Új hozzászólás Aktív témák

• Husky

aktív tag

válasz fotel #166 üzenetére

Jaj, megint megöltem egy topikot. :D
    De én még azért elolvasnék pár hozzászólást azoktól, akik tényleg istenítik. :)

Attól aki csak zenét akar hallgatni miért kell elvárni hogy olyan lejátszót vegyen amiben van hátvakaró, körömcsipesz, és nokedlireszelő is? It's just a bloody mp3-player, f' God's sake. :D

Ez a topik kicsit olyan, mint nyáron röhögni azokon akik forró tea helyett fagyit tesznek a fejükbe...

Egyébként azokból az emberekből van több, akik félnek attól ha egy rossz gombnyomás miatt a következő tíz percben zene nélkül maradnak és közben feldiktafonálják a fél városi közlekedést, vagy egy másik bökés hatására hopp, törlődik egy könyvtár zene, egy harmadik gomb miatt meg baromi sok lesz a mély hang. (Egyik munkám, hogy ilyen emberek problémáit oldjam meg - tényleg sokan vannak.)

Az Apple rengeteg évet áldozott arra hogy olyan cég legyen amiről mindenkinek az ugrik be hogy egyszerűen kezelhető cuccokat gyárt. (Hazudnék, ha azt mondanám hogy napi X óra bsd, linux, és router hegesztés után - menet közben helyrerakva néhány kék képernyőt - sz.r lenne elővenni valamit ami (c)Just Works, és nem nekem kell noszogatnom hogy működjön hanem önfrissít, öntölt, és önműködik.)

Szerintem elsősorban ezt veszik, és ezért lett sok iPod tulaj. Innentől a ''trendy'' (sic!) már öngerjesztő folyamat, de attól hogy sok van egy relatív buta lejátszóból a piacon, még nem fognám rá hogy csak azért mert mindenkit agymostak. Pár évvel ezelőtt még meglepődtem ha középkorúnál láttam mp3-lejátszót, és szinte mindegyik iPod volt. Nem hiszem hogy azért mert nagyon utánanéztek volna hogy ez-e a divat, vagy mert a gép előtt buzulva tudnák hogy apple=zisten. Hanem mert látták hogy ennyi gombbal még ők is elboldogulnak. Miért vegyenek olcsóbbért olyant, amit nem mernek kezelni?

A kérdés inkább az, hogy akik kihasználnának olyan funkciókat is ami egy default ipodban nincs benne, azok végül miért vesznek mégis azt?

Új hozzászólás Aktív témák