Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
Őszintén..nekem már 2. iPodom van...igazából nem jobb annyival, mint amennyivel drágább...viszont egy valami van. Sztem sokkal elgánsabb.
Én ipodot elsőre úgy láttam, hogy még nem tudtam miaz. De ahogy kézbe vettem, egyből tudtam hogy ilyen kell nekem, de mondom még aztsem tudtam mire jó, csak éreztem hogy ez annyira jó, hogy kell
Szóval engem megragadott. Első iPodom elött elég sokáig egy noname flash memóriás mp3-am volt, legalább 4évig. max. 192mb zene ment rá... Ehhez képest, most van 30Gb helyem
Nemtudom, az iPod az iPod egyszerüen. Én nem vagyok egy márkabuzi, mert amúgy nincsenek márkás cucciam, nem jellemző rám. De ez vhogy megragadott és úgyéreztem ezzel jól érzem magam. Igazából egy dolgot hiányolok beleőle az a rádió...
legjobban azt szeretem benne, hogy akár zseben keresztü lis tudom buzerálni, nem kell távírtó hozzá...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Távcső topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged