Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
interstate76 #1600 üzenetére
Nekem egyetlen gondom van a médialejátszókkal -- de lehet, hogy ez már változott.
Az általam ismert WD és Asus cuccok ezért estek ki az érdeklődési körömből és ezért fordultam az androidos cuccok felé:
Nem tudnak zenét általam rendezve játszani, nem tudok listákat készíteni, nem tudok előadóra, albumra, műfajra szűrni.Mondjuk fel nem foghatom, hogy ez miért olyan rendkívüli igény, a Creative Nomad mp3-játszóm már bő tíz éve is tudta, valamiért úgy gondoltam, hogy ez triviális. Ehhez képest akárhányszor érdeklődtem efelől akármelyik boltban, csak néztek rám nagy csodálkozó szemekkel, hogy mi a fenét akarok én, ez legalább olyan hülye elvárás, mint ha azt akarnám, hogy tudjon centrifugázni is.
Üdv: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest