Új hozzászólás Aktív témák
-
gaba2001
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne (exchange 2010 alatt) hogy egy postafiókot át kellene irányítanom 2 domain-en kívüli email címre.
Fel is vettem a külső címeket, mint mail contact, de az átirányításnál nem tudok csak 1 objektumot megadni neki, próbáltam a 2 mail contact-ot egy csoportba beletenni, de úgy nem kézbesíti a leveleket.Van valami módja, hogy két külsős címre irányítsák át 1 címet?
Előre is köszönöm.
-
kraftxld
félisten
válasz
Macibook #995 üzenetére
Akkor inkább egy külön gépen szedd ki a leveleket egy .pst file-be Outlook-al.
Ha nem lesz még sok ilyen kérés és nincs ötmillió almappa a postafiókban akkor ez a legegyszerűbb.Amúgy így kell: [link]
32 bites kliensen, 32 bites Exchange management tool-t kell telepíteni 32 bites Outlook mellé, aztán azzal varázsolni. -
RonaIdo
csendes tag
reboot utan ugy nez ki megy a kuldes fogadas is
logokban a datum 2 orat kesik, hogy lehet beallitani hogy jo idot irjon a logokba? -
RonaIdo
csendes tag
na, kivulre most tudtam kuldeni, dns-ektol kivettem az IP-t, es azt mondtam neki hogy a halokartyan keresztul menjen
viszont a 25-os port nincs nyitva, nem tudok fogadni,hogy kell kinyitni? -
RonaIdo
csendes tag
válasz
kraftxld #985 üzenetére
ez a message tracking logban van:
SiagnosticInfo=Error: PermanentNDRGenerationFailure, Diagnostic Information: Stage
ommitMailItem, SmtpResponse:554 5.4.4 SMTPSEND.DNS.NonExistentDomain; nonexistent domain; Stage:GenerateNdr, SmtpResponse:'"
de nem ertem miert irja, hogy nem letezo domain, amikor tudom pingelni cmd-bol
-
RonaIdo
csendes tag
smtpsend logban ilyenek vannak:
2013-09-14T23:01:27.698Z,Send Internet Mail,08D07FB036802CFB,1,,82.98.86.172:25,*,,"Failed to connect. Error Code: 10060, Error Message: A kapcsolódási kísérlet nem sikerült, mert a kapcsolódó partner nem válaszolt a megadott időn belül, vagy a létrehozott kapcsolatban hiba történt, mert a kapcsolódó partner nem volt képes válaszolni 82.98.86.172:25"de honnan veszi ezt az IP-t?
-
RonaIdo
csendes tag
-
kraftxld
félisten
Kifelé menő port 25 nincs tiltva a szolgáltató által?
Parancssorban a következő mit ír miután engedélyezed a telnet klienst?
telnet in.sjc.mx.trendmicro.com 25
Légyszives váltsd át angolra az ECP-t, mert a magyarból nem értünk Exchange témában, főleg ha olyan jól produkálták magukat a fordító kollegák mint néhány korábbi esetben. -
RonaIdo
csendes tag
Win 2012 standard + exchange 2013 uj telepites. Az a gondom, hogy nem mennek ki a levelek, owa-ban ha megirom mindig a piszkozatok mappaba teszi bele amikor elkuldom. Mi lehet a gond?
-
Macibook
tag
Azt meg lehet oldani, hogy az egyik exchange fiok tartalmat bemasoljuk a masikba?
-
kraftxld
félisten
válasz
[HUN]Zolee #956 üzenetére
Mi a hibakód amit ír a queue? Smart host-ot használtok vagy csak ki a nagyvilágba? A szoltáltatóval be lett állítva, hogy ne tiltsák a 25-ös portot?
-
[HUN]Zolee
őstag
Üdv.
Adott egy SBS 2k3 server rajta exchane. Most próbálom belőni.
Fogadni tud már internet felől, de a küldéssel még gondban vagyok.Amikor küldeni akarok, akkor outlook úgy jelzi hogy elküldve, de a exchange Queues részébe létrehoz egy Small Bussiness SMTP connector - novus.hu (SMTP Connector) sort és nem küldi el.
Mi lehet a gond?
Üdv.
-
laszak
tag
Sziasztok!
Exchange 2007 (SBS 2008) tud olyat, hogy a nem kézbesíthető maileket (NDR, pl. nem létező címre küldenek), bedobja egy kijelölt mailboxba?
-
danih
veterán
válasz
kraftxld #946 üzenetére
Hmm most hogy mondod a get-mailbox is ugyanezt a hibát dobja. Magamon próbálom, nem új useren. Identityként próbáltam az e-mailt, short logint domainnel és anélkül, nem jó.
ManagementObjectNotFoundException - talán azt jelenti hogy a cmdlet tiltva van?
Megjegyzem nem én managelem természetesen, tehát el tudom képzelni hogy nincs elég right-om. Vagy azt hogy ez lokálisan futtatandó a szerón. -
danih
veterán
Halika, kéne egy kis help...
Get-MailboxAutoReplyConfiguration cmdlet-tel van gondom PS-ben.
Kapcsolódok az exchange szerverhez, egyéb cmdletek, mint pl Add-MailboxFolderPermission és egyéb fontosabbak, működnek, a Get-MailboxAutoReplyConfiguration viszont hibát dob hogy nem találja az objektumot. Set-MailboxAutoReplyConfiguration dettó.
Error:
The operation couldn't be performed because object 'nevem@domainunk.com' couldn't be found on 'exchange szerver cime'.
+ CategoryInfo : NotSpecified: (:) [Get-MailboxAutoReplyConfiguration], ManagementObjectNotFoundException
+ FullyQualifiedErrorId : D9EA0FA8,Microsoft.Exchange.Management.StoreTasks.GetMailboxAutoReplyConfiguration -
bijesz
aktív tag
Exchange 2013 standard hivatalos árat lehet valahol találni?
Nekem nagyon nem megy. -
Macibook
tag
válasz
[HUN]Zolee #936 üzenetére
Az a baj hogy ha az mxrekodot nem irod at nem tudom hogy lehet kiprobalni a kulso leveleket. Maximum pop3 connectorral de az se biztos hogy neked megoldas...
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
Macibook #935 üzenetére
Nem volt POP3 connektor beállítva.
Ez egy friss telepítés amivel odáig jutottam hogy belső levelezés megy gond nélkül.
A cégnél jelenleg az invitelnél van a levelezés, csak néhány partner nem tud levelet küldeni nekünk mert az invi nem hajlandó normálisan beállítani a szűrőjét :S -
Macibook
tag
válasz
[HUN]Zolee #934 üzenetére
A kerdes, hogy mikepp van beallitva? POP3 connectorral ment a levelezes?
-
[HUN]Zolee
őstag
Üdv.
Adott egy Exchange 2003-as, ami jelenleg belső hálón működik.
Routeren 25 és 110-es port forwardolva. (fix ip adott)
Tudom valahogy tesztelni hogy kívülről jövő e-mailek rendben megérkeznek-e?Annyira nem értek hozzá, de főnök pedzegeti, hogy jó lenne.
Nem akarom teszt nélkül MX rekordot átállíttatni. -
laszak
tag
Sziasztok!
Exchange 2010:
Tudtok esetleg módot arra, hogy lehet egy backupból visszaállított logot megetetni az Exchange-el? -
kraftxld
félisten
válasz
Speeedfire #930 üzenetére
Az a valami régebbi szerver mit jelent? Már az Exchange 2003 is simán szinkronizálja a contact-okat, az meg ezer éves cucc.
-
Speeedfire
félisten
Exchange szerverről a globális címtárat, hogy lehet exportálni valamilyen fájlba? Valami régebbi szerver van és nem szinkronizálja az androiddal.
-
Aquanauta
csendes tag
Az előző kérdés tisztázódott, viszont felmerült egy másik. Ha van x darab CAL-unk a 2010-es exchangehez de több mailboxunk van akkor az upgrade-nél mi történik illetve későbbiekben? Megáll mint a szeg vagy ez egy elméleti határ.
Választ előre is köszi.
-
Aquanauta
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy windows 2003 r2-ön futó exchange 2003-at szeretnénk 2008 r2-ön futó exchange 2010-re upgradelni fizikai vasról vmwarebe, és van 100 CAL-unk a 2003-as exchangehez. A kérdés valójában az lenne, hogy ezek felhasználhatóak e a 2010-hez egy az egyben?Előre is köszi a választ.
-
Rover623
félisten
Hali mindenki!
Használ vki ForeFront-ot
Az idén megszaporodtak az olyan esetek nálam, hogy visszapattannak rólunk levelek, méghozzá a tartalomszűrésre hivatkozva.
A ForeFront-ban egyszerűen nem találom a nyomát...nem találtam olyan logot, listát, ahol ezek az esetek látszanának. Az "incidents"-ben nincsenek felsorolva!
Jobb hiján azokat a domain-eket, amik nagyon fontos ügyfélhez tartoznak, fehér listára tettem, de most az egyikük elkezdett icloud-ot használni...több száz millió almás embert nem szívesen engednék be. -
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Egy user mailbox-ában beállítottam, hogyha kap emailt, akkor azt autómatikusan megkapjam én is. (Mail flow settings -> Delivery options -> Forwrd to /pipa...én/)
Be lehet állítani több címet is, ahova forwardolja az üzeneteket?! -
tusi74
őstag
Bocsánat, a mostani cím: http:///www.weboldalam.hu/exchange.
-
tusi74
őstag
Ki az aki tudna segíteni? Van egy MS Server 2003-ason fut egy Exchange Server. Eddig úgy lehetett elérni az OWA-t, hogy http://www.weboldalam.hu/owa.
Holnaptól a weboldal másik tárhelyre költözik, így az ő szerverük lesz bejegyezve a DND rekordba. Nekik Linux server fut, és ha jól emlékszem elmondták (de ha nagy hülyeség, nem kiröhögni), hogy nekik nincs IIS. Hogyan lehet azt megoldani, hogy holnaptól így lehessen elérni: http://IP címem/owa.
Mert akkor az IP cím, az a régi szerver lenne. Nagyon megköszönném, aki tud segíteni, mivel van távoli asztalelérésem, meg is tudom csinálni, ha valaki elmondja, hogy mit kell. Egyedül nem szeretnék belenyúlni.
Örök hálám üldözi, aki segít.
-
laszak
tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok még a témában:
Adott egy SBS 2008, POP3 connectorral, utóbbit szeretném lekapcsolni, hogy az Exchange önmagában működjön .
Ehhez elég az, ha az adott DNS-zónában az MX-et átirányítóm a szerver IP-jére?
(itt most a domain- legyen cegnev.hu- pont ugyanaz a POP3 szerveren, mint az Exchange-en.)Illetve még egy dologban kérnék megerőstítés:
Exchage, cegnev.hu domain-t szolgálja ki.
rajta egy POP3 connector, ami ameg a cegnev.com domint kiszolgáló szerverről szedi a leveleket.Ez a 2 működik párhuzamosan, azaz az user megkapja mindkét helyről az e-mailt, ugye?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv.
-
kraftxld
félisten
Exchange 2013 RTM CU2 elérhető: [link]
-
Macibook
tag
Sziasztok,
Lenne egy kerdesem. Az outlook anywheret, be lehet ugy konfiguralni valahogy, hogy amikor keri a hostnevet ip-t adjak be neki? Mert akarhogyis probalom sehogyse megy...
-
Tud valaki olyan progit 2010-hez, ami mindenféle statisztikát tud készíteni (csak a belső levelezésről kellene)? Ilyenekre gondolok, mint pl. egy adott levél hányszor található meg, mennyi az átlagos címzettek száma, csatolmányok mennyisége és mérete, meg hasonlók. Olyan kellene, ami free vagy legalább van belőle trial verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest