Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surv
tag
Sziasztok főguruk!
A problémám a következő:
Van egyszer az Exchange Srv kiszolgáló, valamint az Outlook kliensek. Az Outlooknál rászoktattam a népet a szabályvarázsló használatára, hogy szép áttekinthető legyen számukra a postafiókjuk, sok mappa, odaérkező levelek, jelölő-zászlócskák meg minden - szabályból.
A problémám a következő: néhány (kb. 15-20) szabály létrehozása után már nem engedi az Outlook a szabályokat feltölteni az Exchange kiszolgálóra, így ezek a szabályok nem működnek automatikusan csak kézzel indítva. Utánanéztem korábban, tudom, hogy van egy méretkorlát (talán 2 kb), amibe a szabályok minden egyes karaktere beleszámít, annál többet nem enged egy-egy usernél tárolni. Olvastam a trükköket, hogy a szabályok nevét nagyon le kell rövidíteni és lehetőség szerint csoportosítani a szabályokat.
A kérdésem az, hogy lehet valahol azon állítani, hogy ez a korlát lényegesen nagyobb legyen és így sokkal több szabályt is tudjon az Outlook-Exchange kezelni?
Köszönöm!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest