Új hozzászólás Aktív témák
-
fotel
aktív tag
Először is leszögezném, hogy nem azért indítom a topicot, hogy Apple/iPod fika legyen belőle, csak egyszerűen képtelen vagyok megérteni, miért van szinte mindenki oda ezekért a kütyükért. Mi vezetett oda, hogy mp3 lejátszó=iPod? A konkurens gyártók (iRiver, iAudio, Archos, Samsung, Creative, Sony, MPIO, MobiBLU) mind reális alternativák alacsonyabb áron jóval több szolgáltatással.
Miért van ez? Ennyire erős a marketing, hogy egy végeredményben ''gyengébb'' terméket magasabb áron nagyobb mennyiségben lehet értékesíteni? Hordozható lejátszókról van szó, nem számít a tömeg, strapabírás és elem-élettartam? Ezekre a kérdésekre keresem a választ, flame nélkül. Sosem volt iPod-om, és nem is lesz, egyszerűen a száraz specifikációk nem indokolják az árat, ezért nem tudom, mi lehet benne annyira varázslatos, világosítsatok fel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Apple MacBook
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- EAFC 25
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest