- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotel
aktív tag
válasz
Papa-Georgo #11 üzenetére
És miért kellett volan kísérletezni? Tonnaszámra tesztelik a konkurens gyártók cuccait is, nem nehéz információt szerezni egyikről sem.
Én is nézegettem 5 éve az iPod-ot, mert az akkori konkurens a Creative 20G-s jukeboxa volt, ami kétszer nagyobb volt, mint a discman-em, aztán vettem egy MiniDiscet, ami akkor elég jónak számított (Sony MZ-R900) és cserélgettem a lemezeket, $/perc arányban még mindig reális alternativa volt. Aztán ezt lecseréltem egy másik MD-re (MZ-N1). És hogy miért vettem ezt mp3 lejátszó helyett? Mert 50 órát bírt egy feltöltéssel, és 2500Ft egy tölthető lapcella bele, és egy lemez meg 400Ft. Most már MP3 lejátszóra váltottam, mert mégiscsak egyszerűbb és sokat fejlődtek 4 év alatt. Eddig ezt sem bántam meg, de a távirányítóit megszoktam a Sony-nak ezért maradt a Sony mint gyártó és a HD5 mint tipus, egyszerűen 47e Ft-ért jobbat nem lehetett találni, ugyanazok az előnyei, mint anno a MiniDiscnek voltak, csak nincsenek hátrányai. iPod NANO-t is nézegetem, de túl sérülékenynek tűnik, Saturnban megtapizva sem győzött meg.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Videós, mozgóképes topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest