- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#81733120 #104098 üzenetére
Január 31. azért van, mert február 01-től új ÁSZF lép érvénybe, legalábbis én már egy hete kaptam email-t vagy SMS-t erről. Egyszóval ne az érvényben lévő ÁSZF-et olvasd, ahogy javasolták imént, hanem a következőt.
De amúgy majd jön Kali szaki és leírja még párszázszor erre is a választ!
-
Top cat
addikt
válasz
#81733120 #104098 üzenetére
Az oldal elején márt volt róla szó.
Mindig az aktuális ÁSZF-t kell megnézni.
-
törölt tag
Január 31-ig van a Domino Most, vagy a visszavonásig?
Mert a Telekom oldalán az előbbi dátumot találtam... -
dreta
tag
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Aki küldött már vissza telekomos netes rendelést (mobiltelefont), mik a tapasztalatok? Partner üzletbe le lehet adni vagy csak postán lehet feladni? Ha postán adom fel, akkor hogyan érdemes feladni? Esetleg GLS futár?
-
törölt tag
Meglévő Domino kártyánál lehet számhordozást csinálni vagy sem?
-
-
Esqs
tag
válasz
MaxxDamage #104086 üzenetére
17-én lesz a számhordozási időablakod, addig biztos megkapod.
-
-
Esqs
tag
válasz
zsoltzsolt #104084 üzenetére
Igaza van Bogyó bá'-nak, rendelj itt egy Domino kártyát, és kapsz hozzá 1 GB adatot, aztán mellé vehetsz további 4-et a Maratonnal.
-
Soulfly842
addikt
Tudtam, hogy azonnal látod, hihetetlen gyorsan vagy programozva
Folyamatosan követek továbbra is mindent, hogy képben legyek - de úgy látszik, hogy mivel már kevésbé az életem része, kopottabbak az emlékképek is
Jogos, ezt most benéztem. Ha visszavonásig van meghirdetve az akció, akkor van bejelentési kötelezettség még akkor is, ha nem az ÁSZF 'törzs' része.
-
válasz
Soulfly842 #104080 üzenetére
Akkor nem részletezem én sem.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #104075 üzenetére
Neten megrendelni egy Domino kártyát, amihez ajándék net is jár, majd pénzt tölteni rá és jöhet a Maraton 4GB. A telenoros kártyát meg eldobni ha már nincs rajta pénz.
-
Esqs
tag
válasz
zsoltzsolt #104075 üzenetére
A költséget tekintve nemigen lenne különbség a két út között, utóbbi esetben 990 forintodba kerülne a Domino kártya, míg számhordozás esetében asszem díjmentes, de ebben nem vagyok biztos (2008-ban, amikor áthoztam a 20-as számomat, akkor semmit sem kellett fizetnem az új SIM-ért). Ha meg akarod tartani a 20-as számodat, akkor kezdeményezz számhordozást.
-
Esqs
tag
„A Domino Most 2018. október 1-től 2019. január 31-ig elérhető feltöltőkártyás ügyfeleink részére.” Tehát hó végén (ismét) kivezetésre kerül? Aztán majd esetleg valamikor megint elérhető lesz?
-
zsoltzsolt
addikt
Van egy Telenoros előfizetéses kártyám csak mobilnetre, tabletben használom (Tablet 1 vagy mi a csomag neve).
Ezt szeretném áthozni a Telekomhoz, szintén mobilnetre használva csak. Mi éri meg jobban? Áthozni számhordozással, és a Maraton 4GB-t venni, he egyáltalán ez lehetséges. Vagy simán lemondani a Telenornál és simán megvenni egy Dominó kártyát a fenti variációban (Maraton 4GB)? Ezt a kártát bevonnám a Magenta1 csomagomba, amin már fut kétmobil, és otthoni iptv, ,max.net csomag és vezetékes telefon.
Előre is köszönöm a javaslatokat! -
csacsi67
addikt
válasz
_stick_ #104070 üzenetére
szia 1335 brutto havi ,ebben benne van 235 perc bármely irányba 100 mega net teljes sebbeségel utánna lassitás de simán használható ezt a keretet valamint utánna a lasitot is használható az EU-ban. 235 perc után brutto 5 ft perc a percdij másodperc alapon. A többi privát ha érdekel.
-
törölt tag
válasz
_stick_ #104070 üzenetére
Én is hasonlóan vagyok, nem beszélek olyan sokat (havi 30-60 perc körül, de változó), és Telenoros kártyásról Telekomosra váltottam, mert itt vannak Maraton csomagok. Egyszer megveszem, használom, amíg el nem fogy.
Ráadásul eddig volt a +3GB havonta egy hétre, meg csak úgy kaptunk +4GB-t (azok akik Dominosok).Szóval számomra sokkal jobbak a Telekom ajánlatai kártyás tekintetben is. A Domino Most is nagyon jó, így kb annyiba kerül egy perc és egy sms, mint a kék szolgáltatónál.
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Ide is beteszem a kérdésem.
köszi -
törölt tag
Mi ez a Loyalty bonusz 200MN?
-
válasz
Aaron14 #104038 üzenetére
Én szerencsére a kiírásuk optimista oldalával találkoztam mindig - na jó, egyszer majdnem csak a rendelést követő második napon kaptam kézhez a telefont, mert a Telekom ügyintézője figyelmetlen volt, de résen voltam és időben intéztem a GLS-sel, így a rendeléstől számított egy napon belül átvehettem azt is.
-
surgyi
senior tag
Sziasztok!
Azt mi okozza ha kb 4 csengetés után a telefon foglalt jelzésre vált? Semmi nem lett piszkálva rajta. De mire zsebből előveszi az ember, akkora foglaltra vált, szinte nem lehet hívást fogadni. Előre is köszi!!!
-
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Az hol kéne látnom hogy az 80 percből mennyi van még?
Se az appba se az oldalon nem látszik. -
válasz
MaxxDamage #104034 üzenetére
Nekem működne, legalábbis miután kiválasztottam, hogy Telekommal akarok fizetni nem jelent meg a "Nem elérhető" felirat. Ha mutattok olyan appot, ami érdekelhet, akkor végig csinálhatok egy vásárlást
Előtte az oldalsávban a "Fizetési módok"-nál ráböktem a Telekom használatára, ekkor kiírt valami "verification" dolgot, de gyorsan eltűnt és aktív lett.
Domino Fix, idén márciusban lesz két éve, hogy átváltottam előfizetésről, 1000+ Ft van rajta. -
Márton
nagyúr
üdv,
a Domino Fix Extra csomag 1GB-ja 30 napig él a 80perc pedig egy évig?
köszi -
dokee78
félisten
Valahonnan jött 10 GB extra net!
Ez mi lehet?
Előfizetésem meghosszabbítása+készülék vásárlás miatt? -
-
törölt tag
Hali.
Nem tudok vásárolni Play áruházon vagy appon belül se havi számla, se MCOM egyenleg terhére.
Nem tudjátok ez miért lehet?
Havi 20 k a keretem. Előfizeteses vagyok.
Próbáltam appon belüli vásárlást és simán, áruházon belül egy appot megvenni. Az eredmény ugyan az.
Belepve mobilvasarlas online felületre ott van a 20 k keret, mcomra, havi számlára állítva sem működik. Nincs tiltva a szolgáltatás. Link -
dptrsk
Topikgazda
válasz
balint82 #104029 üzenetére
Mobil S/M/L/XL/XXL/Korlátlan csomag csak Mobil S/M/L/XL/XXL/Korlátlan csomagnak lehet főkártyája.
Mobil S/M/L/XL/XXL/Korlátlan csomagoknál minden esetben az ügyfél legdrágább csomagja a fő és a többi a társ/partnerkártya. Vagyis az a Mobil+Net csomag lesz a fő amelyik összesített havidíja a legtöbb.
Az ATK csomagot is átválthatod tudtommal új Mobil portfólióra, a költségsáv betartásával.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
balint82 #104026 üzenetére
Mobil s/M/stb csomag nem lehet főkártya ATK csomaghoz.
Ha nincs főkártya az ATK havidíja a nem ATK csomag havidíjára emelkedik. (ha nincs másik főkártya)
Dominora váltáskor, ha nincs másik főkártya megemelkedik az ATK csomag havidíja a normál csomag havidíjára.
Domino esetén megmarad a számod, SIM cserével jár csak üzletben lehetséges. -
balint82
senior tag
Sziasztok, 2 nap múlva lejár a hűségem, az alábbi kérdéseimre tudnátok válaszolni? (Még régi next s csomag ATK val, úgy, hogy én vagyok a főkártya) :
- mobil s + net1gb-re váltás esetén (készülék nélkül) 1 év hűséggel, ha megtetszik majd a későbbiekben egy telefonon a t-nél, akkor simán tudok rendelni hozzá ugyanehhez a díjcsomaghoz hűséghosszabbítással vagy sem?
- ugyanennél az opciónál ugyanúgy én maradnék a főkártya annak ellenére, hogy nekem kisebb a csomagom?
- netalán dominora váltás esetén mi történik a a társkártyás előfizuval? Domino esetén megmaradna a számom?
- Dominora váltást csak boltban tudok eszközölni?Előre is köszönöm a segítséget
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
dptrsk #104020 üzenetére
Sajnos nem. Pont ez a bajom....
" ...Szolgáltatásunk lehetővé teszi a havi díjas és Domino előfizetőinknek, hogy előre feltöltött egyenlegük terhére tartalmat vásárolhassanak a Google Play áruházból. Ehhez nem kell mást tenned, mint megadni a szükséges adataidat, és elfogadni a vásárlási feltételeket. A szolgáltatás iOS operációs rendszerrel működő készülékekkel nem érhető el...."
Hol kell megadni "ezeket" az adatokat és hol kell elfogadni?
- Hitel- vagy bankkártya hozzáadása, illetve
- Ajándékutalvány beváltása a két lehetséges opció.Ha a Fizetési módok menüpontban az előbbi kettő alatt a További fizetésbeállításokra koppintok, akkor meg csak és kizárólag a bankkártya adataimat kérné...
-
namenlos
tag
Hónap végi törlesztőrészlet-beszedéseket megint nem akarják levonni?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Mi a tapasztalat, ha a Telekom weboldalan “szállítás alatt” státusz olvasható, de a GLS oldalán még azt írja, nincs a GLS-nél, de már benne van a rendszerükben, akkor holnapra mennyi esélye van, hogy kihozzák? Egyáltalán real time frissül a GLS oldala?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, és hirtelen nem találom rá a megoldást. Dominós vagyok, egy dual-SIM-es készülék elsődleges kártyájaként beállítva, és most először szeretnék a Domino univerzális egyenlegem terhére vásárolni a Google Play store-ban.
A Telekom Mobilfizetés app működik, már vásároltam is vele autópálya-matricát a nyáron az egyenlegem terhére.
A Play-ben viszont a fizetési beállításoknál csak bankkártyát enged(ne) beállítani, azt meg nem szeretném.
Mit nézek el, hol bénázok? Anno a Telenoros egyenlegemről simán tudtam vásárolni mindenfélét a Microsoft Store-ból, még Windows Phone készülékkel.szerk: nem vagyok poweruser, ha lépésről lépésre lehetne...
-
Nikaré
őstag
Srácok köszi a javaslatot, de ezt megtettem korábban.
Olyan hülyeségek fordulnak elő, ami eddig nem volt.
Éves regisztrálás után az egyik számot/kártyát kidobta a rendszer, nincs a fiókban.
Hívom üfsz. nem tudják miért van ez. Oké, adjam hozzá újból, aha nincs nálam az a kártya.
Jó, ez is megoldva idővel, de kellemetlen így.
Mint írtam a kedvezményes percek nem láthatóak, (ezért asztali gép kell)
A Most lejárati ideje nem látszik az új appban (asztali gép ismét) vagy naptárba bejegyezgetni külön külön.Ja, van másik megoldás. Felraktam a régi appot, ezen minden jó! Érdekes.
Csakhogy egyszer ezt is lezárják szerintem, aztán ki tudja, hogy ez az új addigra jó lesz vagy sem?Köszi
&
kakuk.tamas
btudos -
btudos
nagyúr
-
Nikaré
őstag
Az új mobil appot is megírhatták volna jobban. Vagy a régit hagyták volna működni rendesen.
Most az új app, ha belépek, másik számon (nem a saját telefonban lévő kártyáét) szeretnék valamit pl.
adat egyenleget vagy a Most -ot hosszabbítani, nagyszülőknek ááá, nem lehet mert sms -t küld arra a számra a beléptetéshez! Amúgy meg elég bonyolult lett, aztán meg a Domino Kedvezményes beszéd egyenleget nem is mutatja, a háttér kép meg olyan mintha koszos lenne a kijelző -
Domino Most jan. 31-ig él?
-
mayday00
őstag
,,nem online" amúgy 3.000ft a legkisebb feltölthető összeg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged