- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
válasz
zsinnyegtet #125497 üzenetére
Igen.A Telekom fiókban van egy kis átfutási idő 1-2 munkanap.
-
zsinnyegtet
aktív tag
Üdv!
Kicsit segítsetek légyszi.
Leadtam ma délelőtt egy online rendelést. Kb. 1 órával ezelőtt kaptam egy sms-t , hogy minden okés a csomag összekészítve és átadásra vár a futárnak.
Viszont ebből az egész mai témából a Telekom fiókomban a rendeléseim alatt semmit sem látok.
Ez így oké -
NeoPampalini
senior tag
válasz
btudos #125487 üzenetére
Áh, elképesztő, hogy a T 15 év alatt nem változott semmit (akkor egy netszolgáltatónál dolgoztam, ugyanez a hozzáállás volt tapasztalható).
Mindegy, már megoldották, több probléma is volt, egyrészt a mobil fejállomást modernizálták, emiatt nem volt mobilhálózat (az mondjuk fura, hogy a honlapjukon egy árva kukkot nem írtak erről a tervezett karbantartásoknál), illetve optikai kábelt is elvágtak valahol, így leállt a vezetékes szolgáltatás is.
Legalább mi jobban jártunk, mint két hete a Vodások, ott egy teherautó által leszakított kábelt és egy kiszedett oszlopot (a tűzoltók szedték ki, mert balesetveszélyessé vált) laza egy hét alatt javítottak.
-
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
A telekom, szokott szombaton is szállítani ?
Előre is köszönöm. -
btudos
nagyúr
válasz
NeoPampalini #125485 üzenetére
Minél többen jelentitek, annál komolyabban veszik, ez a legjobb módja, hogy hamar rendet rakjanak.
-
AnonymusX
őstag
válasz
NeoPampalini #125485 üzenetére
Jelentsd be te is. Talán akkor komolyabban veszik.
-
NeoPampalini
senior tag
Ócsa környékéről tud valaki valami infót, mi a sejhaj van a hálózattal? Kb. két órája nincs se mobilnet, se hívás indítás/fogadás, sms...
Az egyik helyi lakos bejelentette, állítólag nincs központi hiba, szuper, de ettől még nem működik.
-
Taktoj
aktív tag
Volt korábban szó , de hátha valakinek infó lehet: a 1414 en keresztül ...természetesen ha bizonyos feltételek adottak... Mindkét előfizető jelenlétével a mobil előfizetői átírás simán működik, ha legalább 1 befizetett számlája már van mindkét előfizetőnek. Van akinek ez jó s hasznos infó, az egyéb kiegészítőket s díjakat ők ismerik, leginkább csak nekik szólt.
-
-
Cry0
őstag
Sziasztok! Valóban úgy van a telekomnál hogy egy címen csak 3 média box lehet hiába lenne más előfizetőn a másik tv szolgáltatás? Valamint magenta 1 csomagolat néztem és valami oknál fogva ha mobil M valamint legolcsób korlátlan netet választom akkor 4999ft helyett 3999ft lesz ami olcsóbb mint a 25 gb net, ez lehetséges vagy csak valami bug ?
-
kovacsmi_74
senior tag
Azok Domino számok voltak, illetve most is azok. Pár éve volt valami központi kavarás Domino számoknál, pár csörgés után foglaltat jeleztek.
Azért ezt próbáld meg, amit írtam!
Pár csörgés után nem veszi fel, vagyis "Ha nem válaszol" feltétel szerint valami történik. Úgy rémlik a Hangposta száma volt ott, csak az meg valahogy ki volt kapcsolva, oda már nem ment át a hívás.
Androidon egyszerűbb ezt állítgatni, iPhone-nál úgy tudom nem könnyű. Esetleg addig tedd át a kártyát, ha van Android készülék is. -
Zeki
nagyúr
válasz
kovacsmi_74 #125471 üzenetére
Na de most dominóról előfizura lett váltva!
Ez a fura, hogy megmaradt. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #125471 üzenetére
Úgy rémlik, volt(ak) olyan szám(ok), ahol nem volt aktív a Hívásértesítő, de ott is ez a feltétel üressé lett téve, a többire pedig beírtam a Hívásértesítő számát, azóta sokáig kicsörögnek ezek a számok, és értesítést is kapnak az elmaradt hívásokról.
-
Zeki
nagyúr
Dominóról előfizura lett váltva, ájfon teló csere is történt, mégis ugyanúgy kb 7 kicsöngés után foglaltat jelez a párom telefonja.
Hol, mit kellene beállítani, hogy ne így legyen? -
Gubu0101
veterán
válasz
Ace Ventura #125465 üzenetére
Akkor is ugyan az van
Az a kártya másik telefonban van/volt.
-
-Ben-
veterán
Sziasztok,
Találkozott itt már valaki ezzel a hibaüzenettel?
"SIKERTELEN MEGRENDELÉS
Ehhez az előfizetéshez jelenleg nem tudsz akciós készüléket vásárolni. Javasoljuk, hogy próbáld meg egy másik előfizetéseddel, vagy vásárolj készüléket új előfizetéssel"Látszólag minden rendben van, azonban mégse enged rendelni.
1 éves hűség van az előfizetésen, ugyanazt a csomagot szeretném 2 évre. Tartozás nincs, a választott készülékből van raktáron. Két ügyintézővel beszéltem, az egyik még sosem találkozott ilyennel, a másik meg szimplán csak passzolta az ügyet.. -
Gubu0101
veterán
En nem tudom mi van ezzel a telekomal.Tegnap kaptam uj QR kodot e-simhez,fizikait valtok.Ma probaltam volna megint fotozni,erre irja,hogy hiba,sok probalkozas miatt
1x probaltam bevinni,mar elsore ezt dobta
Szamit ilyenkor,hogy a fizikai kartya,amit at valltanek az benne van a telefonban?
Vagy az,hogy jelenleg 2 fizikai sim van a telefonban amelyikben aktivalnek?
Wifin fent vagyok,azzal nincs gond -
törölt tag
-
Maist
senior tag
Már a +HIVASLETILTAS kódot is elküldtem, jött is a válasz SMS, hogy bekapcsolták, de semmilyen kimenő korlátozást nem tudok eszközölni a PIN 2 kóddal.
-
Maist
senior tag
Mobil S díjcsomagnál szerettem volna a készülékemen a PIN 2 kóddal beállítani az összes kimenő hívás korlátozását/letiltását, de nem tudom bekapcsolni, "SIM, vagy hálózati hiba" üzenetet kapom a PIN 2 beírása után. Kell ehhez a Telekomnál is bekapcsoltatni valamit, vagy hogyan tudnám megoldani, hogy erről a Mobil S díjcsomagról még csak véletlenül se tudjak hívást indítani? Egyáltalán van még ilyen lehetőség, vagy ez már egy régi, idejétmúlt dolog?
-
Kaba
veterán
válasz
anderledani #125457 üzenetére
Egy kivitel van jelenleg készleten iPhone 13 256 GB piros színben,ez azonnal megvehető.
-
Kaba
veterán
válasz
anderledani #125457 üzenetére
Lakossági előrendelés jelenleg nem megy csak az üzleti,de készletértesítőt azt kérhetsz.
-
Kaba
veterán
válasz
anderledani #125453 üzenetére
A Telekomnál meg tudod rendelni.
A Telekom honlapjára mész.A Nyitó oldalon lesz az iPhone 13 Pro rákattintasz a megnézem gombra ezután görgetsz addig lefelé ameddig a megrendelem gomb megjelenik az iPhone 13 modelleknél,kiválasztod az általad kívántat és megrendeled. -
anderledani
őstag
Az edigital oldala azt írja október 20-tól lesz iPhone 13 készlet, semmilyen hivatalos helyen nincs jelenleg teljes kínálat szóval gondolom október 20-án jön az egész országba, így a Telekomhoz is.
amúgy a Telekomnál miért nem lehet ilyenkor is előrendelni, amikor készlethiány van? -
4Grider
félisten
válasz
st3v3np3t3r #125451 üzenetére
Amikor a hegyekben túrázunk, nagyjából az asszony szifonjával párhuzamosan szokott elmenni az S21-en is a térerő. Szóval ez az állítólag nálam nem áll.
-
djszido
tag
Tapasztalt más is problémát a hálózattal mostanában? Dual simes S21-em van, és kb 1 hete szóltak először ismerőseim, hogy nem tudnak felhívni. Párszor próbáltam én is, és néha tényleg nem elérhető a számom. A telefonban lévő Telenoros szám simán kapcsolható bármikor. Most GSM Signal Monitor appal figyelem a térerőt, és valóban míg a Telenoros stabil -60dBm-en áll, a Telekomos ugrál -80 és -130 között, és pár percenként le is dob.
Amit eddig próbáltam:
-E-SIM
-Új fizikai SIM
-Kártyák cseréje 1-es és 2-es slot között
-Különböző android beállítások végigpróbálgatása
Sajnos egyik sem oldotta meg a problémát. Mivel kb 1 héttel ezelőtt kezdődött a dolog, és én nem változtattam semmit a készüléken, a hálózat az első számú gyanúsítottam. -
Nordik
őstag
válasz
st3v3np3t3r #125445 üzenetére
Mi van egyébként akkor ha elveszted az E-simes telefont és csak egy másik nem e-sim képes telefont tudsz használni átmenetileg? Ilyen esetben be kell menni és adnak ingyen egy fizikai SIM kártyát?
-
Winne
nagyúr
válasz
anderledani #125443 üzenetére
-
válasz
blackmajesty #125438 üzenetére
Első ránézésre én is erre gondoltam, de 420 Ft az eltérés, 600 helyett. (és amúgy online fizetek, egyetlen csodálatos Telekom számlán minden szolgáltatást
)
Habár, most elgondolkoztam, 600 Ft-ból levonva 30%-ot 420-at kapunk... a Mobil S 1260-ból visszafele számolva 1800 Ft, -600 = 1200 és abból pedig a 840 jön ki...
Tényleg nincs levonva, és úgy számol 30% kedvezményt 🤔 -
válasz
ANDROID??? #125387 üzenetére
Annyira kicsi az előfizetők ugrálási hajlandósága, hogy a szolgáltatók kihasználják azt, pont azon a határon lavíroznak, hogy még ne legyen nekik gond.
-
sajtos365
tag
Melyik meccset nézitek?
Olasz - Spanyol meccs ezeken fog menni
6’Eren Denmark HD
Astro Arena 2 HD
Astro SuperSport 4K UHD
beIN Connect MENA 📺
beIN Sports MENA 4 HD
beIN Sports MENA 4K UHD
beIN Sports MENA English 1 HD
beIN Sports MENA Premium 1 HD
Belarus 5 HD
BNT 3 Bulgaria HD 📺
C More Fotboll HD
C More Streaming Sweden 📺
CBC Sport HD
Club RTL (Belgique)
Cosmote Sport 1 HD
CT Sport Czech HD
Cytavision Sports 4 HD
DAZN 2 Bar Deutsch HD
DAZN Deutsch ($/geo/R)
Digi Sport 1 Romania HD
Eleven Sports 1 Belgium
Football HD (tjk)
Futbol 1 Ukraine HD
Futbol 2 Ukraine HD
IRIB TV3 HD
Look Sport+ RO HD
M4 Sport Hungary HD 📺
MATCH! Futbol 1 HD
MATCH! TV Russia HD
Mono Tv
OLL TV Player [$/geo/R] 📺
Open Beyond TV HD
ORF 1 Austria HD
Polsat Sport HD
Polsat Sport Premium 1 HD
Qazaqstan TV HD
QazSport HD
RAI 1 Italia HD 📺
RTK 1 Kosovo
RTL Zwee Luxembourg 📺
S Sport 1 Turkey HD
Silk Universal Georgia
Sky Sports Football UK HD
Sky Ultra 1 4K UHD
Sony TEN 2 HD (india)
Sport 1 Czech HD
Sport 1 Hungary HD
Sport 4 Israel HD
Sport TV1 Portugal HD
SportKlub 1 (croatia) HD
SportKlub 1 (montenegro) HD
SportKlub 1 (serbia) HD
SportKlub 1 (slovenia)
ST Sports Premium / HD
ST World Football / HD
Stöd 2 Sport 2 HD
SuperSport 2 Albania HD
SuperSport MáXimo 1 HD
SuperSport Premier League HD
TFX (france) / HD
TUDN USA
TV12 Sweden HD
TV2 Norge HD
TV3 Sport Baltic HD
TVE La 1 / HD 📺
TVP 1 Poland HD
TVP Sport Poland HD
UniMás USA
UzReport TV
V Sport Jalkapallo HD
Varzish Sport HD (tjk)
ViaPlay Finland HD
Virgin Media Sport HD
Virgin Media Two HD
VTM 2 Belgium
Ziggo Sport Select HD -
Pxs
aktív tag
Regisztráltam TV GO csomagba (a 2000 Ft-os havidíjas Alap csomagra), ahol 30 csatornát ír, többek között a Sport 1-et. Egy fontos mai meccset szeretnénk megnézni külföldről azon, de a mobilappban, illetve a webes lejátszón asztali gépen belépve egyaránt csak 16 csatornát látok, és nincs köztük a Sport 1.
Mi lehet a gond, miért nem adja ki a teljes csomagot?
Az aktiválás és a csomag árának levonása sikeres volt. -
válasz
Ace Ventura #125424 üzenetére
-
Ace Ventura
addikt
Nem tudom, hogy honnan veszitek, hogy a Telekomnál csomagárat tekintve különbség van új, és meglévő előfizető között. Egyedüli eltérés a készülékvásárláskor fizetendő előleg. 6 hónapig az uj fizet, azután már meglévőként számít, és értéktől függően 0 Ft is lehet.
-
törölt tag
válasz
ANDROID??? #125419 üzenetére
És még mindig nem logaritmus...
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Vásároltam egy eSIM képes készüléket (iphone). A kérdésem az lenne, hogy milyen pro/kontra érvek vannak mellette? Jelerősség, sebesség stb. Dualsimre egyelőre nincs szükségem. Köszönöm!
-
ANDROID???
addikt
válasz
viktorhu #125406 üzenetére
Nem szoktam mondani semmit a logaritmusnak köszi. Amikor próbáltam rávezetni is , hogy internet hiba, vagy mobil vagy valami ... Az igen és a nem kifejezésekre is visszakérdez.. Szánalom az egész, de ezt már kiveséztük., nem szoktam beszélni sem ahhoz, annyira szánalmas idegölő, hogy borzalom, amikro a hangot is meghallom...
-
Gubu0101
veterán
Úgy látszik,nállam lehalt a webes belépés,csak körözget körbe
2 böngészővel próbáltam de semmi
-
dances
tag
Már nem először történik meg, hogy a dominó day -re kapott ingyenes adatmennyiség helyett, a normál mobilnet keretembol vonta le a mai forgalmamat.
Nálatok is előfordult már hasonló? -
Gubu0101
veterán
Valami gebasz van a központban,új esimet generáltak nekem,mivel a mostani hibára fut.Rámparancsolt a hölgy,hogy várjak vele holnapig,amíg elhárítják a hibát.
-
btudos
nagyúr
válasz
Ateszpapa #125411 üzenetére
Egy mobilszolgáltatótól, akinek van webshopja és központi telefonos ügyfélszolgálata, ráadásul időpontot is tudsz foglalni az üzletbe.
Annak lenne értelme, ha az ügyfélszolgálat tudna pillanatnyi készletinfót mondani, de akkor is megvan a veszélye, hogy mire odamész, változik a helyzet és épp azt vitték el, amire neked szükséged lenne.
-
Westend készletet meg tudta mondani, de DP egy kicsit közelebb lenne
-
Kaba
veterán
válasz
ittakary #125409 üzenetére
A központ nem látja/nem közli az üzleti készletet.
Amennyiben az üzletet fel tudnád hívni,nem biztos,hogy készletinfót kapsz.Menj be a legközelebbi Telekom üzletbe,amennyiben nem lenne az általad keresett tartozék készleten,akkor megmondják,hogy melyik közeli üzletben veheted meg. -
mobiltelefon tartozék készletinformációt kérdeznék DunaPlaza Telekomtól de sehol nem találok hozzájuk telefonszámot
1414 nem látta a készletet erre az üzletre
-
viktorhu
veterán
válasz
ANDROID??? #125342 üzenetére
Vandára gondoltál? (Nem látom a törölt előzményt.) Azért a régi menürendszerhez képest eléggé felgyorsította a folyamatot.
Azt meg már többször megírtuk, hogyan kell beszélni vele. Csak egy vagy két szóban, hogy mit szeretnél, utána meg igennel vagy nemmel kell válaszolni a kérdéseire:
- Hiba.
- Jól értem, hogy hibát szeretne bejelenteni?
- Igen.
- A vezetékes szolgáltatással kapcsolatos a bejelentése?
- Nem.Kb. ennyi, már kapcsolja is.
Ha elkezdesz vele beszélgetni, hogy "elnézést, az volna a gondom, hogy nem jönnek be az oldalak, most is már fél órája várok a .... betöltésére, és tuti nem a telefonnal van a gond, mert a barátnőmével se megy", akkor persze nem fog érteni semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged