Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deluxe00
senior tag
Én ugyanezeket irtam le nagyjából mint te, de úgy tűnik, hogy még pár embernek le kell írnia hogy megértsék
Amúgy szerintem páran azt is hihetik, hogy Steve Jobs csatlósai ostorral a szék mögött állnak, és a hátunkat ápolják, amennyiben napi 50 dollárt nem hagyunk ott a zeneboltban!
iTunes problémát már én is érintettem pár alkalommal... -
Deluxe00
senior tag
válasz
Macilaci457 #68 üzenetére
Ezt imádom a legjobban mikor iTunes-al jönnek az emberek
Úgy mondják, mintha nem adnák az iPodhoz az iTunest, hanem egy olyan programról lenne szó, amikor sehol a világon nem lehet beszerezni
Nekem pl a dobozban volt, de lehet ezzel egyedül vagyok -
Deluxe00
senior tag
válasz
bagyulajuve #56 üzenetére
sowi egy szóval sem mondta, hogy az iPodon kivűl nincs más használhatóságban kiváló lejátszó...
-
Deluxe00
senior tag
Nekem ezért tökéletes..nem kellenek kiemelkedő tulajdonságok, ugyanakkor fontos a küllem!Ennél ez mind megvan!
Az, hogy mekkora hype-ja van arról a legkevésbé azok tehetnek akik megvették, hanem a reklám management Apple-éknél
Megtérül nekik böséggel, akkor meg miért ne csinálják? -
Deluxe00
senior tag
Ugye jól tudom, hogy nem volt még iPodod...innentöl fogva minden vita felesleges!
Nem is kiemelkedően jó- ez állati
A design az legalábbis nekem nagyon fontos mert hát rá kell néznem..magára valamit is adó ember még ha utálja is az iPodot elismeri h style-ban verhetetlen!
Nem kell nekem ilyen mindenféle integrált szar...rádió meg diktafon meg sajtreszelő meg körömvágóolló meg mittomén má miket tesznek 10.000 ftos lejátszókba
Használhatósága legalábbis nekem tökéletes...akkor meg nincs semmi probléma
Nekem van örülök neki...neked nincs örülj neki!
Aztán lehet h én igénytelen ember vok, és megelégszem a gánnyal...de ismétlen..nekem legalábbis tökéletes -
Deluxe00
senior tag
válasz
Motion_Blur #43 üzenetére
Ha valaki kiad 100.000 ft-ot egy lejátszóra, mert neki az tetszik, az kell neki, de neked ezzel közvetlenül, de talán még közvetetten sem árt, akkor azzal mi a probléma?
Ha van rá pénze vegye...
Ilyenkor sajnálom, hogy hsz postolás előtt a rendszer nem kérdez rá 5-ször, hogy ''De biztos, hogy elküldi, és nem gondolja át még 10-szer azt amit írt???'' -
Deluxe00
senior tag
Akinek nem volt még iPodja az nem tudja, hogy milyen az!
Töredék árért lehet kapni lejátszót ami lejátsza ugyanazt a zenét...de az csak egy lejátszó..
hát emlékszem mikor megjött a szobámba az iPod U2..mikor kibontottam láttam, hogy ez valami egész komoly berendezés
Én megértem azokat is akik nem iPodot vesznek, és megértem azokat is akik iPodot vesznek.Mondjuk aki egyszer vesz iPodot 90 %, hogy nem fog arról az útról letérni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest