Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Molydeus

őstag

válasz v-man #94069 üzenetére

Ha szerencsés vagy 45 szállítási költséggel együtt (ez 15$ - 10$, ha újként regisztrálsz), ha beleszaladsz a vám/ÁFA kezelésbe, akkor 60ezer Ft (mai középárfolyamon számolva) + utóbbi kezelési költsége.
    Most nagyon rövid időt adtak meg, okt. 29-én adják fel a megrendeléseket, gondolom a kedvezmény miatt. Utána még kb 2 hét a kiszállítás, ha még mindig a DHL-lel szállíttatnak.
    Volt, akinek a Posta vitte ki és ha ők végzik a vámügyintézést, az önmagában is több hét lehet.
    Amikor én rendeltem meg ugyanezt a fejest február elején, akkor majd két hónap volt megadva a feladásig, de valamiért mégis 2 héttel hamarabb elküldték és ennyi idő alatt ide is ért. Akkor a DHL hozta házhoz, egy közbülső EU-n belüli átrakodással. Lehet emiatt úsztam meg a vámkezelés idejét (és költségét).

Szóval, ha nagyon sürgős, akkor nem biztos, hogy ez a legjobb választás. Viszont egy kis szerencsével igen baráti áron tudsz hozzájutni és nem hosszabb idő alatt, mint mondjuk egy Alis rendeléssel.

M.

Új hozzászólás Aktív témák