Hirdetés
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakbarbár
aktív tag
Sziasztok.
Foglalkozik itt valaki a munkahelyén tárgyi eszközök nyilvántartásával? Nálunk minden vacakra leltári számot ragasztanak a pénzügyesek, de a nyomon követés már nem a cég erőssége. Rendszeresen nekem kell vadásznom, az eszközöket hogy kinél mi van. Az sincs normálisan nyilvántartva, amikor kilép valaki és csak a laptopját adja le, a többi cuccait meg széthordják a kollégái. Egyelőre egy Excel táblázatban vezetem a kiadott és visszahozott dolgokat, de ez sem tökéletes mert nem vagyok mindig gépközelben amikor eszközcsere van vagy elfelejtem felvinni a táblázatba mert más dolgom van.
Valami telefonos app-ot keresek ami tud mondjuk desktop-ra szinkronizálni mert akkor elég lenne csak beolvasni a vonalkódot plusz a nevet melléírni.
Az első ötletem az volt, hogy Microsoft 365 List és PowerApps alapon csinálnék egy alkalmazást, de nincs időm foglalkozni vele a napi munka mellett. Esetleg tudtok valami egyéb konyhakész szoftvert ami netán még ingyenes is? Vagy ti hogy oldjátok meg ezt más cégeknél? Nagyjából 2000-2500 eszközről van szó. Pc, laptop, monitor, dokkoló, fejhallgató, mobiltelefon, projektor, nyomtató, usb hub-ot kell nyilvántartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cipő topic
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest