- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shader
aktív tag
válasz
#79335424 #898 üzenetére
S-II-n Gingerbread alatt (ROOT) működő op. alatt is ment a CWM. Sajnos JellyBeannál már nem, de CM 10.1 és 10.2 nél recovery-ben (nyitott sörhasú robot
) tudtam menteni, persze CWM bázisú recovery-vel.
Ahogy tudom, a Hybrid FW nem CWM bázisú, de itt nem is tudom, hogy kell recovery-ben újraindítani.
Ezért is kerestem/keresek vmi progit a teljes mentéshez. Ha van egyáltalán miniPc-re...
Múltkor próbáltam egy kernelt, az CWM-es volt, OC-s, de vmi másért leszedtem. -
törölt tag
válasz
gagarin70 #897 üzenetére
HFW = Hybrid firmware.
Igen, ez egy másik rom. Nem tudom pontosan, hogy hol van a Freaktabon, de arra figyelj, hogy nem egyforma kütyütök van! Shaderében AP6330 van, a Tiedben viszont, ha jól tudom, akkor AP6210. A romok sem kompatibilisek (pontosabban nem fog menni a wifi).FC = Force Close
Androidban használatos (sajnos) kifejezés. Azt a jelenséget definiálja, amikor egy alkalmazás valamilyen hiba következtében kényszerűen bezárul.Shader:
A CWM manager csak egy előbeállító alkalmazás (szerintem tulképp fölösleges). A mentést a recovery -be telepített CWM végzi. Az ilyen mentést nem lehet futó oprendszer alól végezni. Tehát a sticket újra kell indítani helyreállító módban (reboot recovery). Gyári recovery esetén ilyenkor egy zöld robot jelenik meg, nyitott hassal. Ennyi. Telepített CWM esetén egy szöveges program, amivel a mentést (meg néhány egyéb okosságot) elvégezhetjük. -
gagarin70
tag
Na várj, egy kicsit elakadtam a röviditéseknél
FB ha jól gondolom Finless Bob. Az 1,6a nem jó? Az a legutolsó, ha jól látom...
720p vs. 1080p ROM. Ennek van jelentősége, ha az én TV-m 720p képes (nem full HD(?
>A Hybrid FW 2.0.3 betat próbálom most újra.
Ez kinek a milyen programja? Egy másik ROM?>A Shadowgun FB ROM-ján akadozott, majd FC. A HFW-n megy mint állat.
Öööö... itt elakadtam
FC = ?
HFW = ?Kösz!
-
Shader
aktív tag
Az előzőhöz: A Shadowgun FB ROM-ján akadozott, majd FC. A HFW-n megy mint állat.
-
Shader
aktív tag
válasz
gagarin70 #892 üzenetére
FB 1.5a nagyon stabil, semmi gondom nem volt vele. Ez 720p-s ROM.
A Hybrid FW 2.0.3 betat próbálom most újra. Múltkor egy hét után el kezdett lefagyogatni, aztán már folyamatosan. Újra raktam, most 4 nap alatt volt 2 FC. Viszont 1080p-s, tűéles, a videok akadozás mentesen futnak, Antutuban: 20510 pont. :-)
Lehet, hogy csak valamelyik általam használt app üti ki, még nem tudom. Ha Lewy alfásítaná karaj lenne. -
gagarin70
tag
Tegnap megérkezett Tronsmart 908 II és el is kezdtem vele játszadozni.
Eddigi tapasztalatok (hátha valakit érdekel):- gyors, problémamentes
- kicsit hülyén néz ki, hogy a hozzá adott 30 centis HDMI kábel miatt ott lóg szegény a TV hátán
- akármilyen HD videót lejátszik gond nélkül, viszont a) nem tölti ki teljesen a TV képernyőjét (MX player) és meglehetősen sötét, még akkor is, ha a teljesen feltolom a brightness tolókát. A médialejátszómnál nem ilyen képet ad.
- a hozzá rendelt ugyanilyen márkájú táv meglehetősen használhatatan, érzékenysége minimális, csak akkor működik rendesen, ha 30 centire vagyok a kütyütől (lehet, hogy tölteni kell?)
- droid mote megy, sokkal jobb, mint az air mouse, de a kliens időnként lefagy
- a szoftveres kikapcsolás király dolog, de hogyan lehet újraéleszteni?Kérdésem a fórumlakókhoz: miért érdemes custom romot rátenni, mi az, ami változik? És leginkább: mi ennek a módja?
Tudom, hogy a freaktab-en van ezer féle és a Finless Bob a guru ebben, de (annak ellenére, hogy nem vagyok technikai analfabéta) jó lenne egy pontos, lépésről-lépésre leirás, hogy miként megy ez. Nem igazán mozgok otthonosan a rom, kernel, rooting és egyéb témakörökben...KöszI!
-
Shader
aktív tag
Üdv!
Keresek olyan progit, amivel az egész ROM-ot egy-az egyben egy file-ba le lehet menteni. Kb. mint a CWM.
Akár úgy is, ha lefagyás esetén Pc-ről .bin filéből visszaállítható lenne...
Köszi! -
Mike88
senior tag
válasz
gagarin70 #882 üzenetére
Avagy szimplán az én helyzetem, nincs zsé jelenleg olyan erősítőre, ami kezeli a optikai kimenetet (elég "jó" áron mérik), így egyelőre ilyennel van megoldva a zajláda, mivel a TV-n csak dig. optikai kimenet van. Ugyan a TV-mnek a vele egy árkategóriában lévő TV-khez képest kiemelkedő hangzása van, de intenzívebb mélyeket ebből sem lehet kicsikarni.
-
törölt tag
válasz
gagarin70 #882 üzenetére
Pl. mint említettem, a DVI monitoromon nincs hangszóró. Nehéz lenne ilyen usb -cucc nélkül. Aztán PC -n két programhoz különböző hangkimenet. Pl. egyik zene hangcuccra, másik fülesre keveréshez, monitorozáshoz. Sztereó kimenet sok eszközön van, mikrofon bemenet viszont nem ilyen egyértelmű (mint ahogy a legtöbb mini PC -n sincs).
-
törölt tag
válasz
interstate76 #880 üzenetére
Igen, de csak Neked. Gondolom azért, mert telepítve van. Nálunk továbbra sem található. Én is örökítgettem TiBi -vel a régi Dolphin Beta -mat. Ha abban rányomok a Play -re, akkor megjelenik az oldal. De másképp nem, mert már régen törölték. Csodálkoztak is, amikor az újnál beta -tesztelő lettem és küldtem a screenshotot, hogy nekem 2 Dolphin beta van "telepítve".
-
interstate76
addikt
Régebben volt a Play-en egy MK802III nevű távirányító alkalmazás, amivel lehetett vezérelni a mini PC-re telepített "döntögetős" játékokat, most viszont csak ezt találom.
Nincs meg valakinek a III-as verzió lementve .apk-ban? Kösz előre is!
Szerk.: közben megtaláltam. Érteni modjuk nem értem, mert a Google Play keresőjéből továbbra sem található, de egy másik oldalon lévő link odavezetett. Furcsa.
-
vlevi
nagyúr
"19065 pont, 1080p-s kernellel"
Az tényleg jó, nekem egy Cube U30GT2 táblám van, ami hardverileg nagyon hasonló, RK3188, Mali400, 2G RAM, 1920x1200 felbontás, satöbbi. Azzal kaptam 18000 pont környékét.
Az rk3066-os kütyüket nem érdemes 1080p-s kernellel használni, mert érezhetően a teljesítőképességük határán járnak, de ezek szerint az rk3188 már használható ilyen téren is. Egyre inkább érik, hogy cserélni kellene az mk808-tDe lehet, hogy jövőre meg jönnek a mégjobbak, nemtudom. Vagy, ha már 100 dollár környékén költ az ember, akkor inkább egy AMD-s HTPC építésbe kellene fogni? Az meg egy pénznyelő, és sose lesz vége
-
Zol77
aktív tag
Egy kis T-R42 észrevétel:
Tegnap vettem észre ,hogy már van custom fw erre is, ráadásul már egy ideje elérhető.
Fel is tettem egyből,és jött a meglepetés.
A kis droid szó szerint megtáltosodott,és mindezt úgy,hogy a felbontás is nőtt.
1080p-s kernelt tettem rá,ami ráadásul elég friss , (2013.11.01) , valamint a Wasser féle 1.2-es fw-t.
Ekkora felbontáson értelemszerűen sokkal élesebb lett a kép,a weboldalak szintén sokkal átláthatóbbak lettek,
de ami még ennél is jobb,az a kütyü fürgesége. Sokkal gyorsabban telepít/töröl, a weboldalalak is pillanatok alatt betöltenek (gyári böngésző) flash is van, menü,launcher hasít , játékok szintén pörögnek.
Néztem egy kis antutut is,ha valaki erre gerjed, 19065 pont, 1080p-s kernellel.
Egyszóval, nagyon ott van a szeren az uj fw felrakása után.
Akinek ilyen kütyüje van,tegye fel nyugodtan,nem bánja meg. -
Mazsul
tag
Az ilyen vacakok szoktak működni a stick-eken alap rom + kernel alatt?
-
vlevi
nagyúr
Kicsit off, de akinek nem eleg az rk3188 teljesitmenye, az probalkozhat a tegras ouya-val. Vahy ezzel a snapdragon 800-as vala ivel.
[link]
Semmit sem tudok rola, csak 5 perce talaltam a neten, de dual sata port, is egyeb nyalanksagok. Fincsi -
Shader
aktív tag
Üdv!
Sajna a HFW beta összeomlott,vissza tettem a FB 1.5 ROM-ját de OC 1080p kernellel.
Minden ok, de a 2,4Ghz stick sehogy nem akar életre kelni. Minden más régi 800Mhz rádios stick tökéletes, de a 2,4-es nem. Az eredeti FB 1.5 720 ROM-mal mindig jó.
A gondom ezzel, hogy ha rendelek pl. Logitech 710 gamepadot, vagy bármi más 2,4-es cuccot, működni fognak-e, vagy csak ezzel lehet gond?
Ez a stick: samu pleomax
(Egyszer-kétszer PC-vel is megcsinálta ezt, aztán pár nap után helyreállt.)
Köszi! -
Zol77
aktív tag
válasz
freddirty #867 üzenetére
Így már teljesen más, én azért gondoltam hirtelen az összpontszámra,mert volt Allwinner A10-es minipc-m is, amiben csak sima egy magos Mali400 volt, és az hozott kb 2000 pont környékén
, és ennek megfelelően diavetítés volt jó pár játék. Amit kaptál rá eredményt,az teljesen rendben van, viszont nekem is az 1.7 Finless volt az UG802-n, és ott hibát nem tapasztaltam,szépen vitt mindent. Esetleg próbálj meg másik verziót a játékból.
-
freddirty
senior tag
Szia,
Természetesen nem az overall score 1500 az antutuban (az 9000 körül volt), hanem a 3D teljesítmény. és persze, utána megnéztem mi is van benne és Mali-400MP. De ezt az értéket korrektnek tartom, mert más eszközön szépen megy egy erőforrásigényes játék, ezen meg szaggat. Gyári kerneles finless 1.7 720p ROM. -
Zol77
aktív tag
válasz
#79335424 #865 üzenetére
A cpu frekvenciára nem hiába írtam oda , hogy "alapból".
A gpu-ra se mondtam,hogy be van "betonozva" ,csupán azt akartam mondani ,hogy sok helyen megkérdőjelezik,hogy a 3188-ban tényleg 533-on megy,vagyis a plafon van beírva minden adatlapon.Tisztában vagyok vele,hogy milyen értékek között mozog,valamint a Freaktabos húzott kernelek sem ismeretlenek számomra.
(Az UG802-n mindet kipróbáltam ami addig kijött,amíg nálam volt. Kapott hűtőbordát a cpu,a ram külön - külön mind a két oldalon,és meg se kottyant neki a legextrémebb 2dark4u oc-s fw sem,miközben a teljesítmény ugrásszerűen nőtt) -
törölt tag
Az az Antutu érték szerintem nem az összpontszám, hanem a 3D érték. De még így sem kerek. Viszont vitatom a frekvenciákkal kapcsolatos álláspontodat. Az MX1 -ben valóban 1,2 -re van korlátozva a CPU, de ez nem minden 3066 -osra igaz. A GPU frekvenciák sincsenek bebetonozva. Különben nem lennének kernelek OC CPU és GPU frekvenciákkal. Hirtelen ezeket találtam:
CNX GPU összehasonlítás
Wiki - Rockchip
Az OC -s kerneleket pedig megtalálod a freaktabon. -
Zol77
aktív tag
válasz
freddirty #862 üzenetére
Itt valami nem kerek. Szerintem neked valami egymagos Mali400-ad van, azok hoznak ennyi pontot a benchmarkokban. A kétmagos RK3066-os UG802-m,amiben Mali400MP4 van (meg minden Rk3066-ban), gond nélkül hozta a 10000+ pontot az említett antutuban,és nem is volt gond egy játékkal sem. A Mhz-ek meg csak parasztvakítás,hogy 533,meg 266 , több fórumon ki volt már tárgyalva,olyasmi mint a proci, mindenhol 2x1.6Ghz-nek van írva,még is minden eszközön 2x1.2Ghz-en megy alapból. De egyszerű,fogod az antutut,és megnézed a system infóban a GPU - Renderer-t , ott azt kellene látni,hogy Mali-400 MP. Az Allwinner A10 szokott hozni ennyi pontot antutuban, amiben csak egymagos Mali-400 van.
-
freddirty
senior tag
Van egy kallódó MX1-em, még nem próbáltam rajta wireless gamepaddel játszani, de rajta ki kellene próbálni. Sine Mora játék jól megy a tabletemen, gondoltam tévén is megpróbálom az MX1-el. Szép képregényt kaptam
Az antutu ~1500-at írt az MX1-re, a tabletem ~3500. Pedig mindkettő Mali-400.
Van olyan stick ami képes értelmes 3D teljesítményt kiadni? RK3188-as CPU-val? Az MX1 még a régi 3066-os de ahogy olvasgattam a fórumokat, kevés a különbség a kettő között 3D teljesítményben. -
gagarin70
tag
>Miért nem fűzöd át a hdmi jelet az erősítőn??? Ha optikait tud fogadni, gondolom hdmi-t is. Bedugod a Stick->et az erősítőbe, aztán az erősítőből hdmi-t a tv-be.
A gond az, hogy ez egy ezer éves kis erőlködő és digitális bemenete kizárólag koax van. Ha lenne HDMI, nem lene kérdés
Asszem be kellene szereznem egy HDMI-s erősitőt.... -
Shader
aktív tag
Ez elég komoly: [link]
-
janos.cs
tag
Hello!
Lenne egy olyan problémám hogy, újra tettem a winfos 8at és nem tudtam a rock usb drivert felrakni mk908hoz... előtte jó volt minden, még telepítés előtt.
Na most mindent ugyan úgy csináltam speciális beállítás stb.. illesztő driver kiválasztásánál nem csinál semmit.. az mondja hogy a windows nem talál a gépen hozzá drivert!
ezzel mit tudok kezdeni?? -
törölt tag
válasz
babosmiki #852 üzenetére
Első körben azt kell tudni, hogy milyen modul van benne. Ha nem tudod, akkor szét kell pattintani a házat óvatosan, figyelve a wifi antenna elhelyezkedésére, mert ugyanúgy kell visszatenni. Nekem körömmel is sikerült, de lehet használni szikét, vagy ilyesmit. Itt egy Freaktab hozzászólás. Az utolsó képen fejjel lefelé látható a Realtek felirat. Ha a Tied ilyen (RTL8188), akkor "old wifi" -s romot kell keresned. A másik lehetőség egy ezüst színű, négyszög alakú izé, amire az van írva, hogy AP6210. Ebben az esetben "new wifi" -s rom kell. Elvileg a Rikomagic MK802IV romok jók rá, de sajnos, azok meg laggolósak videónál. Gyárihoz ezt az egy linket találtam, de nem ismerem a forrást és azt sem, hogy régi, vagy új wifis. A 4.2 mappában a rar helyett a tömörítetlen img van.
Esetleg nézhetsz romot a freaktabon is. Neomode 1.3 -asát nem javaslom. Annak a flashelésébe halt bele a CC401BT -m. Maga a flashelés módja ezer helyen le van írva (gugli, Youtube, stb.) A gyári romokat (1db img) a BatchTool nevű PC -s programmal kell feltenni. A custom romokat (kernel, system, boot, stb külön fájl) pedig FlashTool -lal. A Freaktabon lévő romok általában tartalmazzák a tool -t és a PC -s drivereket is. Reset gombot megtalálod egy pici lukban, a kütyü oldalán. Kérdezz nyugodtan, ha elakadsz! Javaslom, hogy ha sikerült életre kelteni, akkor tegyél fel egy CWM -et (freaktabon találsz) és rögtön csinálj egy mentést. Jól fog jönni, ha megint sztrájkolna. Tudom, hogy ez most egy kicsit sok, de akarva, vagy muszályból, ezen mindannyian átestünk. -
VigO
tag
válasz
gagarin70 #850 üzenetére
Miért nem fűzöd át a hdmi jelet az erősítőn??? Ha optikait tud fogadni, gondolom hdmi-t is. Bedugod a Stick-et az erősítőbe, aztán az erősítőből hdmi-t a tv-be.
Én ALCOR HD2800-ast küldtem hdmi-n Onkyo HT-R390, aztán tovább az erősítőből hdmi-n Samsung LE40B550-be.
Ha tudja az erősítő a neked megfelelő szabványokat, még passtrough-ban is küldheted neki az eredeti hangot. Már ha a stick-en tudod állítani. Nekem csak a Minix-ről van tapasztalatom. Ott lehet választani, hogy S/PDIF vagy HDMI, passtrough vagy kitömörített. Hmmm? Miccósz?
-
gettno
tag
válasz
kicsibacsi #841 üzenetére
Osztom az előttem szóló véleményét! Ennyi pénzért már vehetsz egy K-R42, vagy T-R42 kütyüt, melyeken van ethernet , optikai és AV csati, több az USB. Nézz utána, mert ezek már jobbak.
-
interstate76
addikt
válasz
kicsibacsi #841 üzenetére
Tudom, nem nekem szólt a kérdés, de én 80 USD felett nem nagyon vennék stick-et, 70 alatt lehet venni külső antennásat, és ma már boxot is kapsz 85 USD környékén.
-
RudY
addikt
válasz
gagarin70 #839 üzenetére
Hogyne lenne, pár hozzászólással előbb ez is szóba került (bár nem volt elég egyértelmű), nem akartam ismét bevágni, de ez egy kiváló megoldás lehet neked is: [Digitális-analóg audio konverter (DAC) 5.1]
-
varmi2
nagyúr
válasz
kicsibacsi #835 üzenetére
Ugyan az a soc mind a kettő.
-
törölt tag
válasz
Ezt nem hiszem el! Már megint duplázta a hozzászólást. Miért szórakozik ez velem?
-
törölt tag
válasz
Ezt komolyan kérdezted? Milyen gyártó? Ez nem a gyártó honlapja és nem a gyártó táblázata. Gondolod, hogy csak az egyiken van oprendszer? Mert a táblázat szerint ez a helyzet.
-
kicsibacsi
csendes tag
Sziasztok! A Rockchip RK3188 és a RK3188 processzorú készülékek között van különbség?
Vagy a gyártó lustaságból nem írta elé hogy Rockchip?
[link]Ezek közül melyik a jobb választás szerintetek?
-
RudY
addikt
válasz
#79335424 #820 üzenetére
Persze, pont ez a lényege, de benne is van a részletes felsorolásban.
Description :
Digital Audio Decoder: Used 24-bit audio DSP, 96 KHz digital receivers, and 192 KHz/24bit ADC and DAC. Support Dolby Digital AC-3 Dolby Pro Logic, DTS, PCM and other digital audio format source decode, a variety of sound field and the replay results of two listening modes, 5.1 analog audio output, will auto work with different amplifier and speakers to get different sound effects, easy to connect many entertainment devices which with optical and coaxial digital signal and analog output signals (such as: set-top boxes, HD players, Blu-ray DVD, PS2, PS3, XBOX360) -
gagarin70
tag
válasz
interstate76 #829 üzenetére
>nem vagyok állandó "tracking number-nézegető"
Én sem, de ez az első rendelésem innen és érdekelt volna, mi mennyi idő. Naivan azt vártam, itt is úgy megy a tracking, mint a DHL-nél és mindig tudom, éppen mi történik, ellentétben azzal, hogy 2 hétig csak valami "information received" státuszt látok. Az nem túl informativ...
-
interstate76
addikt
válasz
gagarin70 #827 üzenetére
Gondolom, nemzetközi a tracking infó, azért tudja a posta.hu (is), de nem vagyok a téma szakértője, csak tapasztalati úton szerzett ismereteim vannak. Mindenesetre a "célországba elküldve"-státusz néha (China Post esetében gyakran) hetekkel megelőzi a "célországba megérkezett"-et. Singapore Post esetén kb. 10 nap szokott lenni, ha jól emlékszem, de nem vagyok állandó "tracking number-nézegető", csak akkor szoktam írkálni nekik, ha közeledik a PayPal-os 45 nap lejárata és még nem kaptam kézhez a csomagom, vagy ha hetekkel a fizetés után még el sem küldték - ilyenkor legalább ki lehet préselni belőlük egy kis bónuszt.
"Az szép... Hing Ching Bao gyalog hozza?
"
Vagy gyalog, vagy úszik, de azt is lassan. Ez van.
-
gagarin70
tag
válasz
#79335424 #820 üzenetére
A hang problematika engem is foglalkoztat.
Sajnos a TV-m nem tud semmi mást kiadni magából, mint sztereó jelet (régebbi Pana 42-PV80 plazma), pedig szeretném valahogy a DD 5.1 jelet ráküldeni az erősitőmre (pl. külső vinyóról MKV lejátszás vagy Netflix használat).Jelenleg egy Venice HD media playert használok, de kezd sok lenni a kütyü, igy a valahogy a digitális hangot ki tudnám nyerni az androidos kütyüből, az király lenne...
-
gagarin70
tag
válasz
interstate76 #826 üzenetére
>Nem, az még nem jelenti azt, hogy beérkezett.
Akkor a Magyar Posta honnan tudja, hogy lesz egy ilyen küldeménye? Mert a posta.hu oldalon már trekkelik.>Nekem van olyan (China Post-os) cuccom, ami 10.02. óta "célországba elküldve"-státuszban van. De a >China Post legendásan lassú.
Az szép... Hing Ching Bao gyalog hozza?Elvileg a Sing Post 3 hét alatt itt van. Mondjuk az sem túl gyors, tekintve, hogy az a nyamvadt repülő, amivel jön, 1 nap alatt áthozza
-
interstate76
addikt
válasz
gagarin70 #825 üzenetére
Nem, az még nem jelenti azt, hogy beérkezett. Nekem van olyan (China Post-os) cuccom, ami 10.02. óta "célországba elküldve"-státuszban van. De a China Post legendásan lassú.
Emellett kell még nekik idő, amíg utolérik magukat a hó eleji ünnepelgetés után. Van pl. 2 db GB-ról rendelt cuccom (mindkettő Singapore Post-tal érkezik), az egyiket 4-5 hete fizettem ki, a másikat pedig 2 hete, ezek 1 nap különbséggel indultak útnak.
-
gagarin70
tag
Te tudtad használni a Geekbuying által küldött tracking code-ot? Nekem 2 hétig azt irta a singpost.com oldala, hogy valami beérkezett, de nem semmi érdemleges infót nem tud adni.
Aztán ma átváltott arra, hogy "elküldve a tengerentúlra". Csak tudnám, mi a rákot csinlt ott október 14-től 27-ig?!
Ma megjelent a magyar posta nyomkövető oldalán is, miszerint: "Célországba elküldve / Item sent abroad " - ami feltételezem Magyarország. Az gondolom azt jelenti, hogy beérkezett az országba és majd egyszer Saniy, a postás megjelenik vele...Ja, ugyanúgy MK908ii a tárgy
-
babosmiki
addikt
Sziasztok!
MK 809-es em van.
Egy idelye nem használtam, csak be volt dugva a TV-be,
most meg nem megy tovább a boot logónál...
Minden gyári rajta, nem volt buhera.
Tudnátok segíteni? -
vlevi
nagyúr
Kerdezte valaki a cs968 nevu eszkozt. Freaktabon talaltam par kepet, szetszedve.
[link] -
RudY
addikt
Rendszeres a fizetős programok vásárlása, még soha nem volt gond, de ha esetleg lenne, akkor is megoldják.
Pár éve lassan már csak olyan Samsung LCD van, amin nincs analóg hang kimenet, sőt, egy ideig a SCART is lekerült, mostanában kezdik visszatenni. Hangot viszont ezen sem lehet kicsalni, a fejhallgató kimenettel próbálkoznak többen is, de ez időnként érdekes problémákat okoz. Ezt csak ajánlani tudom, nekem nagyon bevált: [Digitális-analóg audio konverter (DAC) 5.1] A droid box is remekül kihasználja
-
VigO
tag
Sziasztok!
Ugyebár szalad a MINIX Neo X7 mini. Működik a 720p - 1080p kapcsoló is azonnal. Egyelőre csak az ékezetek nem működnek, mert nem találtam olyan rokont, akinek van direkt vásárlós bankkártya+számla, ugye a főbankkártyám számát nem fogom oda beírni. Így meg nem tudom megvenni az external keyboard helper-t. Ti hogy oldjátok meg ezt? Kár, hogy paypal-lal nem működik a google.
A másik probléma a hang. Nem gondoltam volna, hogy létezik olyan samsung LCD tv, amin nincs analóg hangkimenet. Még fejhallgató kimenet sincs. Csak optikai. Ja, meg a SCART. Azt még nem próbáltam de elvileg az is csak TV és DTV üzemmódban működik, egyéb (HDVI, HDMI, PC, stb) módban nem. Szóval mégis jön a külső hangkártya. Általánosan ezek az RK3188-as eszközök minden féle USB hangkártyát kezelnek? Noname cuccokat is?
TomI
-
Zol77
aktív tag
Nálam nem volt még semmi összeakadás.
Annyit tudni kell,hogy ha a PS3 gamepad mellett maradsz,akkor az letiltja a bluetooth-ot,csak a gamepad számára lesz aktív,semmi más nem látja. Ez minden droidos eszközön így van,de ezt írják is a Sixaxis app leírásában.
Ha BT-s egered, billenytűd van,az mehet egyszerre is,vagy BT egér,és 2.4Ghz bill, nincs jelentősége a variálásnak,nincs összeakadás. -
Shader
aktív tag
Köszönöm, a válaszokat!
Ami kérdésem maradt:
BT vagy 2,4Ghz?
Van-e jelentősége?
Összeakadhatnak-e a már meglévő BT-S bill., és/vagy 2,4-es egérrel?
Képes-e a stick kiszolgálni több BT vagy 2,4-es eszközt egyszerre? -
RudY
addikt
Igen, általános felhasználásra teljesen jó, ha valaki nem akar vagy nem tud sütni, akkor elégedett lehet vele.
Én már kipróbáltam volna másik rom-ot is, bár annyira nem értek hozzá sajnos, amennyire szeretnék. Leginkább a telefonos játékirányítás miatt, amihez a normális app-ok root hozzáférést igényelnének, de mivel feladtam a rom cseréjét, így inkább marad egy erre a célra készült irányító beszerzése.
Képtelen vagyok rávenni a Win 7 lelkét arra, hogy az Android Composite ADB Interface normálisan működjön: Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)
Utána néztem mindennek, driver törlése, frissítése, Android SDK tools/Google USB Driver, és egyszerűen nem megy. E nélkül viszont egyik program se fogja engedi a hozzáférést
Pedig minden megvan hozzá, de a [RockusbDriver]-t se fogadja el. -
Shader
aktív tag
Ha már szóba jött:
Vennék egy v. kettő játék kontrollert.
Mire kell/érdemes figyelni? (Bluetooth?, XBOX?,PS3?)
Mindegyik kompatible?
(T428+Hybrid FW)
Köszi! -
Zol77
aktív tag
Csak hogy szórakozzatok :
Ő hűtés mod-nak hívja , de szerintem inkább barbár mod.
LINKIgénytelen kivitelezés,meg még össze is törte a házat.
Igaz, nekem T-R42 van,de éppen csak langyos Dead Trigger2 ,meg RealRacing 3 közben,így nem értem az egész lényegét. Na mindegy,legalább ilyet is láttam. Azt hittem csak itthon divat a kókány. -
törölt tag
Ez engem is érdekelne. Vagy ha van valakinek tapasztalata K-R42 -n Lewy -rommal arra is kíváncsi lennék. A T-R42 -ben van kékfog. Ebben a rom -ban viszont szerepel a feature listában bt. lehetőség. Jó lenne tudni, hogy ez mit takar. Cool lenne, ha működésre lehetne bírni usb - bt. -vel. De szkeptikus vagyok, mert ezek a kütyük valami belső kernel driver -összeférhetetlenség miatt nem kezelik a külső bt -t és erre egy .ko, meg egy menünyitás még nem megoldás.
-
Shader
aktív tag
720 az alap, a gyártók (és a ROM írók) többsége erre állítja be ezeket a készülékeket.
Igen, egy 1080p-s ROM tisztább, nagyobb felbontású képet ad. Legalábbis nagy méretű TV-n szembetűnő.
A video akadás, én úgy vélem, nem ettől függ. Van készülék, ami alapból sem akad, van, amelyik másik kábelekkel/HDD-vel/pendrive-al abbafejezi az akadozást.
A ROM-olgatás sem kötelező opció, az élet hozza...
Az általad említett A31S egy táblagép, éppen dupla áron, mint egy stick. A stickek, úgy gondolom, nem akkora kiadás, hogy ne hozza azt, amire tervezték. Fogsz tudni netelni, játszani,mozizni,üzenni,officeolni...stb.
A WIFI modulnál az újabbak az AP modulosak (AP6210, AP3330).
BT fontos, de az is csak tapasztalattal fog kiderülni.
Ui: célszerű olyat választani, amelyikkel foglalkoznak forumokon, itt-ott. ...Freaktab...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- Pioneer VSX-835D 7.2 DAB Dolby Atmos / DTS X
- Asus Zenbook 14 OLED Intel Ultra 9 285H // 32 GB DDR5 // 1 TB PCIE 4.0
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest