Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- CES 2026: nevet váltanak a gyorsabb WD SSD-k
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Raspberry Pi
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
manrick
tag
Sziasztok.
Lenne pár kérdésem az Exchange 2003-al kapcsolatban.
Cégünk ezt a szervert használja, Outlook klienssel.
Van egy olyan osztályunk ahol, a munkavégzés mérésének érdekében, muszáj logolni, hogy ki mikor milyen levelet nyit meg vagy tesz olvasatlanba, meg még sokmindent.
Ezt az Outlook nem tudja, ezért engem bíztak meg azzal, hogy írjak egy levelező klienst, ami mindent tud figyelni, illetve logolni, és még amire szükség van.
Szépen el is kezdtem ismerkedni az exchangevel, de nem igazán értem, hogyan jön át a kliensre a fogadott levél, illetve hogyan működik a küldés.
Mintha valahol olvastam volna arról hogy van az exchangenek egy adatbátisa ami tárolja a Felhasználók neveit, a postafiókot, a hozzá tartozó leveleket stb.
Ha ez így igaz, meg tudná nekem mondani valaki, hogy hogyan érem el ezt az adatbázist?
Az lenne a legjobb ha úgy működne a dolog mint egy egyszerű adatbázis kezelés. Csak lekérdezem a megfelelő táblákat, vagy hozzáírok stb.
(ha ez hülyeség, akkor bocsánat)
Tehát el tudná valaki magyarázni ennek a lényegét?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(ha ez hülyeség, akkor bocsánat)