- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
hali
kérdés az hogy haverom telefonomról bereggelt egy emelt díjas szolgáltatásba nem részletezném de 200 ft ot írt állítólag letöltött pár ivdeót és 1600 at levett szóval ilyenkor mi a teendő hogy ne vegyen le még többet? regisztrációt nem tudok törölni -
Soulfly842
addikt
Bonyolítja a dolgot az aranytárskártya, amit hozzárendeltetek. A T-home-ot át lehet írni 990 Ft-ért, de a hozzárendelt társkártyának viszont 6500 HUF az átírási díja. Fun aranytárskártyáról van szó? Ha igen, akkor úgy nem maradhatna a jelenlegi formájában, ha csak a T-home-ot írnátok át. Maximum annyit lehetne megtenni, hogy átváltjátok Eco Mix-re 3350 Ft-os havidíjjal (marad a feleséged nevén), a T-home meg így nyugodtan külön kezelhetővé válik.
-
Tbor
tag
Még egyszer köszönöm. Akkor próbálok minél precízebben eljárni.
Szeretném elkerülni, hogy húzzák az időt.Mivel úgy látom, te nagyon otthon vagy a témában és segítőkész is vagy, még egy, utolsó kérdés.
T-home adsl+kábeltévé előfizetésünk van, aranytárskártyával, csak éppen mikor megkötöttük, a feleségem nevére írtam a rendelést, így a szerződés is az ő nevén fut. Azt lehet, hogy a T-home szerződést átírjuk a nevemre és így a T-pontokat egy kártyára gyűjtjük, illetve az aranytárskártyás (vagy platina, ha lesz) kedvezményeket az új előfizetésnél érvényesítjük ?
-
1430
senior tag
A beváltható pontok elköltése nincs hatással a technikai (utolsó hat havi) pontokra.
Egyébként meg szervizzel rendelkező T-Pontba vidd a készüléket, mert máshonnan elhajthatnak (vagy küld vissza postán).
-
Ha beváltom a kapcsolat pontjaim, akkor elveszik az "Arany" szint is, vagy a kettő független? 1100 pont kell még a Platinához, de nem tudom ez most hogy megy. Még nem érdekel, de lehet, hogy később szükségem lesz pár dologra, ami minimum Aranyszinthez kötött...
-
És valóban. A végén az utolsó ajánlatnál a T-Pontokban és üzletekben, és a webshopban lévő ár ugyanaz. A bekeretezett ajánlatnál pedig ott van a -10%. Hogy miért, nem értem, de köszönöm a felvilágosítást.
Még egy kérdésem van. Ha megjön a készülék, és mégsem tetszik, de megvan mindene, és sértetlen. Tényleg bevihetem bármelyik T üzletbe (nem csak T-Pontba) nyolc napon belül, valamint mindenféle kötelezettség és költség nélkül elállhatok a szerződéstől? Nincs kötbér, ilyesmi? Ezt az ügyfélszolgálat mondta, telefonon érdeklődtem még pár hónapja.
-
1430
senior tag
Leginkább arra, hogy az adataid azonosak legyenek. Nem csak arra gondolok, hogy a személyigazolvány száma vagy a lakcímkártya száma egyezzen, hanem a formátumok is. Próbáld meg azt, hogy bemész a Telenorhoz, ellenőrizteted azt, hogy az igazolvány számok egyeznek e, és lediktáltatod, milyen formában vannak az adataid a rendszerben (pl. ha van neked vagy édesanyádnak második keresztneve, az szerepel e a Telenor adatbázisában, ha Budapesten születtél, ott van e mellette a kerület száma, ha igen akkor arab vagy római számmal, a címedben a közterület ki van e írva vagy rövidítve van például az utca u-nak vagy u.-nak, stb.). És ha már ott vagy, kérdezz rá, van e hűséged, nehogy karácsonyra meglepjenek egy kövér csekkel.
-
Soulfly842
addikt
válasz
[CS]Blade2 #22081 üzenetére
Igen, Gonet alapot kell visszatenni. Egyébként nem 100 MB volt úgy hanem 200+100 MB
-
1430
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #22083 üzenetére
A kérdés érdekes, mivel az Eco-hoz aktivált Go!Net M csak 100 MB-os, míg a Mozaik XS-hez aktivált Go!Net M 300 MB-os kerettel bír. Tehát lehet, hogy emiatt még a régi keret maradt érvényben, bár ez csak elvi lehetőség, a gyakorlatban nem tudom létezhet e (vagy automatikusan lecseréli a Go!Net M keretet a rendszer). Ha betelefonáltok az alapkeret aktiválása miatt, legfeljebb majd "reklamáljátok meg" ezt is, meg azt, hogy nem lett kikapcsolva az M csomag.
Samus
Amúgy az egyik esetben 60 ezer, a másik esetben 54 ezer a készülék? Mert ha igen, akkor az egyik tartalmazza a WS 10% kedvezményt, a másik nem.
A rendelés során ki lehet választani a bankkártyás fizetést, és akkor át fog irányítani az oldal az OTP fizető oldalára.Tbor
Az Ikon 400 már csak e hónap végéig értékesíthető, így ha emellett döntesz, még ebben a hónapban kell cselekedni. Amúgy akár decembertől válthatnál Mozaik L-re, ha meggondolnád magad, szóval olyan nagy rizikó nincs benne.
Viszont ha nem neteznél sokat, tehát elég lenne az 1GB/hó, akkor a Mozaik L jobb, mert olcsóbbak a percdíjak (Extrával méginkább), és ha mégis SMS-eznél, akkor legfeljebb olyan SMS Extrát is kérhetsz hozzá, amit ráadásul nem feltétlenül csak hálón belül használhatsz fel (havi egy Extra ingyenes). -
djculture
félisten
válasz
[CS]Blade2 #22083 üzenetére
Vagy egymásra lett aktiválva bár ezt nem tudom hogy előfordulhat e ilyen. Telefon mérője az sajnos semmit se ér, nagyon sokat szokott tévedni és lefele...
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
djculture #22082 üzenetére
Elvileg júliusban amikor a telefont vette akkor a sima Eco volt ezzel a 1000Ft-os nettel, és akkor azt mondta az nő a T-pontban, hogy eco és a gonetM helyett jobb lenne egy Mozaik XS abban 200mb net van. Ezt kérte bátyám, és elvileg akkor ki lett nyomja a gonetM is. Ehhez képest valószínűleg azóta is fizeti a gonetM-et, és előző hónapban a telefonon levő alkalmazás 130MB-t mutatott, amikor lekorlátozták.
Elképzelhető, hogy csak a gonetM-et számolta, és a MozaikXS-es 200MB-t nem, mert teszem azt júliusban az ügyintéző elrontott valamit a csomagváltásnál? -
djculture
félisten
válasz
[CS]Blade2 #22078 üzenetére
Felhívjátok az ügyfélszolgálatot és visszakapcsoltatjátok. Ez amiatt van, mivel törvény van rá hogy kéretlenül nem lehet senkinek netes elérést bekapcsolni a telefonjára.
Jobb is ez így, tekintve hogy régen egy ilyen művelet után szokás volt a adatforgalmas netet bekapcsolni szó nélkül és jöttek a több százezres számlák. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
az a "gonapinetM" Go!Net M akart lenni.
És ami még vicces, hogy úgy néz ki eddig 100MB után korlátozták, pedig van még 200 a díjcsomagban is ugyebár.
Soulfly842: Akkor most keressek olyat a My-T-ben, hogy "Gonet alap"?
-
Soulfly842
addikt
válasz
Ha levesztek minden internetes csomagot, akkor furcsa is lenne, ha lenne internet...
A Gonet alap a feltétel ahhoz, h menjen a mozaikkal az internet...
-
logarithm
őstag
A like300-as díjcsomagomhoz ezek vannak írva a mobilinternetnél:
Relaxnet, Bussinessnet
CSD adathívásokEz a megfelelő csomag amiben lennem kell?
Az adathívások alatt mire kell gondolnom? -
[CS]Blade2
addikt
Bátyámnak most jött meg a számla, és kiderült, hogy aktív a gonapinetM a mozaik XS mellé.
Ezt a My T-mobile-ban kinyomtuk a francba, most viszont egyáltalán nincs netje. -
gboszi
senior tag
válasz
QUEST-ION #22034 üzenetére
Nem kevert össze téged senki senkivel.
"Kurvára unom a rohadt hazugságaitokat! A fogyasztóvédelemhez is el fogok menni. Remélem jókora bírságot kaptok."
Valószinüleg még mindig nem érted, de az ilyen kijelentésed miatt írtak neked (NEKED) és 1430-tól felettébb korrekt veled (VELED) ennek ellenére is. Respekt neki. (NEKI) -
válasz
dedike #22075 üzenetére
Tudom, ezzel tisztában vagyok, de nem értem miért van ekkora különbség a két opció között árban, ha a feltételek ugyanazok? Még nem rendeltem, de kipróbáltam mi van, ha berakom a kosárba, a végén is csak annyit láttam az összesítőnél, hogy megmarad a szám, meghosszabbodik az előfizetés, és két év a hűség. Ha leadtam a rendelést, van lehetőségem bankkártyával fizetni, amit kell, vagy csak és kizárólag a futárnak lehet fizetni?
-
Tbor
tag
Sziasztok !
Eljött az én időm is, hogy a Telenor-tól átjöjjek a T-mobile-hoz. Egy Iphone 5-öt néztem ki és az érdekelne, hogy a ti tapasztalataitok szerint ha valaki inkább többet telefonál, de néha ránézne a netre, FB, néhány SMS, MMS-t küld akkor inkább a Mozaik L vagy az Ikon 400 válik be ?
Eddig a Telenornál 14e körül voltak a számláim egy 12 ezer körüli alapdíjas előfizetésem van.
Tudom ez így nagyon általános, de ha tudtok valami támpontot adni, azt megköszönném.
Még valami, mire kell figyelni, hogy a számhordozás gördülékenyen menjen ? Tartozásom nincs.
-
Egy dolgot nem értek. Belépek a My T-Mobileba, hogy lássam milyen feltételekkel válthatok készüléket. Az első, mit látok, ha a "Meglévő havidíjas"-t választom, az a jelenlegi díjcsomagom megtartásával az ajánlat, ez kék keretben is van. Jelenlegi díjcsomagom megtartásával, 2 év hűség az előfizetésre.
Legalul szintén van egy ilyen lehetőség: Jelenlegi díjcsomagja megtartásával, 2 év hűség az előfizetésre.
A kettő között 6k különbség van, holott a feltételek azonosak. Az aktuális díjcsomagom ECO, ami már nem létezik.
A kérdés: Ha készülékváltásnál a jelenlegi díjcsomagom tartom meg (a kiemelt keretes ajánlat), legyen az akármi is, arra is van két év hűség, vagy csak és kizárólag az előfizetésre, és bármilyen csomag között ugrálhatok kedvem szerint?
-
Möhe
addikt
válasz
Soulfly842 #22070 üzenetére
Köszi a helpet
Nem is számoltam utána hogy mennyi is az annyi, holnap szóvá is teszem a főnöknek hogy a perceket számolva nézzük át az egész flottát,mert hát azért vagyunk páran.Már csak a hűséget kell meglesnem a csomagokra,és talán sikerül itt is faragni a kiadásokon.köszi
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #22070 üzenetére
Innentől szerintem már a főnök felé közvetítés kérdése az új telefonod és annak az ára...
a Bnet M 3810 Ft bruttó... 4 GB adatforgalommal. Mondjuk egy 50000 Ft-os készülékkedvezménnyel számolva több mint 13 hónap, mint ha ingyen lenne az internet
Ezzel szemben, ha net2go-val nézem:
200 MB adatforgalom 1640 Ft.... Egy átlagos mobilinternet felhasználó, napi e-mailezéssel ennyit bőven kihasznál és ez töredéke azért a 4 GB-nek. -
Soulfly842
addikt
Jóárasított telefonra maximum Bnet-tel lesz akkor viszont csak lehetőséged.
Abban az esetben, ha 10-12 körül van a rád eső rész, akkor viszont lehetne egy picit racionálisabbra faragni a 'paraméterezését'
Nettó árakban gondolkodva...
Az éncégStTMX-ben Nettó 1900 Ft az alap havidíj és ezért másodperc alapon lehet beszélni 22 forintért hálüzaton belül és vezetékes irányba 26 Ft-ért hálózaton kívül. (ehhez megy a telemátrix opció 400 HUF-ért (ez az egymás közötti ingynes beszélgetés díja))
Ezzel szemben egy éncégemTMX-ben nettó 14 forint lenne hálózaton belül a percdíj és nettó 20 Ft. hálózaton kívül. Akárhogy is számolom bruttóban ez 10 Ft percdíj eltérést jelent mind hálózaton kívül, mind hálózaton belül.
Gyakorlatilag ez annyit jelent a számodra, hogy ha tegyük fel egy 11000 Ft-os havidíjat egy átlagos percdíjjal számolunk a jelenlegi ÉncégStTMX-vel (bruttó árakat nézve) 11000/30= 367 perc beszélgetés másodperc alapon, ha ezzel szemben megnézzük egy ÉncégemTMX-vel akkor 367 Perc beszélgetés 7883 Ft-ra jön ki
Azért nem mindegy, igaz, hogy nettó 1100 Ft csak a havidíj eltérés az éncégem start és az éncégem között, de percdíjakban releváns az eltérés.És akkor már meg is spóroltuk szinte a Bnet M árát...
Mondhatni havidíjban ugyanott vagy. Ami azért nem mindegy, mert ha megnézünk egy éncégemes árlistát:
Éncégem AAkkor pl. egy iPhone 4 8 GB 50 gurigával olcsóbb, de még egy iPhone 4s-nél is ha úgy nézzük majdhogynem meg van spórolva egy éves internet havidíja.
Ha mobilon ezt nem is használjátok ki, akkor van olyanra lehetőség, hogy havi 400 Ft-os díjért úgy nevezett Tandem simet vegyetek igénybe, amihez 0 Ft-ért tud a T-mobile adni egy mobilinternetes sticket is.
Ebben az esetben viszont már egyidejűleg lehet kihasználni a mobilinternetet a telefonon és egy második eszközzel is (laptop, táblagép, mobilinternet wi-fi eszköz, stb.)
Így legalább bárhol lenne elérhető internetetek.
Ha pl. van havidíjas klasszikus 'stick' (hűségidő nélkül), amit csak egy eszközzel használni, akkor le lehet váltani ilyen 'hibrid'/kétéltű módra
Szép rövidre sikeredtem
A net2go sem a legjobb megoldás, mert az alap havidíj az le is beszélhető és le is internetezhető. Ergó, a beszélgetéstől veszi el a 'kapacitást'. Továbbá a blackberry Instant E-mailnek elég jó ára van....
Instant E-mailviszont, ha lenne rajta Business net akkor ingyenessé válik az Éncégemnél a blackberry Instant E-mail is
-
Möhe
addikt
válasz
Soulfly842 #22068 üzenetére
Éncégem startmix, legalábbis ilyen címen van számolva,net2go netes, amit max a főnök használ ki a BB-jén,többieknek butafonja van,szóval ez nem játszik nálunk,max belemegy az ember és lehet nekem olyan. Nem akarom megdobni nagyon a havi díjamat (igaz nem én fizetem, de akkor is) viszont 1 jólárusított telefonnak örülnék.
Kb 10-12k körül van az én számlám havonta,a flottának úgy alaphangon 170 körül jön ki. -
Soulfly842
addikt
Lehetőség biztos van.
Lehet, hogy jobb inkább ha bemégy egy T-Pontba. Ott olyan dolgokat is el tudnak mondani, hogy pl. iPhone vásárlás esetén, ha internetes csomagra is vállalsz hűségidőt, akkor már más tarifakategória szerint vásárolhatsz. pl. ha tegyük fel van egy 2000 Ft-os alap havidíja az adott szerződésnek és mellé bevállalsz egy business netet/relaxnetet, akkor milyen plusz készülékkedvezményt kapsz...
Milyen díjcsomagban vagytok egyébként? Egyedi keretmegállapodás, vagy kisvállalkozói díjcsomag?
-
Möhe
addikt
számlarendezés után kérdezem, persze ha tartozás van én sem engedném meg a dolgot
a flotta "előélete" miatt érdekel,hogy egyáltalán van-e rá lehetőség,mert sokszor van késve fizetés sajnosszerk: amúgy megnéztem,nem enged választani,de a kedvezmény szinte nulla forint a készülékre, sima vebshopos árat dob rá (még a múltkor megnéztem)
-
1430
senior tag
Készülékváltáskor nem lehet 15 napon túli számlaelmaradás. Ha most megnézed (kb. mostanra letelt a 15 nap), akkor még mindig felajánlja az oldal a vásárlást és nem figyelmeztet az elmaradásra? Amúgy ha a honlap engedi a vásárlást, nyilván a számlabefizetés után sem lesz gond.
-
Möhe
addikt
valaki?
nem sikerült bemennem egyik kirendeltségbe se,folyton úton vagyok (így nehéz )
köszi -
1430
senior tag
válasz
blueye #22061 üzenetére
"A szolgáltatásra előfizetni honlapunkon történő, új készülék vásárlása esetén a készülékvásárlás időpontjában lehet."
Ez a mondat rendben van, mert honlapon történő, új készülék vásárlásakor (akár meglévő előfizetéshez is) csak a rendelés során lehet készülékbiztosítást igényelni (bár ez hol működik, hol nem), utólag pedig csak üzletben (60 napon belül).
-
blueye
veterán
Akkor rossz a honlap
Jelezd!
Az ÁSZFben jól van:
"2. A Biztosított a DOMINO Csoportos Készülékbiztosítási Szerzıdéshez az
újonnan megvásárolt Készülék értékesítésével egy idıben, vagy a
készülékvásárlást követı legfeljebb 60 naptári napon belül Nyilatkozat
megtételével a Mobiltelefon-szolgáltató T-Pont üzleteiben csatlakozhat." -
1430
senior tag
válasz
t-bali3 #22056 üzenetére
A vásárlást követő 60 napon belül lehet még igényelni a készülékbiztosítást.
ANDROID???
Csak ügyvéd vagy közjegyző által ellenjegyzett meghatalmazással.
Másik lehetőség - Domino esetében -, hogy a Domino Előfizető átadja a szerződést az illetőnek, aki bemenne üzletbe, és rögzítik őt, mint Felhasználót. Így később mindketten tudnak majd ügyeket intézni. -
ANDROID???
addikt
Domino SIM kártya csere megoldható meghatalmazással?
-
t-bali3
senior tag
Pontosan 1 éve vettem egy iphone 4-et T-nél 2 év hűséggel.
Van rá lehetőségem, hogy most 1 év elteltével vegyek igénybe a telefonra biztosítást? -
1430
senior tag
Találomra kiválasztottam egy flottát és kimásoltam az ide vágó bekezdést a nyilatkozatból, amit igénybevételkor aláíratnak:
"Tudomásul veszem, hogy amennyiben a kedvezményre való jogosultságomat elvesztem akkor azt a megszűnésének napjától számított 8 napon belül a Szolgáltatónál bejelentem, az ennek elmulasztásából eredő kárért felelősséget vállalok. Tudomásul veszem, hogy amennyiben a kedvezmény igénybevételére való jogosultságom megszűnik, a Szolgáltató a díjcsomagomat automatikusan ECO vagy annak helyébe lépő díjcsomagra módosítja." -
1430
senior tag
válasz
Taktoj #22053 üzenetére
Talán végighallgathatnád a főmenüt.
De ha szervizbe viszed a készüléket, és nem tudják a helyszínen javítani, akkor szerintem mindenhol ugyanúgy küldik fel a központba illetve vissza.St3ven
Arra gondolsz, hogy te vagy a számlafizető, és kilépnél a cégtől, és az ügyintézéshez te is kellenél és még fizetned is kellene? Azért lehet, hogy ezt üzletkötő is tudja intézni illetve az átírás is lehet kedvezményesebb, attól függően, milyen a céggel a megállapodás.-KoKeSz-
Ha neked még a "régi" Eco díjcsomagod van, akkor ahhoz nincs alapból Go!NapiNet, de aktiválhatod, illetve ha még nem okostelefonod van, próbáld meg itt lekérni a beállításokat vagy itt keresni egy hasonló telefont, és az alapján manuálisan beállítani, amit kell.logarithm
Például határ közelében kellemetlen lehet, ha jön egy hívás, és utólag derül ki, hogy ez után fizetni kell. -
Taktoj
aktív tag
Helló.
Az ügyfélszolgálaton /1430/ tudja valaki hányas számokat kellene választanom hogy ügyintézőhöz jussak?
Vagy másik telefonszám létezik - nem kell ingyenes- ahol menükben nem kell turkálnom félórákat?Más:
Konkrétan olyan nem partneri pontot szeretnék találni Budapesten ahol ki tudnám hagyni a partner pontok 2 hetes felküld lehozzák időszakát garanciás készülék esetében?
köszi a válaszokat
-
-
-
bubi92
őstag
Ha van egy 2 éves előfizura hűségem, amit anno telefonnal együtt vettem, létezik az, hogy nem vehetek a hűségidő lejártáig új telefont a t-nél? ez nekik miért jó biznisz? nekik nem az lenne a céljuk, hogy én náluk vásároljak? attól függetlenül, hogy új telefont veszek, nyilván tudom fizetni az előfizetést, nem fogom felrúgni ezt a dolgot. az mellé szerettem volna...
-
hr2
őstag
válasz
-KoKeSz- #22045 üzenetére
+GONETM a 1430-ra és az aktiválás hónapjában és még 2hónapon keresztül mindössze havi 90Ft-ba kerül 100MB forgalom, ha elfogy a 100MB akkor sincs baj mert csak belassítanak és nem kerül a NET-ezés a havi 90Ft-nál többe, ha letelik a 3 hónap utána 1000Ft ba fog kerülni, de addig majd nyugodtan kikapcsolhatod ha akarod.
-
-KoKeSz-
tag
Sziasztok!
A T-mobile -nál van egy ECO előfizetésem.
Az oldalukon ezt írják:
"Az Eco díjcsomag-családban a mobilinternet szolgáltatást alapesetben a Go! NapiNet adatdíjcsomag biztosítja,
ezt nem kell külön aktiválni. A mobilinternetezésért díjat csak az adatforgalom megkezdésekor számítunk fel."Nokia C5-00 telefonom van. Milyen beállítások kellenek, hogy elérhető legyen a net? A hozzáférési pontoknál nincs egy sem nálam...talán régebb kitörölhettem.
Köszi!
-
logarithm
őstag
Sziasztok,
Like300-as csomagban vagyok, és azt vettem észre amikor tegnap este megnéztem a my tmobile-ban a havi forgalmam 1016 volt, de most reggelre ez 1122 lett, úgy hogy csak a hálózaton volt a telóm, szóval nem csináltam semmit. Ötletek ez most micsoda -
Mókus12
csendes tag
Köszi mindenkinek!
A válasz: Apple termékekből két "készlet" van: értékesítési és javítási, károsodásra a javítási (fekete dobozos "új" telók) készletből adhatnak ki terméket, lopáskor meg az értékesítésiből, újonnan, dobozos terméket.Legalább aki rákeres lát ilyet is!
Köszi a segítőkészséget!
-
-
1430
senior tag
válasz
QUEST-ION #22034 üzenetére
1. Tény, először valóban azt kérdezted, hogy letiltják e a készüléket, ha nem fizeted a számlát (egyébként igen).
2. Én viszont erre reagáltam:
"... A szerződésben amit aláírtam abban sincs erről egy szó se, se arról hogy a T-Mobile kénye kedvére rakhat olyan csomagba amilyenbe akar."3. Újabb tény, hogy a válaszom úgy hangzik, mintha korábban már megírtam volna Neked a választ:
"Tegnap este már leírtam, hogy ezt a flotta díjcsomag igénybevételekor írtad alá..."
Való igaz, hogy a válaszban linkelt HSZ ide vágó bekezdését gboszi-nak (és részben Daffni2-nek) írtam, és természetesen a Neked szánt mondatot úgy értettem, hogy előző nap pont ezzel kapcsolatosan írtam, és hogy Te is a kedvezményes díjcsomag igénybevételekor írtad alá azt a nyilatkozatot, ami miatt most kiváltottak publikus díjcsomagra. Tehát ne a nyáron aláírt hűségszerződésben keresd az okot, mert az csak az előfizetés "életben tartásáról" szól, és nem arról, hogy újabb x ideig jogosult vagy a kedvezményes díjcsomagra, de ha mégse, akkor...Zsolt_72 és dedike
Köszönöm, hogy kiálltatok mellettem, de miattam ne konfrontálódjatok senkivel, inkább csináljátok azt, amit én: hagyjátok rá. Ha valaki nem azt a választ kapja, amit szeretne... -
Fura, sms-es kérdőíves közvéleménykutatás, mivel új előfizető vagyok.. ilyennel se találkoztam még
Elégedett voltam-e a jó kiscsajjal a t pontban, segítőkész volt-e, sok időt vett-e igénybe az ügyintézés?
O, miért is épp az ilyen téren eddigi tapasztalataim szerint legjobb szolgáltató kérdezget, a másik kettő pedig miért nem tette? -
QUEST-ION
csendes tag
válasz
QUEST-ION #22033 üzenetére
Amúgy most nézem hogy szerintem összekevert Daffni2-vel, de attól még lehet nekem akart válaszolni, csak telefonról netezve, nehezen átlátható.
Nem én nem vagyok jogosult, hanem a T-Mobile szünteti meg a kedvezményt. -
QUEST-ION
csendes tag
válasz
dedike #22005 üzenetére
Zsolt_72
Fr3eWarÉn nem kértem a segítségét, annyi kérdeztem hogy letilthatják e. Azután más kérdésére válaszoltam, majd ti kezdtetek el okoskodni meg azonnal a T-Mobile pártját fogni.
Ha egy "nem T-Mobilos" de mégis "bennfentes", magyarul mégis T-Mobilos próbálja nekem megmagyarázni azt ami nem igaz, akkor mit mondjak? Akkor azt mondom hogy nem igaz amit mond. Szörnyű hogy egyből valakinek a pártját kezditek el fogni miközben nem vagytok képben. -
1430
senior tag
válasz
Mókus12 #22024 üzenetére
Nem vagyok annyira otthon szervizes témában, de mivel iPhone-t nem szervizelnek helyszínen, azt hiszem, normál garanciális javítások esetén is a refurbished készülékeket ajánlják fel. Mivel a készülékbiztosítás esetén elsősorban készüléket javítanak, ezért gondolom ilyenkor ez a refurbished készülék szervizeltetésnek tekinthető...
greenhead0
Ha veszel egy modemet Domino csomagban (online 6291 Ft), az elsősorban Domino Web adatcsomagban van, de ha van elég egyenleg (rátöltesz), válthatsz Domino RelaxNet M-re.
T-Mobile BB Stick E3131AS-2 (épp nincs készleten)
T-Mobile BroadBand Stick MF195 -
Soulfly842
addikt
válasz
Mr. Elliot #22021 üzenetére
Azt hiszem legutóbb talán a Media Markt-okban volt olyan verziója a Domino Web Quick-nek, ami kedvezményesebb áron futott 4990 (talán).
-
Mókus12
csendes tag
válasz
Fr3eWar #22023 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Azt mondták a szervizben, hogy ez csak technika kérdése: törésnél tud a T készüléket küldeni az Apple-nek, amit felújít saját költségen és újra tud értékesíteni, így a t-mobile csak minimális összeget kell fizessen. Más esetben a T-mobilenak is meg kell vennie az Apple-től az újat, így ad dobozos új verziót.
Megnéztem a szerződést, abban az szerepel, hogyha olyan T-pontba megyek, ahol nincs a készülékből, akkor választhatok, hogy elmegyek olyan boltba, ahol van még i4 16gb (refurb), vagy adott boltban választok a kiskereskedelmi lista utolsó megadott értéke alapján újat. Ehhez képest ezt a t-mobile nem fogadja el, ezért kérdeztem, hogy ha valami le van írva a szerződésben, akkor mi másra tudok hivatkozni, esetleg csak melléfogtam a szervízessel, rossz napja volt, stb.
Gondolom azért nem akarnak erre hajlani, mivel a T 1,5 éve kivonta a 16gb-s i4-et, így az utolsó ára relatíve magas, így valaszthatnék akár i4s verziót is.Félreértés ne essék, örülök én bármilyen azonnali készülékcserének, csak úgy gondoltam ha magas havi díjjal és 2 éve fizetett biztosítással térek be, akkor nem lovagolnak ezen, pláne, ha a biztosítóval kötött szerződés értelmében választhatok.
-
blueye
veterán
válasz
Mr. Elliot #22021 üzenetére
Ha Dominó csomagot veszel abban természetesen benne van a modem (ettől csomag
).
-
Mr. Elliot
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék Domino RelaxNet M csomagot vásárolni. Kérdésem, hogy ahhoz nekem kell vennem még modemet is vagy adnak hozzá a T-mobil-nál?
-
Mókus12
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég leejtettem a 2 éves i4-emet, amire pontosan 2 éve extra biztosítás is van.
A biztosító szerint mivel az i4 16 gb már nem T-mobile listás, az utolsó listaár alapján nekem egy i4s 16 gb járna. Ehhez képest, mikor bementem a T-pont szervízbe egy refurbished i4 16 gb-re akarták cserélni a telómat. Most melyik verzióra vagyok jogosult?
A szervízes azt mondta, akkor kapnék i4s-t, ha ellopták volna, mert akkor dobozost kell adnia. Így viszont csak a készüléket veszi el és kapok egy fekete dobozból előkapart refurbished készüléket.Tudok ezzel vitatkozni vagy szerintetek törődjek bele, ez van?
Köszi előre is!
-
Csucsu88
tag
Nem tudja valaki miért nem tudom elérni az ügyfélszolgálatot a 1430-as számon? Felhívom, 1x kicsöng aztán némaság lesz.
-
313313
addikt
válasz
dedike #22015 üzenetére
Ebben az a szép októbetba is kotszerűsítés volt, novemberba is, meddig tart?
Másrészről nekem a munkámba kerűlhet egy ilyen hálózati kimaradád, ha a főnököm nem tud utolérni. Olyankor mi van szíves elnézésem kérik?
Másrészről notoriusan minden du 3g/hiper net helyett csak edge van, vagy még az se. Minek fizetem akkor az előfizetési díjat? -
válasz
kisember07 #22011 üzenetére
Szia!
Szerintem Te ezt akarod tudni!
(#22013) Rhino666:
Tehát nem vagy Magyarországon, gondolom.
Ismerős esetleg, akit meg tudnál erre kérni? Szükség lesz a hívószámodhoz tartozó jelszóra!
-
-
kisember07
csendes tag
Sziasztok!
Lenne hozzátok egy kérdésem!
Nem tapasztaltatok az utóbbi napokban Békés megyében (én Biharugra-Zsadány környékén) olyat, hogy a telefon csak úgy eldobja a hálózati jelet?!?Hívás közben szétkapcsol, mobilnet egyszer E (ez az alap erre sajnos.. :/) aztán meg átvált 3G/H-ra! Csak GSM módban használva picit jobb a helyzet, akkor TALÁN nem dobja el annyiszor... Valami fejlesztést hajtanak végre a környéken és emiatt vacakol a szolgáltatásuk??
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: KisemberUi: Én egy HTC DHD-t használok, de nem csak ezzel a készülékkel voltak ilyen problémák! Hasonlókat produkáltak még a következőek telefonok is: Nokia Asha 302, Samsung Corby és Nokia C5-00
-
-
-
válasz
QUEST-ION #22003 üzenetére
Igazán remek a hozzáállásod azokhoz az emberekhez, akik szabadidejükben próbálnak segíteni a kérdezőknek, különösképpen remek 1430-hoz, aki ráadásul a legapróbb részletekig megpróbál mindenkinek segíteni, mellesleg nulla hibaaránnyal...
...ezért igazán kár volt regisztrálnod, akár új vagy, akár kitiltott, akár másodreg.
-
QUEST-ION
csendes tag
Én meg mint szintén leírtam , erről nincs semmi a szerződésben, és a szerződésben is az ÁSZF-re vannak hivatkozások végig.
Kurvára unom a rohadt hazugságaitokat! A fogyasztóvédelemhez is el fogok menni. Remélem jókora bírságot kaptok.
Ez volt kedves T-Mobile előző hozzászólása alit módosított:
Igen, kérhetsz részletfizetést (külön díj ellenében...), erről a Behajtási csoport tud tájékoztatni munkanapokon 7-22 óra között.St3ven
Azok a konstrukciók nem tartoznak a klasszikus flotta díjcsomag kategóriába (bár olyan, hogy flotta díjcsomag, hivatalosan nem is létezik a Telekomnál), tehát ha az előfizető a cég, és az alkalmazott már nem alkalmazott, akkor vagy visszaveszik a számot (a számlafizető is a cég lesz esetleg egy másik alkalmazott), vagy az alkalmazott megtartja a számot (ő lesz az előfizető is, és ekkor díjcsomagot is váltanak).QUEST-ION
Tegnap este már leírtam, hogy ezt a flotta díjcsomag igénybevételekor írtad alá...aero.
Ez azért nem így működik, a WebShopnak külön raktárkészlete van. Ugyanakkor a kifutó/kifutott modelleket vissza szokták rendelni az üzletekből, és WebShopba felteszik. Néha pedig a beszerzési nehézségek miatt van hiány egy-egy készülékből (a Sony Xperia Tipo-t is azért vették ki az egy-kettő akcióból nemrég). -
Gyors kérdés: Hogy lehet letiltani a T-Mobile-nál Like díjcsomag esetében (valamiért kérdezés nélkül volt pofájuk alátolni a Roaming Eu-t) a Roaming hívásindítást/hívásfogadást?? A honlapon nincs rá lehetőség, a telefonban a hívásletiltás meg valami hívásletiltó jelszót kér amit azt sem tudom honnan kellene tudnom.
Olcsó trükk ez az emberek lehúzására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest