Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Én a Boston helyében elgondolkodnék, hogy az összes nem top15-ös pickem + játékosokat tradelném a NY-kal Meloért. Végén még mindenki jól járna. Amennyi pickje van a Bostonnak, lassan 2 csapatot kiállíthatnának.
-
diegho
nagyúr
2. Pick, remélem csere lesz és nem Lonzo-ra akar Magic építeni.
-
diegho
nagyúr
Na este eldől, hogy lesz-e esélye a LAkers-nek az elkövetkezendő 5 évben playoff-ba jutni. Bár én akkor sem vagyok benne biztos, hogy a 18-19-es szezonban nem lehetnénk bajnokok, ha ez a pick most nem jön össze.
Mozgov és Deng menjen a francba, marad Clarkson és Zubac szerződéssel. PG13 és Cousins free agent lesznek, sőt igazából 3 nagy free agent is beleférne, akár Westbrook akár IT4. -
perempe
veterán
Olynyk alkotott [link]
-
ImACeltic
őstag
Alex Kennedy
Reminder: The 2017 NBA Draft Lottery is on Tuesday (May 16) at 8 p.m. ET. It's on ESPN. Here are each team's odds of winning the No. 1 pick.
Reminder: The Lakers must land in top 3 otherwise their pick goes to the 76ers. Also, the 76ers have the right to swap picks with the Kings.Bocsi Laker fanok, de remélem kicsúszik az első 3-ból a pick és akkor talán lesz két TOP5-ös pick-je a Sixers-nek és tovább tudnak építkezni vagy 1-2 jó igazolással jövőre akár egy szépen helytálló PO csapatot is összerakhatnak. May the health with you Sixers, of course. Embiid, Simmons......erre a két emberre kib@szottul kíváncsi vagyok egy teljesen idényen keresztül.
-
ben11
őstag
Valaki lépjen még Leonard alá..Szomorú meccs volt ez.
-
perempe
veterán
Zaza elintézte Kawhit
-
diegho
nagyúr
Ez a Popovich mekkora arc:
"I don't want to talk too much about Patty Mills, because the more I say good the more we're gonna have to pay him (in free agency)." -
perempe
veterán
Leonard és Parker nélkül nyert magabiztosan idegenben a Spurs, vasárnap már a Warriors vendégei lesznek.
-
diegho
nagyúr
NBA Playgrounds-t próbálta valaki? Nekem most tölti a steam, elég nagy fun faktor van benne videók alapján.
-
perempe
veterán
a 4. meccsen nagyon utaztak a washingtoni játékosok Isaiah Thomasra. hiába dobott 19 pontot, róla legalább ennyit dobtak (-30 +/-).
-
perempe
veterán
Tony Parker is kidőlt
-
perempe
veterán
nagy meccs volt a második Boston-Washington, IT4 nagyot játszott [link]
-
diegho
nagyúr
Pár napja volt egy érdekes press conference Hoiberg-el, aki burkoltan tett egy megjegyzést IT4-re. Igaza volt, lassítva látszik, hogy kb az összes dribble-je szabálytalan. Igaza van, mondjuk a szabály eléggé régi, de ettől még IT4 dribble-jei szinte mind travel-ek. Érdekes dolog ez, eddig senki nem nézte ezt meg?
-
diegho
nagyúr
Szerintem ebben a sorozatban egyértelművé vált, hogy a Bulls-t újra kell építeni. Az, hogy Rondo kidőlt és ennyire összezuhantak egyértelműen arra utal, hogy ez a csapat rossz. Edzőt is váltani kell, az egyértelmű, de az, hogy a Wade - Butler páros ennyire gyámoltalan legyen Rondo nélkül, az már megengedhetetlen a Playoff-ban. Én mindkettőtől szabadulnék. Butler-ért a drafton kell pickeket szerezni, Wade pedig remélhetőleg nem marad player option-el. MCW-t is gyorsan küldeni kell és értelemszerűen egy backup PG-t kell draftolni, valamint egy jó Wing-et.
-
ben11
őstag
Sajnálom a bakokat és a mackókat is. Azért megmutatták hogy kell velük számolni.
-
diegho
nagyúr
Ez a Boston - Chicago arra volt jó, hogy megtudtuk Rondo még mindig meghatározó játékos, Wade és Butler viszont nem igazán tudott felnőni a feladathoz.
-
ben11
őstag
Az első negyedben mi pusztítást végzet a GSW..
-
ImACeltic
őstag
Én a Bucks-nál csináltam régebben egy Antetokounmpo-Middleton-Parker-Noel-Embiid ötöst. Padon Maker, Ross, Robin Lopez, Brogdon akiket jobban használtam. Mondjuk én nem szimuláltam le pár szezont hanem játszottam velük 10-15 meccset, de valószínű hasonló eredmény jött volna össze vagy max 1 év után kezdtük el volna gyűjtögetni a gyűrűket amikor már mindenki jobban beérik.
-
diegho
nagyúr
2K17-ben megpróbáltam újjáépíteni a LAkerst a realitások talaján maradva. A 19-20'-as szezonra ilyen kezdőt hoztam össze: D' Russel, J. Butler, P. George, Nance Jr., R. Gobert. Megmondom őszintén Gobert-et nem tudom hogyan szereztem meg, Ingram, Randle, Clarkson is a trade részei voltak az biztos. Butler pickekért jött, George ingyen, megtámogattam minimumért elérhető veteránokkal. Az eredmény 2 egymás utáni bajnoki cím, a harmadik sajnos nem jött össze. Gobert-en kívül szerintem reális lehet az, amit összehoztam. Igazából jöhetett volna Gobert-en kívül más center is, akár nála jobb is.
-
perempe
veterán
Favors hány százalékos lehet?
-
diegho
nagyúr
válasz
perempe #6058 üzenetére
Nagyon fontos volt mindkét csatornán ugyanazt a focimeccset közvetítetni élőben...
Az OKC innen már nem jön vissza, 4-1 lesz a vége.
A Bulls-t nagyon sajnálom, simán övék volt a párharc, sőt ahogy játszottak, úgy főcsoport döntő is biztosnak tűnt, de Rondo sérülése mindent átírt, ha nem jön vissza hamarosan, márpedig úgy néz ki nem fog, akkor a Boston behúzza.
Iso Joe megverte a Clipperst, szerintem a Jazz megy tovább. -
diegho
nagyúr
Westbrook tripla dupla 2 negyed alatt.
-
ImACeltic
őstag
Remélem az OKC behúzza és azt is, hogy elkerülik a sérülések.
-
perempe
veterán
Blake Griffin megsérült az idei rájátszásban is
-
diegho
nagyúr
Nem vagyok Bulls rajongó, de ez a Rondo sérülés most egy főcsoport döntőbe kerülhet a csapatnak. Jó lenne a két barátot egymásnak feszülni a keleti döntőben így utoljára (Wade szerintem jövőre nem játszik főcsoport döntőt)
-
ben11
őstag
Ó hogy mit toltak a csapatok az este.
Bucks hihetetlen, remélem így már túllépnek a Raptorson.
Lebron meg mit művelt a második félidőben, az embertelen.
És végül a memphis is behúzta nem kis játékkal a 3.-at. -
diegho
nagyúr
A Bostont a legrosszabb first seednek tartják sokan, szerintem nem alaptalanul. Így, hogy megvan nekik a first seed, igazán nagy baromság volt a trade deadline előtt csendben maradni. Most lett volna esély pályaelőnnyel megverni a Cavs-t (mondjuk biztos vagyok benne, hogy ha a Boston erősít a télen, akkor a Cavs nem adja el az első helyét, mert a mostani az egy teljesen tudatos pihenés volt a szezon végére), többet ilyen nem nagyon lesz. A Nets pickje + Smart + valaki Butler-ért teljesen oké trade lett volna és most arról beszélnénk, hogy mi lesz majd a főcsport döntőben a Cavs ellen. Mondjuk mikor megláttam a köv szezonban Horford-nak kidobott pénzt, akkor azért sokkot kaptam. Worst contract in the NBA listán szorosan ott van Noah mögött a második helyen szerintem.
-
perempe
veterán
öröm volt nézni a Bullst a második meccsen. Rondo jól játszott, Lopez lepattanózott, középtávból büntetett, Wade dobott pár fontos kosarat, Zipster is jó volt.
a Boston ISO-val nem ment sokra, a Bulls könnyebben szerzett pontokat.
-
perempe
veterán
bajban a Boston?
-
diegho
nagyúr
Az Index szerint Antetokounmpo center. Minek írnak cikket azok, akik ennyire nincsenek képben a ligával?
-
diegho
nagyúr
Na megvoltak az első meccsek. Egy meglepetés van szerintem, a Jazz Gobert nélkül verte idegenben a Clipperst.
-
diegho
nagyúr
Wall elintézi az első meccset, ahogy várható volt. Én a Washington-t nagyon nagy sleeper-nek tartom, szerintem okoznak meglepetést bőven.
-
diegho
nagyúr
Azt hittem, hogy mostanában nem lesz nagyobb botrány, mint ami a LAkersnél volt a Buszos családban, erre itt van a Knicks pár hónap múlva egy hasonlóval. Komolyan mondom vicc ami ott megy több dolog miatt is. Az első dolog, hogy azt mondják a Knicks-nek jobb lesz Melo nélkül. Aztán mivel lesz jobb? Sok a fizetése valóban, de mennyivel kap többet, mint a reális? 5M-val kb, ellenben ott van Noah, aki 0$-t ér és mennyit is kap és meddig? Vagy ott van Rose, aki bár idén nem volt ultragáz, de kb a felét éri annak, amit kap. Ez a Knicks nem azért ilyen szar, mert melo ~25M körül kap, hanem azért, mert van két potyautasuk 38M-ért. Phil Jackson tényleg a legnagyobb edzők egyike, de a GM pozícióba csúfosan belebukott, el kéne már fogadni ezt végre és felépíteni a jövő csapatát. Szégyen, hogy a New York már 99 óta nem volt döntőben és 73 óta nem lett bajnok. Ezt nem is értem hogyan gondolják, hogy ráverik Melo-ra a rossz szezont, amikor ilyen offseason-t produkáltak.
-
ben11
őstag
Bucks!!! Mi meccs volt. Mit hajtottak, eszméletlen!
-
diegho
nagyúr
A Torontó mikor fog végre első meccset otthon nyerni?
-
ben11
őstag
Ez a Mil-Tor meccs már sokkal jobbnak tűnik, mint volt az előző.
-
diegho
nagyúr
Ebből a Pacers-ből nagyon hiányzik egy támadó felfogású játékos.
-
ben11
őstag
-
diegho
nagyúr
-
diegho
nagyúr
Az index.hu megint átírta a történelmet. Pau Gasol-ról ezt írják:
A spanyol kosaras a 17. szezonját tölti az NBA-ben. A Memphisnél kezdte a karrierjét, ahonnan hét év után távozott az év újoncának is megválasztott center. Ezután a Los Angeles Lakershez csatlakozott, ahol a testvérével, Marccal együtt játszott.Nem távozott, cserélték szezon közben és persze, hogy nem játszott együtt az öccsével...
-
perempe
veterán
Phil: a Knicks megpróbálja elcserélni Melót
-
diegho
nagyúr
No akkor én merek merészet álmodni:
BOS - CHI: 3-4
CLE - IND: 4-2
TOR - MIL: 4-1
WAS - ATL: 4-0GSW - POR: 4-0
SAS - MEM: 4-1
HOU - OKC: 3-4
LAC - UTA: 4-3 -
diegho
nagyúr
Több esély van rá, hogy jön, minthogy nem. A LAkersnek viszont fel kell készülnie arra, hogy ha jön egy sztár, akkor ő playoff-ban akar játszani. Deng-et a nyáron el kell cserélni, lehetőleg pick-re, ez nem lesz nehéz szerintem, úgy gondolom Mozgov maradhat még egy szezont. Ami viszont egy nagy döntés lesz, a fiatalok közül is meg kell szabadulni valakitől, mert túl sok olyan játékos van, akinek perceket kellene adni, hogy kiderüljön mire jók, így viszont egyik sem kap 30+ percet, senki nem tud kellően fejlődni és ez nem jó. Ezt nem kell elsietni, nagyon át kell gondolni. Ami biztos, hogy én Randle-t és Nance-t megtartanám, a többi már kérdéses. Russel egy nagy kérdőjel még mindig. Clarkson nem hozott áttörést Kobe távozása után, Ingram idén nagyon gyenge volt, neki kell még időt adni ez látszik. Az megint egy baromi jó kérdés, hogy ha tavaly a draft előtt normális GM irányítja a csapatot, akkor biztosan cseréli a pick-et Clarkson-al együtt egy sztárért... sajnos ez van. Ennyit számít, ha buta emberek kapnak hatalmat, nagyon nehéz lesz ebből a gödörből kijönni. Ha összejön egy top3 pick, az nagyon sokat könnyítene a helyzeten.
-
perempe
veterán
-
diegho
nagyúr
Szerintetek sem véletlen, hogy a LAkers a szezon végén nyeri a meccseket? Úgy gondolom a 3. legrosszabb helyezés volt a cél, az már megvan, most hagyják játszani a srácokat, hogy úgy menjenek el nyárra, hogy jó élményeik vannak a szezon végéről. Ez elég sok plussz motivációt adhat. Nem tudom ki találta ki, de elég jó taktikának tűnik. Innentől már csak azért kell szorítani, hogy sikerüljön a top3 pick. Ha sikerül úgy gondolom a csapat elkövetkezendő ~5 évét erősen befolyásolja. Én nagy erőkkel rástartolnék Butler-re vele és jövőre úgyis jön PG13, onnantól pedig elég szép 3-4 év elé nézne a csapat.
-
ben11
őstag
Ha éltetek már gáz jelenetet.
Pénteken tök véletlen elcsíptem egy jelenetet a Holnapi tali! című fantasztikus magyar sorozatból, amiben épp kosárlabdáztak a suliban a srácok. Persze nem is ez a durva, hanem hogy egy "menő" gyerek úgy lett beállítva, mintha valami kosárfenomén lenne. Esküszöm, a jelenet cikisebb, mint Tobey Maguire híres/hírhedt pókemberes menőzése.
Hogy osztozhassatok a fájdalomban: [link] kb 15. perctől a fekete pólós gyerek. Szerintem a forgatáson kapott először labdát a kezébe. -
perempe
veterán
Lowry visszatért!
-
ben11
őstag
Bírom, amikor a bírok elfelejtik, hogy nem a meccset kéne élvezni, hanem fújni.
Curry szép passza akkora lépés volt, mint egy ház. -
perempe
veterán
szombaton térhet vissza KD
-
diegho
nagyúr
Eljött az idő, amikor kis hazánk is szerepel a Shaqtin-ben [link]
-
diegho
nagyúr
Nem gondoltam azt sem, hogy Stephenson visszajön még a ligába, pláne nem, hogy Pacers-be, érdekes lesz.
Azt meg pláne nem gondoltam, hogy egy kenyérpirító ilyen hatással lesz a szezonra... -
diegho
nagyúr
válasz
perempe #6011 üzenetére
Harden-re szavaznék én is, mert nyernek és mert ezt egy teljesen új szerepben csinálja. Harden a Rockets alappillére, köré épül a csapat, az edzőt is Harden-hez igazították. Jó látni, hogy egy vezetés ennyire okosan kezdett el építkezni egy játékos köré és láss csodát bejött. Senki nem gondolta, hogy ez sikerülhet, mindenki leírta őket, pedig nem kell hatalmas dolgoknak történnie ahhoz, hogy ott legyenek a döntőben. (Durant nem tér vissza - Curry úgyis szar lesz a Playoff-ban, Aldridge és Gasol nem lesz egészséges) Nem elképzelhetetlen egyik sem.
-
ben11
őstag
Westbrook, már megint..
-
diegho
nagyúr
Nurkic kicsit beszólt a Nuggets-nek
-
ben11
őstag
Cavs már csak második.
-
and1ao
őstag
Ez a beszéd hogy mellébeszélsz mikor az ember ész érveket hoz fel, hogy valójában nem fejlődött valaki, csak a játékideje miatt nőttek a számai, bocs nem is a számai csak a pontjai.
Azt hittem hogy előrébb tartunk ennél.
De akkor én el is húzok innen, mert túl jól látom a dolgokat és ezek itt not very welcome.Legalább te örülhetsz magadnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció