- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
jaja ez így van, sőt kizárólag az újabbaknál van így, és ez így nagyon ócska. pedig volt egy olyan pillanat az életemben hogy elgondolkodtam egy zen touch-on, de annál úgy van, hogy adatot is CSAK saját programmal lehet rá felerőltetni, nem jelenik meg külön meghajtóként, particionálni sem lehet.
-
BennyRay
tag
Hadd kérdezzem meg, melyik az a flash memóriás lejátszó számára fontos formátum, amelyiket a Te ''normális'' lejátszód le tud játszani és egy Nano nem?
Csatlakozván az eredménytelenül előttem szólókhoz... igyekszem 1000-szerre leírni, hogy a lejátszó sima mp3-mat minden további nélkül képes lejátszani, csak EZEN FELÜL képes jogvédetteket is. Értem én, hogy az lenne a jó, ha a Music Store egy ingyenes letöltési lehetőség lenne, de a világ már csak olyan, hogy ''néhányan'' nem felebaráti szeretetből dolgoznak, javaslom koncold fel az összes gyártót, kereskedőt, szolgáltatót, mindenkit, aki pénzt mer kérni... Teréz Anya meghalt, magányos lennél a Földön
Mit érzel szemellenzőnek? Azt, hogy le mertem írni, hogy számomra egy (számodra ördögi) termék felelt meg a kínálatból? Esetleg azt, hogy azt írtam, hogy mindenki döntse el magában, hogy neki mi a fontos, és az alapján válasszon? Azt nem érzed szemellenzőnek, hogy büszkén hírdeted, hogy sose vennél, mégis jobban tudsz róla mindent a tulajdonosoknál, és az fel sem merül benned, hogy a tulajdonosok nem azért vették meg, mert Apple, hanem mert végigolvasták a fellelhető termékek specifikációit, majd végignézték és meghalgatták a termékeket élőben, és ez alapján a márkanévtől függetlenül kiválasztották a számukra megfelelőt? -
BennyRay
tag
Értem, tehát az a normális lejátszó, amelyikre az adott zenét nem tudod felrakni...
Szerintem Te valamiféle megmagyarázhatlan okból utálod az Apple-t és ezt próbálod megideologizálni.
Nekem az első Apple termékem a Nano-m, tehát nem márkahűség okán választottam hanem azért mert azt tudja, amit ÉN elvárok tőle. Természetesen nem tökéletes, de egyik lejátszó sem az, mindegyik másban erős, így a kedves ELU kiválaszthatja neki személy szerint mi fontos.
Azt meg nem értem, hogy miért akkora bűn, hogy az Apple kínál egy szolgáltatást (Music Store), ellentétben a legtöbb konkurens gyártóval, akiknek nincs. Kötelező használni? Szerintem nem.
Olvasom itt az állandó iTunes anyázást olyanoktól, akik várhatóan még sosem használták. Egyetértek, hogy nem előny, hogy csak külön programmal lehet a lejátszóra zenét tölteni, de mivel jól használható, hátránynak sem érzem. Kb. annyira érzem nagy problémának az egészet, mint a monitorkártyához történő driverinstallálást... Azt se felejtsük el, hogy amellett, hogy az iTunes ingyenes, mégis léteznek alternatívái, ha valaki mást szeretne használni.
Iszonytató probléma szokott még lenni az érzékeny felület. Avval is egyetértek, jó lenne, ha esélye sem lenne a karcnak, de én a discman-emet, a palm-omat is tokban tartom, így nem érzem át, miért olyan katasztrofális. Szerintem, ha valaki a kulcsa és az aprópénze mellett hordja bármilyen elektronikai eszközét, azt semmi sem fogja túlélni.
Még arról szoktam olvasni, hogy az akksi rövid ideig bírja. Szerintem a Nano az akksis lejátszók között abszolút átlagos üzemidővel bír, az meg, hogy nem cserélhető elemes, az meg nem hibája, hanem olyan tulajdonsága, amit mérlegelni kell, hogy mi a fontos. Én a 8 mm-es vékonyságot fontosabbnak tartottam, mint a cserélhető akksit és a vele járó 20- 30 mm-es vastagságot. Nyilván, aki sokat utazik, annak más a fontossági sorrend, de én sajnos nem, csak Bp-n belül ingázok.
Esetleg nézzük még meg az árakat is. Egy hasonlóan márkás lejátszó 2 Gb flash memóriával 69-70 kHUF, míg a 4 Gb-os Nano 73 kHUF. A mocskos Apple fele árban adja a lejátszóját...
Az egész hosszúra nyúlt irománnyal azt próbáltam bizonyítani, hogy mindenki nézze meg, hogy neki személyesen mi a megfelelő, ne fogadja el a fikázók véleményét fenntartások nélkül, ugyanúgy mint ezt se
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest