Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
válasz
sp8787 #10296 üzenetére
"Portland's plan is to fully reshape roster around Damian Lillard now. Portland created a $21M trade exception today, potentially $60M in salary cap space this summer, multiple draft picks and assets via Pels and Clippers trades. Plan is to pursue high-end talent now, not retreat."
Woj írta ezt, szóval lehet lesz 60m.
-
sp8787
addikt
Az a rakas az 20M ha jol ertettem, azaz semmi.
Ha eleg marhak es belemennek a hosszabitasba akkor 36 eves koraban 55M-ot!!! kellene fizetni. Iden kifizettek 39M-ot a semmire jovore 42.5M a semmire.Annak a nonek a ferje is zsugori volt , nem hiszem el ,hogy ne kapcsolnanak rebuild modba.
-
sp8787
addikt
válasz
nmate91 #10293 üzenetére
Ez Blazers oldalrol csak capspace miatt jo nem?
Amugy most vagy el akarjak uldozni Lillard-ot vagy csak siman el fogjak trade-elni minel elobb.
Egyebkent se sok ertelme lenne azt brutalis osszeget fizetni neki a jo nagy semmire, az egyik legtulfizetetteb jatekos lenne, semmi ertelme.MAS
Domas Sabonis and Jeremy Lamb to Sacramento for Tyrese Hailburton, Buddy Hield and Tristan ThompsonEz is erdekes azert.
Esemenydusnak lesz a het vszinuleg.
-
saen
veterán
CJ McCollum megy a Pelicansba
-
attiati
veterán
LAL-LAC utolsó negyed jó volt
-
sp8787
addikt
Clippers Acquire Norman Powell, Robert Covington From Blazers For Bledsoe, Winslow, K. Johnson
Epitik am a csapatot Lillard kore.
-
sp8787
addikt
Szted amugy az normalis ,hogy annyira tyukeszu egy edzo ,hogy nyilvanosan odadobja a jatekosat a farkasoknak? Embiid ugyanez ese o raadasul a csapattarsat elfeldkezve arrol ,hogy o mit muvelt per szezonnal visszabb? Es ezekutan elvarnak ,hogy playalong-ot jatsszon az illeto.
-
saen
veterán
válasz
sp8787 #10282 üzenetére
Ben az egyetlen hibás. Semmire nem volt hajlandó amire a csapat kérte, csak jött az ígérgetés és utána a nagy semmi. Körbevette magát idiótákkal és rájuk hallgat, ahelyett hogy a csapattal együttdolgozott volna. Miami már rég elcserélte volna, nagyon hamar rájöttek volna, hogy nem ő az akit kerestek.
-
sp8787
addikt
válasz
nmate91 #10281 üzenetére
Mondom a legszelsosegesebb peldat.
Veguk ,hogy a Miamiba kerul Pat Riley-hoz, Spo-hoz.
Szted hagyta(k) volna ,hogy idaig fajuljon a helyzet, divaskodas?
Ne feljoldjon semmit evek alatt?
Embiid elcsokihamburgezabalozza az elso par szezonjat, az edzo plusz a masik sztar a horcsogoke ele dobja mikozben ugyanez a sztarjatekost nem dobtak oda amikor ugy jatszott a playoffban par szezonnal visszab mint a fosch.
....................... -
sp8787
addikt
Sztetek ki a hibas amiert igy alakult ez a Simmons szitu?
Nalam a sorrend : Rivers, Embiid,Management........... Simmons...etc.
-
attiati
veterán
[link]
Nehogy már ! -
perempe
veterán
válasz
attiati #10274 üzenetére
Teljes meccseket nincs kedvem megnézni, viszont megnéztem a Hawks elleni 4. negyedről egy bővebb összefoglalót. A centerprobléma is látszik: Davis nem akart, nem tudott védekezni Okongwu ellen, próbálkoztak S. Johnsonnal is, annak lett eredménye a nagy zsákolás...
A Hawks edzője bátor volt, merte játszatni Okongwut Capela helyett.
-
attiati
veterán
Lakersnek ugyanaz lesz a baja idén is, mint tavaly:
Legjobb esetben is a 7. helyre tudnak bejönni (Clipperst és a Minnesotát talán tudják előzni, de onnan felfelé nehéz elképzelni).
Így megint Play-In-re kényszerülnek.
A csapat idős, sérülékeny és rövid a kispad, így pont azt az extra terhelést kellene elkerülni a P/O-ban, amivel ők indítják az egészet.Miami elleni meccset néztem, azt majdnem hozhatták is volna.
-26ról jöttek vissza az utolsó percekben, AD nélkül. Csakhogy a végén nem tudtak elvégezni egy bedobást és elúszott a remény is.Nets ellenit néztem még, AD akkor tért vissza, teljes felállásban játszottak.
Lakers behúzta a meccset, de a Nets nagyon tartalékos volt, úgyhogy sok következtetést nem lehet levonni. -
-
attiati
veterán
Morant blokkolás
(érdekes, hogy néhány teljes meccs is fent van a csatornán)Lakersről mit gondoltok?
Davis (és James) sérülése bármikor benne van és Westbrook egy időzített bomba a legrosszabbkor eladott labdáival. De tavalyhoz képest erősebbnek tűnnek.Lehet így is kevés lesz a play offhoz, mert nyugaton két kiadó hely foglalt lett tavalyhoz képest (Memphis, Warriors)
Eddig teljesen kimaradtam a szezonból. Most látom, hogy szabálymódosítás volt és kevesebb kamufaultot fújnak a megugrasztott védőkre?
-
saen
veterán
Kings feladta a Ben Simmons-os terveit. Azt a konklúziót vonták le, hogy nem tudják megszerezni, túl sokat kér érte a Philly.
-
saen
veterán
válasz
jkrisztian #10271 üzenetére
Tehát mégis népszerű, mert sok Warriors szurkoló van. Ez erről szól, semmi másról.
-
-
-
nmate91
tag
válasz
perempe #10266 üzenetére
Playin meglesz nekik.
Amúgy 24 pontot átlagol, 5.4 triplát 40% felett dob. Lepattanózás, passzjáték, védekezés nem az erőssége, de nekem így minden amit mutat elég kéne legyen egy all star meccsre, bőven. Kezdőbe is előbb raknám, mint Wigginst, ha már frontcourt/backcourt szétbontás van.
Bár tény, Wiggins is javult sokat, de messze nem allstar kezdő kaliber. -
borges7
aktív tag
Jó kis derbi volt ez a Warriors-Wolves, érdemes megnézni. A splash brothers hivatalosan is visszatértek! Klay egyre komfortosabban mozog, nagyon jó befutásai vannak, és szép gólpasszokat is ad. Elképesztő milyen jól járatták a labdát. A Minnesota nem adta olcsón a bőrét, az utolsó negyedben még indítottak egy utolsó felzárkózást, de ez a triplazápor már sok volt nekik. Valami 21/36-ot dobtak Curry-ék, ők pedig csak 22%-kal tripláztak. Sajnos Russell lesérült, jobbulást neki! boxscore: [link]
-
nmate91
tag
Ez a fan vote mehetne már a levesbe. Wiggins all star kezdő. Towns padon sincs.
#10262 Szerk: pont ezért jöttem.
-
sp8787
addikt
"First-time NBA All-Star as a starter in the West: Golden State's Andrew Wiggins."
wtf
-
perempe
veterán
Morant és Booker dobott 40 felett, Oubre 10 hárompontosa csak 39-re volt elég.
Ha csak 1-re van idő, akkor Morant legyen! -
perempe
veterán
-
nmate91
tag
Valahogy Embiid - Jokic döntőt akarok, nem érdekel hogyan, nem érdekel, hogy kb. lehetetlen, de kell.
Hihetetlen mit játszik ez a két fazon, perpill megállíthatatlanok.
-
perempe
veterán
válasz
borges7 #10253 üzenetére
Amikor idősebbek ellen játszott, a leindítás volt az egyetlen esélye.
Megnéztem mindhármat.
-
perempe
veterán
-
nmate91
tag
Bronnál meg minden pont számít, be kell érni Kareemot
Ja, Embiid meg 27 perc alatt pakolt fel 50-et. Mondjuk a liga egyik legrosszabb csapata ellen, de 50 pont bárhol is legyen, szép.
-
nmate91
tag
Jokic nélkül ez a Nuggets valahol az utolsó helyen lenne kb. Eszméletlen a faszi.
-
saen
veterán
válasz
jkrisztian #10247 üzenetére
Biyombo nem volt sose rossz játékos, azért hagyott ki közel egy évet, mert meghalt az apja. Volt jónéhány csapattól ajánlata, szóval volt rá érdeklődés, de kivárta a megfelelő ajánlatot.
Jalen Smith meg érdekes kérdés. Szerintem nem rossz srác, viszont Monty elszólta magát nemrég. Azért draftolták, mert azt gondolták róla, hogy a 4-es pozicíón jól fog tudni játszani. Utána meg rájöttek, hogy inkább center, ezért mellőzték. Szerintem elég jó esély van arra, hogy elcseréljük még a szezonban, ha mégse akkor ő jövőre máshol lesz.
-
jkrisztian
aktív tag
válasz
perempe #10246 üzenetére
Adott ő életjeleket a Hornetsben is, de sosem volt az edző kegyeltje. Amire ma kell egy center, azt ő azért tudja. Ennyi pénzért ajándék a csávó. Szidták sokan JJ-t amikor átvette a GM pozíciót a csapatnál, de kb. nincs olyan döntése amit érdemes lenne megkérdőjelezni. Talán egyedül a Jalen Smith draft, de még belőle is lehetne bármi (bár szerintem majd valamelyik másik csapatban).
-
perempe
veterán
Biyombo újjászületett Phoenixben.
-
saen
veterán
válasz
jkrisztian #10240 üzenetére
Egyébként most nálam sincs league pass, pedig évekig stabil pont volt. Rájátszásra fogok ismét meccseket nézni terv szerint, de azt meg valszeg másképp is meg tudom oldani (TV). Ott több meccset szoktak adni.
-
jkrisztian
aktív tag
Én pontosan emiatt le is mondtam a league passt. Még január végéig él, de egyszerűen annyira katyvasz ez az egész szezon, hogy van most az esti meccsnézések helyett jobb elfoglaltságom, minthogy ezeket a meccseket nézzem. Picit feleslegesnek érzem. Majd az alapszakasz végének közeledtével visszakapcsolódok a vérkeringésbe.
Nagyon sajnálom, hogy a Clippers így megsínyli ezt az időszakot. Nagyon kellene ennek a ligának egy jó LA Clippers. -
nmate91
tag
válasz
perempe #10237 üzenetére
Teljesen abban a hitben voltam, hogy PG visszatér. AS meccs rémlett valamiért.
Bucks olyan szempontból elég lehet a bajnoki címhez, hogy elég jó esélyük van arra, hogy egészségesek maradjanak. Nem hajtanak sokat, Giannis 32 percet átlagol. Ők egyértelműen arra gyúrnak, hogy áprilisra jöjjön a top forma. De szerintem képesek az első körben is 36 perc alatt tartani Giannist, ha úgy jön ki.
KD-nél az a térd necces azért. A védekezés nagy probléma náluk, Durant sokszor rim protector volt, az nagyon gáz. Annyi, hogy ezt nélküle is rendbe tudják rakni, Irving pedig visszaépülhet.
Sixers nálam komolytalan, nincs olyan irányító a piacon, akiért tudnak cserélni és javulást okozna nekik.
Sunsnál center poszton nincs nagy gáz, alapszakaszt hozzák. CP3-re kell vigyázni nagyon, ha ő nincs, Suns egy 1 max 2 körös csapat.
-
perempe
veterán
válasz
nmate91 #10235 üzenetére
A Clippersben rengeteg a hiányzó. Leonard egy percet se játszott; George, Batum és Morris is közel 20 meccset hagyott ki.
-
saen
veterán
válasz
nmate91 #10235 üzenetére
Clippersnél úgy néz ki, hogy PG nem fog visszajönni idén, nélküle szerintem nem lesznek erősek, legalábbis nem lesznek bajnokesélyesek. Bucks-nak hosszú volt az elmúlt szezon, szerintem jók lesznek, de nem tartom elég erősnek őket a címvédéshez. Sixersnél nagy kérdőjel, hogy mi lesz Simmons-szal, tudnak-e helyette egy sztárt behozni. Ha igen, azért lehetnek jók. Knicks nem bajnokcsapat szint, ez igaz.
Egyébként ez az alapszakasz azért is fura, mert megint rengeteg a hiányzó. Ügye a Covid is sok problémát okozott, de most pl KD is kihagy 4-6 hetet, a Nets se lesz toppon így az alapszakaszban. Suns meglepően jól bírja eddig, de DA pont most sérült le, ki fog hagyni valamennyit, kérdés mennyit.
Szerintem izgalmas lesz majd a rájátszás, én nyugaton a Suns-Warriors párosból várom az egyiket a döntőbe, másik oldalon meg a Nets-et, de ügye sérülések/Covid bármit megváltoztathat, rég volt ennyire változatos szezon.
-
nmate91
tag
válasz
jkrisztian #10234 üzenetére
Van pár csapat, akiknek ez fekszik, de szerintem ezzel nincs baj. Warriors esetén azért az alapszakaszban a pályaelőny tényleg pályaelőny tud lenni, a hazai közönség NBA szinten elég jó.
Utolsó 10 meccs lesz majd azért mérvadó természetesen. Szerintem nagyrészt azért a csapatok ott helyezkednek el, ami a tényleges erejük. Kivétel talán a Knicks, a Sixers, kicsit túlteljesítenek ők. Bucks, Clippers pedig alul.
-
nmate91
tag
Végre élőben lehetne meccset nézni, erre egy b2b játszó Suns megy Detroitba, a liga kb. legszarabb csapatához
-
-
borges7
aktív tag
A másik, ami ma hajnalban is kitűnt, a Mavs simán verte a jó formában lévő Macikat, akik b2b-et játszottak, ráadásul egy héten belül az 5. meccsük volt, ez nem normális, semmi sportértéke nincs ennek.
-
perempe
veterán
válasz
nmate91 #10226 üzenetére
Én Giannist és SGA-t láttam idáig az ajánlott csatornáról.
-
borges7
aktív tag
Hm, a Nets csúnyán elverte a Bullst, esélyük sem volt. Igaz az első percben lesérült Jones, nem tudom, ez mennyire zavarta meg őket, de azért na.
Hornets is szép sikert ért el a 76ers ellen, pedig elég gyengén tripláztak, és 20-szal kevesebb büntetőt dobtak! -
nmate91
tag
-
perempe
veterán
-
athomi
veterán
-
perempe
veterán
-
sp8787
addikt
The Portland Trail Blazers have named Rodney Billups as an assistant coach.
Ez az egesz Balzers a fulldumpsterfire alapesete. Lillard a rendszeres luzer suketeleseivel amiket kenyszeresen mar szinte havonta benyom.
Geez rohej ez a csapat, igy utolag lehet jobban jartak volna ha Lamarcus-nal maradnak annakidejen, ennyit(ertsd semmit) akkor is ossze tudtak volna hozni ennyi ido alatt. -
perempe
veterán
válasz
borges7 #10214 üzenetére
A Kings-Mavs vége is izgalmas volt. A Dallas utolsó támadásánál nagyot hibázott.
-
perempe
veterán
-
perempe
veterán
Mario Chalmers -> MIA
Darren Collison -> LAL (ok, ez pár napja volt) -
-
perempe
veterán
-
perempe
veterán
Hatalmas meglepetés a Hawks idegenbeli győzelme Philadelphiában.
-
borges7
aktív tag
válasz
perempe #10203 üzenetére
Nagy dobás volt, hihetetlen, hogy ezzel a stepback-kel mekkora helyet tudnak maguknak csinálni, tök üresen dobhatta el, Batum biztos betörésre számított. Giddey meg védő létére 18 lepattanót szerzett, bele fogok nézni egy-két meccsükbe, mert vannak nagyon jó fiatal játékosaik.
-
perempe
veterán
-
saen
veterán
Kyrie játszani fog rövidesen idegenbeli meccseken. Netsnél 7 játékos van karanténban és van még több sérültjük is, ennyire kell az ember. Igaz 5 nap zsinórban kell negatív tesztet produkálnia és utána csatlakozhat a csapathoz és hazai meccseken továbbra sem játszhat.
Tiszta káosz most a szezon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest