Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmate91
tag
válasz
attiati
üzenetére
Mivel sosem kosárlabdáztam normálisan (értsd edzések), fingom nincs hogyan kell dobni. De laikus szemmel nekem a legszebb, amikor felugrik kiegyenesedik, nincs benne semmi rugdalózás, pucsítás, a keze szép magasra megy, ilyesmi. De tényleg, én nem értek ehhez, ez csak laikus, rajongói szemem.
Meg egy kis részrehajlás, mivel a 2011-2013 Knicks volt a kedvenc csapatom.
Carmelo Anthony & Derrick Rose Duel in Easter Sunday OT Thriller | April 8, 2012 | #NBATogetherLive
-
borges7
aktív tag
Na, a Boston egyből nyert, mikor már nem volt nyomás rajtuk, érdekes
Ha a Heat nem zárja le a következőn, még akár bajba is kerülhetnek. -
saen
veterán
válasz
nmate91
üzenetére
Sunsról azt mondtam rájátszás előtt, hogy addig mennek amíg nem lesznek sérültek és ez be is jött. Game 5, félidő előtt esett Booker egy nagyot, onnan vége volt. Hozzá jött még Ayton és CP3, az csak hab volt a tortán...
Persze nincs rá garancia, hogy egészségesen továbbjutnak, de nem lett volna ilyen sima. -
attiati
veterán
válasz
perempe
üzenetére
és ez a jelenet?
Szerintem csak a respect miatt nem álltak bele jobban James-szel szemben.amúgy James hármasai a sorozatban: 7/26
most nézem, Memphis ellen: 8/41 -
attiati
veterán
válasz
borges7
üzenetére
Sokkal több éles párharcra számítottam.
Kingset szívesebben néztem volna, mint GSW-t.
Clipperst megpecsételték a sérülések.Ebben az utolsó LA-Denver meccsben volt PO hangulat és küzdelem.
Ami sok más meccsen hiányzott.#13384borges7

Részemről fel sem merült, már a szezon elején döntőbe vártam őket
A többiek pótolhatják
-
borges7
aktív tag
Követelem, hogy akik eddig azt hangoztatták, hogy a Denver "alapszakasz csapat", és Jokic alapszakasz MVP(ami ironikus módon most pont nem lett), azok most azonnal szórjanak hamut a fejükre, térdepeljenek kukoricára, és kövessenek el egyéb válogatott kínzásokat, miután itt a fórumon megvallották a bűnüket, uff!
-
ben11
őstag
Nem mondom, hogy minden párosítás extra volt eddig a PO-ban, de alapvetően én is elégedett vagyok. Ez a söprés is messze nem mutatja a pályán mutatott játékot és brutál munkát. Ahol erős hiányérzetem van, az a keleti konf. döntő a Boston lehangoló játékával.
De minden esély megvan rá, hogy a döntő kárpótoljon. -
nmate91
tag
Konferencia döntőkig jó volt. 2019 nalam a top eddig, mondjuk én csak 2011 óta követem aktívanaz NBA-t.
-
perempe
veterán
A legérdekesebb James "rossz passza" volt az első negyed közepén, ritkán látni hasonlót.
-
borges7
aktív tag
Összességében eléggé csalódás nekem ez a playoff eddig, sokkal jobb párharcokra számítottam. A 14 sorozatból eddig volt két epic, a Kings-Warriors, és a Celtics-76ers,
ami 7 meccsig tartott, de ezeken kívül a többi vagy tök sima, vagy 3-4 meccsig szoros,
aztán annyi.Ha csapat szinten nézzük, akkor is ezt lehet mondani, több a csalódást keltő, mint a
jól teljesítő. Denver, 76ers, Knicks hozta magát, Miami és Lakers bőven felülteljesített,
a többi így vagy úgy csalódás számomra. Ti mit gondoltok? -
nmate91
tag
Közben ugye Melo hivatalosan is szögre akasztotta.
Nekem nagy kedvenc volt, tőle van az egyetlen kosaras mezem. Azóta is a valaha volt legszebb dobómozdulat az övé. -
saen
veterán
válasz
borges7
üzenetére
Ez azért nem egy eldöntött dolog, nekem a consideration még nem jelent semmit. Azt tudjuk, hogy nem 20 éves, azt is, hogy a nagy rekordja megvan, előbb-utóbb elfogy majd a lendület. A fiával még szerintem akar majd játszani, ennyi maradt neki abból amit el akart érni.
-
borges7
aktív tag
Nekem nagyon meglepő ez a LeBron nyilatkozat a meccs után(valahol meg nem meglepő)
BREAKING: Los Angeles Lakers star LeBron James is unsure if he’ll be with team when 2023-24 season starts in fall and retirement is under consideration, league sources tell @NBAonTNT, @BleacherReport.
-
borges7
aktív tag
Ilyeneket KD, meg Curry-től szoktunk látni, esetleg LeBron-tól, de Jokic már ezt is lenyúlta tőlük, hátralépős, egylábas tripla Davis-szel az arcában
[link] -
ben11
őstag
No lesz dupla söprés? Nem lenne semmi és minden esély megvan rá.
-
borges7
aktív tag
Pontosan, megfigyeltem, hogy az utóbbi években, ha valaki nyer, vagy bejut a döntőbe, utána egy off szezon jön neki, vagy közelébe sem jut az előző évnek(pl. idén a Warriors),
vagy mint a Boston, eljut konferencia döntőig, de ott bekrepál.De ez volt a Suns-al, a Bucks-al is a döntős szereplésük után.
-
perempe
veterán

-
perempe
veterán
@GameTheoryPodcastwSamVecenie/videos
Csak a megfelelő videót és a meccs bővebb összefoglalóját láttam a Denver 3. meccséről.
- szerintük a Denver jól kontrázik, kihasználja, ha valaki a földre kerül
- Russell nem lehetne kezdő
- Brownt dicsérték
- a Denver bedobta a tiszta hárompontosokat, így húzott el a negyedik negyedben - ezt én teszem hozzá
- akartam volna még írni, de felejtek -
attiati
veterán
-
attiati
veterán
Miami esetén már zavaróan sokszor kihangsúlyozzák, hogy "those undrafted players".
szerk:
Smart ütése csak common fault-ot ért.
Szép teljesítmény, hogy kiszúrták a bírók. De visszanézés után ez flagrant (minimum 1-es) -
perempe
veterán
Caleb Martint kérdezte a TNT, mellette ült Shaq. Hihetetlen, mekkora behemót!
-
sp8787
addikt
“There’s Jimmy and Spo and Bam and Riley lurking every April like Michael F*cking Myers. You know how the movie ends, and you'll probably survive, but you'll also probably be standing in your burning house covered in blood. Any Butler team scares the sh!t out of me.” - Bill Simmons
A "survive" resze nem stimmelt a joslatnak, bar az is attol fugg.
-
sp8787
addikt
Az gondolom mindenkinek egyertelmu ,hogy Kevin Love miatt van az egesz.
Ahanyszor bejutott a playoff-ba mindig eljutott a Finals-ig.
-
sp8787
addikt
"Pat Riley is one win away from his 19th appearance in an NBA Finals as a player, coach or executive. Nineteen! That will mean Riley has either played in, coached in or been his team's top decision maker in 24.7 percent of ALL THE FINALS in NBA history!"
-
perempe
veterán
Zsinórban jönnek az olyan meccsek, amiket az erőltetett hárompontosokkal vesztenek.
-
marinea2
addikt
Sima 4:3 Boston lehet meg 😝
-
attiati
veterán
válasz
borges7
üzenetére
Murray jobb formában játszik, mint Suns ellen.
KD/Booker tényleg jobb, mint Davis/James duót, de amúgy csapatszinten a Lakers egészebbnek tűnik. Lakers-Suns párharcot szerintem hozná a Lakers.Azt a fault-ot vissza is nézték challenge miatt.
100 ilyen eset van, amit nem fújnak.
Ilyenkor a mogzás egészét is nézik a játékvezetők és konkrétum nélkül is befújják, mert Davis tényleg kibillent az egyensúlyából. De Jokic tehetetlen volt lefelé érkezéskor. Nem lehet kontrollálni a mozgást ilyen szituban. Nem is csinált semmi szabálytalan mozdulatot. -
attiati
veterán
válasz
borges7
üzenetére
Murray első félidő
ez nem volt csúnyaAnnyira simának tűnik ez a sorozat, de a meccseket nézve nem az.
Sunsnál erősebb ez a Lakers. Mondjuk 3:0-ról nem jönnek vissza.Lebron 3 pontosok a sorozatban: 13:0 volt a félidőig.
Ezt most javította 15:2-re.
Többek között itt ment el a Lakers esélye.Ez szerintetek fault?
Negyedik volt Jokicnak, végigülte a 3. negyedet. -
borges7
aktív tag
Pedig Bron mindent megtett, még Fostert(spori) is szájbavágta véletlenül

Bron: "30 seconds" (mármint hogy bírói időkérés kell)
Foster: Relax, I got it.
Reeves(aki mellettük áll): That should be a tech, honestly
Foster: "Erre vártál 25 éve"
beszarás [link] -
borges7
aktív tag
Nincs is jobb, mint egy újabb(ezúttal sima) Nuggets győzelemre kelni.
Murray 37,7,6, 2 stl, Joker 24,6,8 csapatként pedig 30 gólpassz, és csak 5 TO,
ott vagyunk a döntő kapujában.
-
attiati
veterán
Jimmy nagyon rendben van fejben is
Ha ők lesznek a bajnokok, nagy respect!
-
attiati
veterán
Adebayora miért nem játszanak több olyan figurát, hogy második hullámban érkezik?
Tökéletes hozzá a testalkata és az irányváltási képessége.
Ellenben sok dobást kihagy, ha ő maga alakítja ki a helyzetet.Buttler gyűrűre is teszi, ha betör, így ez inkább a kispadról érkezőknél működhetne.
-
borges7
aktív tag
Egyébként miért csodálkozunk? Ez már az alapszakaszban is így volt, Celtics gyenge
szoros meccseken, Heat jó.Boston 5-8 in games decided 3 points or less, és 4-7 a hosszabításosokon.
Miami 14-8, és 3-2.Ha nem kap 5 ajándék büntetőt a végén Tatum, ez még simább lett volna. Már a 3 pontos közbeni is erősen véleményes volt [link] de ennél a ziccernél meg totál marhaság [link]
-
perempe
veterán
Véletlenül nézem, hogy mennek a WNBA meccsek. Megkapjuk minden nap majd, hogy hány pontot dobott Juhász? Annyit fognak vele foglalkozni, mint a Fucsoviccsal?
-
marinea2
addikt
Sima boston

-
attiati
veterán
szerintetek egyenlít a Lakers 2-2re?
Denver mindkét győzelméhez kellett elég sok szerencse, illetve Lakers hiba kulcs pillanatokban. Ezek nem fognak működni örökké.
Sp8787: jah, néha idegesítő, főleg a visszajátszások találgatásánál.
-
sp8787
addikt
válasz
attiati
üzenetére
Ez az ESPN kozvetites katasztrofa.
Regen birtam JVG-t de mostanaban annyi marhasagot osszehord ,hogy az mar faraszto.
Nem is csoda ,hogy se o se az ordoguzo nem kapott edzoi allast meg vszinu mar soha nem is fognak.Az meg egy kulon vicc ,hogy a sideline csajszi eleteben nem latott meg egy Denver meccset se. Hogy a halalba kerul egyaltalan ilyen allas kozelebe?
-
attiati
veterán
válasz
borges7
üzenetére
Rossz meccs volt, sok bírói hibával.
Ketten távol is maradtak a meccstől: Davis és Porter.Sajnáltam a Lakerst, mert Murray mindent bevágott a végén. Ham arcára volt írva minden: ezzel mi a f*szt lehet csinálni?

Amúgy néztétek a kis különmeccset Brown és a Lakers kispad között?
A kispadon álló Lakers játékos odakiabál neki valamit dobás közben.
Következő támadás -
saen
veterán
-
saen
veterán
Én azért nem tartom annyira nagynak, mert nehéz elképzelni, hogy ne legyen gyakran sérült. Egy ilyen testalkattal nem fogja tudni azt csinálni, mint pl Jokic aki kb sose sérült. Lesznek biztosan nagyon jó időszakai, lehet belőle top játékos, de ha gyakran sérült akkor nagyon szerencse dolga, hogy rájátszásban mire tud menni. Persze tudom, hogy a sérülés mindig kérdés, de Zionnál is bejött az aggodalom anno, őt is hype-olták nagyon. Én hasonlóra számítok, mint pl Porzingis esetében.
-
borges7
aktív tag
-
.LnB
titán
Úgy néz ki, hogy Ja Morant cipői szépen eltűntek a Nike hivatalos (online) boltjaiból. Május 25-én jelent volna meg egy új colorway.
Még hivatalos bejelentés nincs a Nike részéről, lehet, hogy csak kivárnak. -
saen
veterán
Közben egy Suns-os forrás aki nagyon sokszor hozott új infokat azt állítja, hogy Portland akarja Ayton-t és hajlandó a harmadik draft pick-et is feladni érte. Kiváncsi leszek, hogy ez most mennyire igaz...
-
borges7
aktív tag
válasz
perempe
üzenetére
Nem csak azon, de ezen kívül kihagyott még több ziccert is, bár még így is
ő volt az egyik legjobbjuk, ami nem vet túl jó fényt a többiekre...
Reeves és Hachimura még jók voltak, de a többi felejtős.Mindkét csapat sokat hibázott amúgy, Murray hatalmas utolsó negyede volt a döntő [link]
23 pontot szerzett csak itt
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.05
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest