Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
Hát...nézd, lehet ha most kéne választani, nem ezt választanám. Jelenleg egy fekete iPod Videom van, 30gb-os és a hátlapja egyedileg lézergravírozott...karácsonyi akció USA-ba volt...
Én ezt 63e-t szereztem, sztem elég jó áron. Zsír újonnan. Video lejátszás ami szeretek még benne, mert tényleg nagyonszép képe van.
Igazából ami iPodba még nagyon jó, hogy értékálló. És ez jó dolog, ha 1-2év múlva elakarod még adni.
Nekem többi mp3 lejátszóval nincs rossz tapasztalatom, vagy nem akarok rájuk rosszat mondani. Nekem egyszerűen eddig ez jött be. Biztos pár év múlva lesz vmi más ami jobban bejön, akkor talán eladom ezt. De igazából, kiszolgálja azt ami nekem kell. Bár tény, hogy könnyen karcolódik. Sajnos, pedig én tényleg rettentően vigyázok mindenemre, erre is, eleje tiszta hajszálkarcmár. Pedig semmi extra behatás nem érte. Másik mondjuk, hogy gyártó 18órát ír akksira...nekem ezt még nem sikerült hoznomde mondjk ez nem jelent semmit. Nekem belefér, hazajövök úyis rátolom gépre és töltődik.
Kényesség ami para inkább. Előző iPodom azért nem volt eből a szempontból ennyire parás. az nem karcolódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged