Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
2x8 gb kingston hyperx ddr4 3200 mhz c16 ram van jelenleg a gépemben. (ryzen 7 2700x, msi x570 gaming plus, 2070 super). Azon gondolkodom érdemes lenne 32 gb-ra bővítenem? Pár kommenttel feljebb olvastam hogy a legjobb a 2 ram modul. Én arra gondoltam hogy veszek még egy ilyen 2x8-as memóriát, de akkor jobb lenne a 2x16? Főleg játékra használom a gépet, csak sajnos van egy rossz szokásom hogy jó sok oldal meg van nyitva firefoxban és chromeban is.
Meg a háttérban is fut jó sok program, viber pl. Feladatkezelőben néztem sokszor 70-80% körül van a memórai kihasználtság. Szerintetetek hogyan lenne érdemes bővíteni a ramot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest