Hirdetés
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egérpad topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Billentyűzet gondom van
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

donferi újonc Lehet hogy nem ebbe a témába tartozik, de nem találtam sehol valami érdemlegeset... 
 Egy CS968 - RK3188 Tv boxot vettem...Első ránézésre jó ötletnek tűnt. Gondoltam, miért ne csináljak egyszerű Samsung Led TV-ből egy smart TV-t. Kb. másfél hónap várakozás után megérkezett a Kínából (e-bay) rendelt kütyü. Volt nagy öröm....míg be nem üzemeltem. Beindult, szép kép, minden működött, míg be nem akartam lépni az internet csodálatos világába... Itt kezdődtek a gondok. Talált hálózatot, fel is csatlakozott,(nem gondolom hogy a nettel lenne a gond, ugyanis a Pc-n, laptopon, tableten és smartphone-n jól megy kb.15 mega le és 4 mega feltöltés) de mikor böngészőben valamit ki akartam keresni, nagyon lassan, vagy egyáltalán nem ment. A google play-ről nem tölt le semmit, sőt alíg akar felcsatlakozni. Gyakorlatilag a netes része használhatatlan. De anélkül meg nem sok értelme az egésznek.
 Lehet valamit kezdeni az ilyen problémával, vagy vissza a dobozba és be a szekrénybe...???
 Please somebody help me... 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest