Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SanyiSay
üzenetére
Biztos nagyon tuti cucc az a Synology, de rendesen megkérik az árát. Nekem egy Zyxel NSA310 -van. Sajnos, ebből már csak az S változat kapható, amiről lemaradt az e-SATA port. Viszont lényegesen olcsóbb, mint az a Synology és 400Mhz -el izmosabb a proci. A tieddel kb. azonos árban a 325 v2 -van, aminél nem az a kunszt, hogy két lemezes, hanem, hogy kétszer olyan erős a vas CPU -ban és RAM -ban is, plusz USB3. Nekem először egy NSA210 -esem volt (van, mert megtartottam). Az tényleg harmatos volt. De a lehetőségek tetszettek, úgyhogy maradtam a Zyxelnél és a 310 -zel eltöltött 2 év után sem döntenék másképp.
LámaZ:
Szerintem kevered a feladatköröket. A wifi hálózat a router feladata, nem a NAS -é és a "gagyit" is más szempontok alapján mérlegelik. Egy NAS -ban fontos szempont a vas ereje, a hozzáadott szoftveres extra szolgáltatások, a stabilitás, esetleg a hekkelhetőség. Ezen felül nagyon fontosnak tartom a közösségi támogatást, hogy ha vmit nem tudsz megoldani, vagy szeretnél vmi új funkciót, akkor lehessen hova fordulni. Általában a kínai cuccok, ezen tulajdonságok közül, egyikben sem remekelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Windows 10
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest