Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Modding és elektronikai kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra
- Jóárasított kézikonzollal tarolna jövőre a Lenovo
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmate91
tag
Miami in 6
-
saen
veterán
Döntő alatt cserélt a Nuggets
Igaz csak draft pickeket variálták meg OKC-vel, szóval semmi komoly, viszont nagyon meglepő.
-
perempe
veterán
válasz attiati #13491 üzenetére
A lepattanók közötti különbség jóval egyszerűbben magyarázható.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
attiati
veterán
válasz borges7 #13488 üzenetére
Spo arcán látszott most, hogy tehetetlen. Nem volt erő a csapatban, pedig jól indultak.
Kijött a magasságfölény.
Statot nem tudok most hirtelen, de ránézésre is sok volt a támadó lepattanó Denver oldalon.Ilyen magasságfölényt csak fürge lábakkal lehetne ellensúlyozni, de az nincs meg a fáradtság miatt. Illetve jó hármasozással, ami nem jöhet össze mindig.
-
borges7
aktív tag
Jokic, Murray két 30 pontos tripla-dupla, adekvát válasz az előző meccs gyengébb
teljesítménye után.Joker 32, 21, 10, 2 blokk (44 perc), Murray 23,10,10 (45 perc).
Christian Braun a padról 15 pont(7/8), Gordon 11, aztán rajtuk kívül senki sem szerzett 6 pontnál többet!Ja és összesen 5 triplát dobtunk, 28%-kal, így lett sima, 15 pontos győzelem.
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
CP3 szerződését felmondta a Suns. 15.8m volt neki garantálva a szezonra, ha valaki garantáltan szeretné akkor 30m-t kéne fizetnie. Ha nem viszi így el senki, akkor szabadon igazolható. Voltak róla pletykák, hogy a Suns visszahozza a veteran minimumért, meglátjuk.
-
perempe
veterán
A Thinking Basketball második meccsről készült videója
számomra jóval érdekesebb a Bballbreakdown videójánál.[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
Tudtam, hogy csak a népet hülyítik Tyler Herro visszatérésével.
-
nmate91
tag
Most esélyem nincsen nézni, de ha előzetesen valami miatt a Miami esélyesnek mondható lenne, az az edző, mivel Spo jóval jobb, mint Malone.
-
ImACeltic
őstag
Mi volt a meccs képe?
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
borges7
aktív tag
mondtam...Jokic 41 pont, 4 ast: Heat win
Murray-től és Porter-től sokkal több kell, nagy baj nincs, egyet el fogunk hozni idegenből. -
borges7
aktív tag
válasz attiati #13474 üzenetére
A legjobb taktika, ha hagyják Jokic-ot 50 pontot dobni A legrosszabb-amit csináltak az első meccsen-ha mindenki dob.
Most láttam egy érdekes statot:
"After three quarters, Nikola Jokić had scored or assisted on 69 of the Nuggets’ 84 points. The Heat had 63 points total. The Heat were doubling Jokić to get the ball out of his hands, almost as if they’d never done a scouting session on the way he plays." -
perempe
veterán
Nick (bballbreakdown) megdicsérte Gordont a balkezes zicceréért.
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Kevin Young marad a Sunsnál Ő volt eddig Monty után a második edző, Booker őt akarta egyébként, hogy legyen az utód. Monty is el akarta vinni magával Detroitba, de Sunstól kapott egy olyan ajánlatot amivel ő lesz a legjobban fizetett segédedző a ligában és marad.
-
attiati
veterán
válasz sp8787 #13473 üzenetére
Igen igen, így értem, hogy nincs embere (méretben).
Hacsak nem talál ki valamit Spo a következő meccsre, akkor 0-2ről indul majd a lényeg Miamiban. Addigra visszajön Herro, átmennek tengerszintre és a Miami lábon kihord egy fáradtságot júni 8-ig.
Nagyon komoly elemzésre lesz szükség Miami részéről, mert a Denver játéka készen van és nyerő stratégia.
-
perempe
veterán
válasz borges7 #13470 üzenetére
Jó a videó, vannak benne jó dolgok, amit nem mindenki vesz észre, mint Gordon elzárása 5:20-nál.
Engem jobban érdekelt volna, hogy Spoelstra váltott az elején, Jokic ellen pl. Jimmy is védekezett Bam után, mert amíg egy pontot se dobott, már komoly előnyre tett szert a Denver.
[ Szerkesztve ]
-
borges7
aktív tag
Alighanem a legjobb kosaras elemző oldal videója Youtube-on, különös tekintettel a mismatch-ekre.
"Nikola Jokic and Denver are too big for Miami | NBA Finals Game 1 analysis" [link]
-
saen
veterán
NBA meg eldöntötte közben mit csinál Moranttal, csak amíg tart a döntő nem jelentik be. Utána valamikor várható, de úgy tűnik lesz komoly következmény.
-
saen
veterán
Vögel lett a Suns új edzője, vannak itt Lakers szurkolók, milyen edző ő?
-
perempe
veterán
Két percet láttam az összefoglalóból: Jokic miatt Bam nem tud a palánk alatt védekezni.
-
perempe
veterán
Mennyire voltak tiszták azok a távolik, amiket Strus és Robinson kihagyott?
A büntetők terén volt látványos különbség a két csapat között.Lehetett sejteni, hogy milyen irányba mennek a dolgok; az under-re kellett volna tenni.
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz perempe #13461 üzenetére
Nem ez az érdekes, hanem az, hogy mennyiért. 6 év és 78.5m dollár és mindenféle bónuszokkal elérheti a 100m-t. Ez az NBA történetének legnagyobb edzői szerződése. Eddig Pop volt a legjobban fizetett, mostmár Monty. Aki egyébként nem akart menni elsőre, de emeltek az ajánlaton és azt már nem tudta nem elfogadni.
-
perempe
veterán
Monty Williams, a Suns volt edzője -> DET
-
borges7
aktív tag
Egy kis esélylatolgatás a döntő előtt [link]
-
borges7
aktív tag
Spoelstra 6. bajnoki döntője 13 év alatt! Herro állítólag a 3. meccsen már lehet, hogy játszhat.
Denver nem követheti el az a hibát, hogy lebecsüli őket. Egyébként láttam egy olyan statot,
hogy az alapszakaszban, és a playoffban is a Nuggets játszott legjobban a zóna ellen. -
attiati
veterán
Az tuti, hogy fáradtak lesznek. Szerintem pihenten is bedarálná őket a Denver.
Ha söpörte volna a Miami a Bostont, akkor azt mondtam volna, hogy erősek.Spoelstra 3 perccel a vége előtt mi a fenéért nem hozta le a kezdőt, 20 pontos vezetésnél?
Főleg, hogy ilyen hulla fáradtak és 3 nap múlva újra meccs.1600 méterrel a tengerszint felett.
Tengerszintről érkezve.
Oxigénhiány befigyel.[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
@NBAonTNT/videos
Megnéztem mit szóltak a Miami kiütéses győzelméhez, érdemes megnézni. A Boston edzőjétől jogosan kérdezték, hogy miért kellett erőltetni a hárompontosokat, általában sok butaságot kérdeznek.* Brahms: 4. szimfónia *
-
nmate91
tag
Pontosan, nekem is mindegy.
Taco bell reklám alatt draftolt európai white boi inasba rakja a sok tiktokker amerikait vs 8th seed beárazza az alapszakaszt.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Féltem a Heat-et a döntőre, nagyon fáradtak lesznek. De nagyon-nagyon szorítok Jimmy-ért!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
diegho
nagyúr
Én már tudom, hogy miért lett 7 meccs. Így még visszatérhet Herro a döntőbe, ha söprik a Bostont, akkor végig nélküle játszanak...
-
saen
veterán
válasz diegho #13440 üzenetére
Szerintem nem. Miután a Suns-szal is eléggé hírbe hozták, sokat hallottam róla Raptors szurkolóktól és minél többet meséltek annál kevésbé volt szimpatikus.
A fickó maga egy igazi bunkó. Emellett olyanokat csinált, hogy megtiltotta a segédedzőknek, hogy bármit kommunikáljon a játékosokkal, míg ő maga meg nem volt elérhető. Rengeteg belső feszültséget csinált a szervezeten belül. Emellett simán médiának panaszkodik a játékosairól, közben velük meg nem beszél meg semmit.
Lehet jó taktikus, de én biztosan nem szeretnék ilyen karaktert a csapat körül.
-
sp8787
addikt
-
diegho
nagyúr
Nurse 76ers. Jó döntés.
-
attiati
veterán
válasz borges7 #13114 üzenetére
Ja-ról is volt egy videó
a készítője sem 100-as -
attiati
veterán
válasz perempe #13432 üzenetére
Egyébként Buttler hármasánál a fault befújásakor még 2.1 másodperc volt hátra.
Majd felugrott 3 másodpercre, mire a büntetőhöz állt.
Nem gondoltam, hogy jelentősége lesz.
LettAzt sem gondoltam, hogy Buttler ismét kevés pontot dob.
Annyi helyzetet kihagyott, hogy egy idő után már nem is próbálkozott és a Boston nem is figyelt rá oda. Amikor is Buttler feltámadt.Aszem 4/30-on állt Buttler+Adebayo a 4. negyed felénél.
Ezt ellensúlyozta, hogy:
"Hárompontosok: Brown és Tatum 0/12."[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
válasz attiati #13421 üzenetére
Have The Celtics Solved The Heat? 2023 Eastern Conference Finals Game 5
Jó megfigyelő vagy, Coach Nick (BBallBreakdown) is beszélt erről.* Brahms: 4. szimfónia *
-
diegho
nagyúr
Az utolsó 10sec-re ébredtem fel... nem semmi végjáték volt.
[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
Az utolsó három másodperc
[link]* Brahms: 4. szimfónia *
-
nmate91
tag
Jobb lesz ha a Boston jut be.
-
perempe
veterán
Hárompontosok: Brown és Tatum 0/12.
-
sp8787
addikt
Ha Celtics bejut akkor Griffin-nek vagy Jordan-nek 1-el tobb gyuruje lesz mint Paul-nak.
-
saen
veterán
Adrian Griffin -> Bucks új edző. Toronto-ban volt assistant előtte.
-
perempe
veterán
-
attiati
veterán
válasz nmate91 #13417 üzenetére
Azért csak préseljen ki egy győzelmet a Miami !
Szerintem a következőt behúzzák.
Torz erőviszonyt mutat ez a legutóbb meccs.White 75% tripla 6/8 - ilyen nem lesz.
Adebayo eladott labda: 6, annak a nagy része egyforma volt. Rádupláztak és labdavezetésnél elpöcizték a kezéből. Ezzel valamit kezdeni kell Miami oldalon !
Buttler 14 pont - ilyen sem lesz.Amúgy az utolsó 1:36ra visszaküldtem volna a kezdőt, mert a cserék feljöttek 12 pontra!
[ Szerkesztve ]
-
nmate91
tag
Ez a Miami kiadta a lelkét. Ha valahogy össze is kaparnak egy meccset, Denver ellen nem lesz már kakaó. De én tartom, hogy most jön a történelem.
-
szebe
addikt
válasz borges7 #13413 üzenetére
Hivatalos oldal szerint 8:00 meg 8:30 PM ET, tehát de, hajnalban lesznek a meccsek. [link]
Aztán hogy addig változik-e, az jó kérdés."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
borges7
aktív tag
Remélem a döntő meccsei már nem mind fél háromkor lesznek, a legszarabb időpont,
fennmaradni túl késői, felkelni túl korai.
Első-második körben legalább a nyugati meccsek jobb időpontban voltak,
6-7 körül volt végük, arra simán felkelek. -
borges7
aktív tag
válasz attiati #13409 üzenetére
Még az a szerencse, hogy Jokic-ot draftolták, igaz hogy 2. kör 41.-ként, igaz hogy az igazak álmát aludta, és a tesója keltette fel, hogy igyon már egy kis pezsgőt, a nagy örömre, de draftolták.
Képzeld el, nála hányszor mondanák el, hogy undraftedMiaminál az a gond, hogy már nem nagyon van kivel pótolni, ráadásul ő tök jól játszott.
Most végignéztem a rostert, és hátvéd poszton két ember maradt, Lowry és Strus!!!
Nagyon durva perceket fognak játszani 4-5-en szerintem. -
attiati
veterán
válasz marinea2 #13408 üzenetére
Jah, csak egy undrafted volt.
A sok közülTnt / espn közvetítésekben 10x hallom az undrafted szót, meccsenként.
Egy elemzésben oké, de közvetítésben?
Édesmindegy hogy került az nba-be, nem kéne ráakasztani a táblát ennyiszer. Csodállom, hogy ezt még nem hozták fel a rasszizmus szintjére. -
attiati
veterán
válasz borges7 #13404 üzenetére
Jimmy nagyon profin tud nyilatkozni.
Két egymás utáni sajtótájékoztatón elmondta, hogy:
We never had, we never would... és le van tudvaAmúgy tényleg óriási mák kell a bajnoki cím megnyeréséhez.
De azért ha a Denver behúzza, akkor menni fog a "mi megmondtuk szezon elején" 😁 -
nmate91
tag
Gabe Vincent out.
Lássuk.
-
borges7
aktív tag
válasz attiati #13402 üzenetére
Pontosan, ha egy csapat 0-3 hátrányba kerül, az általában azért van, mert a másik
(sokkal) jobb. Most nyilván nem ez van(illetve a Nuggets-Lakers se volt azért olyan sima, mint amit az eredmény mutat), ezért több esélye van a Bostonnak, de nyilván 3/3-at nyerni
nagyon nehéz hasonló erősségű csapat ellen.Meg amúgy is, Jimmy megmondta, hogy most beraknak valami jó zenét, isznak egy kis sört/bort, aztán elhoznak egyet idegenből, szóval téma lezárva
-
attiati
veterán
Rég volt már valószínűségszámítás, de 6,25% esély lenne visszajönni: 0,5^4
Csak ugye nem 50% esélye van a hátrányban levő csapatnak a nyerésre, 'hisz nemhiába alakult ki eleve a 0-3as állás.
Puskáztam most és 80% eséllyel kell nyerni egy csapatnak ahhoz, hogy a 0-3as állás kialakuljon.Ha ezt feltételezzük a folytatásban is, akkor 20% esélye van a másik csapatnak a hátralevő 4 meccsen egyesével és mindet be kéne húznia, vagyis 0,2^4 = 0,16%
Vagyis 625-ből egyszer jön be.
Így már érthető, hogy miért olyan ritka...
Ha nem ilyen lenne az edzői felállás, akkor azt mondanám, hogy a Miami eddig mákolt és a Boston visszajön.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen autót vegyek?
- Modding és elektronikai kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest