- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gardener
senior tag
A serverünk állandóan (napi 2-3 alkalommal) kiakad.
Főképp azóta,mióta egy hosszabb áramszünet után az alulméretezett szünetmentes miatt,
áramkimaradás miatt újraindult. Az exchange adatbázis próbáltam kijavattatni,de nem segített.
Mivel file kiszolgáló-ként is kiakad, így úgy döntöttem,hogy újrainstallálom az egész servert.Kérdés.
Az exchange adatbázist (ill. esetleg a beállításokat is),
hogyan tudom kimenteni majd az újonnan installált gépre visszaálítani?Tud valaki ebben segíteni?
Esetleg egy jó kis leírás vagy software hozzá?
pls help! -
Hequila
őstag
Kérdésemet itt is felteszem, hátha:
Hogyan lehet azt megoldani Exchange 2003-ban, hogy egy adott fiókra bejövő levél több fiókra legyen átirányítva?
Az adott AD felhasználónál (akinek a címére jönne a levél) megtaláltam az átirányítást, de csak 1 fiókot lehet megadni.
Amolyan info@ -os cím kellene, amit több felhasználó is megkap, és látja a feladó címét is (továbbküldésnél nem látom az eredeti feladó címét Outlook 2003-ban). -
brd
nagyúr
-
brd
nagyúr
Köszi, de én is ezt linkeltem.
Az ESE buffer a max. javasoltra van állítva a doksi alapján. Az SQL sosem evett még 100 MB-nál többet, még virtuális címet sem foglalt annyit (de mivel Standard, amúgy is max. 2 GB-ot tudna, tehát a 3 GB fizikai RAM-ból még akkor is maradna az Exchange-nek, ha mindet elfoglalná). Mindenesetre leállítom 1-2 napra az SQL-t, hátha, de nem hiszem, hogy számítana.
-
brd
nagyúr
Van egy fura gondom egy Ex2003-mal: nem igazán hajlandó több memóriát lefoglalni, mint kb. 600 MB (a store.exe). A win az 2003 Standard (SP2), az Ex az Enterprise (szintén SP2), 3 GB memória van a gépben, és ez a DC is egyben. A boot.ini-ben be van állítva a /3gb kapcsoló (mellé egy /userva=3000 is, a biztonság kedvéért), és életbe is lépett, a testlimit.exe kb. 2980 MB-nyi virtuális címet tud lefoglalni. Az Ex-et kb. 25 user használja, ebből 2-3-nak több GB-os postafiókja van, a teljes adatbázisok mérete kb. 57 GB (34 GB Mailbox, 23 GB Public). A HeapDeCommitFreeBlockThreshold és a msExchESEParamCacheSizeMax értékei a M$ ajánlásai alapján van beállítva. Ami talán lényeges lehet: fut még egy kisebb SQL (SQL 2000 Standard) adatbázis is a serveren, de alig van használva, talán ha 40-50 MB-ot eszik az sqlserv.exe; ill. itt fut a SPAM-filter is (ASSP; a perl.exe kb. 80-90 MB-ot foglal). A taskmanager szerint az össz' foglalt memória kb. 1.5 GB, és a system cache kb. 1.5 GB-nál jár.
Ez utóbbit (egy tetemes részét legalábbis) szeretném, ha az Ex zabálná meg. A server kb. 1 hete fut (a store.exe is), próbálgattam nagyobb public mappákba bemászkálni, a nagyobb leveleket nyitogatni, de így is max. 600 MB-ot hajlandó lefoglalni. Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne még tenni?
-
brd
nagyúr
A t-online mail serverén keresztül csak authentikációval tudsz küldeni. Saját maga a servered talán azért nem tud küldeni, mert a 25-ös port forgalmát a t-online tiltja. Ha így van, külön lehet kérni, hogy engedélyezzék. A microsoft.com mail exchanger-e pedig nem az általad próbált címen figyel, hanem az alábbi paranccsal tudod lekérdezni:
nslookup -querytype=mx microsoft.com
Persze a kapott cím, a mai trendeknek megfelelően csak akkor válaszol a 25-ös porton, ha a cím, ahonnan próbálod, maga is rendelkezik megfelelő mx record-dal (és/vagy nincs benne egy bizonyos adatbázisban, vagy épp az, ha benne van, ez most részletkérdés); ez egyúttal egy tesztnek is megfelel.
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok!
SBS2003+exchange2003 van telepítve. Fix ip + domain név, t-online előfizetés.
Mx rekordok rendben, az emailt megkapom, de küldeni nemtudok. 25-ös port nyitva. ISA nincs.
Bentről nem tudok kifele telnet-elni. telnet mail.microsoft.com 25 Sikertelen csatlakozás.
Az emailjeimre a válasz:
Nem rendelkezik engedéllyel ahhoz, hogy ennek a címzettnek üzenetet küldjön. Forduljon segítségért a rendszergazdához.
<domain.eu #5.7.1 smtp;554 5.7.1 <valaki@gmail.com>: Relay access denied>Connectors->smtp tulajd: Próbáltam, hogy smarthost: mail.t-online.hu. Próbáltam beállítani Basic authenticationt (internetes felh név és jelszó). Úgy se ment.
Mit próbáljak?
Köszi -
DJ.Gróf
aktív tag
Sziasztok! Nagy segítségre lenne szükségem. Van egy 5.5-ös Exchange szerverünk. Létrehoztunk most pár új , mail címet. De ha külső címekre akarunk küldeni pl:gmail, akkor hibaüzenetet dob vissza.
"The recipient name is not recognized
The MTS-ID of the original message is: c=us;a= ;p=emitdom;l=EMITPDC0901140745C68R2ZQX
MSEXCH:IMS:EMITDOM:EMITPDC:EMITPDC 0 (000C05A6) Unknown Recipient
"Nagyon sok mindent kipróbáltam de semmi változás.
Köszönöm a segítséget!
-
Sir John
tag
válasz
kraftxld #183 üzenetére
Szia!
Köszi a választ. Sajnos ez nem segít nekem, mivel a helyzet ennél bonyolultabb.
Megpróbálom pontosabban leírni a problémát.
Adott egy SBS szerver és 20 munkaállomás. Ők egy helyen, egy hálózatban vannak.
A rajta futó exchange kiszolgál monjuk 20 postafiókot. Pl: 1@domain.com, 2@domian.com stb
Mostanában sok olyan spam jön melyben a feladó egy saját belső cím pl: a 1@domain.com és a címzett is 1@domain.com. Nyílván nem Ő küldi magának
Arra gondoltam, hogy ez a típusú spam kiszűrhető lenne úgy, ha az exchange *@domain.com feladótól csak a belső hálózatból fogadna el levelet, és nem kézbesíti ha az nem belső ip-ről érkezik.
Így talán sikerült leírnom pontosabbanHa valakinek van ötlete, azért nagyon hálás lennék
-
Sir John
tag
Sziasztok!
Picit új vagyok a témában és segítségre lenne szükségem.
Adott egy exch2k3. Mostanában rengeteg spam jön olyan formán, hogy a feladó és a címzett is ua. a domain user. Pl: valaki@domainnév.com.
Hogyan tudom elérni, hogy csak belső hálóról fogadjon el *@domainnév.com feladóval levelet.Remélem érthetően fogalmaztam.
Előre is köszi a segítséget.
-
Cyberslider
őstag
Van 1 kis gondom és nem tudom hol lett elszúrva
A következő a hejzet:
Adott 3 gép, mindegyiken 1-1 outlookkal. Ezen outlookokoknak van 3-3-3 profiljuk, ami 1-1-1 email cimhez tartozik. Ugye erre azért van szükség, hogy bármelyik gépről elérhető legyen mind a három mail cím, és a felhasználó dönti el, melyikbe szeretne bemenni, és ott böngészni, ill levelet küldeni.
Eddig ment minden, de nem tudom mi történt, gondolom a jogokkal a szerveren vagy passz, de most egyik outlook se küld ki üzenetet. Látszólag hibaüzi nélkül berakja az elküldött elemek mappába, mindenkinek az a tudat, hogy elment, de mégsem... Küldtem a leveleket, egyik sem ért célba.
Aztán beléptem az outlookba az _aktuális felhasználó_ profiljával (ezt általában nem is használják, bár a lehetőség persze adott, mindenki freemailezik inkább lol) lekérem a leveleket, erre megjön a hibaüzi (ODA!!!) hogy: "a levél nem kézbesithető, mert nincs joga erre a cimre küldeni, lépjen kapcsolatba az rgazdával".Na itt akadtam el, miért a saját felhasználójáról akar küldeni, ha egyszer nem azzal a profillal van bejelentkezve? Miért nem dob ott hibaüzit, és miért nincs joga elküldeni? :S
A serveren beállítottam, hogy az adott levelezési fiókot használhassa (full access) az adott felhasználó.
Ezen kívül még f-secure spamfilter van a serveren, ami megemlítendő.
u.i: ha imap-ra állítanám, jobb lenne?
-
Üdv
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Kellene egy doksi, ahol a főbb beállításokról, főbb funkciókról, illetve gyakori hibákról (és megoldásukról) tudnék olvasni. (A beállításoknál jó lenne ha lenne 1-2 screenshot).
A leendő munkahelyemen kell majd ilyet használnom és nem akarok bambán nézni, ha oda kerülök.Valamint az Active directory-ról is jó lenne hasonló doksi.
Ha tudtok légyszíves segítsetek.
Előre is köszönöm.
-
Blackmate
őstag
Egy látszólag egyszerű problémába futottam.
Hogyan valósítható az meg, hogy egy adott mailbox-ra érkező levelek után egy auto message menjen a feladónak arról, hogy a címzett postafiókjában még X db olvasatlan levél van? -
kraftxld
félisten
Exchange (2K3 SP2) fiókba töltök GFI mailessentials-al leveleket egy POP3 fiókból.
Egyes feladók "" között jelennek meg.
Pl épp multkor volt, hogy jött egy nap 4 levél egy emberkétől, és a 4-ből 3 levél feladója ilyen volt: Kiss Pista, de a negyedik: "Kiss Pista"
Valaki tud erre megoldást, hogy "" nélkül jöjjenek a levelek? -
Norbinho®
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyanban szeretném kérni a segítségeteket,hogy van egy exchange szerver amin a bizonyos usereknek a naptárja meg van osztva...
Eddig tökéletesen működött ,de pár napja elkezdte engedni a naptárba a dupla bejegyzést. Mármint, hogy egy időpontra simán tud több ember is dőt foglalni.
Találkozott már valaki ilyennel és esetleg tudja a megoldást?Előre is köszi!
-
Cyberslider
őstag
Hi all!
Tudna vki segiteni hogyan kell belőni a spamhaus listát exchange alatt?
Mert elvileg bevan, de a test meghiusul.Message delivery - propertities - connection filtering - "sbl-xbl.spamhaus.org"
Mégse megy
-
metaldog
senior tag
Hi nekem van egy levelzés beállítás gondom windows 2003 server allat méghozzá az hogy a postafiók limit 1 gb és az illetőnek már a negyediket nyitottam mert sok a levele. Azt akarom megcsinálni windows server 2003 alatt hogy egy postafiok limitet 6gb-ra növelni úgyhogy az adatok megmaradjanak pl a felhasználó által kreal könyvtárszerkezet outlookban és a másik 3 postafiókot törölni adatveszteség nélkül hogy a levelek megmaradjak a megnövelt első postafiókban. Ezt hogyan lehetne megvalósítani? Exchange kiszolgálóra kapcsolódik az outlook.
-
L3zl13
nagyúr
Exchange Server 2003-on lehet valahogy szerveroldali szabályt központilag létrehozni, hogy az minden felhasználónál működjön? Esetleg új felhasználónál automatikusan létrejöjjön a postaláda létrehozásakor.
Ja és a szabálynak tartalom (tárgy) szerint kellene szűrnie, és a leveleket egy megadott almappába áthelyezni a felhasználó postaládájában, tehát nem elég egy olyan globális szűrő, ami töröl bizonyos leveleket.
-
kraftxld
félisten
Exmerge-n kívül tud még valaki valami okosságról ami PST-file-ból belenyomja a levelezést egy exchange fiókba?
Valahol olvastam, hogy ha az adott fiókot beállíom exchange fiókra (POP3 volt korábban) akkor automatice átszinkronizálja a szerverrel?
-
supesz
aktív tag
válasz
kraftxld #154 üzenetére
Olvastam néhány számról, de nekem ez így nem áll össze. Összefoglalva. Engem a EX.Serv.2k3 érdekel. Egy adatbázis mérete ezekszerint 18 GB-os lehet? vagy ahogy a cikk állítja akár 75GB-os is? Miért is jó nekem ez? Mennyi adatbázist hozhatok létre? És mi a konkrét válasz? Mennyi lehet egy postaláda maximális mérete (A racionalitást figyelembe véve és nem figyelembe véve)?!
supesz
-
supesz
aktív tag
Hi,
Ha beállítom, hogy egy postafiók mérete korlátlan, akkor az gyakorlatilag meddig mehet el?
Van-e határ az exchangen? -
gardener
senior tag
válasz
kraftxld #151 üzenetére
Ghostot már csináltam róla.
Viszont sikerült addig turkálnom ,hogy nem indul most a safe modban se.
Mikor már majdnem belép újraindul a gép.
A vinyó tartalmát miniPE vel ill. a másik gépemen a ghost explorerével látom.
Ott van az exchange könyvtár is.
ebből valahogy vissza tudnám szedni az adatokat?
-
gardener
senior tag
nem jár erre senki,aki segítene?
-
gardener
senior tag
Ha újra akarok telepíteni egy teljes win 2003 servert+exchanget, mert a régi oprendszert összeborítottam. Hogyan tudom vagy (safe módban vagy egy külső oprendszerből pl miniPE) alól kimenteni ill. újrarakni az exchage felhasználók fiókjait adatokkal együtt?
-
ticzi01
aktív tag
válasz
kraftxld #145 üzenetére
Hát most komolyan lehet nem megy nekem de valahogyan nem igen akart sikerülni letöltenem beregisztráltam irták pár nap eléggé bonyolultnak néz ki a dolog itt náluk első körben.
Meg azt nem értem hogy az Exchange server 2003 =Exchange Hosted Filtering Trial -al?
Mivel ráadásul csak ezt lehet letölteni innen.
Esetleg valami egyszerübb megoldás?
Segítségedet előre is köszönöm!Ui.:Jövök 1 sörrel!
-
ticzi01
aktív tag
Egy linket nem tud adni valaki ahonnan le tudnám szedni, hogy kiprobálhassuk, hogy működik a szerkezet?
Privibe lenne jó akár valami ftpre ahonnan le tudnám szedni.
Közsi a segítségeteket! -
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Most szeretnék telepíteni exchange servert.
Kérdésem:
-létezik e magyarul?
-melyiket töltsem le a 2003at vagy a 2007et
-honnna tudom letölteni mivel licence megvan de semmi mást nem adtak hozzá.
Kipróbálás végett kellene magarul lehetőleg mielött az új helyen élesben bevetnénk. -
brd
nagyúr
Üdv. néktek' szakik!
A felállás: Exchange 2003 Ent. SP2, ASSP spamfilter, méretkorlát az internet-szolgáltató mailserverén.
Az ASSP tanítása ugye úgy működik, hogy egy bizonyos e-mail címre kell továbbítani a spam-nek minősülő, ill. egy másikra a spam-nek minősített, de nem spam e-mail-t. Emiatt az Exchange-ben smart host-nak az ASSP van beállítva, amelyben pedig smart host-nak az internet-szolgáltató mailservere. Ez így eddig remekül működött, azonban az internet-szolgáltató úgy gondolta, hogy 5 MB-nál nagyobb e-mail-t nem lehet a továbbiakban küldeni. Ezért szeretném azt megoldani, hogy az Exchange maga küldje a leveleket szerte a világba. Ha ugye simán átállítom, hogy ne az ASSP-re állított smart host-on keresztül küldje, akkor az ASSP-t nem lehet tanítani; az ASSP pedig nem képes maga, DNS alapján route-olva küldeni a leveleket (legalábbis, nem találtam benne ilyen beállítást).
Tehát valami olyan megoldás kellene, hogy az ASSP visszaküldje az Exchange-nek a kiküldött leveleket, ami aztán továbbnyomja. Lehet ilyet? Hogyan? -
crash
csendes tag
Lenne egy kérdésem......windows 2003 sbs-en hogy lehet beallitani azt hogy az exchange kiszolgáló masolatot haggyon az internetes kiszolgálón....és ne törölje a leveleket...???
Előre is köszi!!! -
GorTen
csendes tag
válasz
kraftxld #135 üzenetére
Engem olyan online exchange server érdekelne, mint pl a mail2web. Csak azzal az a bajom, hogy nem lehet megedni hogy ha pl 3 mailserver-t irányítok rá akkor autómatikusan 3 külön könyvtárba kategórizálja, és így látható lenne ezen könyvtárak szinkronizálásával, hogy melyik mail melyik mail címemre jött.
Esetleg otthon tudok magamnak az ms exchange 2007-el csinálni saját exchange servert? Csak gondolom annak a gépen amelyiken fut annak mindig online kéne lennie... De ez nem megoldható nálam sajna. Vagy lehet FTP-re is feltenni és onnan üzemeltetni?
Bocsi ha hülyeségeket kérdezek, de nagyon nem vagyok jártas a témába. PPC-vel kezdem mostanában szinkronizálni a mail2web-et push mail szelle3mben. -
brd
nagyúr
Exchange 2003 esetén van valami hasonló megoldás, mint pl. ami AD esetén működik, hogy egy másik gépre folyamatosan replikálódnak az adatok, így ha az egyik kiesik, a másikról ugyanúgy működik tovább a domain?
-
WillChi
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet megnézni, hogy a felhasználók fiókjai mekkorák éppen?
Előre is köszönöm a választ! -
iwu
addikt
[link]
valaki pls nézzen rá erre, megőrjít a probléma, és nem találom a megoldást...
thx!
ÜdW! -
kraftxld
félisten
Van egy nagycsomó .log file-om amik e-mailokat tartalmaznak (~5 megások) ezeket az exchange csinálta, hogy tudom a benne lévő leveleket megnézni? Ha F3-al belenézek akkor lehet szépen látni őket, csak elég kusza így.
-
sszever
őstag
Az új vállalati előírásoknak köszönhetően boldog Lotus Notes felhasználók lettünk, csakhogy van egy kis gondom:
1, Mivel tudom az outlookból kimentett PST file-t migrálni?
2, outlookban beállítottam a levéltovábbítást, (mert a cím .hu-ról .com-ra változott) de:
- ha házon kívül szabályba teszem, nemminden levelet továbbít, ugyebár csak azokat ahol kijelölöm, hogy a címzet vagy máslotatot kap mezőben szerepel a nevem. Namármost nem mindegyikben szerepel ez
- ha rendes szabályként állítom be, hogy az összes beérkező levelet továbbítsa, ezt csak akkor teszi meg, ha fut az outlook is -
gabesz82
őstag
Sziasztok!
Összetojta magát bent a cégnél az Exchange 2003 server.
Ott kezdi, hogy az MTA sem indul el 9405-ös event id és 2147221164 hibakód. Mit tudok vele csinálni szerintetek? -
kraftxld
félisten
Valaki próbálta már az Exchange 2007-et?
Innen-onnan már meg lehet szerezni. -
iwu
addikt
hali!
gyors kérdés
hogy lehet megoldani ex2k3 sp2 ben, hogy adott a cégnév.local belső név, és a cégnév.hu külső. pop3 connectorral húzom le a méleket a szolgáltatótol. azt kéne beállítani, hogy ha az xy@cégnév.hu ra küldök, és az nincs bent a cégnév.lokálban, akkor kitolja a mélt a szolgáltatóhoz, hogy gondoskodjon ő a továbbiakról...
remélem érthetően fogalmaztam.
Üdw!és thx előre is -
kcscsb
csendes tag
hello
igazából engem az alapoktol érdekelne, h hpgyan tudok felkonfigolni egy exchange servert... és egy létező email server postafiókjait meg stb kellene áttennem rá...
előre is köszi -
X-COM
nagyúr
ez alapján supportált megoldás nincsen
[link]
ha jól hallottam exchange2007ben állítható lesz már -
Surv
tag
Sziasztok főguruk!
A problémám a következő:
Van egyszer az Exchange Srv kiszolgáló, valamint az Outlook kliensek. Az Outlooknál rászoktattam a népet a szabályvarázsló használatára, hogy szép áttekinthető legyen számukra a postafiókjuk, sok mappa, odaérkező levelek, jelölő-zászlócskák meg minden - szabályból.
A problémám a következő: néhány (kb. 15-20) szabály létrehozása után már nem engedi az Outlook a szabályokat feltölteni az Exchange kiszolgálóra, így ezek a szabályok nem működnek automatikusan csak kézzel indítva. Utánanéztem korábban, tudom, hogy van egy méretkorlát (talán 2 kb), amibe a szabályok minden egyes karaktere beleszámít, annál többet nem enged egy-egy usernél tárolni. Olvastam a trükköket, hogy a szabályok nevét nagyon le kell rövidíteni és lehetőség szerint csoportosítani a szabályokat.
A kérdésem az, hogy lehet valahol azon állítani, hogy ez a korlát lényegesen nagyobb legyen és így sokkal több szabályt is tudjon az Outlook-Exchange kezelni?
Köszönöm!
[Szerkesztve] -
gfarkas
tag
Win2003-as domain-ben van 2 db exchange 2003sp2 szerverem. Két különböző levelező tartmányt szeretnék kiszolgálni a két szerverrel.
Pl. az egyik fogadja a @d1.hu a másik a @d2.hu-ra szóló leveleket.
A bajom az, hogy egy AD van és egy usernek nem tudok több MAILBOX-ot létrehozni. Több e-mail cím van, és működik is, de ugyanabba a tárolóba az egyik szerverre tárolja el. (Én meg azt szeretném, hogy egy juzer két mailboxxal rendelkezzen, egyik az 1. a másik a 2. szerveren.
Exchange-ben kezdő vagyok, lehet, hogy hülyeséget beszélek.
Valaki? -
manrick
tag
Az AD-ben van minden? (Azt tudtam hogy sok dolgot tárol a User-ről de azt nem hogy a leveleket is.) És ahhoz csatlakozik az exchange szerver? Tehát ha elérem az Active Directory adatait, akkor nyert ügyem van?
Még nem olvastam a linkeket, de most neki is állok.
Köszi, remélem előbbre jutok. -
manrick
tag
Sziasztok.
Lenne pár kérdésem az Exchange 2003-al kapcsolatban.
Cégünk ezt a szervert használja, Outlook klienssel.
Van egy olyan osztályunk ahol, a munkavégzés mérésének érdekében, muszáj logolni, hogy ki mikor milyen levelet nyit meg vagy tesz olvasatlanba, meg még sokmindent.
Ezt az Outlook nem tudja, ezért engem bíztak meg azzal, hogy írjak egy levelező klienst, ami mindent tud figyelni, illetve logolni, és még amire szükség van.
Szépen el is kezdtem ismerkedni az exchangevel, de nem igazán értem, hogyan jön át a kliensre a fogadott levél, illetve hogyan működik a küldés.
Mintha valahol olvastam volna arról hogy van az exchangenek egy adatbátisa ami tárolja a Felhasználók neveit, a postafiókot, a hozzá tartozó leveleket stb.
Ha ez így igaz, meg tudná nekem mondani valaki, hogy hogyan érem el ezt az adatbázist?
Az lenne a legjobb ha úgy működne a dolog mint egy egyszerű adatbázis kezelés. Csak lekérdezem a megfelelő táblákat, vagy hozzáírok stb.(ha ez hülyeség, akkor bocsánat)
Tehát el tudná valaki magyarázni ennek a lényegét?
Előre is köszönöm. -
moonman
titán
válasz
T. Almeida #109 üzenetére
nem properties, simán a ''server''-t kell kijelölni, jobboldalt megjelenik a build, sp-verziószám.
-
X-COM
nagyúr
válasz
T. Almeida #106 üzenetére
nincs exchange-em, de összvissz azért mert applikálva van rá post-sp3 csomag is.
egyébként szerintem nem ez a korrekt eljárás az sp level megállapítására, ha jól emlékszem az 5.5-ös időkból, az exchange manager-ben a servers node-ra kattintva meg lehet nézni a kiszolgáló sp szintjét -
T. Almeida
senior tag
válasz
T. Almeida #106 üzenetére
Upp..fontos lenne..köszi!
-
Hmmz
aktív tag
HELP pls
van egy win server2003-am..+ exchange 2003
amikor outlookban kapcsolódni próbálok azt irja nekem hogy
''A nevet nem sikerült értelmezni. Érvénytelen könyvjelző''
(OWA és pop3 pedig remekül mőködik...)
sürge lenne, kösz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest