Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
Szerintetek pakolnak csapatot Doncic köré?
Eddigi legjobb szezonját futja.
Tartja a kondiját.
Látszik, hogy akarja. -
perempe
veterán
válasz
borges7 #14097 üzenetére
Ezt a nyilatkozatát nehezen tudja felülmúlni, de megközelítette.
A Rockets nem rossz csapat, kétszer nem kéne viszont kikapni a Pacers-től.
-
borges7
aktív tag
Giannis frusztrált, miután kikaptak a Rocketstől, a Bucks egyelőre messze van egy bajnokesélyes csapattól.
“We have to be better. We have to play better, we have to defend better, we have to trust one another better, we have to be coached better,” Antetokounmpo said. “Every single thing, everybody has to be better. It starts from the equipment manager — he has to wash our clothes better. The bench has to be better, the leaders of the team have to be more vocal, we have to make more shots, we have to defend better, we have to have a better strategy, we have to be better. We have four months to get better, so we’ll see.”
-
saen
veterán
Green viszont újra játszhat, 12 meccset hagyott ki. (bár nem edzhetett a csapattal, ki tudja milyen formában van)
-
borges7
aktív tag
Zach Lowe legújabb 10-es listája, első helyen 1. Jalen Williams, true co-star, has arrived, and so have the Oklahoma City Thunder [link]
-
perempe
veterán
Grayson Allen szerethető játékos. Hányat dobott a bal sarokból?
A Lakers rontott a hárompontosok terén, pedig azt gondoltam, hogy már nem lehet alulmúlni a Heat elleni meccset, amikor 12 hárompontossal dobtak többet a vendégek.
-
saen
veterán
Chris Paul keze megsérült, műteni kell, gondolom ennyi volt a szezon. Szegényt sajnálom, minden évben megsérül...
Grayson Allen meg 9 hármast dobott ma Sunsnál
-
borges7
aktív tag
A Pacersnek pedig kellemes ellenfél volt a Hawks, 150 ponttal, és franchise-rekordot jelentő ötven gólpassz-al(Haliburton 18) küldték haza őket.
-
borges7
aktív tag
Huh, Knicks lemosta a pályáról a 76ers-t 128-92-re, Hart pedig az NBA történetének legmagasabb +- mutatójával(+46) végzett, 30 perc alatt 10 pont, 15 pattanó, és 6 gólpasszt szerezve [link]
Brunson even played reporter, asking Hart how he felt about posting “the highest plus/minus in NBA history?”
“Well, they staggered my minutes with you. So it was easy,” Hart said. -
perempe
veterán
A Spurs-Bucks meccsen az tetszett legjobban, amikor a vége előtt 1 percen belül Lopi odement Viktorhoz, elzárt, Antetokounmpo zsákolt.
-
nmate91
tag
A duci Jokic továbbá is inasba rakja népet
-
attiati
veterán
Lakers - Mini meccset végignéztem.
Szoros volt,
simán megnyerhette volna a végén többször is.Lakers James távoliját csak kettesnek ítélték.
Nincs kikockázva végig, de miliméterekkel hozzáér a vonalhoz
Sasszeme van a bírónak.Amúgy azt hittem meggyőzőbb lesz a
Mini. -
saen
veterán
OG Anunoby -> Knicks
-
nmate91
tag
Nincs nagyon időm nézni szar csapatok (
) meccseit, mi a helyzet ezzel a Scoot Henderson gyerekkel? Ígéretesnek nézett ki, de statok alapján szenved.
-
borges7
aktív tag
-
-
diegho
nagyúr
Arról olvasott valaki valamit, hogy Cuban miért adta el a Dallast?
-
saen
veterán
Aaron Gordont úgy megharapta egy kutya, hogy 21 öltéssel varták össze. Ki fog hagyni valamennyi időt.
Közben Green-nél meg az eltiltás kb 11-13 meccs lesz várhatóan.
-
borges7
aktív tag
Végignéztem a Thunder-Wolves "rangadót", hát csúnya verést kapott a Minny,
nem néztek ki jól, se elöl, se hátul. Szerintem nem fog működni ez a Towns-Gobert
felállás hosszútávon, lassúak, körülményesek voltak, könnyedén szétszedték őket.
Igaz ma elég extrán dobta a triplát az OKC, majdnem 10%-kal a szezonátlaguk felett.Itt az összefoglaló [link]
-
saen
veterán
Detroit is hasít, 27. meccsüket bukták el zsinórban, ez azt jelenti, hogy övék minden idők leghosszabb vereségi sorozata egy szezonon belül. Eddig 26 volt a csúcs...
-
perempe
veterán
LeBron két blokkot kapott ajándékba Porzingistől.
-
borges7
aktív tag
Néztem a Suns-Mavs utolsó 6 percét, 5 pontos Dallas előnyről indult kb., Suns egyetlen támadást nem tudott kivédekezni, de szinte esélyük se volt, még megnehezíteni se nagyon tudták a kosárszerzést. Pedig ez Beal-lel se lesz acélosabb.
Luka egy 50-est össze is hozott így. -
perempe
veterán
válasz
borges7 #14045 üzenetére
Perkins azzal magyarázza, hogy Kuminga és Jackson-Davis veszélyesebbek (pick & roll).
Green eltiltása miatt néztem bele egy friss videóba (Woj's update on the Draymond Green suspension & path to returning for the Warriors). -
borges7
aktív tag
Warriorsban is benne van, igen, most kezdenek szép lassacskán összeállni, de azért azt ne felejtsük el, hogy a Celticset kivéve gyenge csapatokat vertek meg mostanában, azért a Denver más kávéház.
Celticsben persze benne van egy sima győzelem, a hazai pálya, illetve hogy karácsonyi meccs, ezért gondolom, hogy a Lakers még jobban odateszi majd magát, pláne egy ilyen patinás párharcnál.
76ers-t a Kezdő5 még így is esélyesebbnek tartja, nem tudom, Miamit még nem is láttam őket idén.
-
saen
veterán
válasz
borges7 #14052 üzenetére
Knicks - Bucks: 2
Nuggets-Warriors: 1
Lakers-Celtics: 2
Heat--76ers: 1
Suns-Mavs: 2Nagyjából egyetértünk, Warriorsban látom a legnagyobb meglepetésfaktort, esetleg a 76ers-ben. Celtics nagyon sima győzelem, múltkor nagyon tetszett a játékuk a Clippers ellen. Nálam ők a korai bajnokesélyesek.
-
borges7
aktív tag
Csináljunk egy tippervsenyt a mai mecccsekre, jó?
Knicks-Bucks 2
Nuggets-Warriors 1 (országos, na jó, nem, de most nagyon egyben van a csapat, így otthon ez kötelező)
Lakers-Celtics erre tippelek talán legnehezebben, Celtics sokkal jobb, de Lakers játszik otthon, szóval legyen döntetlen(vagyis hosszabításban nyer a...Lakers!)
Heat-76ers, Embiid nem játszik, így legyen 1
Suns-Mavs, Dallas jó formában van, 2
-
saen
veterán
válasz
borges7 #14049 üzenetére
Pedig sokan azt várták, hogy egy domináns támadó center lesz, egyik legjobb a ligában. Kézügyessége viszont nincs meg neki, hogy tudjon rendesen labdát vezetni és a személyisége sincs ahhoz meg, hogy erőszakosan harcoljon a palánk alatt. Fizikai adottságai viszont megvan ahhoz, hogy az egyik legjobb védekező center legyen, nem olyan erős, mint Gobert, viszont gyorsabb, agilisabb. Ezt az oldalát kezdték el neki fejleszteni és zseniálisan játszotta, támadásban meg annyit csinál amennyit engednek neki. Ha nem figyelnek rá tud büntetni, de ha ráigazítják a védelmet, akkor viszont semmi.
Valami eltörött a vesztes döntőben, nem tudni min, de összeveszett Monty-val és utána indult meg a lejtmenet. Előtte sem volt meg neki a Jordan vagy Kobe féle mentalitása, de utána már csak az NBA 2K-t nyomta. Aztán a szerződéssel is szívóztak vele, abszolút félremanagelték szerintem. Meg kellett volna tanítani 3 pontost dobni + a védekezést fejleszteni és kiváló játékos lehetett volna belőle.
A cserékről annyit, hogy a KD csere abszolút hiba volt. A GM-ünk nem volt hajlandó odaadni Bridgest, de az új tulaj felülírta és gyakorlatilag kibelezte a csapatot. Lehet jól játszik statok alapján KD, mert megvannak a pontjai és hatékony is, de a csapatjáték nem megy neki. Ezután a csere után már kényszerpályán volt a csapat és a Beal csere szerintem jó volt. CP3 már nem volt használható szint, szerintem nem gond, hogy bepróbálkoztak vele, akkor is ha kockázat. Szóval én nem eröltettem volna a KD-t akkor, utána szétesett a csapat és lelkileg, nem is tértek magukhoz azóta sem. Az Ayton csere meg ismét hiba volt, jó fej ez a Nurkic, meg iparkodik, de hát olyan lassú, hogy kb bárki kikerüli. Grayson Allen volt az egyetlen aki igazából ér valamit a csomagból akit kaptunk, cserébe mindjárt lejár a szerződése
Cumara meg az újonc akit adtunk, bejátszotta magát a Portland kezdőbe, már a summer league-ben is jól játszott, abszolút hiba volt Ayton mellett odaadni.
Sunsnak most van egy fejben szétesett csapata, ahol a fizetések miatt alig tudnak majd valamit módosítani, cserébe draft pick sincs már semmi, mindent elcseréltek amit lehetett. Szóval se jelen, se jövő...
-
borges7
aktív tag
Érdekes lenne végignézni az utóbbi tíz év nagy igazolásait, mennyi vált be, lehet meglepődnénk. A Lakers egy bajnoki címet azért nyert James-el, illetve a Warriors-Durant
frigy is jól sült el, meg még Kawhi Torontóban(persze abban is nagy szerepe volt a GSW sérüléseinek), ja meg Butler Miamiban, mi volt még? -
borges7
aktív tag
Szerintem senki nem gondolja, hogy Embiid lehetne belőle, egyik világban sem
De olyan jó védő se lesz sose, mint Gobert. Egy stabil 18-20 pontos, 8-10 lepattanós cenya esetleg lehetne belőle, az már nem rossz.
De abban lehet valami, hogy többet várnak tőle, mint amit tud, bár talán ő maga nem vár
el saját magától se eleget...Mondjuk most lecsekkoltam a statisztikáit, és 16, 10 a karrierátlaga, szóval amit írtam, az majdnem megvan, lehet, hogy ez a lényeg, hogy majdnem
Ja és utólag válaszolok egy előbbi felvetésre, kár volt szétszedni azt a csapatot, még Durant miatt is, ez a Beal-deal meg teljesen hibás volt, a csávóra sose lehet számítani,
egy Bridges ezerszer többet ér. -
borges7
aktív tag
Rockets szoros meccsen 106-104-re nyert a Pels ellen, Sengun karrier csúcs 37 pontot szerzett, 11 pattanó, és 6 ast mellett [link]
-
borges7
aktív tag
Feltűnt, hogy mióta Green nem játszik a Warriorsban, Thompsonnak sokkal jobban megy,
ezért kiszámoltam a statisztikáit külön-külön, az első 21 meccsen 15 pontot átlagolt 40% mezőnnyel, az utolsó haton pedig, 25 pont, 50%, mi lehet a magyarázat? -
perempe
veterán
Jackson-Davis egész jól helyettesíti Greent.
-
borges7
aktív tag
válasz
nmate91 #14038 üzenetére
Pont most jött szembe velem is, egyébként parádés karácsonyi műsor lesz az NBA-ben,
illetve a Sport TV-n, kezdődik egy Knicks-Bucks-szal este 6-kor, majd Nuggets-Warriors 20:30, Lakers-Celtics 23:00, Heat-76ers hajnal kettőkor, s végül Suns-Mavs 04:30-tól, alig várom! [link]Mindez 25-én, de már egy nappal előtte is lesz pár csemege, mint pl. a 98-as döntő 6. meccse, azaz a Bulls, és Jordan utolsó bajnoki címe(A Sport2-n most egy digitálisan felújított, különleges kameraállásokat is tartalmazó verziót nézhetünk meg), és egyéb különleges playoff-meccsek Jordan és Kobe "főszereplésével".
-
nmate91
tag
[link] 3 óra anyag sztárokról (MJ, Kobe, Bird, Magic, stb) 80-90-es évek karácsonyi meccseken.
-
saen
veterán
Zion szerződésében aktív lett egy kitétel ami alapján a 25-26-os szezontól a szerződése már nem garantált. Gyakorlatilag van neki ez a szezon, meg a következő, hogy meggyőzze a Pelicanst, hogy érdemes fizetni neki. Három évvel tudják rövidíteni a szerződését ha akarják.
-
borges7
aktív tag
Myles Turner dressed up as Han Solo for the Pacers’ Star Wars night [link]
-
perempe
veterán
Elég ciki a Lakers utóbbi két veresége, három nehezebb meccs jön.
-
borges7
aktív tag
A nagy rangadó 76ers-Timberwolves-ből végül nem lett semmi, mivel a Philly meglehetősen simán nyert 127-113-ra, Embiid 51(17/25, és 17/18 büntető, vele egyáltalán nem tudtak mit kezdeni), és Maxey 35 pontjának köszönhetően, rajtuk kívül senki nem érte el még a 10 pontot sem, de így is 127-et dobtak egy elit védekező csapat ellen. [link]
-
borges7
aktív tag
válasz
attiati #14028 üzenetére
Nem feltétlenül, ha van egy egyértelmű legjobb, akkor sincs értelme a vitának.
Jordan volt a tökéletes kosárlabdázó prototípusa, a játékában nem volt gyenge pont,
amit pl. még LeBron-ról, aki pedig szintén korszakos játékos, sem mondhatunk el.
Támadás, védekezés, csapatjáték, clutch szituációk megoldása, és az a bizonyos plusz,
a minden körülményt legyűrő akarat, tűz(na ez az, ami pl. ugyanúgy megvan Curry-ben is, ezért(is) jogos az ő említése a legnagyobbak között). -
borges7
aktív tag
Egyébként a GOAT-vita az egyik legértelmetlenebb dolog(akárcsak az MVP),
Jordan az első, a többieket meg minek rangsorolni?
Semmi értelme más-más korszakokban, posztokon, eltérő szabályokkal
stb. játszókat összehasonlítani. -
borges7
aktív tag
válasz
diegho #14018 üzenetére
"Curry pont fordítva működik. Alapszakaszban minden szuper, playoffban elkezdenek védekezni rajta és esnek a számok."
Ezzel szemben a karrierátlaga alapszakaszban 24.7 pont, playoffban 27 pont, hiába, a tények makacs dolgok. [link]
Lásd még az utolsó bajnoki címüket, amit diszkréten(!) nem említettél, épp a Celtics ellen, ahol azt csinált az elit bostoni védelemmel, amit akart.
-
marinea2
addikt
Curry nalam is egyel magasabb polc mint Durant.
-
diegho
nagyúr
Rengeteg warriors meccset láttam 2015-2018 között. Imádtam a csapatot, tudom, hogy mit csinálnak és mitől sikeresek, de ettől még Curry nem top3 ever. Durant sem az, nem is mondtam, de amíg egy csapatban voltak, addig Durant dominált, ezért mondom azt, ha Curry GOAT listás, akkor Durant mi?
-
saen
veterán
válasz
diegho #14018 üzenetére
Ahhoz, hogy Curry-t értékeld meg kell érteni a Warriors mitől lett sikeres. Az eredeti csapatban nem voltak egok, őket nem érdekelte, hogy ki dobja a kosarat, járatták a labdát és akit hagytak, az dobott. Szerintem messze a legszebb kosárlabdát játszották amit valaha láttam és én még néztem élőben (na jó, csak élő közvetítést) is Jordant. Ebbe a csapatba betetted KD-t, akinek már van egoja és rendkívül labilis volt lelkileg. Egyszerűen hagyták neki had csinálja amit akart, mert működött. Curry-t nem érdekelte hogy ki dobja a több pontot. Ha nézed a meccseket, Curry amikor pályára lép, megváltozik a védekezés, Curry az első számú célpont és ez megkönnyíti a többiek dolgát. Curry-t nem érdekelte sose, hogy valaki többet dob nála. Egyszerűen nem volt rá szükség, hogy eröltesse, annyira jó volt a csapat.
Megnézed ma is KD-t, sokat dob kosárra, bevállalja a legnehezebb dobásokat, nem érdekli a csapatjáték, nem mozgatja a labdát rendesen. Labdát vezetni nem tud jól, de erölteti, én kivagyok tőle. Emellett vezetni csapatot nem tud, abszolút nem vezéregyéniség, csak szimplán valaki aki iszonyat magas és minden idők egyik legjobb dobója. Nálam ez a karakter sose lesz a GOAT, a játék nekem nem erről szól.
-
diegho
nagyúr
Jordan-re nem védekeztek erősen ugye? Mégis mindenkit lejátszott a pályáról...
Ne vicceljünk már, hogy top3-ba akarunk rakni valakit és azért nem hozza a számokat a döntőben, mert keményen védekeznek rajtaazért top3 valaki, mert bármit csinálnak vele a playoffban, nem csak az alapszakasz számait hozza, hanem emeli a szintet. Curry pont fordítva működik. Alapszakaszban minden szuper, playoffban elkezdenek védekezni rajta és esnek a számok.
Curry egymás után 4 döntőben járt és egyik alkalommal sem ő volt a legjobb játékos a pályán, ebből legalább 2 alkalommal a csapatában sem ő volt a legjobb.
2015-ben nem véletlenül Igoudala kapta az MVP címet, amikor ő beállt a kezdőbe akkor fordult meg a párharc, pedig a Cavs-ből Irving és Love sem játszott.
A következő évben aláírom, hogy Curry volt a legjobb a saját csapatában, de a túloldalról Irving jobb volt a döntőben (James szintén), a fontos pillanatokban neki mentek be a dobásai.
2017-ben, pedig Durant szétdobta a Cavs-t, ha ez azért volt, mert Curry-t levédekezték, akkor szintén ott a kérdés, hogyan? Egy top3 ever játékost nem lehet levédekezni egy komplett párharcra, akit le lehet, az nem top3, de még csak top10 sem.
Ne vicceljünk már ezzel kérem. Tök jó játékos, látványos dolgokat csinál, nagyon jól dob, de azért ne beszéljünk bele ebbe többet. -
perempe
veterán
Ha már Durant, láttam az összefoglalót, nagyon jól játszott. Melyik meccseinek összefoglalóját nézzem meg? Rengeteget nem láttam valószínűleg.
-
saen
veterán
válasz
diegho #14014 üzenetére
Szerintem nem volt jobb KD, csak ő kapott díjat. Curry-re sokkal erősebben védekeznek, mint bárki másra és ez nyitott utat KD-nek. Most is ez van a Sunsnál, láttam eleget KD-t.
Egyének meg nem léteznek csapat nélkül.
Egyébként ez azért erősen szubjektív is, mindkettő nagyszerű játékos, engem nem zavar ha valaki egyiket vagy másikat preferálja
-
borges7
aktív tag
"a Celtics a ráadás öt percében összesen öt pontot tudott szerezni, a negyedik negyed utolsó három és fél percében pedig szintén csak ötöt"
Mily meglepő, hogy befuccsoltak a végén, ja nem
-
diegho
nagyúr
A GOAT cím pont, hogy egyéni érdem, nem pedig csapat. Legalábbis szerintem. De ha valakit mondjuk top3-ba rakunk ezen a listán és a pályája csúcsán kap a saját csapatába valakit, aki jobb nála két döntőben is, akkor hogyan lehet releváns az ő top3 pozíciója ezen a listán? Ráadásul Curryvel szemben nem egy másik GOAT listás védekezett a döntőkben...
-
diegho
nagyúr
Lehet én vagyok rosszul összerakva, de nagyon nem értek egyet Shaq-el, hogy Curry-t beteszi a GOAT listába.
Ha Curry-t beteszi ebbe a listába, akkor Durant-nak is ott a helye, sőt sokkal előrébb.
2017-ben és 2018-ban is Durant lett a finals MVP, 2017-ben ráadásul klasszisokkal jobb volt, mint Curry. Hogyan lehetne valakit a GOAT listára rakni, akit a pályája csúcsán is simán túlragyog egy másik játékos a saját csapatából két egymást követő döntőben?
Durant jobb játékos, mint Curry, viszont volt egy komoly sérülése, egy rossz döntése (Nets) és egy idióta management (OKC, amikor Westbrookot akarták vezérnek) idióta döntése, amik nagyban befolyásolták a karrierjét, de amikor egészséges, akkor igenis jobb játékos, mint Curry. -
perempe
veterán
-
nmate91
tag
Curry utolsó dobása ma, na, az az amit nem tud más.
-
perempe
veterán
Keegan Murray 12 hárompontosával megdöntötte csapata rekordját, Doncic 40 pontos tripla-dupla, Holmgrennek egy blokk hiányzott hozzá.
-
saen
veterán
válasz
perempe #14004 üzenetére
Sarkára érkezett a védőnek (DiVi) és kifordította a bokát. Fragrant 1-et kapott rögtön a védő és Beal nem is jött vissza már a büntető után. Szakadás nincs, de biztos fájni fog neki 1-2 hétig.
Egyébként ez a Suns team egy katasztrófa. Persze próbálják palástolni a problémákat azzal, hogy mindig van 3-4 sérült, de valójában a védelem az nagyon nincs. Nagyon nincsenek egyben, persze van még bőven az alapszakaszból, de amit eddig nyújtottak az siralmas. -
perempe
veterán
Megnéztem Chaz csatornáján, de nem látom, hogy mi történt pontosan, Juszuf és DiVi volt ott.
Brunson jó, de nem lett volna szabad engedni 50 pontot dobni, nem MJ ő...
-
saen
veterán
Közben Bradley Beal ismét lesérült
Második meccs, 4 perc után ennyi volt. Dobott egy hármast és aláálltak, bokája kifordult. Röntgen negatív lett, de tuti kihagy megint valamennyit.
-
perempe
veterán
válasz
attiati #14000 üzenetére
Ez jó kérdés.
Jónás alkotott, ZH még alszik. Nem all-star, de vele lehet azonosulni. A végén a védő, akinek volt esze, nem ugrott a cselre. Most is sajnálom, hogy nem néztem meg, amikor selejtezőn játszott Budapesten. Másik tragédia, hogy Karelint is megnézhettem volna régen Budapesten, ő a birkózás MJ-ja, nem érdekel a birkózás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)