-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
Sziasztok,
Hátha segítség lesz valakinek, úgyhogy leírom.
Kingston Hyper Fury 8GB modulom 4 éves korában bedöglött. Memory Management kék halállal. Mivel az AQUA 3 év garanciát vállalt, már majdnem elkönyveltem a veszteséget. De aztán a kezembe került a gyári doboza és az abban levő kis füzet, amin felfedeztem a Lifetime Warranty feliratot. Aug. 22-én felvettem a kapcsolatot a Kingston supporttal. Angol tudás nem árt. 24-én kaptam is a választ egy kérdőívvel kapcsolatban. Különböző adatok, hibakép, lakcím, hol vettem stb. Megválaszoltam, majd még kértek bizonyíték gyanánt képet a számláról vagy akár a ramról is elég lett volna. Ezek után továbbítottak a szerviznek, akik másnap írtak, hogy küldenek másik modult, de várjak türelemmel, mert csúszás várható. 28-án feladták DHL-el Németországból. Tegnap szept. 3-án pedig már be is üzemeltem az új modult a gépbe.
Le a kalappal a cég előtt. Nulla kukacoskodás, nulla kifogás. A szükséges adatok után már küldték is az új alkatrészt. Ráadásul nemzetközi postához képest, szerintem teljesen gyorsan
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) 3200MHz CL16 - Garancia
- KINGSTON FURY 32GB vagy 16 GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT KF560C36BBEAK2-16
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest