- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Van 1 kis gondom és nem tudom hol lett elszúrva

A következő a hejzet:
Adott 3 gép, mindegyiken 1-1 outlookkal. Ezen outlookokoknak van 3-3-3 profiljuk, ami 1-1-1 email cimhez tartozik. Ugye erre azért van szükség, hogy bármelyik gépről elérhető legyen mind a három mail cím, és a felhasználó dönti el, melyikbe szeretne bemenni, és ott böngészni, ill levelet küldeni.
Eddig ment minden, de nem tudom mi történt, gondolom a jogokkal a szerveren vagy passz, de most egyik outlook se küld ki üzenetet. Látszólag hibaüzi nélkül berakja az elküldött elemek mappába, mindenkinek az a tudat, hogy elment, de mégsem... Küldtem a leveleket, egyik sem ért célba.
Aztán beléptem az outlookba az _aktuális felhasználó_ profiljával (ezt általában nem is használják, bár a lehetőség persze adott, mindenki freemailezik inkább lol) lekérem a leveleket, erre megjön a hibaüzi (ODA!!!) hogy: "a levél nem kézbesithető, mert nincs joga erre a cimre küldeni, lépjen kapcsolatba az rgazdával".Na itt akadtam el, miért a saját felhasználójáról akar küldeni, ha egyszer nem azzal a profillal van bejelentkezve? Miért nem dob ott hibaüzit, és miért nincs joga elküldeni? :S
A serveren beállítottam, hogy az adott levelezési fiókot használhassa (full access) az adott felhasználó.
Ezen kívül még f-secure spamfilter van a serveren, ami megemlítendő.

u.i: ha imap-ra állítanám, jobb lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest