-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
timea1991
tag
A blue mobil 38ft s percdíjjal indul egy dolgozó mondta
-
mrkorooo
aktív tag
valaki esetleg tud valami olyan progit mondani ami méri az adatforgalmat és jol?o.O
-
tjb007
nagyúr
válasz
djculture #14090 üzenetére
Mivel gyakorlatilag ez a legolcsóbb megoldás ezért természetes, hogy egyre "népszerűbb".
Annyit elárulhatok, hogy egetrengető dologra nem kell számítani, nem lesznek 5 forintos percdíjak (gondolom ezt ti is sejtettétek) sem egyéb, a piacot felforgató ajánlatok. További részletek 15 nap múlva, addig is irány a Lidl -
djculture
félisten
A Lidl áruházlánc saját márkás mobilszolgáltatással lép piacra Blue Mobile néven. A távközlési termékek és szolgáltatások számára a Magyar Telekom biztosítja a hátteret. A szolgáltatás 2012. február 1-től lesz elérhető a diszkontlánc valamennyi áruházában, közel 150 értékesítési ponton..
Újabban nagy divat lett ez, előbb a posta majd a tesco a vodával most a telekom a lidl-lel. -
válasz
Something_ #14088 üzenetére
Egyik kijelentésedet sem tudom cáfolni, hiszen igazak, csak megpróbáltam valami ötletet adni...
..én sem váltanék, bár én azért, mert nekem szükségem van a netre is.Mondjuk egy MM XS-et esetleg érdemes lenne megpróbálni, ha az egyéb feltételek fennállnak.
-
Something_
őstag
válasz
dedike #14087 üzenetére
5000 Ft-os MM S-el 170 percet tud lebeszélni, míg Eco + családbarát (2 x1000 ft ugye) kedvezménnyel 61 percet, plusz egy számmal ingyen tud beszélni, de annak az előfizetőnek is fizetnie kell, habár ez bele lett kalkulálva.
Szerintem nem éri meg, én nem váltanék ezért.
Habár patthelyzet, mivel minél kisebb a havi díj, annál kedvezőtlenebbek a percdíjak. Ez alól kivétel szerencsére a Like 15 és 25 ft-os percdíjjal és a 3 ténylegesen ingyen hívható számmal.Én még mindig azt javaslom, hogy kérdezzen körbe családon és ismeretségi körön belül egy felsőoktatási diákot keresve. Habár még mindig nem tudjuk, hogy van e még hűségideje a jelenlegi előfizetéséhez, mert ha van, akkor ugye bedőlt a dolog, kisebbe nem tud menni tudtommal.
-
válasz
Mr.Grincs #14083 üzenetére
Szia!
Tessék, egy lehetőség: Eco + Családbarát kedvezmény = 4054,- forint
(Egy tetszőleges számmal kvázi ingyen hívjátok egymást, úgy, hogy számonként havi 100 óra. Eco havidíj lebeszélhető 29/40 forintos díjon, a csomag a hívószámkijelzést (203,- Ft/hó) nem tartalmazza!) -
BéHGT
senior tag
válasz
Mr.Grincs #14083 üzenetére
Mixet nézted már? Bár ez nem tudom mi, csak találtam... De megnézted a weboldalt mielőtt kérdeztél?
Frenky25: Azért egy kis átfutási ideje van szerintem mindenképpen.
HGabor89: De neki még a net sem volt bekapcsolva, valamint szerintem vitrinben is volt a teló. 9 nap durván sok.
-
Something_
őstag
Nem tőled
Nekem 1 napot bír átlagos használatnál, ezért csodálkozom a 9 napon.
Mr.Grincs: ha van főiskolás rokon/ismerős aki belemegy, hogy az ő nevére fizetsz elő, akkor Like díjcsomag. 15 és 25 ft-os percdíj, 3 ingyenesen hívható szám, 50 mb net.
Ha nincs, akkor véleményem szerint nincs más csomag. Max még flottát tudsz ha van rá ismeretséged.
2 év hűséged lejárt? Mert ha nem akkor olcsóbbra nem tudsz váltani. -
Frenky25
tag
Sziasztok! Most fizettem a Távszámla rendszerében bankártyával számlát, de a My T-Mobile-ban még fent van a számla? Ez kb mikorra könyvelődik le? Én úgytudom a kártyás fizetés rögtön teljesül
Köszi.
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Olyan díjcsomagot keresek, vagyis váltanék média mánia S ről, olyanra amiben sokat lehet telefonálni és olcsóbb mint ez a díjcsomag. Net nem kell, csak telefon vagy sms-t, de inkább telefonálni kellene. Esetleg olyan csomag is jó amiben van ilyen kedvezményes szám dolog. Hogy egy számot 0 forintért hívhatok korlátlanul. Az a lényeg ne nagyon haladja meg az 5 ezret, ha lehet. Most ment föl 4990 Ft ról 5300ra, és nem akarok netezni sem már. Az lenne a legjobb ha 3-4K között megállna a dolog. -
zoli62
addikt
Lassú még mindig.
Más. Telefonon hogy lehet megtudni, hogy mennyi van még hátra egy Domino kártya hívószámlekötési idejéből?
A webshopban láttam akkut Galaxy S-hez, ez gyári? [link] Érdemes cserélni, ha egy és negyedév után a készenléti idő a kezdeti 9 napról 7 napra csökkent? Nokiáknál ennyi használat után nem tapasztaltam ilyet -
djculture
félisten
A my t-home oldalnál is volt minden hibaüzenet ma.
-
BéHGT
senior tag
Tetű lassú az egész T oldal... Mi van ma?
kali: köszi!
-
BéHGT
senior tag
Futamidő lejárata előtt ki lehet fizetni a részletre vett telefont egy összegben?
-
-
Dyrtyho
őstag
Tudom,hogy elég low kérdésnek fog hangzani, amit most kérdezni fogok, de ha teszem azt februárba veszek egy új telefont, és abba rakom át a sim kártyámat, akkor azon a telefonon is lesz netem ? Vagy a mobilnet megmarad a régi készüléken ? Vagy ez hogy van ? Légyszi segítsetek, mert nem vagyok ilyen jártas a mobilnetes dolgokban
-
Varszegig
veterán
évek óta nagyon sok helyen vásárolok, és soha nem volt gondom. A ppo nagyon rossz példa, ugyanis ott a lehúzásban épp az otp rendszere segédkezett. (Hogy tudatosan vagy sem, azt hagyjuk...) A ppo-nál is az otp rendszere működött, és egy abban tátongó ordas rés tette lehetővé a lehúzást.
Ellenben ahol eddig vásároltam külföldi oldalak, soha nem húztak le, mindig csak annyit fizettem, amennyit kell. A paypal meg a legjobb dolog, ugyanis az lehetetlenné teszi, hogy a kreskedő a kártyaszámodhoz jusson. -
jogos! csak és kizárólag saját bankon keresztül - esetemben például dupla biztonsággal; web/mobil ebank -> tranzakció indít -> jóváhagyáshoz adott telefonszámra sms egy kóddal, ami szükséges a web/mobil ebank által indított tranzakció végrehajtásához! a jóváhagyásom nélkül nincs mód a számlámról pénzt lehúzni!
a szolgáltató(k) felületén sem fizetem be a számlá(i)mat, csak a saját ebank útján! -
club1
veterán
válasz
Varszegig #14059 üzenetére
Én speciel garantáltan nem fizetnék az általad magvas jelzővel illetett weboldalakon, ha saját fizetési felületük lenne. Az általad javasolt megoldás ui. magában rejti a kártya adatainak megszerezhetőségét, márpedig ppo óta tudjuk, hogy Magyarországon ebből (is) sok pénzt lehet csinálni, nálunk az üzleti etika/erkölcs még a béka fenekét sem éri el...
-
Varszegig
veterán
válasz
blueye #14058 üzenetére
miért is? Külföldön, ha valaki kártyás fizetéses felületet üzemeltet, akkro szépen megcsinálja magának, lecsekkoltatja a kártyatársaságokkal, és go. Csak nálunk van az, hogy minden kis szaros weboldal az otp kártyás oldalára irányít. Mert az instant megoldás, x ft-ba belekerül, és nem kell vele szarakodni.
Nem kell bank, a fizetési felülethez. -
válasz
szabogabor10 #14055 üzenetére
No para, nálam sem megy, se a T-home, se a T-mobile bejelentkezés. Végülis csak azt nem tudom megnézni, amit akarok, minden más megy
-
-
válasz
szabogabor10 #14053 üzenetére
nálam pörög rendesen, semmi probléma!
-
Mi van a T-Mobile oldallal? Borzalmasan lassú és használhatatlan.
-
club1
veterán
válasz
runner 125 #14047 üzenetére
Nem igazán. Csak az arany és platinakártyások kapnak elektronikus feltöltésnél bónuszt.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Srácok, Domino feltöltéseknél h alakulnak a plusz ajándék összegek? 10.000Ft-tól ad plusz "perceket"?
Köszi.
-
mrkorooo
aktív tag
csak én nem tudok belogolni a mytmobilba? o.O
-
tomlac14
tag
használom kb 2 hónapja.én elsősorban az mm s díjcsomagot akartam túlforgalmazási díj mentessé tenni vele.sebességben nincs vele gond, de persze voltam olyan helyen, ahol elég lassú volt, de térerőm sem nagyon volt, gondolom ezt nehéz kivédeni.de nem ez a jellemző.összességében sztem marhára megéri!
ja és defy+ a készülékem
aha, akkor biztos úgy kell...
-
BéHGT
senior tag
válasz
tomlac14 #14035 üzenetére
Na ezt nem tudom én sem, dec 9 óta vagyok ismét T-s...
Viszont használod, vagy csak tervezed majd megrendelni? Milyen készüléked van? Érezhetőbb a gyorsulás? Eléggé érdekelneSzerk: Máshol a szolgáltatások megrendelése alatt ezt írja: "A szolgáltatás lemondásához kezdje "-" jellel az üzenetet!"
-
BéHGT
senior tag
válasz
kenny123 #14024 üzenetére
Ez pl Neked jó lehet
Netet is gyorsítják, és + 1GB korlát, 1000Ft/hó. (Ha bevált, szólj, mert én is aktiválom)
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Arra van lehetőség, hogy a jelenlegi ikon200 csomagomban csak az adat forgalmat megemeljem? Ugyertem hogy mondjuk 1gb helyett 2, de az SMS-ek és a hívások megmaradnak?
Köszi.
-
válasz
Nietzsche_ #14022 üzenetére
hööö...akkor mégsem voltam láma....
-
Dyrtyho
őstag
válasz
Something_ #14017 üzenetére
Amíg az ember sorra kerül egy T-Pont,vagy T-Mobile üzletbe
-
BéHGT
senior tag
válasz
Something_ #14017 üzenetére
Szerintem arra gondolt, mire kiszállítják... Nem kapod kézbe a telefont rögtön.
Szerk.: Nem arra gondolt...
Én ezért nem rendeltem a telefont, hiába volt a 10%... -
Dyrtyho
őstag
válasz
Something_ #14011 üzenetére
Azért azt is vedd figyelembe,hogy amíg várni kell,az is idő
-
St3ven
addikt
Anno én is így voltam, mint Te, Dominóról váltottam, és a legfőbb szempont az alacsony havidíj volt, azaz hogy ne nagyon kelljen többet fizetni, mint addig.
Én ezt választottam havi 650 Ft-ért, és azóta sem váltottam ki belőle.
Ha keveset telefonálsz, vagy sokat, de leginkább hivatalos ügyben (ahol szinte minden esetben vezetékest kell hívni), ez az ideális csomag.Ja, azért persze itt is előjön havi 203 Ft-ért a hívószámkijelzés mint extra szolgáltatás, és nincs roaming.
-
Something_
őstag
válasz
dedike #14013 üzenetére
Tuti nem. 3-4 hónapja folyamatosan ennyi. Persze szeptember környékén amikor kötöttem hozta a 7-13 mb-et.
Amúgy hol lehet ellenőrizni az adatforgalmat? Vagy ez nem az a topik?
Hogyan tudom nyomon követni az adatforgalmamat?
Az eddigi gyakorlatnak megfelelően SMS-értesítést küldünk a modemhez tartozó SIM-kártya mobilszámára a forgalmi keret 80, illetve 100 százalékánál.Nem kaptam SMS-t, szóval kizárt. Egyszerűen fos
-
válasz
Something_ #14012 üzenetére
Megvolt a 40 GB...
-
Something_
őstag
Szerintetek egy plázában egy kis üzlethelyiség bérlése és a rezsi mennyibe kerül? Több millió ft havonta. Ezzel ellentétben egy raktár, plusz a futárszolgálat jobban megéri.
Szerintem, szóval csak vélemény.Szerk.:
plusz egy t-pontban a szerződéskötés is kb 20 percbe telik, így több idő marad másra. -
B1T3
addikt
Egyébként miért éri meg a T-Mobile-nak sok esetben 10% kedvezményt adni webshopos rendelések esetén?
-
xLt`
tag
válasz
Something_ #14000 üzenetére
Megrendeltem működik. Köszi. Sajnos ez manapság így megy. A flotta/csoportos díjcsomagoknál is így működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged