Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
tag
válasz
Rinocerosz #27352 üzenetére
Én meg szándékosan értetlenkedem. A pohár félig üres. Félig üres a pohár. A két mondat ugyanazt jelenti, mert beszélünk magyarul. Nem kell jogásznak lenni hozzá, hogy értelmezzük a mondatot szórendtől függetlenül, mert elég hozzá magyarul tudni igaz? Bérminimum más szórendben, megfordítva minimális bér és nem ugyanazt jelenti? Magyar nyelven ugyanazt jelenti, erre jön egy sötét gyökér, aki havi 2 milláért kitalálja, hogy megfordítva ne ugyanazt jelentse és még jogszabályt is ír így? Paragrafusokat idéznek be 8 elemit végzett szertárosoknak és közben közlik a diplomás rendszergazdával, hogy egy kalapba került a fogatlan szertárossal? Legyen szakmunkás minimálbér, ha számviteli oldalon bárkinek úgy jobb, hát mit bánom én, legyen. De ég szerelmére, ha beszélnek magyarul, akkor miért nem hívják annak, ami? Ha egy 17 éves szakmunkás kisfiú élete első munkanapján annyi mindenhez ért, hogy többet keres, mint egy 40 éves diplomás ember a közoktatásban és emiatt fel kell kerekíteni a 40 éves diplomás ember bérét a szakmunkás bérminimumra azt ne adjuk már úgy elő, mintha a szakmunkás bérminimum valami vetítési alap lenne a diplomás bér kiszámításakor! Mi az, hogy annak a 107%-a a bérem? Mi közöm nekem ahhoz? Jéééézusom. Aki fél lábbal versenyszférában is van... én szerintem nem vagyok egyedül olyan, aki nem tudja megemészteni, hogy hogyan lehet ilyen ostobán megírni valamit? "Tisztelt Kolléga!" Úrúúúristen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest