Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Az alábbi kérdéssel fordulok olyan kollégához, aki átlátja a helyzetet nagyjából. Az alább olvasható írást tavaly postoltam a jogiforum fórumán, de konkrét tanácsot nem nagyon kaptam, hogy mi tévő legyek:
Úgy egy hónapja bejelentettem a II. kerületi Önkormányzatnak, hogy társasházunk előtti járda igen rossz állapotban van, legyenek szívesek megcsinálni. Igaz a járda maga autógarázsok előtt található, tehát autóval ki-be állunk rajta, de úgy gondolom ez nem befolyásol semmit, az utcában végig állnak autók járdákon, szóval mindenhol igénybe van véve autók általi terhelésnek a közterületi járda.
Mai kaptam választ az illetékes irodától, melyben ők is megállapítják, hogy a járda rossz állapotban van.
A levél további része nem tetszik nekem, inkább idézek:
„Tájékoztatom, hogy a gépkocsi bejáró karbantartási kötelezettsége az ingatlan tulajdonosait terheli (1988. évi I. törvény a közúti közlekedésről 30. paragrafus), a jelenlegi állapot megszüntetéséről nekik kell gondoskodni. Ezért nyomatékosan kérem, hogy a gépkocsi behajtó közterületi részének felújítását 2011. május 15-ig végezzék el.“
Nos ez valahogy visszafelé sült el. Nem az, hogy megcsinálnák, hanem még ultimátumot is szegeznek, hogy a társasház csinálja meg. Én úgy érzem ez a válasz nem korrekt, több sebből vérzik. Először is, a határidő honnan jött? Hasára csapott az irodavezető?
Másik, hogy a gépkocsi bejáró közterületi része az maga a járda. Úgy tudom a járdát az önkormányzatnak kell karban tartania. Pár éve az utca elején megcsinálták a járdát, ahol autóbeálló van, ott rendesen laposan csinálták meg, ám a felújítás hozzánk már nem ért el. Nem értem, hogy az utca egyik részén megcsinálják ingyen és bérmentve a járdát, azt ha én jelentek be kárt, egyből rám terhelnék. Pofátlanságnak tartom.Illetve a levelél maga: [link]
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPad Pro 13" M4 Chip 256 GB WIFI - WIFI+Cellular Silver
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest