- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Micro Four Thirds
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPeter87
őstag
Sziasztok!
Amazonon vett már valaki használt fejhallgatót?
Dac topikban már említettem, hogy Focal Listen és MSR7 a kiszemelt. Listen itthon 45, MSR7 70 körül van, de amazonon used - very good vagy like new lenne szintén 45 körül. Sosem rendeltem még amazonról. Se kép, se semmi konkrét leírás, mindnél csak valami sablon szöveg szerepel, hogy elől - hátul - mindenhol minor imperfection. Gondolom ezzel csak magukat védik, de van valakinek konkrét tapasztalata? Bevállalható? -
-
Spíler
őstag
Nem jót linkeltél,ez a ZX110 és NAB végződésű. A ZX110NAB zajszűrős.Akkor most melyiket szeretnéd?Mennyi lenne az a nagyon olcsó?
csocsoszán
Köszi a választ,de engem kimondottan a HD800S érdekelne.Le a kalappal az elszántságod előtt.
Én is kicseréltem a kábelt a HD650-esére,ugyanazt tapasztaltam mint te,kicsit melegebb hangot kaptam(köszi Tin).Aztán a Foobar 2000 helyett(azt hallgattam mostanában),visszatértem a Winamp-ra.Ismét melegebb hangot kaptam,lassan ott tartok,hogy néha sok a mély.Itt meg is álltam a tuningba én nem szeretnék bele piszkálni a fejesbe,nem is értek a szerelgetéshez,maradjon gyári állapotban.
-
Hello,
MDR-ZX110NAB -ról mi a válemény? Nagyon olcsón hozzá tudok most jutni, érdemes-e?
-
csocsoszán
őstag
válasz
Spíler #68494 üzenetére
Kicseréltem a hd600-as kábelét 650-esére, egy fokkal testesebb lett! Megéri a cserét! Aztán rendeltem az aliról [link] 2m ilyen kábelt! Plussz csatlakozót! Na ez csúnyán odaveri a 650-es kábelt! A neten talált leírások alapján elvégeztem a 600-as rezgéscsillapítását is. Megéri a befektetett munkát!
(Az egyik barátomnak van gyári állapotú 600-asa. Bármikor össze tudtam hasonlítani!) Nincs miről beszélni!
Viszont van a baráti körben hd800-as is.
Tuningolhatod a 600-ast agyba főbe, sosem lesz 800-as!
Ezért vettem egy 800-ast!
Kezdtem a tuningot elölről! Újból kábel, de már 4m beduplázva jobban kell szólni! Na ez már nem vagyok biztos, hogy megérte! Nagyon jó a gyári kábel! (Ez kicsit letisztultabb, a gyári kicsit sodrottabb kábelesen szól!) Kicsit bánom, hogy nem költöttem kábelre többet talán nagyobb lett volna a kontraszt! Egy jó furutech ezüst! De így is 30000 nem kevés!
Anaxilus mod szerintem hozott a konyhára!
De a hd800-as bizony jó fejhallgató! De nem árt rendesen kiszolgálni!! -
törölt tag
válasz
gaborka8x8 #68493 üzenetére
Köszönjük az érzékletes hasonlatot, tehát a Stax az csak valamiféle "pótlék".
Nem tudom, az feltűnt-e, hogy nem az élő zenéhez/hangversenyhez viszonyította.
-
Spíler
őstag
válasz
Spíler #68490 üzenetére
Most is hantáznak a fiúk,vagy hihető az írás( többé-kevésbé)?Nem mintha holnap rohannék az üzletbe,hogy megvegyem,csak érdekel.Köszi.
-
gaborka8x8
aktív tag
"Biztos nalam van a gond, mert pl. a Beyer T1-es sterilsege szinten zavaro tud lenni, amit mas talan tiszta, reszletezo, stb.-nek irna le.Hogy tovabb fokozzam: nekem a HD800 sem tetszik."
Erről eszembe jut egy régi történet.
A háború után született gyerekek nagyon sokáig nem, hogy nem ettek, de még csak nem is láttak igazi csokit. Valami nagyon ócska csokipótlókat lehetett csak kapni Magyarországon akkoriban, de azoknak a gyerekeknek az volt a "csoki". Azt szerették, annak az ízét szokták meg, azt értékelték nagyra, mert az volt a ritka édesség, az volt a jutalom, pont így, mint a világ szerencsésebb részében született gyerekeknek az igazi csoki.
És egy ilyen, háború után született gyerek, ma már idős ember, mesélte el a TV-ben, hogy amikor először evett igazi csokit, amit külföldről hozott valamelyik ismerősük, azt nagyon rossznak találta azokhoz a csokipótlókhoz képest, amikhez hozzá volt szokva, és ki is köpte. Nagyon sok időnek kellett eltelnie, míg értékelni tudta az igazi csoki ízét, és még többnek, amíg megszerette, és rájött, hogy valójában azok a csokipótlók a rosszak, amiket ő annyira szeretett, és amiket akkor még lehetett kapni a boltokban.
Így van ez a megszokott ízekkel, és a megszokott hangzással is. Ha valami nagyon eltérőt kapunk attól, akkor hiába jobb (korrektebb) az új, nekünk mégsem fog jobbnak tűnni. Aztán vagy megszeretjük az igazi csokit, vagy maradunk annál, amit megszoktunk. -
ezoro12
tag
Sziasztok.
Játékhoz keresek fejhallgatót, amivel könnyebb lenne az ellenfelek pozicionálása.nem feltétel a mikrofon, ezért is bátorkodtam tőletek tanácsot kérni.
30K lenne a lélektani határ.
Hypery alpha lett volna az egyik jelölt, de általában olyanokat olvastam, hogy túlárazottak a közepes fejhallgatókhoz képest, bár sok jót írnak róla.
Két "Sennheiser HD-201"-et fogyasztottam el, most lenne rá egy kis plusz pénz, hogy jobb kerüljön a fejemre.
Most alaplapi hangkártya hajtanámeg, realtek 1220.
Köszi a tippeket. -
Spíler
őstag
válasz
Spíler #68489 üzenetére
Megjött az első a "Whoooo" élmény HD600-al.
Persze nem ebben a minőségben.Kezd bejáródni,egyre szebben muzsikál,lassan összeszokunk.
-
Spíler
őstag
Esélyes,hogy a Beyerdynamic DT 770 PRO (80 OHM) -al elégedett lennél,bár az a fejhallgató(illetve bármelyik
) jobb hangkártyát érdemelne a Realteknél.Még beleférne a keretbe egy USB-s külső DAC/AMP,akár egy Fiio E10K is előre lépés lenne,de majd a többiek segítenek,külföldről hátha van jobb megoldás ennyiért.
-
zatom
tag
válasz
szakibá... #68450 üzenetére
A 80-as evekben vettem az elso HD430-ast, barmilyen furcsa, emlekszem a hangjara - ugyanilyen volt.Az elso jo fejesem volt, szerettem is, de valami zavart a hangjaban.Azota sok jo fejesem volt, Beyer, AKG, Sennheiser, Denon, AT, Grado, most Stax Lambda(ez utobbi jo esellyel maradni is fog).Egyiknel sem tapasztaltam azt a zavaro torzitast, amit a HD430-nal.Egy markatars HD250 Mkll most is van, teljesen mas, mint ahogy az 580-as is mas volt, sokkal jobb.Persze, tudom, nem egy kategoria.Nekem filmezesre teljesen megfelel(a 430), ahogy irtam is.Zenere meg a Stax.
Ha pl. a Beyer DT990 es a HD430 THD-jat nezzuk, elobbi 0,2%, utobbi 0,5%.Ugy latszik, nalam ez a latszolag nem nagy kulonbseg mar zavaro tud lenni zenenel.
Biztos nalam van a gond, mert pl. a Beyer T1-es sterilsege szinten zavaro tud lenni, amit mas talan tiszta, reszletezo, stb.-nek irna le.Hogy tovabb fokozzam: nekem a HD800 sem tetszik.De ez mar egy masik tema.
Remelem, a kollega nem ilyen haklis, mint en, es elegedett lesz a HD430-cal.Kivancsian varom a beszamolot.
-
Y72
aktív tag
válasz
Spíler #68486 üzenetére
Szia,
Oké, csak azt gondoltam, hogy az AKG K512 már megválaszolja ezeket a kérdéseket:1: Otthon, fixen egy helyen (számítógépen).
2: Zene, film + játék. Játék egyre ritkább, de azért néha még előfordul és akkor fontos a hang (nem multi, mikorfon nem kell.)
3: 70000Ft, de 15e is ok, ha jó. Nem profi stúdió fejhallgatót keresek.
4: Új
5: Circumaural
6: Zárt
7: min AKG K512-szintet hozza + lásd előző hsz.
8: Belföld, EU, ebay, amazon
9: Számítógép: Realtek® ALC892 8-Channel High Definition Audio CODECPlüss szövet a jó, bőrt még nem próbáltam, de valószínű nem tetszene, mert az izzadságot nem engedi ki.
Előre is kösz!
-
Spíler
őstag
Szia!
Részvétem az AKG K512 miatt.
Az összefoglaló alapján van még pár kérdés amire nem tudjuk a választ,mert nem mindent írtál le.Amit leírtál arra már ne válaszolj.Könnyebb dolgunk lenne.1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
4.) Új vagy használt?
5.) Circumaural vagy supraaural?
6.) Zárt vagy nyitott?
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
8.) Honnan vásárolnál?
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?"A szivacs jó ha cserélhető, mert nálam hamar szétmegy. Ne legyen műbőr semmiképp."
Plüss-szövet legyen? Vagy valódi bőrre gondoltál?(drága lesz) -
Y72
aktív tag
Üdv,
Pont most ment tönkre egy AKG K512-es fejhallgatóm és szeretnék egy másikat.
Mivel a hangzása nekem megfelelt, gondoltam jó lesz az AKG-tól valami hasonló, viszont sok minden nem tetszett rajta, érdeklődnék, hogy a többi típus mennyivel lehet jobb ennél:- A fejtetőre támaszkodó pánt nagyon hamar leszakadt, a K702-es is ilyen, ennél is várható hasonló?
- Nekem túl szorosan nyomta a fejemet a fülem körül, meg lehet szokni, de van ennél kényelmesebb?
- A szivacs jó ha cserélhető, mert nálam hamar szétmegy. Ne legyen műbőr semmiképp.
- Zene + játékra kell.
- Az ár mindegy, ha a drágább annyival időtállóbb is (Ft/nap* minél alacsonyabb legyen).
- Vezetékes, mikrofon nélkül.
- Lehet másik márka is, csak ne okozzon csalódást.*: vételár / élettartam
-
ribizly
veterán
Ugy alakult, hogy egy AKG K7XX-el bővült az itthoni szett (még így a DT1770 előtt), valamint ezzel egyidőben kölcsönkaptam az egykoron szintén nálam vendégeskedő AKG K702-t a Sennheiser HD6XX mellé.
Nem is tudom hol kezdjem.
Kezdjük a kényelemnél, ami nálam mindig is egy komoly kérdés. Az új fejpánt szerintem kicsit kemény, de ez majd betörtik. A K7XX ugyanolyan amúgy, mint a széria többi része, kivéve egy dolgot, az pedig a párna. Atya ég! Én nem tudtam mire ez a nagy örömködés, de most megpróbálom leírni milyen is. Volt már valakinek Dormeo-s memóriahabos párnája otthon? Na az egy nagyon kemény és lassan beálló memóra hab és kb. ilyen van benne kicsiben. Komoly másodpercek telnel el, mire visszanyeri eredeti állapotát, miután megnyomorgatja az ember. Nagyon kellemes.
Van ez a szösszenet az AKG K701 / K702 / Q701 / 65th Annyversary / K712-ről, aminek igazából (leszámítva, hogy a K712-t lenne jó még hallani) szerintem minden szava igaz.
A K702 egy kicsit harsány, világos, részletes nagy terű, szellős fejes.
A HD6XX (HD650) tudja már kb. mindenki milyen: lágy, kicsit mélybe húzó, homályos, megengedő, ... Nevezze mindenki úgy, ahogy akarja.
Na a K7XX egy fura képződmény számomra. Kezdjük ott, hogy egy random számot meghallgatva és váltogatva a K7XX tűnt a leginkább élvezetesebbnek. Minden hallható benne, részletes, viszonylag gyors, jó tere van (legalábbis a HD6xx-től nagyobb), de még mellette tisztábban is szól. Ami kicsit meglepett, hogy a mélyei erősebbek a HD6xx-től. És még hol van ez a bejáratástól...Őszinte leszek. Nem vártam ettől a fejestől semmi extrát, de most úgy érzem (és csak a különbségek miatt), hogy van helye itthon. Még lehet változik ez a véleményem, de egy kicsit még mindenképpen marad.
-
Spíler
őstag
válasz
Sententious #68480 üzenetére
Valamelyik Creative Sound BlasterX H5,vagy Kingston HyperX jó lehet,de inkább itt érdeklődj.
-
Sententious
tag
Sziasztok!
Jelenleg egy GENIUS hs-05a-t használok. Évek óta. Nem rossz, olcsó volt anno, célnak eddig megfelelt, de a párnája öreg és mindenhol tiszta "műbőr" vagyok nagyjából 1 perc használat után is. Meg amúgy is, jobb lenne újítani ezt is.
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Többnyire csak itthon, többnyire játékhoz, vagy ha nagyon zavar(ja) az asszony(t), akkor film stb.2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Ahogy említettem, játékhoz, így mikrofonos kellene combojack-kel.3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
20k környéke, felé nem nagyon szeretnék már menni.4.) Új vagy használt?
Új.5.) Circumaural vagy supraaural?
Őszintén nem nagyon tudom. Kényelmes legyen, eddig ezzel nem foglalkoztam.6.) Zárt vagy nyitott?
A zárt valahogy jobbnak hangzik. Ha már fülessel játszok, ne legyen külső zaj annyira.7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Legyen jó basszus benne, szeretem ha élettel teliek a hangok, zenék.8.) Honnan vásárolnál?
Hm, hát, magyarországi legyen.9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Laptop. (Dell 7567) -
Samtya
senior tag
válasz
bandi20 #68477 üzenetére
Szia! A szokásos Pioneer SE-MS5T-t tudom mondani.
Esetleg az Invo HD2000-et. Ennek kisebb a párnája, de azt hiszem a szorítóereje is.
Problémás lehet mostanában, hogy hőségben ezek a zártak meglehetősen izzasztóak tudnak lenni.
Ezért kiegészítésképpen lehetne gondolkodni egy apró JVC-n. 90 fokban kifordítható vagy a fülről kicsit eltologászva, én mindkét módon használom hőségben. Hangban elmarad a 10x drágább Pioneertől, de azért még egészen elfogadható. Sajnos jelenleg csak rózsaszínben találtam. Tűrhetőbb színben van a kicsi Panasonic.Többieknek: húszezerért adják a Senn HD 559-et!
-
gaborka8x8
aktív tag
Olvasgatva itt pár hozzászólást, a Három testőr Afrikában c. film betét dalának egy részlete jutott eszembe:
"Az én Istenem, jót tett velem,
mert Párizs a lakhelyem."
Csak velem nem azért tett jót, mert Párizs a lakhelyem. -
bandi20
aktív tag
Sziasztok! Hosszabb kórházi benntartózkodás idejére kérésnek fejhallgatót, mobilhoz, és tablethez ! A keret amit szánnék rá az max 15 k! Ami eddig elképzelés volt zárt és minnel nagyobb karimás hogy ne fárassza a fülem! A cél zene hallgatás és filmek nézése a tableten ! Köszi ha segítetek!
-
törölt tag
válasz
karmaresz #68473 üzenetére
Akinek kisebb a feje, az ezek szerint rosszabb minőségű zenét kap, mert az ő fején kisebb a szorítóerő, mint annak, akinek szélesebb?
Pl. akinek kisebb a feje, annak egy-egy zárt fejhallgató gyakran nem is szigetel, így mélymentes, sikító fejhallgatót kap eredményül.
De amúgy a szorítóerő bizony nagyon fontos dolog. DT770 edition és PRO között pont ebben áll a különbség. Edition szellősebb, nyitottabb hangzású (világosabb hang), PRO zsúfoltabb, precízebb (sötétebb hang). Eddig bármelyik fejhallgató, ahol kísérleteztem a szorítóerővel, ugyanezt az elmozdulást jelentette hangban: szorosabb - "PRO irány", lazább - "Edition irány".
Bodz:
Lehet, hogy idővel tágul, de ez attól még nem feltétlen előny. -
-
Bodz
nagyúr
Ti most a semmiről beszélgettek. Idővel úgyis minden fejhallgató tágul. Különösen, ha nagyobb fejű illető használja. Kész, pont. A párna szintén lapul. Kész, pont.
(#68469) Ba cy lus: Akkor megveheted máshonnan. Ha hosszabb távra tervezel a fejessel, akkor rögtön 2 párat.
-
karmaresz
senior tag
válasz
#56474624 #68469 üzenetére
Yeeez, you made my day! Kisebb nyomás, fültől távolabb kerülő driver,... ?
Próbáltad, így gyakorlati tapasztalataid alapján állítod, vagy csak azért írod ezeket, mert valahol, valaki által állítólag tesztelt, valamilyen fülhallgatóról ilyeneket olvastál egyszer? Mert amit én írtam, azt végigcsináltam. Hidd el, nem ajánlottam volna, ha bármi negatív dolgot tapasztaltam volna.Két elméleti kérdés:
- Ha egyszer sikerült optimálisan felrakni a fejhallgatót, akkor ezek szerint senki ne mozdítsa meg, mert ilyenkor a driver nem tizedmilimiétereket, hanem akár milimétereket is elmozdul a dobhártyához képest?
- Akinek kisebb a feje, az ezek szerint rosszabb minőségű zenét kap, mert az ő fején kisebb a szorítóerő, mint annak, akinek szélesebb?Ha esetleg még ezután is úgy gondolod, hogy csak kötözködök, légyszi olvasd el, mit javasol szoros fejhallgatóra a Sennheiser maga: [link]
Mindenesetre nem kell kávé ma reggel.
-
fehér_ember
addikt
válasz
pendre54 #68471 üzenetére
Én nem vagyok azon a szinten hogy úgy halljam a Spotit, de az biztos hogy jó néhány évvel ezelőtt azért választottam a Deezert mert nekem jobbnak tűnt. A Flash-ről való átállásnál viszont iszonyat sokat bénáztak; + ráadást nem képesek egy wifis, telefonos távvezérlő appot megalkotni/megalkottatni; ezért leléptem.
Nem ismerem a dac-od, nem tudom hogy pl. automatikusan állítja-e a mintavételezést, de én a helyedben kipróbálnám alacsonyabbal is a Spotifynél. -
válasz
korpicschess #68468 üzenetére
Az itthoni árképzés valóban abszurditás kategória, mert pl. ezt mégis hogy? [link]
Viccnek elég xar, ha meg komolyan gondolják, akkor meg "Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik."
Mint írtam is, én egy osztrák cégtől rendeltem, és tokkal vonóval bőven megállt 120 e Ft. alatt.
Viszont rövid 2-3 óra után, a következő érdekes észrevételem van. Én zenehallgatásra, a Spotify Prémiumot, a jRivert-t, meg a Foobar2000-et használom. Alapvetően elégedett vagyok a Spotify + Amiron Home párossal, de most tesztelés gyanánt néhány számot hallgattam mind három lejátszón, más-más stílusúak voltak egyébként a számok, és némi meglepetésre, a Spotifyon valami óborzalom minőségben szólaltak meg a baglyon. A Foobarral viszont piszok jól szóltak, szerintem még a jRivernél is jobban. Majd meglátjuk, hogy hosszabb távon mit dob e téren a gép. -
törölt tag
válasz
karmaresz #68466 üzenetére
Alapból nem hiszek a tágításban. Kisebb nyomás, fültől távolabb kerülő driver, több magas, relatíve kevesebb mély. Már nem emlékszem, melyik fejhallgatónál láttam, hogy különböző szorítóerőknél mutatták a vízesés-diagramot, egy bizonyos szorítóerő alatt hirtelen nagyon sokat romlott a helyzet.
Más:
Egy helyen rákérdeztem az EDT440F-re, azt írták vissza, hogy azért nem forgalmazzák, mert már nem gyártják.
Össze vagyok zavarodva, hogy ez igaz vagy sem, mert két héttel a rendelésem után felhívtam a Basyst, ahol konkrétan rákérdeztem az ügyintéző nőnél, hogy 100%-e, hogy ezt még gyártják, beszerezhető, és ő teljesen biztos volt benne, hogy igen.
-
Ma be is repült az ablakon az "Éjszakai bagoly".
Ami így első nekifutásra megállapítható, az az igényes kivitelezés, a bőr hordtáska, és a nagyon kényelmes viselet, annak ellenére, hogy nincs állítási lehetőség.
Mivel minden tesztoldal szerint kell neki 150 óra bejáratás, így a hangjával kapcsolatban egyelőre annyit, hogy szól, mind a két oldalán.Eddig csak a gyárilag szerelt bőrpárnákkal hallgatóztam még.
-
karmaresz
senior tag
válasz
#56474624 #68465 üzenetére
Nekem működött a dolog a DT990 Pro esetén. Nem a magam találtam ki, hanem több nemzetközi fórumon is ezt olvastam, mint bevett szokás a túl szoros fejhallgatók nyújtására. Sok fejen járt azóta az enyém, és senki nem panaszkodott, hogy túl tág lenne.Észrevehető baja biztosan nem lett, így a garanciát sem érintheti. Azért nem arra kell gondolni, hogy ezután kétszer akkora fejről is leesik, hanem mindössze kényelmesebb viselet lesz az eredménye.
Felnőtt ember a kérdező, gondolom, el tudja dönteni, használja-e amit javasoltam. Ha használt fejhallgatót veszünk, ismeretlen előélettel, sok egyéb kockázatot is mérlegelni kell.
Azt hiszem, legjobb, ha rábízzuk, hogy miként dönt. -
törölt tag
válasz
karmaresz #68464 üzenetére
Nem biztos, hogy érdemes felgyorsítani a tágulást, mert mi van, ha neki ez sem elég, esetleg emiatt néhány hónap múlva el akarná adni, és pont egy kisebb/keskenyebb fejű ember venné meg?
Mégiscsak egy 50k-s fejhallgatóról van szó, és én, ha vennék egy ilyet, lehet nem pont ilyen előéletűt szeretnék.
-
fehér_ember
addikt
válasz
korpicschess #68462 üzenetére
Nálam pl. csak fel van lógatva, de vehetsz egy ilyen szilikon tokot, amire feltekerheted a kábelt. Most a hififutárnál épp "akciós" (de csak a két "népszerűtlenebb" szín van).
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Viszonylag vastagabb kábelhez van valami olyasmi cucc, mint a fülhallgatóknál szokott lenni, hogy rá tudod tekerni a kábelt, hogy "rövidebb legyen"? Sokallom a 3m-t az egyik fejesemnél. -
Laby
őstag
válasz
Dorien #68455 üzenetére
Az a durva, hogy amúgy S-es fejem van.
Nem lehet, hogy a régebbi kiadás és a mostani között van szorítás erő különbség? Nem mondom, hogy nagyon szorít, de távol van attól hogy szinte nem is érzem.Egy régebbi olcsó Panasonic fejhallgatónál próbáltam már a könyves módszert, akár hetekig is rajta hagytam, majd a használatnál jól indult, de fél óra alatt szép lassan visszanyerte az eredeti formát.
-
törölt tag
válasz
Spíler #68457 üzenetére
Nem. Más szerkezet a kettő. Inkább azon múlik. A maiakhoz hasonló szerkezetű vintage dt440 (40 év körüli) is jóval kevésbé kényelmes, mint a fiatalabb dt990 (30 év körüli). Az sem mindegy, hogy a vintage 990-esnél egy bőrszíj nyomja csak a fejem, az is nagyban növeli a komfortérzetet.
-
törölt tag
-
Laby
őstag
Sziasztok!
A segítségeiteknek köszönhetően megérkezett tegnap a Beyerdynamic DT 880-om.
Nem volt még szerencsém ehhez hasonló hangzásbeli élményhez. Persze tudom, hogy legtöbbeteknek még ennél is különb hangtechnikája van, de nekem ez nagy élmény.
Féltem, hogy nem lesz semmi mély ahogy azt olvastam sokaktól. Nekem tökéletesen elegendő, jóval kevesebbre számítottam.Direkt az Edition verziót vettem, mert az elvileg kevésbé szorít. Habár marha kényelmes fejhallgató, még is szorosnak érzem hosszabb távon.
Van bármilyen lehetőség/praktika hogy lazábbá váljon a fejhallgató szorítása? -
fehér_ember
addikt
válasz
szakibá... #68437 üzenetére
"(Pláne nem énekeltetünk ülve!)": 1; 2; 3 ...; de pl. az egész The Corrs - Unplugged alatt is ülnek a csajok.
Más:
Hátha valakit érdekel:-80%
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- Mikrotik routerek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest