- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mtx1111 #142098 üzenetére
Kávéház feeling? Időpontra mentem, majd amikor beütöttem a kódot, a hangosbemondó (jó hangosan, hogy mindenki meghallja) köszöntött mint időpontfoglaló ügyfelet. Eközben próbáltam összehúzni magam, és láthatatlanná válni. Minek ez a nagy felhajtás? Adjanak egy welcome koktélt/kávét, de miért kell szétkürtölni? Pont elég lenne, ha megkapom az 1-es sorszámot, és következőnek engem hívnak.
-
mtx1111
tag
Nyomógombos készülékcsere Arénában teljesen flottul ment
Kis pötyögés a számítógépen, beazonosítás. Dominósként egy ingyen Nokia 110-zel távoztam.
Köszi kollégák a fórumon az infókat -
4Grider
félisten
válasz
atees #142094 üzenetére
A 10 MHz-nyi sávszélességgel bíró 700 MHz-es sávra épülő 5G sehol a világon nem hasít, ez arra való, hogy gyorsan nagy területet lefedjenek ilyen fos 5G-vel. Az igazi 5G 3000 MHz felett kezdődik, mert ott 100 MHz-es sávszélességgel találhatók a frekvenciasávok. Csak ugye azzal a full lefedettséget sokszor ennyi bázisállomással méregdrágán lehetne megoldani és fenntartani. Lásd a yettel 5G lefedettségét...
-
atees
őstag
Sziaasztok! Zalaegerszeg környékén nincs nálatok mobilinternet sebesség probléma? Nálam 3 simnél is korlátlan net mellett nem igazán teljesít jól
-
Sziasztok!
Próbáltam egy számlát befizetni a honlapon, kicsit szakadozik most a wifis netem (céges laptop, kötelezően német VPN-en vagyok), lehet emiatt, de megakadt a számlafizetés, és hiába próbálom most pár perccel később a saját gépemről befizetni vezetékesről, ezt a "Sikertelen számlafizetés!"-t dobja:
Mit kéne tenni? Várni kell? Mennyit?
-
Sziasztok.
Ha van egy dominós esim-em és szeretnék előfizetésre váltani, akkor az is simcserével járna? Magyarul törölnöm kellene az esimet és kapok fizikait az előfizetéshez?
Vagy mindez nem szükséges esim esetén? -
blueye
veterán
-
mtx1111
tag
Ez a kis nyomógombos promó jól gondolom, hogy csak előfizusoknak szól? (Egyszer ügyfelet egyszer előfizetőt említ a honlap.)
-
Zsombe
senior tag
válasz
szabonagyur #142079 üzenetére
Nézd, direkt megkérdeztem az üzletben, hogy van-e belőle bőven készlet, nincs-e túlkereslet iránta, nehogy más elől elhappoljam a lehetőséget. Mivel bőven van belőle készlet, így éltem a készülékcsere adta lehetőséggel.
-
zzola
titán
válasz
szabonagyur #142079 üzenetére
Persze, én meg is vettem. Nekem akarom magammal vinni az iPhone-t futás közben.
-
szabonagyur
félisten
válasz
zzola #142078 üzenetére
Ezt én értem, csak esélyesen ezeket a mobilokat nem azoknak kéne felvenni akik a több 100 ezres telefon mellé akarnak valamit, hanem igen legyen lecserélve annak akinek ez a fő telefonja és nem tud másikat venni.
Gondolom neked is meg Zsombenak is beleférne venni egy ilyen 10-20e forintért.
-
zzola
titán
válasz
szabonagyur #142072 üzenetére
Akármennyire is hulladék, akár életet is menthet. Én futáshoz használok egy ilyen hulladékot, a célnak tökéletesen megfelel, ha bajban vagyok vagy kitörik a bokám egy terepfutás közben, segítséget hívni jó lesz...
-
Zsombe
senior tag
válasz
Telefonálásra és üzenetekre tökéletesen elég. Vannak olyan helyzetek, amikor nem szívesen viszem magammal / használom az iPhone-t.
Másrészt backup telefonnak is kiváló.Miért lenne amúgy hulladék?
-
nfsu17
veterán
válasz
Amúgy apámnak jó lenne, egy hasonlóan kuka nokia nyomóst váltana, melynek az akkuja már elég gyér.
-
whited
addikt
Sziasztok
Ma voltam a Balatonbogláron található T-ben, ahol azt mondták már vége a készülékcsere akciónak.
Ez csak helyi agymenés, vagy mindenhol vége már? (A weboldalon hirdetik még) -
válasz
Cs1csó #142065 üzenetére
Nekem sikerült, ma este 18 óra előtt járt le a második kör. Jól ki is találtam már tegnap, hogy a DD netet meg csak ma este fogom aktiválni, de ez másképp alakult.
-
válasz
szabonagyur #142060 üzenetére
Már váltottam amúgy korábban és műkődik is, csak mi van ha innen törlöm és újat szeretnék? Menjek be üfszre? Vicc.
Végre kitalálnak valami jó dolgot, erre eltörlik? -
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
40 perc -
Sziasztok.
Sem az appban, sem böngészőben nem találom az esim-re váltást. Mi történt? Tudja valaki? -
seger
addikt
válasz
donjohnson #142055 üzenetére
Márt bejelentettem hibának. Szolgáltatóra tippelek, mert most cseréltem telefont, és váltottam esim-re. Valamint ha hívást indítok, van hogy 8-10mp csend, nem jön létre a kapcsolás, majd foglaltat jelez. A hívott telefon meg mellettem van. Megszakítom a hívás majd újra, akkor már csörög
-
Pete55555
addikt
válasz
donjohnson #142055 üzenetére
Sziasztok!
Tudja-e esetleg valaki, hogy Motorola edge 50 Pro lesz-e a kínálatban?
Ha igen, esetleg mikor?
És a Pro vagy akár a Neo(ami már kapható) lesz-e kiállítva Debrecenben?Köszi, ha bárki tud valamelyikben segíteni
-
seger
addikt
válasz
donjohnson #142053 üzenetére
Mostanában nem. De ezt a hibaát kb 2 hónapja tapasztalom
-
Kérdezem miért nem ment eddig a feltöltésem pl. képek és videók terén a Telekom mobilinterneten? Wi-Fi-n primán működik, pl. ide a ph! képeket akartam feltölteni, erre valami https hibaüzenettel leállt.
-
seger
addikt
válasz
donjohnson #142045 üzenetére
Előzző telefonom nem hyperos volt. Gond ott is volt
-
Srácok, Urak.... Ne toljuk tovább please!
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
szabonagyur #142028 üzenetére
Köszönöm, jó tudni.
-
seger
addikt
Mobil hotspot-al osztom meg a netet, de nem megy a net a laptopon, most másik laptoppal próbáltam, de ott sem.
Hétvégén telefont cseréltem, már esim van a készülékben, ugyan az. Mi van a telekommal??? Más is tapasztalja? Fura, hogy 2 készülék, más sim, de ugyan az a szolgáltató, mégsem jó sehol a hotspot-on a net -
-
Debrecen, Kenézy Campus:
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
adika4444 #142018 üzenetére
Vannak ezirányú fejlesztések, idő szükség az elterjedéshez.
Telekom havidijas előfizetés esetén működik két iPhone között a Quick eSIM TRANSFER.
Hasonlóan terjed az a módszer is, amikor egyik iPhone-ról költözöl másikra és csak egymás mellé teszed őket (megtörténik az átvitel). Ez jelenleg csak néhány régióban van így (pl U.S.), ahol már a tavalyi család bemutatója óta csak eSIM van az iPhone-ok fedélzetén.
Jó példa a Yettel pre-paid esete is, ahol egy papír lapon kapod a QR kódot, ami többször is felhasználható. Az előző eSIM törlése után csak beolvasod és kész.
Tehát alakul ez, értelemszerűen időbe telik a terjedés. De van pozitív változás, hogy könnyen, gyorsan menjen a költözése. -
do3om
addikt
Én tegnap voltam bent de azt mondták ez a nyomógombos ingyen csere már nem él, megszűnt a múlt hónap végén!
Amúgy nem is vártam mást, ami itt van a telekom üzlet...fuuuu le kéne cserélni az alkalmazottakat. Mindenre a válasz nem lehet, nincs.... szerintem hogy ne legyen munkájuk, fizetést így is kapnak.
Jaj amíg várok addig meg biztos hogy akad egy ügyfél aki azért ment vissza mert átbaszták. Drágább mint amit mondtak, nem az lett..... mindig ugyan azzal kezdik ők nem tudták, meg biztos nem ez van varja csak a következő számlát majd azon stb stb....
Aztán nem hagyja az ügyfél és láss csodát......aha látom már itt a hiba ez ell lett írva, ez a papír nem volt ezen van rajta ez meg az na most jó lesz....Szóval még megy ez a csere dolog? Csak kérdem mert nem megyek vissza felesleges.
Nagymamámnak akartam, egy ilyet, van egy régi Alkatel de hamar merül már. -
mjuti
tag
válasz
donjohnson #142006 üzenetére
A kérdésem pont arra vonatkozott, hogy korántsem úgy van a gyakorlatban amint az a leírásban van, pl nem kell ügyfélnek lenni, több darabot is kiadtak stb... de mindegy, ezért is kértem tényleges infót és telekomostól... te cseréltél ebben a promócióban vagy telekom ügyintéző vagy?
-
donjohnson
addikt
válasz
mjuti #141983 üzenetére
kb minden kérdésedre ott a válasz a linken.
ügyfélnek kell lenned, például feltöltőkártyás vagy előfizetéses. gondolom így ellenőrzik, hogy egyszer élhetsz a cserével.
egy ügyfél egy cserére jogosult.
csak üzletben lehet intézni.
a felsorolt nyomógombos készülékek közül lehet választani. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topik
- Synology NAS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest