Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
Bocsi, pontatlanul fogalmaztam.
Kintről akartak küldeni nekünk egy emailt, csak miután visszadobta felhívtak, és megkértem, hogy küldje el a hibaüzenetet. Tehát küldeni akart a valaki@valami.hu egy levelet nekem:én@cégem.hu
Azért megpróbáltam küldeni magamnak hotmailről és ment is. -
-
kraftxld
félisten
Exchange 2k3 vagy 2k7?
Nekem is van egy problémám: elbaltáztam egy Outlook anywhere configot egy szerveren, és most ha le akarom tiltani az Outlook Anywhere funkciót ezt a hibát kapom:
Error: The Outlook Anywhere feature has multiple configurations on szervernév.domain
Powershellel se tudok vele mit kezdeni. Amúgy túlélhető jelenleg a gond, van egy másik CAS server az org-ban, azon keresztül is tudok OA-zni. A problémás szerveren már leszedtem a CAS role-t, újraraktam, de semmiugyanez a hiba. Google a barátom volt, de semmi használhatót nem dobott.
-
brd
nagyúr
Köszi, de én is ezt linkeltem.
Az ESE buffer a max. javasoltra van állítva a doksi alapján. Az SQL sosem evett még 100 MB-nál többet, még virtuális címet sem foglalt annyit (de mivel Standard, amúgy is max. 2 GB-ot tudna, tehát a 3 GB fizikai RAM-ból még akkor is maradna az Exchange-nek, ha mindet elfoglalná). Mindenesetre leállítom 1-2 napra az SQL-t, hátha, de nem hiszem, hogy számítana.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest