Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
Érdekes. A Gmini teljesen korrektül csinálja. Van egy ''arclibrary'' nevű adatbázis, amit on/off/auto-ra lehet állítani. Ha off, akkor csak fájlok/könyvtárak között tudok mászkálni, ha on akkor a tagok alapján is, de előtte kézzel fel kell építeni az adatbázist ''update arclibrary''. Auto esetén magától megcsinálja, de nem minden bekapcskor, hanem csak akkor, ha elméletileg módosult a vincsi tartalma, azaz miután lehúztam az USB-ről. Ilyenkor kb. 30 másodpercig szöszmötöl 1800 mp3 és teljesen üres adatbázis esetén.
Ha nem nulláról indul, akkor még annyit sem.
Bekapcsoláskor mindig ~5 mp után használható, bármennyire tele van.
Márpedig szinte mindig tele van.
-
fotel
aktív tag
Egyébként az önmagában szeirntem nem hátrány, hogy karanténfileokba kell csomagolni a zenét a lejászáshoz, mivel egy ilyen átalakítás egyik (ezt alkalmazó) gyártónál sem jár a nélkül, hogy korrekten indexelje a fileokat, és pl az ID3 keresés egy adatbázisból, és ne a fileok végigolvasásából menjen.
Az iTunes-al (és az összes többivel) az a baj, hogy ha ott veszel zenét, akkor kvázi HW-hez is kötve maradsz, de ez a zenebolt rész. Az más kérdés, hogy én pl a gépemen a zenét könyvtárakba rendezem, de a könvtárstruktura előadó - album, így korrelál az ID3-al, csak kényelmesebb így kezelni, megszokásból. -
Sianis
addikt
Nekem csak Flash jöhet szóba. Keményen bicajozok, közben megy a zene. Nincs kedvem tönkrevágni egy hdd-set, jó lehet bírja a gyűrődést, de meddig? Én arra esküszöm, hogy minnél kevesebbmozgó alkatrész legyen, egy ilyen kis kézi készülékben, legalább kisebb az esélye, hogy elromlik. Tudom, hogy nem romlik el...dehogynem.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÉLÁRON SZINTE ÚJ HP HyperX Cloud Stinger Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi