- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Új headsettel gyarapodik a Razer Hammerhead termékcsaládja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Husky
aktív tag
Jaj, megint megöltem egy topikot.
De én még azért elolvasnék pár hozzászólást azoktól, akik tényleg istenítik.
Attól aki csak zenét akar hallgatni miért kell elvárni hogy olyan lejátszót vegyen amiben van hátvakaró, körömcsipesz, és nokedlireszelő is? It's just a bloody mp3-player, f' God's sake.
Ez a topik kicsit olyan, mint nyáron röhögni azokon akik forró tea helyett fagyit tesznek a fejükbe...
Egyébként azokból az emberekből van több, akik félnek attól ha egy rossz gombnyomás miatt a következő tíz percben zene nélkül maradnak és közben feldiktafonálják a fél városi közlekedést, vagy egy másik bökés hatására hopp, törlődik egy könyvtár zene, egy harmadik gomb miatt meg baromi sok lesz a mély hang. (Egyik munkám, hogy ilyen emberek problémáit oldjam meg - tényleg sokan vannak.)
Az Apple rengeteg évet áldozott arra hogy olyan cég legyen amiről mindenkinek az ugrik be hogy egyszerűen kezelhető cuccokat gyárt. (Hazudnék, ha azt mondanám hogy napi X óra bsd, linux, és router hegesztés után - menet közben helyrerakva néhány kék képernyőt - sz.r lenne elővenni valamit ami (c)Just Works, és nem nekem kell noszogatnom hogy működjön hanem önfrissít, öntölt, és önműködik.)
Szerintem elsősorban ezt veszik, és ezért lett sok iPod tulaj. Innentől a ''trendy'' (sic!) már öngerjesztő folyamat, de attól hogy sok van egy relatív buta lejátszóból a piacon, még nem fognám rá hogy csak azért mert mindenkit agymostak. Pár évvel ezelőtt még meglepődtem ha középkorúnál láttam mp3-lejátszót, és szinte mindegyik iPod volt. Nem hiszem hogy azért mert nagyon utánanéztek volna hogy ez-e a divat, vagy mert a gép előtt buzulva tudnák hogy apple=zisten. Hanem mert látták hogy ennyi gombbal még ők is elboldogulnak. Miért vegyenek olcsóbbért olyant, amit nem mernek kezelni?
A kérdés inkább az, hogy akik kihasználnának olyan funkciókat is ami egy default ipodban nincs benne, azok végül miért vesznek mégis azt? -
sowi
őstag
utanaolvasgattam az e200asnak amit belinkeltel, szar a hangja, fagyizik (ezt olyan arc review-jaban olvastam akinek a creative-tol az iriver-ig mindenfele lejatszoja van), remelem az is kiderul hogy konnyen karcos lesz...engedtessek mar meg hogy a sandisk, mpio meg ilyen szupermarkas keszulekektol ne vagjam hanyatt magam, nekem ez nem brand
-
Razor1
aktív tag
itunesban is be lehet állítani h előadó - album rendszerben rendezze a file-okat a vincsin. teljesen automatikusan működik, eztáltal nem csak id3 szinten van rend, hanem a music könyvtáramban is minden a helyén van.
más: ma végre láttam élőben is nano-t, tényleg nagyon cuki. viszont nekem erről a vékonyságról egyből az ugrott be h a lapát kezeimmel kettétörném mint egy kekszet, de biztos csak sérült gyerek vagyok, azért vannak ilyen kényszerképzeteim.
[Szerkesztve] -
sowi
őstag
miert ne lenne kiemelkedo a hasznalhatosaga? ilyen egyszeruen kezelheto mp3 playert meg nem lattam...tudomasul kell venni, egyvalamire jo zenehallgatasra, de arra nagyon...audiofilek kimeljenek pliz...en pl. anno MD-t nem vettem volna semmi penzert, ugyanazert amiert te ipodot nem vettel
[Szerkesztve] -
Deluxe00
senior tag
Nekem ezért tökéletes..nem kellenek kiemelkedő tulajdonságok, ugyanakkor fontos a küllem!Ennél ez mind megvan!
Az, hogy mekkora hype-ja van arról a legkevésbé azok tehetnek akik megvették, hanem a reklám management Apple-éknél
Megtérül nekik böséggel, akkor meg miért ne csinálják? -
Deluxe00
senior tag
Ugye jól tudom, hogy nem volt még iPodod...innentöl fogva minden vita felesleges!
Nem is kiemelkedően jó- ez állati
A design az legalábbis nekem nagyon fontos mert hát rá kell néznem..magára valamit is adó ember még ha utálja is az iPodot elismeri h style-ban verhetetlen!
Nem kell nekem ilyen mindenféle integrált szar...rádió meg diktafon meg sajtreszelő meg körömvágóolló meg mittomén má miket tesznek 10.000 ftos lejátszókba
Használhatósága legalábbis nekem tökéletes...akkor meg nincs semmi probléma
Nekem van örülök neki...neked nincs örülj neki!
Aztán lehet h én igénytelen ember vok, és megelégszem a gánnyal...de ismétlen..nekem legalábbis tökéletes -
FPéter
aktív tag
Azért jobb a flash mert ha leesik a földre vagy egyéb erős fizikai behatás éri akkor kevésbé esélyes, hogy tönkremegy az adattárolója vagy befolyásolja az élettartamát
Ugyanez vonatkozik a szélsőséges hőmérséklet-ingadozásra is - a flash bírja a gyűrődést és ráadásul keveset is fogyaszt.
A HDD-re több fér, de a mozgó alkatrészek miatt rövidebb az élettartama és kevésbé bírja a kiképzést. Pedig bírja rendesen, de a flash jobban....
Egyébként ennek a gondolatmenetnek amúgy semmi értelme, mert egyik se fog 3-4 évnél tovább szolgálni, más okok miatt(új modell érkezése pl)
-
Sianis
addikt
Látszik, hogy reggel van....
Én egy kis 1 GB-os Samsungot veszek most magamnak. Az ráfér amennyi kell, méretben meg akkora mint egy pendrive, és nem kell 5k-t kifizetnem hogy USB-ről is tölthessem. Ez is nagy bunkóság, hogy mindenféle kiegészítőért is milyen pénzeket kérnek... -
Razor1
aktív tag
Ezt nem lehet megérteni, egyszerűen divatcikk lett, amit ma már az is ismer aki igaziból azt se tudja mi fán terem az mp3 lejátszó. Sok ember sztem egyáltalán nincs tisztában az alternatívákkal. Én kerek 2 éve döbbentem rá h a discmanről hdd-s lejátszóra kéne átnyergelni. Pár hónapra rá vettem is egy iriver H120-at, ami ugyan nem szép, de szolgáltatásaival még sok mai kütyüt is ver, szal egy nagyon jó lejátszó. Tavaly nyáron cseréltem le egy 60-as color ipodra (hirtelen jött az alkalom, hamar el tudtam adni az irviert és haverom amcsiból hozta leértékelve, átszámolva volt 80e Ft mikor itthon 130e). Hát erősen szokni kellett az iriver után... Egyfelől nagyon tetszett az egyszerű kezelhetősége, és mivel a zenéimet már az iriveres korszakomban is itunes-sal kezeltem, állatira bejön az autosync. Tényleg csak rádugom az usb-re és megy minden magától. A kevés funkció nem zavar, végülis amire én használom azt tudja. Ami nem tetszett, illetve most sem tetszik: hangja az iriverhez képest érezhetően rosszabb, szoftvere néha csinál érdekes dolgokat + iszonyat drágák a gyári kiegészítők. Szerencsére ma már kis utánajárással lehet venni normál összegért utángyártott cuccokat (pl én 7 rongyért szereztem olyan autós szettet ami egyben fm transzmitter, autós töltő és ipod tartó egyben. Ezt gyári cuccokból 20 alatt nem úsztam volna meg...)
Összességében a negatívumok ellenére nem bántam meg, és sztem az itunes szinkronizálás nyújtotta kényelem miatt a következő lejátszóm is ipod lesz. Teljesen egyetértek veled abban, h erősen túl van misztifikálva ez az ipod dolog. Nekem is baromira szúrja a szemem h már szinte bármilyen szemetet el lehet adni tripla pénzért amit fehérre festettek és ráírták h apple, de sajna úgy néz ki a többi gyáró képtelen versenyezni egy ilyen brutálisan erős marketinggel. -
Papa-Georgo
senior tag
Hát...nézd, lehet ha most kéne választani, nem ezt választanám. Jelenleg egy fekete iPod Videom van, 30gb-os és a hátlapja egyedileg lézergravírozott...karácsonyi akció USA-ba volt...
Én ezt 63e-t szereztem, sztem elég jó áron. Zsír újonnan. Video lejátszás ami szeretek még benne, mert tényleg nagyonszép képe van.
Igazából ami iPodba még nagyon jó, hogy értékálló. És ez jó dolog, ha 1-2év múlva elakarod még adni.
Nekem többi mp3 lejátszóval nincs rossz tapasztalatom, vagy nem akarok rájuk rosszat mondani. Nekem egyszerűen eddig ez jött be. Biztos pár év múlva lesz vmi más ami jobban bejön, akkor talán eladom ezt. De igazából, kiszolgálja azt ami nekem kell. Bár tény, hogy könnyen karcolódik. Sajnos, pedig én tényleg rettentően vigyázok mindenemre, erre is, eleje tiszta hajszálkarcmár. Pedig semmi extra behatás nem érte. Másik mondjuk, hogy gyártó 18órát ír akksira...nekem ezt még nem sikerült hoznomde mondjk ez nem jelent semmit. Nekem belefér, hazajövök úyis rátolom gépre és töltődik.
Kényesség ami para inkább. Előző iPodom azért nem volt eből a szempontból ennyire parás. az nem karcolódott. -
Papa-Georgo
senior tag
Őszintén..nekem már 2. iPodom van...igazából nem jobb annyival, mint amennyivel drágább...viszont egy valami van. Sztem sokkal elgánsabb.
Én ipodot elsőre úgy láttam, hogy még nem tudtam miaz. De ahogy kézbe vettem, egyből tudtam hogy ilyen kell nekem, de mondom még aztsem tudtam mire jó, csak éreztem hogy ez annyira jó, hogy kell
Szóval engem megragadott. Első iPodom elött elég sokáig egy noname flash memóriás mp3-am volt, legalább 4évig. max. 192mb zene ment rá... Ehhez képest, most van 30Gb helyem
Nemtudom, az iPod az iPod egyszerüen. Én nem vagyok egy márkabuzi, mert amúgy nincsenek márkás cucciam, nem jellemző rám. De ez vhogy megragadott és úgyéreztem ezzel jól érzem magam. Igazából egy dolgot hiányolok beleőle az a rádió...
legjobban azt szeretem benne, hogy akár zseben keresztü lis tudom buzerálni, nem kell távírtó hozzá...
[Szerkesztve] -
vili13
őstag
Szvsz az ipod tulajok döntő többségét nem különösebben érdeklik a technikai specifikációk, a divat ellenben annál inkább. Az ipodból meg sajnos divatcikk lett, hála az agresszív marketingnek, meg az itunes online zeneboltnak, ami - az amerikai fiataloknak legalábbis - az ipoddal együtt is csak aprópénz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest