lakersnek
Davis állítólag épülget, jövő héten talán visszajöhet
Febr 9. trade deadline, előtte szeretnék látni, hogy kell e még valakit hozni a csapatba.Elég tömör a nyugati csoport, de így is max egy play-in hely néz ki megint.
-
borges7
aktív tag
Hoppá, a Lakers nyert egy szoros meccset! Úgy, hogy ők fordítottak a végén. [link]
Warriors B csapat meg majdhogynem simán verte a Cavs-t, csak a legvégére lett szoros.
Denver pedig Jokic nélkül is simán nyert, remek csapatjátékkal, 38 gólpasszt osztottak ki.
-
perempe
veterán
Hosszabbítással végződött a Boston-Golden State, ez történt a rendes játékidő végén.
A rengeteg hiba miatt érdemes megnézni.
Tatum Curry-t támadja, több labdát elad,
Horford szépen védekezik, hármast is dob. -
szebe
addikt
Ha valakit érdekel, 8-tól Wembanyama francia bajnokija az NBA yt csatiján élőben: [link]
-
perempe
veterán
válasz
borges7 #11972 üzenetére
Pöltl is cserélhető, számomra nem világos, miért kínálhat csapata 58/4-et
-
saen
veterán
válasz
borges7 #11972 üzenetére
Árulja az túlzás, de az biztos, hogy nem a Sunsnál fogja befejezni a karrierjét. Ha lesz egy sztár aki reálisan a Sunshoz akar/tud jönni, akkor jó eséllyel a csere részese lesz. De ez legkorábban nyáron szerintem, most még no-trade clause van és Aytonnak is bele kell egyeznie minden cserébe.
Az új tulajdonos mit akar, az fog sokat számítani. Ezt még nem tudjuk, lehet front office csere is lesz. -
borges7
aktív tag
Közben a Suns "árulja" Ayton-t [link]
-
perempe
veterán
Szépen jön fel az OKC, jelenleg 1.5 meccsre vannak a 6. helytől
-
borges7
aktív tag
EVERY ANGLE of Nikola Jokic's CLUTCH Step-Back Three [link]
A csarnok felrobbant, a többiek üvöltve rohantak felé-meccsnyerő buzzer volt, na jó, 0.2 maradt az órán-ő meg mintha mi sem t9örtént volna, úgy kocogott vissza
-
perempe
veterán
a Miami Heat-nek több jó UDFA játékosa van, erről
cikk is készült pár hónapja, Gabe Vincent nagyon él. -
diegho
nagyúr
válasz
attiati #11962 üzenetére
Nem nagyon követtem, hogy mi volt vele, de a Torontói szezon óta nem igazán találta meg a helyét szerintem, plusz a sérülések. Így pár év távlatából azt mondom, hogy rosszul döntött. A csúcson volt, sőt azon is túl. A legnagyobbat hajtotta végre szerintem (eltekintve attól, hogy milyen módon akart távozni), mert elcserélték és ahová cserélték, ott lett bajnok és finals MVP. Igazán szép idény volt, még akkor is, ha kellett hozzá Durant és Klay sérülése. Onnan viszont jött a lejtmenet. Nem értem miért akart PG13 mellett játszani, abban a srácban semmi bajnoki gén nincs. Ahelyett, hogy bement volna James és Davis mellé, vagy akár fölé, mert abban biztos vagyok, hogy James hajlandó lett volna bőségesen teret adni neki, hogy újra bajnok legyen, de inkább elment a clippershez...
-
borges7
aktív tag
válasz
attiati #11962 üzenetére
Ez is nagy volt, de én Wall-én jobban meglepődtem, meg az talán még látványosabb is volt,
mert egy kézzel, ráadásul ballal csinálta [link]Mondjuk jó volt ez így, az övék voltak a highlight-ok, miénk meg a W
Jokic hiánya ellenére 24-20 lett a gólpassz arány a javunkra. -
attiati
veterán
Jokic nélkül is behúzta a meccset a Denver.
-
perempe
veterán
Kessler-t nézzétek meg a ZH-n!
-
borges7
aktív tag
válasz
borges7 #11955 üzenetére
Ha valaki nem olvassa el az egészet, annak egy röpke idézet:
"It was awesome," Warriors star Stephen Curry said of the atmosphere. "... It was cool to see them recognize their 50-year history and all of the great moments that have gone into this organization, the successes and championships they've had and the greats that were in the building. It was awesome to experience and it just takes 64,000 to bring our best road performance of the year."
Other Spurs luminaries aside from Robinson were in attendance as Becky Hammon and Tony Parker were seen sitting together courtside while Manu Ginobili was in a suite. Warriors coach Steve Kerr, who won two championships with the Spurs as a player, said he got emotional during a video tribute for him before the game.
"They played the video and introduced me, and to get an ovation from 68,000 fans gives you chills," Kerr said. "This was a really special night ... Feeling the way I did, I know how fortunate I was to be a part of the Spurs."
-
borges7
aktív tag
Közben itt az új NBA nézőszám-rekord, a ma hajnali Spurs-Warriors-on.
Mondjuk más örömük nem nagyon volt, 31 pontos verést kaptak[link]
Spurs set NBA attendance record with 68,323 at Alamodome
-
borges7
aktív tag
válasz
diegho #11949 üzenetére
Ja, állítólag-illetve én is így tudom-ez a lepacsizás a dobás után nem számít faultnak.
De ne tévedjünk, ha ezt mondjuk James dobja, a spori úgy fújja be, hogy oda se néz...Egyébként ha így van, szerintem nem jó szabály.
Elég gyenge meccs volt amúgy, hibát hibára halmoztak, Westbrook is az eszetlen faultjaival, mikor már büntető jár érte. -
attiati
veterán
válasz
diegho #11949 üzenetére
pedig ott áll a bíró 2 méterre és végig a dobást nézi
jó nagy pacsi volt -
attiati
veterán
LAK-DAL
Őrült meccs a végére.
Ilyet se láttam még. Westbrookot ennél jobban nem lehet megalázni
15 mp van hátra, Lakers vezet és támad. Dallasnak faultolni kell, hogy maradjon elég ideje. Westbrookhoz kerül a labda, 67%-os büntetőző, úgyhogy Dallas egyből rávetődik, egyértelmű fault. De a síp néma marad, a labda megy tovább Schröderhez (91%-os büntetőző) és rajta fújnak faultot. A Dallas kikéri a challenget azért, hogy inkább Westbrook dobja már a büntetőket
De ilyen challenget nem lehet kérni, úgyhogy azért kérnek, hogy nem is volt fault.
Visszanézik, volt fault, Westbrookon, úgyhogy challenge bukta, Westbrook megy büntetőzni.
A fejét érdemes nézni
James mutatja a közönségnek, hogy mindenki maradjon csöndben
Russel persze bedobja most mindkettőt...Utána Doncic bevág egy hármast, mint a világ legtermészetesebb dolga, döntetlen.
Lakers még támadhatott egyet a vezetésért és a bírók újból hibáztak, 3 büntető helyett semmit sem fújtak.
De nem maradt több challenge, így hosszabbítás.
Dallas lesimázhatta volna a tartalékos Lakerst. Ehelyett +5 perc.
Utána is érdemes nézni, csak ennyit mondokÁllítólag nagyon fizikális meccs volt
[csak vágott verziót találtam]James 400 pontra van all time #1-hoz.
-
attiati
veterán
válasz
borges7 #11946 üzenetére
nagyon nem követem Simmons pályafutását.
Szerintem egy (sport)pszichológus / mentor / coach kellene neki elsősorban.Mindig a focista Suarez jut eszembe, aki balhés volt a harapásai miatt, szinte lenullázta az értékét. Közben meg egy őstehetség volt. A Barca bevállalta ócsón' és embert faragott belőle újra. Messi sem vitte volna sokra (a szociális készségei miatt) az amcsi NBA közegben.
-
perempe
veterán
Két érdekes statisztika:
Miami 40/40 büntetőzése szerdán, 1 ponttal nyertek;
Ben Simmons 0 pont, 13 gólpassz, 9 lepattanó, 0 eladott labda a Boston ellen. -
szebe
addikt
Itthon azért még mindig komoly gondok vannak: [link]
Srácot leginkább 2. kör közepe-végére várják (már ha egyáltalán), nem hogy top10, lol.
Az meg más kérdés, hogy mennyire hihető, hogy 18 éves. -
attiati
veterán
Összetennétek Lukat és Jokicot egy csapatba?
Fizu szempontból ennek lehet bármi realitása? -
saen
veterán
Úgy látszik többször kéne ilyeneket írnom
Suns megverte a Warriorst éjszaka, úgy hogy a kezdőkből csak Bridges játszott és a cserepadról is volt hiányzó. Fura ez az NBA néha... Ma este viszont repül a csapat Denverbe, kétszer egymás után nem lesz ilyen meccs. Szóval Nuggets szurkolók élvezni fogják a köv meccset.
-
attiati
veterán
-
diegho
nagyúr
Bazska cameózott az RTL új sorozatában. Felsírtam amikor megláttam.
-
borges7
aktív tag
Egyébként tévedés ne essék, én sem tekintem őket igazi bajnokesélyesnek(még), de a potenciál ott van a csapatban.
-
borges7
aktív tag
válasz
attiati #11923 üzenetére
Igen, de az idei csapat sokkal jobb, mint bármelyik eddigi. Ahogy írtad is, Brown és KCP is nagyon jó igazolás volt, mindkettő jó védő, illetve 2-way player, Gordon élete formájában van, kiválóan összeszokott már Jokerrel, Murray kezdi visszanyerni a sérülése előtti formáját, és Bones is egyre jobb csereirányítóként, persze csak támadásban, de ott rengeteget fejlődött.
Plusz még ott van ugye Green, aki most sérült, rutinos veterán, aki szintén hozzá tud tenni a játékhoz. Ha Porter is tud még szintet lépni, akkor ez a csapat még sokra viheti. -
attiati
veterán
válasz
borges7 #11919 üzenetére
Jokic nagyon egyedül van, emiatt elfogy a rájátszásban a meccsek legvégére, szerintem főleg fejben. Ehhez kellene Murray. Hylandben is simán látom, hogy át tudja venni idővel Murray szerepét, csak még nagyon fiatal.
Tavaly még így is a Denvernek volt a legtöbb esélye megfogni a GSW-t, szerintem.
-
attiati
veterán
válasz
nmate91 #11918 üzenetére
Pontosan. Bruce Brown és Boney Hyland erősíti a csapatot. Gordon is jobb idén.
Portert és Murrayt kellene felhozni Jokichoz. Ha idén se lesznek döntő közelében, akkor lehet előveszik az edzőt.Közben Denverben megint állt a játék tegnap, ismét gyűrű ferdülés miatt
Ez a jelenet is vicces volt.
Kettős faultot fújtak. -
diegho
nagyúr
Pontosan az elmúlt évek miatt írtam amit. A számokat hozta mindig, de majd meglátjuk idén. 5 éve is mindenki kiröhögott, amikor azt mondtam, hogy Booker all star lesz...
-
borges7
aktív tag
-
nmate91
tag
válasz
diegho #11917 üzenetére
Azért erősen befigyelt az, hogy két legjobb játékos mellette mindig sérült volt kb. De még mindig egy nagyon fiatal csapat és van idejük. Védekezésben pedig lehet fejlődni és csapatszinten elrejteni a hiányosságokat is. Aztán még mindig a legjobb támadójátékos a ligában.
-
diegho
nagyúr
Jokic szerintem tipikus regular season player. Ha alapszakaszban nézem, akkor top 3, ha playoffban, akkor top 10-be sem fér be. Nem tudom elképzelni azt, hogy egy tapasztalt edző ne használja ki a védelmi hiányosságait a playoffban.
-
nmate91
tag
válasz
diegho #11913 üzenetére
Meglehetősen gyenge a mezőny, főleg nyugat. Szerintem elmehetnek a döntőig ha minden klappol, de pl. Celtics vagy Giannisék behúznák.
Jokic mellé kellene egy de minimum kettő nagyon jó védő (2-es és 4-es) akik magabiztosan dobnak és labda nélküli mozgásuk elit. Mint Gordon, csak jobb.De Murray pl. alapvetően passzol mellé.
Jobb játékost Jokicnál meg kb. lehetetlen odavinni. Támadásban meg ő a liga legjobbja, szóval felesleges is. -
diegho
nagyúr
Biztos velem van a baj, de én továbbra sem hiszem el, hogy a Nuggets bajnok lesz, amíg Jokic a legjobb játékosa. Feltéve, hogy nincs komoly sérülés az ellenfeleknél.
-
perempe
veterán
Bam mutatott Olajuwon-ra emlékeztetőt a Clippers ellen
-
nmate91
tag
Csak ennyi: Celtics
-
perempe
veterán
Most is volt 50+ pontos dobó, az első negyedben volt látványos labdaeladás (Beal).
-
saen
veterán
válasz
nmate91 #11906 üzenetére
CP3 szerintem nem tartalékol. Lassabb lett egy picit és már nem tudja olyan hatékonysággal megcsinálni a dolgait mint korábban, könnyebben levédekezik. Az ő karrierje szerintem ennyi volt, lehet ez az utolsó éve. Jövő évi szerződése nem garantált, csak 15.8m a 30m-ból, új tulaj simán előfordulhat, hogy ezt már benyeli.
-
diegho
nagyúr
Ezt a teljesítményt látva egyre szomorúbb, ami a LAkersnél megy. Ha össze tudták volna rakni köré a csapatot, simán lehetne finals MVP 38 évesen. Elnézve, hogy Hield dobta eddig idén a legtöbb hármast, egyre inkább azt mondom, hogy azt a cserét meg kellett volna csinálni. Legalábbis azt jelentették, hogy volt egy Westbrook+2 pick Hield+Turner-ért cserébe. Hield annyira perfekt fit lenne James mellé, Turner pedig AD mellé... nem értem őket miért egy szupersztárra várnak... majd a végén elhozzák valahogy DeRozan-t aki abszolút nem illik a csapatba, csak azért, mert nagyobb névnek számít, mint a másik kettő.
-
diegho
nagyúr
Tudom LAkers szurkoló vagyok, de azért amit James 38 évesen művel, az egészen elképesztő.
-
borges7
aktív tag
Itt a GSW-Hawks vége+OT [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest