- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
manrick
tag
Az AD-ben van minden? (Azt tudtam hogy sok dolgot tárol a User-ről de azt nem hogy a leveleket is.) És ahhoz csatlakozik az exchange szerver? Tehát ha elérem az Active Directory adatait, akkor nyert ügyem van?
Még nem olvastam a linkeket, de most neki is állok.
Köszi, remélem előbbre jutok. -
manrick
tag
Sziasztok.
Lenne pár kérdésem az Exchange 2003-al kapcsolatban.
Cégünk ezt a szervert használja, Outlook klienssel.
Van egy olyan osztályunk ahol, a munkavégzés mérésének érdekében, muszáj logolni, hogy ki mikor milyen levelet nyit meg vagy tesz olvasatlanba, meg még sokmindent.
Ezt az Outlook nem tudja, ezért engem bíztak meg azzal, hogy írjak egy levelező klienst, ami mindent tud figyelni, illetve logolni, és még amire szükség van.
Szépen el is kezdtem ismerkedni az exchangevel, de nem igazán értem, hogyan jön át a kliensre a fogadott levél, illetve hogyan működik a küldés.
Mintha valahol olvastam volna arról hogy van az exchangenek egy adatbátisa ami tárolja a Felhasználók neveit, a postafiókot, a hozzá tartozó leveleket stb.
Ha ez így igaz, meg tudná nekem mondani valaki, hogy hogyan érem el ezt az adatbázist?
Az lenne a legjobb ha úgy működne a dolog mint egy egyszerű adatbázis kezelés. Csak lekérdezem a megfelelő táblákat, vagy hozzáírok stb.(ha ez hülyeség, akkor bocsánat)
Tehát el tudná valaki magyarázni ennek a lényegét?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest