Új hozzászólás Aktív témák

• nagash

senior tag

válasz nagash #4171 üzenetére

Na azért mindig vannak huncutságok, hiába.

Maximálisan hálásak lehetünk, hogy sok ember próbálja javítgatni a gyári, úgy, ahogy összerakott ROM-okat.

Pár dolog feltűnt a flash-elés óta:
    -Chrome alatt néha villan egy piros keret. Úgy olvastam, hogy a "strict mode"-ot kell kikapcsolni. Hát nem volt bekapcsolva, de egy oda-vissza azért ment neki. Ha ez nem segít, akkor build.props hekkelése, az tuti jó. Na ez sem segített. (gyári ROM-ban nem jött elő a hiba, így biztos, hogy utána került bele...) Megoldás: együttélni vele, vagy alternatív böngésző. Nem ez a legnagyobb baj egyébként, mert, hogy az új ROM-al, Chrome alatt szétesnek a weblapok (re-install, bárakármi nem segít) crash

- Az újraindítás app-ot nagyon reklámozták, de nem csinál semmit, cserébe ha 1x rányomtam, akkor utána soha nem fog leállni, tehát kábel ki.
    - Screen Scale mindig visszaáll, de arra van megoldás, csak még lusta voltam.
    - Ja még annyit, hogy a KitKat splashscreen után egy darabig fekete a képernyő ami elég ijesztő, mert nem tudod, hogy mi is van...

Antutu 16k-ról ~21k-ra ugrott és a videók is szebben mennek, viszont bármit csinálok nem tudok az NSA320-amról felcsatolni semmit, holott ez ment korábban. Maga a mappa elérhető, ES Explorer-ben néztem.
    CIFS-Manager-t használnám, nem tudom, hogy van-e jobb...

Új hozzászólás Aktív témák