Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Úgy néz ki, hogy idén, rendesen próbára lesz téve Lillard türelme. Sajnos.
-
saen
veterán
válasz
attiati #10096 üzenetére
Részletesen nem vágom, de szokták árulni a jegyeket az tuti. Bérletesek amikor nem tudnak menni ők garantáltan eladják. De az se mindegy, hogy parkolást hogyan oldod meg, az sincs ingyen.
Én azt javaslom, hogy redditen érdeklődj, annak a csapatnak a sub-ján akinek a meccsére akarsz menni. Egyébként az árak azért nagyon változatosak, mert nagyon nem mindegy, hogy hová szól a jegy. Pálya mellett mindenhol drága, illetve ellenfél függő is. Ki kell nézni egy gyengébb meccset, ott jó eséllyel lesz elérhető áron jegy. -
attiati
veterán
válasz
attiati #10096 üzenetére
najó, szerintem valamit benézek, mert itt jóval olcsóbb second hand árak vannak
-
attiati
veterán
Ott nem működik a jegyüzérkedés, vagy a second hand? Vagy meccs felénél bemenni? Csak a hangulat és a szelfi miatt
-
saen
veterán
válasz
attiati #10094 üzenetére
Nem voltam sose, de kis és gyenge csapat meccseire lehet olcsón szerezni, főleg ha az ellenfél is hasonlóan gyenge. Amiket felsoroltál garantáltan drága mindig. Talán Washington a legkevésbé, de szerintem az is. Ha keleti part akkor én Orlandoba mennék, ott már voltam, mármint a városban, turistaként nem rossz hely. Ha gyenge az ellenfél, valszeg olcsóbban bejutsz, ha meg jön egy nagy csapat akkor mindenki megemeli a jegyárakat.
-
attiati
veterán
volt már valamelyikőtök nba meccsen?
hol keresnétek nagyon olcsó, "lepattanó"
jegyeket?
(NY, Washington, Miami) -
perempe
veterán
[link] Rondo meg fogja úszni?
-
perempe
veterán
Pontosan melyik játékon vesztek össze?
Szegény LeBron is lemaradt egyszer Bridgesről (2:37).
-
ImACeltic
őstag
Persze nagyon korán van még, akár bajnokok is lehetnek, de a Lakers mikor tanulja meg, nem biztos, hogy jó - az esetek többségében nem - mindenféle hozzávalót eszetlenül összekeverni?
-
perempe
veterán
Valakinek megtetszett a csapat.
Engem a pályán történtek foglalkoztatnak, pl. újra jó a Knicks és a Bulls, Scottie Barnes vezetésével nyert a Toronto, KD tripla-dupla; a CHA is jó, de erre lehetett is számítani, stb.
Jobban odafigyelve -pláne a szezon elején- nyerni is lehet, pl. most a NO legjobb játékosa nélkül lépett pályára. a kiütéses győzelmeket kéne megérezni.
-
saen
veterán
Újabb balhé a Sunsnál, a tulajt vádolják most rasszizmussal és szexuális bántalmazással. Nagyon új a dolog, de ha komolyra fordul még új tulaja is lehet a csapatnak nemsokára... Jól kezdődik az év
-
ImACeltic
őstag
Én nem értem mit művelnek vele... Azt nem tudom elképzelni, hogy direkt hízott, mert valami tank PF/C poszton játszó buldózert akarnak csinálni belőle. De ha meg nem direkt, akkor ez mi? Egy NBA csapat, de magában egy NBA játékos sem engedheti meg magának, hogy így elhízzon, még ha többségében ez izom is. 250 font környékén egy kibaszott atletikus izomgolyó SF/PF lehetne belőle.
-
nmate91
tag
válasz
perempe #10078 üzenetére
Nálam most a Miami a fekete ló. Főleg, ha Lowry nem lesz fék.
Ha jön Klay ez a GSW imádnivaló lesz.
Aztán ugye ott a kis Knicksem, én kevesebbet várok, mint tavaly, ami azt illeti.
ad1) erősebb kelet
ad2) Kembában soha nem hittem, hogy hasznos játékos lenne, ez nem változott meg mostanra sem.
De a lehetőségekhez képest talán az egyik legjobb forgatókönyv jött ki a nyárból, ez tény. -
saen
veterán
Zion hivatosan 318 font súlyú most, ezzel ő a legnehezebb játékos a ligában és a liga történetében is 10.. Elég nehéz elképzelni, hogy ezzel a súllyal sokáig ugráljon a pályán.
-
saen
veterán
Curry 25 pontot rámolt az első negyedben
-
saen
veterán
-
perempe
veterán
közben elkezdődött a szezon, Morantot kötelező megnézni a kedvenc csatornámon, de pl. Jokic is nagyon jó formát mutatott, sok meccs volt.
ilyen blokkot ilyen kis embertől?
-
.LnB
titán
"Az NBA elkezdte kihirdetni, hogy az általuk levezényelt szavazás alapján kiket fognak a liga történetének a 75 legnagyszerűbb játékosának tartani."
Lerágom a körmöm, olyan izgi, hogy vajon ki lesz az első. Szóval tudjátok, lesz ez a lista, "Jordan és 74 másik játékos".
-
.LnB
titán
Off, mert NHL. De Kyrie ehhez képest még okos is: [link]
-
ImACeltic
őstag
Kedvemre valóak ezek az eredmények és a fantasy csapatom is jól nyitott.
-
saen
veterán
Ayton-os szerződésről is kijött info. Szóval alapvetően az volt a baj, hogy Ayton az 5 év 172 milliót akarta, semmi mást. A csapat meg beszélt 3 vagy 4 éves maxról vele, de az nem kellett neki. A fő ok amiért nem adták meg az 5 évet neki, mert van egy szabály ami alapján kettő ilyen max szerződése lehet a csapatnak. Booker már megkapta, ha Aytonnak is megadták volna akkor ez nagyon limitálta volna, hogy a jövőben kit hozhatnak ide.
Ezek szerint reménykednek egy fiatal sztárban akit még a csapathoz tudnak hozni... Hát erre kiváncsi leszek. Nem szoktak sorban állni az olyan játékosok akik maxon vannak... -
saen
veterán
Simmons-t kivágták edzésről, majd nem sokkal utána kapott egy meccses eltiltást a csapattól. Az edző azt mondta, hogy zavarta a csapatot
-
saen
veterán
Ez az egész megint kezd a Sarverről szólni (a tulajdonos...). A piac szerint egyértelműen max játékos, ez azt jelenti, hogy köv offseasonben lesz aki megajánlja neki és akkor igaz, hogy a Suns is tud ugyanazt ajánlani neki és prioritásuk is van, de csak azt érik el vele, hogy felhúzzák a srácot. 2005-ben már eljátszotta ezt Joe Johnsonnal, ő mérgében lelépett és sokak szerint ezért nem lett bajnok a Suns utána.
Ami külön tetézi a bajt, hogy kijöttek képek arról, hogy Ayton meg a tulaj együtt vacsoráztak, semmi ügynök, semmi GM és társai, csak ketten nemrég, szóval ez a döntés tuti, hogy a tulajtól jött... Ez nagyon nem jó előjel.
Ami meg külön fura, hogy Shametnek meg adtak 4 év 43 milliót anélkül, hogy egy percet is játszott volna. Értem én, hogy ez jóval kevesebb, mint az 5 év 172m amit Ayton akart, csak ez akkor is elég gázos.
Na mindegy, befejezem a sírást, csak ez így nagyon fura megint, végre egy jó csapat és értem, hogy mindenkit nem lehet megfizetni hosszú távon, de azért pont vele kezdik? Aztán meg mindjárt itt van Cam Johnson is... -
saen
veterán
Ayton nem kapta meg a max szerződéshosszabbítást amit szerett volna, így jövő nyáron RFA lesz belőle. Remélem azért nem fog beinteni a csapatnak ezek után...
-
.LnB
titán
damage controll ez? Semmi féle kontroll nincs itt, csak két elszabadult hülye. Mi kontroll van felettük? Semmi. Nem is tudom, hogy milyen lehet ezeknek az ügynökének lenni. Elképzelésem mondjuk van, mint a durcás, óvodás gyerekek szüleinek lenni.
Ezek ketten pont a saját ázsiójukat rombolják, nem is kicsit. És ez a spirál majd folytatódik, ha elcserélik egy liga utolsó csapatok egyikébe őket. Ott meg majd fel lesznek háborodva, elégedetlenek lesznek. És szépen kikopnak a ligából. -
.LnB
titán
Ajj, tök ünneprontó ez a Philly.
"Sam Amick (The Athletic) ismét megerősítette azt, amit már korábban is lehetett hallani, a Philadelphia 76erst nem érdekli egy olyan csere, amiben Irving és Simmons cserélne csapatot."
Ez meg már olyan facepalm, hogy nem is igaz...
"Irving egyáltalán nem oltásellenes, hanem a jelenlegi helyzetet arra próbálja fordítani, hogy kiálljon azon emberek mellett, akik a pandémia következtében elvesztették a munkájukat." -
saen
veterán
Nets úgy döntött, hogy Kyrie nem játszhat addig amíg vagy be nem oltja magát vagy nem változik a NY szabályozás. Fizut persze kapni fog az idegenbeli meccsekre, de játszani/edzeni nem fog. Kiváncsi vagyok elcserélik-e.
-
saen
veterán
Simmons ügynöke elkezdett a csapattal tárgyalni a visszatérésről. Gondolom rájött, hogy így sok pénzt bukik... Közben persze elköltözött Philly-ből és árulja/eladta a nagy házát... Van még egy lakása közel a pályához mondjuk.
-
perempe
veterán
Terrence Williams vezetésével csaltak volt játékosok [link]
-
.LnB
titán
"Szintén a 76ershez kapcsolódó hír, hogy Keith Pompey (Philadelphia Inquirer) értesülései szerint felkeltette a csapat érdeklődését egy olyan cserelehetőség Ben Simmonsért, amiben Caris LeVert, Malcolm Brogdon és egy első körös draftjog érkezne hozzájuk az Indiana Pacerstől"
Én nem értem, hogy ezt a LeVert-tet miért szórakázza el így minden csapat. Tudjátok, hogy nem vagyok szakértő, de én akármikor láttam játszani azt a srácot, beállt és nem csak jól játszott, hanem szinte dominálta a pályát. Leginkább támadó oldalon, mert a védekezéshez még hülye vagyok.
Na de, hogy 1:1-ben nem adnám oda Simmons-ért az is fix. Oké, volt ez a vese műtétje, nem tudom mennyire komoly, bízom benne, hogy nem nagyon.
-
ben11
őstag
Előszezon de Green már egy flagrant-tel gazdagabb.. Nem normális ez az ember..
[link] -
szebe
addikt
válasz
mefistofeles #10045 üzenetére
A MindiGO-n elő tudsz fizetni arra a csomagra, ahol nézhető, és élvezhető Zelenyánszky Balázs kommentálásával
-
mefistofeles
veterán
Szégyen, hogy sehol sem volt látható de a Falco, BL meccsen 83-78 ra legyőzte az AEK Athent!
-
ben11
őstag
Erre a Bulls-ra kíváncsi vagyok. Tetszik, hogy kelet-nyugat egyre kiegyenlítettebb.
-
.LnB
titán
Igen, rossz az, amikor playoffban arról kell beszélni, hogy melyik csapat, mennyire esélyes.
Én egyébként pont ezért helyeztem nagyobb fókuszt az NBA-re, az NFL-ről. Mert az a "favágás" ami az NFL-ben folyik, már sok volt. Ennek ellenére az NBA-ben is rendesen túl vannak hajtva a játékosok.saen
Értem. De szerintem akkor is, tétnélküli, és felesleges kockázat. -
saen
veterán
Előszezon meccsek semmivel se kockázatosabbak, mint az edzés maga. Senki nem (főleg nem a nagy sztárok) játszanak 35 percet vagy többet meccsenként. Ilyen terhelést sima edzésen is kapnak... Sunsnál a normál kezdőötösből csak ketten játszottak éjjel, összesen 24 percet. Ha ebben megsérülnek akkor az bármikor bekövetkezhet.
Szerintem ennyire nem kell félteni őket és a szezonra pedig szükség van felkészülésre. Itt megkaphatják a terhelést fokozatosan, nem rögtön a mélyvíz. Persze szerencsétlen dolog, hogy pl Trae lesérült, de ez mindig benne van. -
.LnB
titán
Ezt csak úgy leírom. Saját véleményem.
Már most jönnek, a nagyobb nevek, kisebb sérüléseiről a hírek, az előszezon miatt.
Én tuti nem játszatnék senki nagyobb nevet, ezeken a meccseken. Bakker 82 meccs az alapszakasz. Bőven elég idő az összeszokásra, a formába lendülésre.. -
attiati
veterán
Tőrös Balázzsal nem tudjátok mit lett?
Kb 1 hónapja nem tett fel új videót. -
jkrisztian
aktív tag
válasz
seederking #10015 üzenetére
Egyik arc hirdette, hogy (lehet, hogy még most is), hogy felvásárolna régi kosaras kártyákat. Érdemes nála is megpróbálnod. Sajnos az én gyűjteményem eltűnt valahova.
A kedves fórumozó kolléga profilja: (remélem nem szegek ezzel szabályzatot, ha igen vágjatok ki mint macskát..)
https://prohardver.hu/tag/mamboo.html
-
saen
veterán
Simmons ma nem kapja meg a neki járó 8.25m dolláros csekket...
-
saen
veterán
Az is mai info NBA-től, hogy aki oltás miatt kénytelen meccset kihagyni (mert nem játszhat a hatályos törvények szerint abban a városban) akkor a kimaradt meccsekre fizetést sem fog kapni. Wiggins vagy Kyrie ha nem oltatja be magát, illetve a maradék kb 10%- a játékosoknak, akkor kicsit több, mint a fele fizetésüktől elbúcsúznak... Kiváncsi vagyok ez mennyire lesz motiváció...
Simmons meg azt mondta, hogyha nem lesz csere, készen áll az egész évet kihagyni. Ez már lassan ilyen popcorn-os sztori lesz.
-
.LnB
titán
Kyrie (szerintem) játszani fog.
Kíváncsi vagyok én arra, hogy valójában Irving ekkora hülye e, vagy az ügynöksége szól rá időnként, hogy "figyu, egy hete alig beszélnek rólad, ezt+ezt kellene csinálnod".
Iszonyat ciki egy pali. És nem is tett neki jót, hogy jött mellé két, nála jobb játékos, nagyobb sztár. Így neki kevesebb reflektorfény jut, a feltűnési viszketegsége meg csorbát szenved ettől. Nincs más út, egyre nagyobb baromságokat csinál. Valószínűleg az se véletlen, hogy nem nyilatkozik utána a sajtónak ezekről. Persze tudom a jótékonysági dolgait is, az szép. Csakhogy a két énjének az indítéka ugyan onnan fakad. -
saen
veterán
Mi lesz Kyrie-val és Wiggins-szel? Egyik sem akar oltást, de a városaikban mégcsak nem is edzhetnek enélkül, nemhogy játszhatnának... Érdekes kérdés lesz.
-
attiati
veterán
[link]
fb link (videó) -
.LnB
titán
Csak nem volt hülyeség ez a Lakers - Lillard-ot akarja téma. The Athletic megírta, hogy Lillard és Beal volt a kiszemelt.
Durva lett volna. De ha James, Dame-et akarja, akkor menjen ő Portland-be. Há' nehogymá... -
.LnB
titán
válasz
Facebook -> Hungarian NBA Cards Collectors csopi.
Ránézésre, rettentő kopottak a sarkok, az élek. És ezzel értéküket is vesztették. De majd ott jobban felvilágosítanak.
-
ben11
őstag
válasz
Facebookon van nem egy ilyen csoport, ott érdemes érdeklődni.
-
seederking
őstag
Sziasztok
Bocsi,hogy ide írok de nem találtam hasonló fórum témát.Szóval a napokban belebotlottam a gyerekkori kosarakártya gyüjteményembe.90/91/96-ban kiadott kártyákat tartalmaz. Upper Deck,Fleer,Nba Hoops.
Ismertek esetelg valamilyen fórumot amin utána lehet nézni ér-e valamit?Lehet,hogy semmit mivel nem mondható régiségnek de gondoltam egy próbát megér.
Köszi
-
perempe
veterán
Millsap -> BKN
-
ben11
őstag
Nem tudom mi pontosan a szabály, járna neki fizu, ha megtagadná a játékot?
Ha nem, szívesen látnám, ahogy senyved a pad végén egy évig. Persze tudom, hogy ez nem megoldás, rombolja a morált és egy roster helyet foglalna, de jó elrettentő példa lenne a többi hisztiző játékosnak.. -
.LnB
titán
-
szebe
addikt
-
saen
veterán
Simmons közölte, hogy ő nem akar többet Sixers lenni és edzőtáborban sem fog megjelenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával