Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
-
perempe
veterán
Isaiah Thomas -> LA Lakers
-
perempe
veterán
-
borges7
aktív tag
-
perempe
veterán
-
perempe
veterán
-
perempe
veterán
-
perempe
veterán
-
sp8787
addikt
Ez a Lillard egy .... legyen mondjuk luzer
-
saen
veterán
válasz
nmate91 #10181 üzenetére
Suns mindig érezhetően gyengébb a második napon amikor előző napon is játszanak. Fáradtság lehet faktor, meglátjuk. Mindkettő jó csapat nagyon, reménykedem egy jó meccsben aztán nyerjen a jobbik. Curry-nek szerintem nem lesz két gyenge meccse egymás után és ügye ők nem játszanak a két meccs között.
-
saen
veterán
-
nmate91
tag
How the Suns defense slowed down Steph?
Csatorna már volt itt ajánlva, elég jó
-
perempe
veterán
Ez a Garland-Mobley-Allen-féle Cavs biztató, a mai győzelem előtt 10+ éve nyertek Miamiban.
-
nmate91
tag
Suns - GSW, hát azért támadásban egyik csapat sem volt túl meggyőző - főleg a GSW. Kicsit PO hangulat volt, mindenki a védekezést próbálta összerakni. Az látszik, hogy a GSW-nek változtatnia kell. Mondjuk ha 92-97-nél bemegy az a Poole hármas, lehet kicsit más a játék képe, de ez csak HA. Suns volt ma a jobb csapat.
Nets - Knicks Kemba nélkül szebb volt már, Hardennek jó meccse volt, ennyivel minimum jobb csapat is a Nets sajnos. Elvileg cserélheti a Knicks Kembát Wallra, na akkor inkább egy zsák szotyi, mint egy alulmotivált 30 éves sérülékeny játékos, akinek jövőre is 40+ milliós fizuja van...
-
nmate91
tag
Kemba nem kezdő többé.
God bless Thibs. A Knicksből is remélem kirakják hamarosan.
-
attiati
veterán
ez így tök normális szitu, hogy James rámutat két szurkolóra és kiküldeti őket?
hosszabbítás, izgalmas végjáték, befizettél egy valag pénzt a meccsre és pá
-
szebe
addikt
M4-en vb selejtező, Portugália-Magyarország.
-
nmate91
tag
Kingsnél mikor jönnek rá, hogy nem az edző volt a baj?
-
sp8787
addikt
-
perempe
veterán
Nézegettem a középtávú dobásokat: 4 kísérlettől vettem csak figyelembe.
KD (58.9%), Aldridge (59.4%), Middleton (54.8%), Beal (52.5%), Herro (51.3%) és Paul (54.4%) emelkedik ki a mezőnyből. Embiid, Doncic, Tatum és Randle(28.6%) mind 40% alatt... -
sp8787
addikt
-
perempe
veterán
5 meccs volt: DeRozan 31-et dobott, Curry helyett Poole dobta a triplákat, a Doncic nélküli Mavs megint kikapott, magabiztosan nyert a Suns, Lakers meccsen kiszóták Jamest, de a sírból visszahozták a 4. negyedben (37-17).
-
szebe
addikt
Mindenki alszik? Pedig volt esemény megint.
-
perempe
veterán
-
perempe
veterán
Antetokounmpo's 21 points, 19 rebounds vs. Oklahoma City Thunder
a második kosár és a blokk miatt. -
perempe
veterán
Ma Poole onnan folytatta, ahol Curry abbahagyta, Detroitban is nyertek.
A csatorna miatt linkeltem. -
borges7
aktív tag
válasz
perempe #10154 üzenetére
Tipikus az első kosár, Garland fennakad a saját játékostársán, miközben Curryt üldözi, Steph meg simán beleáll a triplába két méterrel a vonal mögül, még arra sem veszi a fáradságot, hogy közelebb lépjen
Egyébként az tetszik legjobban, hogy mikor már annyira félnek a triplájától, hogy mindenáron azt akarják megakadályozni, akkor a gyűrű felé válik le, és dob egy sima ziccert, ma is volt ebből jó pár.
-
perempe
veterán
válasz
nmate91 #10153 üzenetére
[Warriors 36-8 4th Quarter Run vs. Cavaliers]
Ezt érdemes még megnézni helyette/mellette, sajnos sok hasonló nincs a Bleacher Report csatornáján. -
attiati
veterán
Staples center-t atnevezik crypto.com -ra
-
nmate91
tag
Stephet meg a Warriorst élmény nézni :)
Wiseman nagy kérdőjel lesz. Nagyon nem passzol a csapatba, nem tudom mi lesz a sorsa, ha visszatér. -
perempe
veterán
-
borges7
aktív tag
válasz
perempe #10144 üzenetére
Szívesen. A mai ligában Giannis az számomra, aki leginkább megtestesíti azt a keménységet, győzni akarást, küzdőszellemet, amit annak idején, mikor megszerettem az NBA-t, Jordan is képviselt. Bár nem tartozik a kedvenceim közé, mégis örültem neki, hogy sikerült megnyerniük a bajnoki címet tavaly.
-
perempe
veterán
'51 óta a legrosszabb 3. negyed a Lakerstől
(bővebb összefoglaló) -
-
perempe
veterán
-
nmate91
tag
Miami három wide open 3-ast és 3 büntetőt hibázott clutch szituban. Butler szerintem szétveri az öltözőt
-
borges7
aktív tag
Morris abba a lábába térdelt bele szándékosan, amelyik múltkor megsérült Gobert ellen, nem csodálom, hogy elszakadt nála a cérna. Ocsmány dolog volt Morristól.
De beszéljünk inkább Curry 50-eséről, és a Warriors szárnyalásáról
-
athomi
veterán
Szerintem meg ezt a mocskos színjátékot kéne bünteni amit a Morris csinált, minden az ő megmozdulásának a következménye, ráadásul szerintem sérülésveszélyesen szállt bele Jokicba.
-
.LnB
titán
Simmons -> Boston pletyka, Jaylen Brown mint ellenérték? Elég meredek.
-
szebe
addikt
Morris rossz emberbe “kötött bele”
-
perempe
veterán
legalább a 9 perces összefoglalókat megnéztem.
-
saen
veterán
Egész jó meccs volt a Suns-Hawks is, a vége izgalmas volt, de balfék Bogdanovic eldöntötte a meccset.
-
perempe
veterán
-
ben11
őstag
Lakers did it again..
Bár most csak 19 pontos előnyük volt, újfent elszórakozták OKC ellen.
Az OKC idei két győzelmét a LAL ellen követte el.. -
saen
veterán
Közben NBA bejelentette, hogy megbíztak egy ügyvédi irodát, hogy végezzen nyomozást az ügyben és az alapján fog a liga dönteni esetleges következményekről.
Végigolvasva a cikket, bár vannak benne kemény dolgok, viszont semmi konkrét bizonyíték nincs. Úgyértem valaki állít valamit, a tulajdonos meg mondja, hogy ez nem igaz. Aztán döntsd el, hogy ki mond igazat... Meglepődnék ha lenne valami következménye az ügynek, de remélem meglepődök.
-
saen
veterán
Kijött az ESPN cikk Suns tulajdonosáról, Robert Sarverről: [link]
Még nem végeztem vele, mert jó hosszú, de annyira nem voltak eddig meglepő dolgok benne. Eddig is lehetett sokat hallani ezekről.
-
ImACeltic
őstag
Kevésbé komoly téma. Játékos magasságok.
Éppen szórakozom a 2K22-ben, nézegetem a rostereket és látom, hogy idén LeBron 6'9". Én úgy emlékszem Ő mindig is 6'8" volt. Gondolom a 2K a hivatalosan mért adatokat kapja. Én ezekbe a magasság számokba egy időben bele voltam buzulva, főleg KG - kedvenc játékosom all-time - miatt, mivel hiába 6'11"-nek volt listázva állandóan, sokan azt mondták és random képeken is az tűnik valószínűbbnek, hogy legalább 7'0", de talán 7'1" magas is van. Aztán ott van Embiid, aki szintén legjobb esetben 7'0"-ként listázzák, de elvileg már 7'2" is van. Aztán Durant kb 6'9"-ként jött a ligába, most meg minimum 6'11", de lehet 7'0" is van, ahogy Giannis is hasonló cipőben jár.
Nem a legérdekesebb statok ezek, de engem foglalkoztatnak. A 2K játékokra is visszatérve, ott meg aztán pláne nem mind1, hogy valaki 6'11" vagy 7'2".
-
nmate91
tag
Lillarddal kicsit az az érzésem van, hogy próbálja kipuhatolni mi lenne, ha mégis lelépne. MIt szólnának a szurkolók. Vagy várja az a momentumot, amikor nem ő teszi meg az első lépést, így nem romlik az imidzse.
De ilyen védekezéssel úgysem lesz elsőszámú játékosként bajnok, ez fix.Más:
Miami fasza, ahogy várható is volt.
Chicago szórakoztató és jók is!
Knicks jó start után 2 elkerülhető vereség, Kemba bár a piac legjobb opciója volt, én remélem jövőre csak padon lesz Rosehoz hasonló szerepben.
Boston nevetséges sajnos az a helyzet. Jól mondta Bill Simmons, nem viselkedhetsz úgy, mint Lebron, hogy csábítani akarsz haverokat, amikor még statokon kívül nem raktál le semmit asztalra.Tetszik kelet.
-
.LnB
titán
Jó cikk volt. Ezek után, amit itt mondott, kíváncsi leszek, hogy a szezon végén mit fog érezni, tenni.
A front office, szinte semmit nem tett, hogy megerősítsék a csapatot. Még Melo is elment. És látszik is, hogy gyengék. Most épp a Cleveland ellen kaptak ki. Az is igaz, hogy Lillard se valami fényes idén. -
saen
veterán
Egész jó kis cikk Lillard nyári dolgairól.
-
.LnB
titán
"A 76ers szurkolói elkezdték kántálni a „We want Lillard” rigmust, amikor a Trail Blazers irányítója odaállt a büntetővonalra"
-
nmate91
tag
Nba champ, 8x all star, 8x all nba, 3x dpoy, 16points/12rebounds/2blocks karrier átlag, utóbbi időben padról. All time offensive rebound top 10, nézd meg milyen nevek mellett van. Korának meghatározó centere, egy triplák uralta világban tartja magát.
Top75.Westbrook valószínűleg a tripladupla alapszakasz miatt került be.
-
nmate91
tag
Lakers
De Westbrook 6. quadruple doubleját szedi össze - igaz turnoverekkel
-
borges7
aktív tag
-
ben11
őstag
Ha nem ismeritek, ez a srác iszonyat minőségi videókat rak össze nba témában.
Ez a 75-ös listáról szintén ajánlott:
[link] -
.LnB
titán
válasz
ImACeltic #10102 üzenetére
Idén volt pletyka, szezon előtt. De lenyilatkozta a szezon start előtt, hogy szó sem volt ilyenről.
"Damian Lillard, a Trail Blazers klasszisa ismét kijelentette a The Athleticnek: nem akarja elhagyni Portlandet. Lillard úgy fogalmazott, hogy ugyanezt mondta el korábban a médianapon is, és bár hálás téma ennek a lehetőségnek a boncolgatása, de nem fog megtörténni. Vannak rossz időszakok, amikor jönnek a sorscsapások, és ha ez elkezd “bedurvulni”, akkor nem lesz boldog, ahogyan senki más sem lenne. Ő viszont nem fog felugrani a hajóra és elmenekülni. Lillard szerint nagyon sokat jelentett neki, amikor le tudott ülni az új vezetőedzővel, Chauncey Billupsszal beszélgetni, és gyorsan kiderült, hogy ugyanúgy látják a dolgokat. Ahogy nézi a meccseket, figyeli a játékosokat, nem sok ember látja úgy a helyzetet, mint ő, viszont Billups ezeknek a nagyon nagy részét szintén észreveszi, és ez rettentő sokat jelentett számára. "-Október 20.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Könyvajánló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest