Hirdetés
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
Hát...nézd, lehet ha most kéne választani, nem ezt választanám. Jelenleg egy fekete iPod Videom van, 30gb-os és a hátlapja egyedileg lézergravírozott...karácsonyi akció USA-ba volt...
Én ezt 63e-t szereztem, sztem elég jó áron. Zsír újonnan. Video lejátszás ami szeretek még benne, mert tényleg nagyonszép képe van.
Igazából ami iPodba még nagyon jó, hogy értékálló. És ez jó dolog, ha 1-2év múlva elakarod még adni.
Nekem többi mp3 lejátszóval nincs rossz tapasztalatom, vagy nem akarok rájuk rosszat mondani. Nekem egyszerűen eddig ez jött be. Biztos pár év múlva lesz vmi más ami jobban bejön, akkor talán eladom ezt. De igazából, kiszolgálja azt ami nekem kell. Bár tény, hogy könnyen karcolódik. Sajnos, pedig én tényleg rettentően vigyázok mindenemre, erre is, eleje tiszta hajszálkarcmár. Pedig semmi extra behatás nem érte. Másik mondjuk, hogy gyártó 18órát ír akksira...nekem ezt még nem sikerült hoznom
de mondjk ez nem jelent semmit. Nekem belefér, hazajövök úyis rátolom gépre és töltődik.
Kényesség ami para inkább. Előző iPodom azért nem volt eből a szempontból ennyire parás. az nem karcolódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Philips LCD és LED TV-k
- Jogász topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gembird FTP CAT5e CCA 60m (30+30), szürke (FPC-5004E-L/100) kábel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- MacBook Pro 14 (M4) 24GB / 1TB 37 ciklus + Magic Mouse
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de mondjk ez nem jelent semmit. Nekem belefér, hazajövök úyis rátolom gépre és töltődik.