Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
Valerio-Bodon közben Exhibit10 szerződéssel edzőtáborozik a Lakersnél. Szurkolok, hátha beesik legalább egy G-League szerződés. [link]
#13699 ben11
Knézy remekül tud helyezkedni, a válogatott meccseken is tökéletesen felmondta a kötelező szöveget, amiben nem kevés "politika" volt. Közben azt hiszi, hogy ért a játékhoz, mert 30 éve "profi" volt. -
ben11
őstag
Basszus. Nézem illetve munka mellett inkább hallgatom a Kanada-Szerbia elődöntőt és egyszerűen nem tudom, hogy ki a fene lehet az a zsizsu, majd dzsidzsu, erre kiderül hogy a jó Knézy SGA-t próbálja a maga módján emlegetni. WTF??
-
szebe
addikt
Érdemes nézni egyébként a VB-t, ma már az izgalmas rész megy.
Litvánok úgy néz ki simán kizúgnak a szerbek ellen, annak ellenére, hogy az utolsó csoportmeccsükön verték USA-t. Többen azt sejtik (és engem sem lepne meg), hogy az amcsik inkább a könnyű ágat választották. A szerb-szlovén-kanadai ág helyett az olasz-német-lett vonalon mennek.
Apropó, Kanada. Egy, már szinte elvesztett meccset hoztak vissza a spanyolok elleni ki-ki meccsen, SGA és Brooks vezetésével. -
perempe
veterán
-
attiati
veterán
hú, nekem kifejezetten tetszett a Curry - Underrated
Teljesen emberi, tök jó látni ennyire fiatal kortól és erre helyezve a hangsúlyt.
Látjuk, hogy semmit nem változott.
Hosszabb verziót is megnéztem volna a fiatal éveire fókuszálva.
Baromi jó, hogy 20 éve már mindenhol kamera volt és megörökített egy csomó mindent.
Valószínűleg Curry maga is szerette volna, hogy a fiatal és érzelmekkel teli éveire fókuszáljanak. Családközpontú, egyszerű srác.Persze ettől függetlenül jöhetne Curry-ről egy másik szemléletű dokufilm is.
Curry a profi. -
saen
veterán
Kapott Harden egy 100k-s büntit a fenntiekért, de ami vicc az egészben, hogy a legnagyobb problémája az NBA-nek nem is a hazugozással volt, hanem hogy azt mondta, hogy nem játszik többet olyan csapatnak ahol Morey van.
-
saen
veterán
válasz
nmate91 #13689 üzenetére
Lehazugozta a GM-et... Nem tudom milyen dealjük volt amit nem tartott be... Az jött ki csak, hogy nem cserélik el, mert nem kaptak érte megfelelő ajánlatot.
Egyébként meg Morey is konkrétan hülye, nem tudom miből gondolja, hogy a mostani csapat bajnokesélyes, mert ügye erre hivatkozik. Ez így egy katasztrófa lesz és nem csodálkoznék ha rövidesen Embiid-nek is elege lenne.
Szerződéshez meg nem csak azért ragaszkodnak a sztárok, mert garantált, hanem azért, mert a sapka miatt kb nem tudnak elmenni, csak aprópénzért.
-
nmate91
tag
Harden borítja a bilit
-
perempe
veterán
Harden úgy döntött, hogy él az utolsó éve, most meg nem hajlandó edzőtáborozni
-
szebe
addikt
Ha már említettem a vb-t, Giannis nem lesz ott [link]
Lefordítva: nem akar megsérülni
-
saen
veterán
Vlatko Cancar (Nuggets) is szakadt ACL, Szlovéniái nemzeti csapattal csinált valamit. Nem tudom ő mennyire volt tervezve játékügyileg, de jó eséllyel ő is kihagyja a szezont.
-
saen
veterán
AD: 3 év, 186m, hosszabbított.
-
saen
veterán
Montrezl Harrell megsérült edzés közben, torn acl és meniscus, simán lehet, hogy ennyi volt a karrierje
-
attiati
veterán
-
.LnB
titán
válasz
Bazsi1987 #13664 üzenetére
Untold: Malice at the Palace
The Redeem Team
The Last Dance
Shaq
Legacy: The True Story of the LA LakersHirtelen ezek jutottak eszembe kosaras témában. És persze nekem a The Last Dance a top innen. Ha túl van kicsit "Jordanizálva", ha nincs.
Ezek közül van ami csak egy dokumentumfilm, de sok több részes sorozat. Mint a Lakers-es. És az is nagyon jó.
Bónusznak pedig ott a Winning Time: The Rise of the Lakers sorozat. Ami szintén nagyon jó. [trailer]
-
perempe
veterán
Sajnos én se tudok sok jót mondani rá...
- inkább az egyetemi meccseire fókuszál, bár ez új nekem
- így pl. a 2022-es bostoni döntő nagy meccsével se foglalkozik
- nem beszélnek róla, hogy lett jó játékos, hogyan edzett
- erről lett volna kinek nyilatkoznia, az egész család kosaras
- pár vágás túl gyors, pl. amikor a második meccsén 32 pontot dob
- pocsék (AI?) fordítás (most difficult schedule - ütemterv sorsolás helyett)
- van benne (UCLA) Westbrook
- tele reklámmal
- ebben is van genderezés, nem ússzuk meg
- van pozitív üzenet a film végén -
-
nmate91
tag
Bronny Jamesnek hírtelen szívmegállása volt, de kint van már az intenzívről.
Brown meg közben aláírta az eddigi legnagyobb nba dealt. 300+ milla. -
perempe
veterán
Elérhető a Stephen Curry: Underrated (2023).
-
borges7
aktív tag
Ez volt már? The Secret To Ionescu DESTROYING The 3 Point Contest Record | 2023 WNBA Highlights [link]
Hajlok rá, hogy igazat adjak Nick-edzőnek, hogy a "titok", ahogy beleáll, pontosabban
beleszökken a dobásba. -
attiati
veterán
Szerintetek a Kings vagy a GSW lesz előbb bajnok?
Annak kapcsán kérdezem, hogy Chris Paul-nak szerintem nem a GSW-be kellett volna menni, ha gyűrűt akar.
-
perempe
veterán
Bol -> PHX
-
perempe
veterán
-
nmate91
tag
Lonzo kihagyja az egész 23-24-es szezont, Bulls meg kapott valami Disabled Player Exceptiont, 10,2M dollár értékben.
Belőle sem lesz már játékos. Pedig elit védő volt, fejlődött a dobása is folyamatosan. Olvasni meg nagyon tudta a játékot. -
attiati
veterán
Doncic meg állítólag elkezdett szálkásítani ezerrel
-
perempe
veterán
Brooks -> HOU
-
perempe
veterán
Cam Boozer > Bronny James
-
perempe
veterán
Pop marad (edzőként 80/5 nem rossz)
-
perempe
veterán
válasz
nmate91 #13628 üzenetére
Jabari Smith 33 pts 3 threes 7 rebs vs Blazers 2023 Summer League
A vége miatt érdemes megnézni. -
-
sp8787
addikt
Lehet ,hogy csak az idegesseg de ezt fajdalmas volt nezni.
Van hova fejlodni. -
nmate91
tag
válasz
perempe #13627 üzenetére
Nem igazán találta a gyűrűt, leginkább ránézésre a tempó zavarta sokszor, fél lépéssel sokszor le volt maradva. Ebben lehet tanulni Jokictól, Doncictól, hogyan kell lassítani a saját tempójára az egészet.
Na, de szezonkezdetig elég is volt ebből a G ligás kosárlabdából. -
perempe
veterán
Victor Wembanyama vs Charlotte Hornets
9 pts (2-13 FG, 1-6 3pt, 4-4 FT), 8Reb 3Ast 5Blk 3TO -
diegho
nagyúr
Portland 4 első köröst és 2 minőségi játékost kér Lillard-ért. Ezt szerintem senki nem adja meg.
-
ImACeltic
őstag
Szerencsétlen milyen bulvár kalandokba csöppen már a szezon előtt.
-
borges7
aktív tag
BEHIND-THE-SCENES: The Denver Nuggets Championship Parade [link]
Malone
-
perempe
veterán
Ugye mindenki látta Tre Mann zsákolását?
-
.LnB
titán
válasz
borges7 #13614 üzenetére
Én mindig tisztelem ezeket a lépéseket, amikor valaki hűséges, vagy kimutatja a sport iránti szeretetét (nem mondom, hogy WB most ezt tette). Viszont az is világos, hogy a 47millát már senki sem adta volna meg neki nem?
Valószínűleg jól érzi magát, megbecsültnek, ezért lojális maradt. -
borges7
aktív tag
Mit szóltok Westbrook visszaigazolásához a Clippersbe? jó sok pénzről mondott le,
tavaly még 47 milliót keresett, most két évre 7.9 millióért szerződtették. [link] -
perempe
veterán
Elkezdődött a Summer League, a ZH idáig 12 új videót töltött fel.
-
ben11
őstag
Fú, ez az USA keret elég harmatos a vb-re.
-
saen
veterán
Eric Gordon is aláírt a Sunshoz
Alakul a csapat szépen, bizakodó vagyok.
-
sp8787
addikt
"The Trail Blazers do not plan to cooperate with Damian Lillard on his trade request to the Heat"
Varhato volt, kb marhak lennenek semmiert odaadni ugyhogy ez csak egy 3ik csapattal lehetseges sztem.
Amilyen hurkabel volt eddig Lillard barhova trade-elik ugyse fog bojkottalni mint pl. Harden.
Ezert vszinu ,hogy a Harden trade lemegy mert csak veszit az ertekebol ha oszre megint meghizik. -
perempe
veterán
Érdemes megnézni az Air c. filmet, amiben a Nike MJ-t szerződteti. Van pár olyan poén a filmben, ami nem érthető kívülállók számára
. Annyi bajom volt vele, hogy az a színész, aki Jordant játssza, se magasságra, se korra, se arcra nem stimmel. A büntetővonalról zsákolás is benne van a filmben, a feliratok a kedvenc jelenetemmel kezdődnek.pl. amit Barkleyról mondanak
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest