- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házimozi belépő szinten
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Most már ilyen is van: "Laptop" macskáknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surv
tag
Sziasztok főguruk!
A problémám a következő:
Van egyszer az Exchange Srv kiszolgáló, valamint az Outlook kliensek. Az Outlooknál rászoktattam a népet a szabályvarázsló használatára, hogy szép áttekinthető legyen számukra a postafiókjuk, sok mappa, odaérkező levelek, jelölő-zászlócskák meg minden - szabályból.
A problémám a következő: néhány (kb. 15-20) szabály létrehozása után már nem engedi az Outlook a szabályokat feltölteni az Exchange kiszolgálóra, így ezek a szabályok nem működnek automatikusan csak kézzel indítva. Utánanéztem korábban, tudom, hogy van egy méretkorlát (talán 2 kb), amibe a szabályok minden egyes karaktere beleszámít, annál többet nem enged egy-egy usernél tárolni. Olvastam a trükköket, hogy a szabályok nevét nagyon le kell rövidíteni és lehetőség szerint csoportosítani a szabályokat.
A kérdésem az, hogy lehet valahol azon állítani, hogy ez a korlát lényegesen nagyobb legyen és így sokkal több szabályt is tudjon az Outlook-Exchange kezelni?
Köszönöm!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Formula-1
- Macrodroid
- PlayStation 5
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- Linux Mint
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest