Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lifeforce
üzenetére
Már rég néztem a Freakbox körüli dolgokat, de az biztos, hogy ha kéne egy ilyen kütyü, akkor én azt vennék. Nem érné meg Neked felvenni velük a kapcsolatot? Sztem abból hazai viszonylatban is reális mennyiség beszerezhető, nem kell 500 -as széria. Ha jól emlékszem, "háttered" is lenne hozzá, tettél le ezt-azt arra az asztalra. Sztem az sem kérdés, hogy mi, itt a topikban mit ajánlanánk. Persze, lehet, hogy jönnek az új kütyük, de ez, a 3188 -asok árában is megmutatkozik és általános használatra egy ilyen kütyü, stabil konfiggal, jó közösségi háttérrel, még egy darabig sztem símán bevállalható. Persze, jól hangzik a nyóc mag, meg a sata, de tudjuk, hogy ez csak elmélet, ami nagyon távol is állhat a realitásoktól. Az ár meg szintén más kategória. Nem kell mindenkinek a high end. Nekem pl. elég a 720p is és ha most kéne választanom, akkor is a NAS+3188 mellett döntenék, egy ilyen "csúcskütyü" helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T pro 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest