Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave1984
őstag
-
Kaba
veterán
válasz
nobiand #125196 üzenetére
Semmi köze a két dolognak egymáshoz.A Telekomnál az ügyfeleknek van egy egyéni hitelkerete.Amennyiben ezt átlépi a rendszer mobilelőleget fog kérni.
A házvásárlási hitel semmilyen összefüggésben sem áll a Telekomos részletvásárláshoz,tehát ameddig részletre tud vásárolni addig vásároljon részletre. -
nobiand
aktív tag
Egy kedves barátom, kb 3 hónap múlva szeretne hitelt felvenni házvásárlásra.
Eddig úgy vásárolta a készülékeit, hogy részletre hozta el. Itt jönne a kérdése, ez beleszámít esetleg a hitel igénylésébe?
Vagy fizesse ki egyben az a biztos.
Köszi!
(nem tudom miért itt tetette fel velem a kérdést) -
ANDROID???
addikt
válasz
Indian74 #125194 üzenetére
Majd jönnek az "Óriási" ""Kedvezményeikkel"" novemberre biztos.
Mi11 xiaomishop is épp emel, ja pont nem. -
Indian74
senior tag
válasz
nexus6 #125192 üzenetére
Hát igen. +1 alig megyek fel van fent azt 20 perc múlva sehol az a termék mobitelefon...nagyon érdekes...és alig van készleten lévő termék.
És még az fura hogy a xiami mi11 nem hogy csökkent volna az ára még drágabb is lett,sajnos árlista alapján 340000 FT, máshol pl AQUA 265000 FT -
nexus6
aktív tag
válasz
m1lan #125188 üzenetére
számomra katasztrófa lett a webshop... reggel megnézem 73 készülékből lehet választani (abból kb 25 nem elérhető), most 56 közül lehet választani. a hirdetések között még fenn van az a72, webshopban már nincs. a kedvezményeknél is tényleg hatalmas havi számlához jár némi kedvezmény. a mobilnetnél a csomagok sem tetszenek van a normál 8gigás és a drága 25 gigás, majd tényleg nagyon kicsivel drágább korlátlan. lassan tényleg megéri elgondolkoznom hogy megéri-e a vezetékes net otthonra, lemondom a telefont, a tévét és a netet és marad a korlátlan mobilnet. azt hozzáteszem, hogy nálam a beszlgetős forgalom minimális ezért ilyen M vagy L előfizetés tökre felesleges. a net inkább számít
-
m1lan
őstag
válasz
ANDROID??? #125189 üzenetére
A Mobil L + Gigaerős Net 41.000 forint volt alaphelyzetben, most 51.000 forint. Még a lejjebb pozicionált Mobil L + 25GB is kicsit többet ér, az most 45.000 forint. A legnagyobb csomagért jelenleg 91.000 forintot adnak, az is több, mint az előző portfólióban. Bár azt hozzá kell tenni, hogy a 2020-as csomagok is nagyobb kedvezménnyel indultak anno, mint amennyivel ki lettek vezetve.
-
Kaba
veterán
válasz
szabogabor10 #125173 üzenetére
Az EU-n kívüli 2GB adat nem érvényes mindenhova,hanem csak meghatározott országokra érvényes.
-
m1lan
őstag
válasz
Renwick #125153 üzenetére
de míg a múlt héten Mobil L + Gigaerős Net csomag mellé 71 ezer forint kedvezménnyel vettem i13-at, addig most már csak 50 ezret ér ugyanez a kombó...
Véget ért az extra 30.000 forintos Gigaerős Net promóció, azért kevesebb most a kedvezmény. Eleinte az sem volt megkötés, hogy Mobil L vagy XL legyen a hangcsomag, akkor még a Mobil S + Gigaerős Netre is 50.000 forintot adtak. Ezt leszámítva nőttek (vagy nem csökkentek) az alap kedvezmények, legalábbis én úgy látom. -
4Grider
nagyúr
válasz
stefi68 #125185 üzenetére
A linked nálam nem működik.
Az ellenőrzés telefonról a legegyszerűbb.
Lásd:
https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/segitunk/vasarlas-rendeles/szamhordozas/telefonszamok -
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #125183 üzenetére
Igen, de pont ez a lényeg, ha 30-as számot hívsz az sem garancia semmire. Ugyan így vezetékesnél sem. Így ennek túl sok értelme nincs. Hacsak nem konkrét ismerőssel cseverészel, akivel előtte tesztelted pl.
Amúgy nem jó a link, amit linkeltél...
-
stefi68
addikt
válasz
#33802016 #125182 üzenetére
Azt mondja az üfsz., hogy nem telekomos vonalas szám volt.
Máskor győződjek meg róla, hogy a hívott vezetékes szám valóban telekomos-e.
Adott egy linket is...A telefonszámok hordozhatóságát lehet ellenőrizni: A [Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság] oldalán
-
Gubu0101
veterán
Jott mar sms,kaptam a multkori akcio soran 3000ft-os kodot,kiegeszitore.Jo hogy regisztraltamra multheten
-
kovacsmi_74
senior tag
-
törölt tag
válasz
stefi68 #125180 üzenetére
Nem tudom, de n ahányszor próbáltam kb annyiszor fogyott... mondjuk talán pont vezetékes nél nem. De mobil 30-asnál igen... Elég lutri...
Vodánál legalább minden irányba, és az tényleg ingyenes
Itt meg olyan mint az orosz rulett... vagy bejön vagy nem
(amúgy asszem újra kell indítani a készüléket, vagy repcsi üzemmód előtte, de nekem ezek után is felem ás eredmény)
Mondjuk nekem vodával, az csak 300 forint lett volna, és a nap további része ingyenes
(tuti+)
-
stefi68
addikt
Sziasztok!
Domino Day 40 perc, hajnalban aktiváltam, még aktív.
Azt írja: "Díjmentes Telekom mobil és vezetékes alapdíjas irányba" Délelőtt hívtam egy pesti számot (06 1...), kb 17 perc volt. Szépen lekapott a kártyámról 400 Ft-ot. Akkor hogy is van ez? -
adam1400
tag
xiaomi 9 at-n ugye nem megy telekomnál a vowifi/volte?
-
anadroid
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #125174 üzenetére
Igen. Megy együtt 2 családtagnál is, akikét kezelem.
-
kovacsmi_74
senior tag
Domino Day 40 perc
Két számra sikerült bekapcsolnom, perceket ugyan nem mutatja, de látom, hogy aktív a szolgáltatás. Harmadik számra hibát dob sokadjára. Annál mondjuk a Domino Most be van kapcsolva. Gyanítom, hogy ezzel függhet össze a dolog. Egyik telefon sem nálam van, de mint írtam a másik kettőnél látom, hogy sikerült bekapcsolnom.
Valakinek saját tapasztalat, Domino Most mellett esetleg? Köszönöm!
-
Újdonság, hogy az új Gigaerős Net+ csomagban van 2 GB EU-n kívüli adatforgalom. Nem sok, de azért haladás. Több mobilos magenta1-ben csak 300 Ft-tal drágább, mint a régi csomag.
-
Kaba
veterán
válasz
ANDROID??? #125170 üzenetére
Az IPTV az optikán nem vesz el a sávszélességből.A 200-as koaxon is bőven jó,mivel max 8-9 Mbit/s sávszélességet igényel(sokan még a rézvezetéken is használják).
-
ANDROID???
addikt
válasz
Indian74 #125167 üzenetére
A Magenta 1 nekem is így működik, csak az a lehetőség megváltoztat gombra nyomni, olyankor bezárom inkább az oldalt. Nálunk nincsen 1000Mbit/s net sem, olyan gagyi van, ami nem hiszem , hogy normálisan vinné az IPtv-t, így naná, hogy nem akarok a 200-30Mbit/s nettel IP-re váltani, pláne nem nagyjából 1,5-2-szer annyiért.
Persze a készülékre amiatt adott volna (amikor még normális kedveszmény volt, de nem volt készleten), -8000 Ft kedvezményt. Ja 24 hó rabiga mindenre és ezt 8000 kedvezményért. ??? Pfú.. Nevetséges szerintem.
nexus6: nálam az volt a probléma, ha akartam sem tudtam volna megvenni, csak a babakéket, de az ugye nőknek való. Igen, most ott a kedvezmény mértéke, hogy megkapod a MM áron. -
Indian74
senior tag
-
nexus6
aktív tag
válasz
ANDROID??? #125166 üzenetére
én is beleestem abba a csapdába, hogy kicsit várok hátha jobb ajánlatot kapok... aztán csak rosszabb lett, néha nem megy a webshop (pl egy készülékre ugrik alapból vagy nem tölti be hibakóddal), és kedvezmény jóformán nulla normál magenta 1 előfizetésel és 2 éves hűséggel. szerintem így lehet maradok a régi atomkedvezményes előfizetésemnél... készüléket szerettem volna venni de így kb olyan áron van mintha bemegyek a mm-be, tényleg csak a részlet miatt érné meg
Indian74 én is excelben számoltam menyit fizetek ki összesen 24 hónap alatt egyes előfizetések választásával, minél nagyobb előfizetés választok annál rosszabb lett -
Indian74
senior tag
válasz
ANDROID??? #125166 üzenetére
Hát valahogy igy +1.
Sajnos nekem se érné meg venni,max várok,de hogy pl a xiaomi 340e FT listaáron
Néztem s20-at reggel volt,és s20 fe Sanpdagon processzor-ost....már nincs kivették....ilyen hamar elkelt...
Alig van olyan termék ami meg is érné,de nem is ez bosszant a legjobban,hanem kb 1,5 hónapja várok egy jó készülékre,most LG velvet van,bár az is megfele (ne)....dehogy minden egyes belépésnél már ha rányomok a készülékek mobiltelefon részre,már be is akar jelentkezni a fiokomba,és feldobja a elöfizetéseimet,amit már egyböl változtassam meg,mert más net elöfizetések lettek(otthoni+telefon=MAGENTA)és csak úgy enged tovább ha mind megváltoztatom....ez igy számomra érthetetlen,és nem logikus,egyeten egy jó kb 18e ft al többet add ha otthoni 2000Mbit net elöfizetésemet feljebb viszem( BÁR NEM ÉRTEM HOVA,MAX PÉNZBEN MEGY FEJEBB),igy kb 600ft al lesz több,a telefonoknál csak meg kell változtatnom de minden úgyan annyi marad a dijcsomagban...nagyon érdekes -
ANDROID???
addikt
Remekül meg lett hegsztve a Telekomnál a .....
Készülékeknél adható kedvezményeket visszavették, tegnap még ráhegesztettek, a díjcsomagokat felb.szták árban, totál logikátlan, hogy 25GB csomag és a korlátlan 5G net csomag között havi szinten van vagy 700Ft különbség?
1-2 készüléket is felb.sztak ami a listaárat illeti, persze biztos valamelyik jól pörgött és lehet azon többet is kaszálni.Furamód olyat is felmeltek árban ami nem volt hetek óta kapható, de küldözgették az ajánlatot róla.
Ez ám a suttyóság a köbön, aztán lehet csak natur buták.
Aztán simán lehet, csak fel kellene hívni a szerveknek a dologra a figyelmet, mert a játék a novemberi kedvezményekhez van előkészítve 1. lépés áremelés.. -
pitiless
senior tag
válasz
4Grider #125149 üzenetére
Én is erre gyanakodtam, ezért nyitottam jegyet a OnePlusnál. Annyi adalék van még, hogy volt egy kis problémám a vodafone-os előfizetésemmel. Addig 2-3 óránként szakadt, de amikor egy telenoros kártyát raktam be mellé, akkor bőven tovább bírta. Most a vodás előfizetés problémája megszűnt és 48 órája nincs gond. Én itt adom fel.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Nikaré #125151 üzenetére
Dettó. Nekünk is Samu mosógép van már vagy 3-4 éve, hibátlan. Pedig 2 kisgyerek mellett megy ám nem keveset.
#125152 martonl:
Nekem is ez a félelmem, hogy nagy valószínűséggel semmit nem csinálnak vele, kipróbálják, aztán 1 hónap eltelte után közlik, hogy semmi baja. Hát lehet, hogy tényleg az lesz, hogy eladom inkább egy FR után. Gondolkodom majd rajta -
Kaba
veterán
válasz
Renwick #125153 üzenetére
A legolcsóbb csomag ára az nem változott ugyanúgy 3390Ft,így ha a Mobil S olcsóbb lett,akkor a 4 GB adat az drágult.
A készülékkedvezményt az mindig variálva lesz,de a mértéke az csökkenő tendenciájú.
A weboldal áttekinthetőbb lett azok számára akik hűséggel részletre vásárolnának,mivel listázva lettek az így megvásárolható készülékek. -
Renwick
őstag
Ha jól látom, a következő van kb.:
-hangnál az egyetlen változás, hogy a Mobil S olcsóbb lett havi 500 HUF-fal
-adatnál kiesett a Net 15, de jött helyette a Net 8 és a Net 25, az egyik alá, a másik felé van pozicionálva
-a Net 25-ben viszont nincs benne már a zene opció
-Gigaerős Net mellé is jár már ingyen MultiSIM, de csak a kisebbik (Okosóra MultiiSIM)Persze megint lett variálva a készülékkedvezménnyel is, ami nyilván többtényezős, illetve tök követhetetlen, de míg a múlt héten Mobil L + Gigaerős Net csomag mellé 71 ezer forint kedvezménnyel vettem i13-at, addig most már csak 50 ezret ér ugyanez a kombó...
-
martonl
senior tag
válasz
Gabesz87 #125150 üzenetére
Ahogy gondolod. Én térerőproblémával adtam már le 2x ugyanazt a (A40) telefont. Ha jól tudom, a TMX szervizbe fog kerülni, külön topikja van, nézz abba is bele. Szerinted csináltak vele valamit? Utána eladtam, mert a cég vonalasát átirányították a mobilra és azt se tudtam, ki keresett, ha csak a hívásértesítő jött. A vevő megkapta a garilevelet és tájékoztatva is lett a dologról.
Persze kívánom, hogy több szerencséd legyen, te hátha jobban az asztalra tudsz csapni. Elvégre az S21 sem egy A40 kategória.
-
Gabesz87
veterán
válasz
martonl #125145 üzenetére
Egy (talán) hibás telefont nem fogok eladni negyed/fél áron. Akkor inkább elviszem szervizbe. 3 év garival vettem. Nézzék meg, a köztes időszakot valahogy átvészelem, aztán ha azt mondják nincs baja, vagy javítják netán, akkor utána adom el.
Bíztam benne, hogy nem fogok csalódni, amikor ezt vettem. Réges rég volt nekem is meg páromnak is Samsung Galaxy S Advance telónk. Nyilván nem összehasonlíthtó a mai telefonokkal, de katasztrofális volt. Csak egy custom ROM segített rajta. Úgy ahogy. Na azóta nem is volt Samsungom! Ennyi bajom nem volt egyik telómmal sem. -
-
martonl
senior tag
válasz
Gabesz87 #125131 üzenetére
Add el a telefont szerintem, mást nagyon nem tudsz tenni. És többet ne vegyél Exynos chipsetes Samsungot. Nem írom, hogy rossz chipset, mert nem akarom sokak készülékét lenézni. Inkább azt írom, hogy javarészt hasonlóak voltak a tapasztalataim az Exynos készülékekkel, üdítő kivétel volt köztük az S7.
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Mai nap
Domino Day 40 perc vehető igénybe!
(hálózaton belül) -
-
pitiless
senior tag
válasz
lugosi #125140 üzenetére
A telefon be van állítva arra, hogy a wifi hívások a preferáltak. Akkor reboot után miért csatlakozik vissza. Mondjuk az az érdekes, hogy egy iPhone 6s Plusban is produkálta ezt. Az elmúlt majdnem 2 napban viszont stabil, 9 GB-nyi logot írt a telefonom teljesen fölöslegesen.
Bejövő hívás problémám még nem volt. MultiSIM-es előfizetés, a másik kártya a feleségem telefonjában van, eddig még mindig kicsörgött mindkettő.
-
Kaba
veterán
A mai napon érvénybe lépett változások, megtalálhatók a Szept 29-i Ászf módosulások alatt.
-
válasz
pitiless #125139 üzenetére
Értem, akkor nálam hasonló. Én amikor kérdeztem azt mondták, hogy ez akkor és azért van, mert olyankor elég jónak ítéli a telefon az lte hálót ahhoz hogy azon menjen, és nem használja olyankor a WiFi-t.
Nekem bejövő hívásnál szokott vele gondom lenni, ha be van kapcsolva előfordul (nem is túl ritkán) hogy csak egy értesítő SMS-t kapok arról hogy nem fogadott hívásom volt.
-
m1lan
őstag
válasz
Gabesz87 #125131 üzenetére
Nekem semmi kedvem ezt szervizeltetni, én inkább kicseréltetni szeretném valami másra
Ilyen nincsen.
Február óta használsz egy készüléket, ami a leírásod alapján nem is feltétlenül hibás, csak szimplán nem felel meg az igényeidnek. Milyen alapon kellene cserélniük egy kb. 7 hónapja használt készüléket egy teljesen újra? Nekik annyi kötelességük van ebben a történetben, hogy elküldjék garanciaidőn belül a gyártó által kijelölt szervizbe. Amíg ez nem történik meg, addig arról sem beszélhetünk, hogy hibás a készülék.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Februárban vásároltam a T-nél Samsung S21-et. Na most az van, hogy már hónapok óta érik bennem, hogy legszívesebben kib...nám a 3-ikról! Van egy (eddig) 7 pontból álló hibalistám, amiket produkál, vagy ami nem tetszik. Ezeket most nem részletezem, van benne olyan, amit sokan mások is tapasztaltak (sz.r térerő), ill. olyan, ami nekem nem annyira jó, míg mások azt mondják, patika (pl. ujjlenyomat olvasó). Nekem semmi kedvem ezt szervizeltetni, én inkább kicseréltetni szeretném valami másra, hasonló árban. Pl. iphone 12. (Megbántam, hogy nem azt választottam akkor, de sem a Samsungot, sem az Apple-t nem komálom, de most a kettő közül 1000%, hogy az iphone-t választanám). Szóval szerintetek ilyesmire van mód, meg lehet velük beszélni valami termékszavatosságra alapozván? Otthagyni, leadni semmiképp nem akarom a telót, mert melóhoz is használom sokszor.
-
pitiless
senior tag
Elsősorban azokat kérdezném, akik használnak VoWifit. Hónap eleje óta van előfizetésem a Telekomnál, egy Nord 2 5G-vel használom. Az elején a VoWifi 2-3 óránként leszakadt, majd újraindítás után volt csak hajlandó újrakapcsolódni. A OnePlusnál nyitottam hibajegyet, logokat kértek, amit el is küldtem. De abból semmit sem tudtak kihámozni, így újabb logokat kértek. Már több mint 24 órája megy a logger a telefonon, de most meg nem akar lerohadni. A kellemetlen része az, hogy újraindítás után jó, viszont érvényes loghoz pedig újra kell indítani a telefont. Nektek is hisztis vagy csak nekem van valami szerencsétlen csillagállás. A feleségem 7T Projában gond nélkül megy, ott nem volt szakadozás (MultiSIM).
-
törölt tag
válasz
Renwick #125127 üzenetére
Próbáld ki a 15.1 bétát. Elég sok benne az általános hibajavítás és van benne modem firmware frissítés is. A carrier bundle is ugrott 47.5-re, a modem 1.13. Nekem 13 pro max van és az első nap óta a 15.1 béta használom, nem volt hálózati hibám vele. A legjobb dolog, hogy végre van dual esim mód is. Telekom/Vodafone esim kombó gond nélkül működik.
-
Renwick
őstag
Találkoztatok már olyannal, hogy Telekom hálón 5G-n egyszer csak elmegy az adatkapcsolat a c-sávban? Újraindítás, repülőgép mód ki/be sem teszi helyre, de 4G-n azonnal felépül a csatorna. A delikvens egy i13 Pro - mondjuk gyanítom, hogy ez inkább telekomos bug lesz, pláne mivel eddig minden alkalommal ugyanabban a cellában jelentkezett.
-
juve600
nagyúr
nekem a Netfon-nál volt ugyanilyen problémám, ők is T-Com hálózatát használják de nincs náluk 4G hang,kb fél évig nem volt gond,utána csak sms-t kaptam hogy nem fogadott hívásom volt,
visszajöttem a T-Com-hoz és amint bekapcsolták az előfizetésemhez a VoLTE-t ( alapból a tcom üzletben elfelejtették,pedig ott is elsírtam a problémám) megszűnt a probléma -
UHHH
őstag
válasz
4Grider #125123 üzenetére
Bármilyen! Dominó, B20-as LTE is van, a net nincs bekapcsolva egyébként, szóval nincs semmi VOLTE, se semmi. Kicsit megvizsgáltam a dolgokat és LTE-n vagyok, bejön a hívás, levág 3G-re vagy 2G-re, de nem sikerül neki rögtön konnektálni és emiatt off-network vagyok. A hívó meg megkapja, hogy off vagyok. Hívó leteszi, én visszamegyek automatice LTE-re. S így tovább. Fuck!
#125124 P@ppaJoe: A kollegád is számhordozott?
-
UHHH
őstag
Ismét ott tartok, hogy LTE hálózaton (Pécs, itt van szemben egy 10 emeletesen az adótorony) hiába van látszólag térerőm, "nem kapcsolható" vagyok. Nesze neked számhordozás... A 1414-nek is szóltam már korábban ezügyben, több telefonnal is csinálja, nem tudom, kinek kellene szólnom, hogy alaposabban megnézzék, hogy "mi folyik Gyöngyösön". 2020 decemberi a sim-em, nehogy már ne legyen jó, eddig sokáig jó volt, s most nyáron kezdte az "elromlást".
Semmilyen extra LTE funkció nincs bekapcsolva.Más nem szív ilyennel, aki számhordozott?
De legalább jön az sms, hogy ennyi meg amannyi nem fogadott hívásom van.
Raktam vissza 2G-re, ott legalább elérnek! -
válasz
Winne #125111 üzenetére
Éppen írni akartam, hogy a héten volt egy érdekes tapasztalatom listaáras vásárlási kísérlettel, érdekes kifogásokkal hajtottak el. Nyilván az volt az érzésem, hogy ebből nincs jutalék, nem akarják erre feláldozni a készletet (annyira átlátszó volt a kifogás, hogy még az is megfordult a fejemben, hogy bepanaszolom a partner üzletet a szolgáltatónál, de végül úgy voltam vele hogy erre most nekem nincs időm).
-
Zeki
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #125119 üzenetére
Nem salátatálat vittél a Mekiből.
-
kakuk.tamas
addikt
-
Kaba
veterán
válasz
kakuk.tamas #125117 üzenetére
Igen, hivatalosan díjköteles,de általában nem kérnek érte pénzt az üzletben.
-
Kaba
veterán
válasz
Ron Swanson #125115 üzenetére
Akkor már nem tehetsz semmit.
-
-
lge73x
tag
Esim átváltása fizikai SIM-re díjköteles?
-
Kaba
veterán
válasz
pana0017 #125109 üzenetére
Nem lett volna akadálya,hogy megvásárold,mivel egy olyan készülék ami nem csak online vásárolható meg.Vélhetően peched volt és nem a legalkalmasabb ügyintézőt fogtad ki.Listaáron mindenki vásárolhat(nem csak ügyfelek.Amennyiben nincsen messze egy másik üzlet,akkor próbáld ott.
-
Kaba
veterán
válasz
Ron Swanson #125107 üzenetére
Megillet a14 napos elállás amennyiben online váltottál.
-
-
törölt tag
Ma van 27. milyen változások vannak? Vagy még csak lesz?
-
-
pana0017
senior tag
Nos bementem ma, volt is raktáron. Viszont azt mondták nem tudom megvenni sem listaáron, sem Dominoban személyesen. Mivel a jelenlegi előfizetésre júliusban kötöttem hűséget 2 évre egy tv miatt, így kötnöm kellett volna egy új előfizetéses szerződést és fölöslegesen fizetnem egy SIM kártyát 2 évig.. Elengedtem ezt a Telekom dolgot, megvárom amíg lesz raktáron máshol.
-
-
KillerATi
tag
válasz
Ron Swanson #125098 üzenetére
Ugyanígy jártam én is. Egy előfizetésem van csak, az újítottam meg, és nekem is van ott ilyen kedvezmény. Kiváncsi leszek a számlán is látszani fog-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston KC2000 500GB M.2 PCIe (SKC2000M8/500G)
- Nagyon különleges Lenovo laptop!! (i7, HD4600 + Nvidia GT755M + GT755M, SSD, cserélhető VGA, SLI!!)
- Videokártya Hűtés Segéd 92 - 120 mm Ventikhez / 3070 3080 3090 4070 4080 4090 Ti Super / AMD-hez is!
- 9700x februári vásárlás,foxpost az árban
- Gran Turismo 7 - PS4
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest