- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotel
aktív tag
Nem az extra funkciók hiányára célzok (személyesen nekem nem kell rádió, akkor azt vennék, diktafon sem kell, mert 5 év alatt sosem vettem fel semmit minidisc-kel sem) hanem arra, hogy egy _zene_lejátszó úgy népszerű, hogy mindenhol az hallatszik a neten, hogy szarul szól - az árához képest. Az iPod topicban rengeteg hibásról esik szó, ez sem érdekel senkit. Mindegy, ti tudjátok, az meg hogy egyszerűen használható-e... a legbonyolultabb sem nehezett, mint egy ATM! Ma MuVo-ztam egy kicsit, először próbáltam Creative cuccot, és egyből megtaláltam mindent.
-
<Adamsky>
nagyúr
''...ráadásul van az embernek egy olyan funkciója, hogy AutoGain. Tök könnyen hozzá lehet szokni ... A dobozhang is elmúlik 1 perc alatt...''
Hát nem is tudom. Én egy kicsit furának tartom, hogy én ''alkalmazkodjak'' a készülék hangjához.
Derrrick írta:
''...click wheel használhatósága négyes-ötös, iTunes ötös, hangja négyes alá.''
''Úgyhogy a következő is iPOd lesz...''
Átolvastam a topic-ot, és próbálom megérteni az IPOD tulajokat, de megy. -
rumos14
nagyúr
huh, koss-t alap EQ-n? volt plugom, a magasokat csont maxra kellett felnyomni, és még úgy is tök dobozhangzása volt, csak iAudio-val tudtam belőni a - szentségtörés következik - BBE hangzásjavító effektel.
úgy már szépen szólt.
amúgy meg a podon is vannak gyári EQ-k, rock, jazz, mittomén, nemde? -
rumos14
nagyúr
1. ha még a finoman szólva is ipod rajongó cnet oldal a sony-t hozza ki győztesnek, az jelent vmit. akkor nem kicsi a különbség
nyílván én is szívesen kipróbálnám fé óra erejéig az összes szóba jöhető lejáccót de erre nincs lehetőségem ezért kénytelen vagyok részben a netes tesztekre hagyatkozni.
2. én ezt úgy oldóttam meg hogy vettem egy fülbenyomós fülest. a külső zajok túlnyomó részét ezzel kizárom. -
rumos14
nagyúr
először is ha bántó volt a hsz-em bármelyik része akkor elnézést.
ha valaki Mac-es, bőven meg tudom érteni hogy szimpi számára az iPod, hiszen u.az a cég gyártotta, u.az a stílus, stb.
a ''jogvédett'' zenék ügyében igazad van, számomra is tárgytalan az egész téma. azt is leírom, hogy az általam jelenleg használt Sony NW-HD5 is csak a saját Sony-féle ''boltból'' letöltött zenéket támogatja, amiket viszont más lejáccó nem.
a belinkelt tesztben flat EQ-val (semmi módosítás) hasonlították össze a lejátszókat. amúgy meg kövezz meg, de én igenis kihasználom a sávosan állítható EQ-t. miért kéne elfogadnom azt ami alapból kijön belőle? tömörített zenéről van szó, az audiofil felfogásnak itt már eleve lőttek. kipróbáltam jópár fülest (kicsi, fülbedughatót, mert én ilyet használok, és tök máshogy szóltak. most akkor melyiket kell elfogadni, mint ''referenciahangzás''? egy párezer forintos fülesnél igenis fel kell nyomni a basszust, mert nekem úgy teccik. a sennheiser cx300-nál ami fülbenyomós fajta, nagyon szép az alapra állított mélyekkel, viszont egy kis magas kiemelés kell neki. száz szónak is egy a vége: nem értek azzal egyet hogy az EQ megöli a zenét, amennyiben párezer ft-os fülesekről és tömörített zenéről beszélünk. -
rumos14
nagyúr
bár nem nagyon tudom elkpépzelni magamról hogy igénybe vegyem a fizetős szolgáltatásokat, de ami felett elsiklasz, az az hogy az iTunes dalokat CSAK az iPod tudja lejátszani, míg a PlayForSure dolgokat minden lejátszó ami támogatja, tehát kb. az összes friss model. ha ilyen dalokat veszel, nem csak az aktuális lejátszód fogja tudni kezelni, hanem a következő is, ha esetleg márkát váltasz.
amúgy meg mivel a 128-as és 192-es mp3 közt igenis lehet különbséget hallani, feltételezem hogy az aac-ből átkonvertált mp3 sem lesz csúcsszuuper. (az iTunes-ról letöltött dalok milyen bitrate-tel vannak kódolva?)
ja és a #27-ben leírtam még pár bibit, főleg az utolsó lenne megszívlelendő (a tesztelt merevlemezes lejátszók közül az ippod szólt a leggyengébben). talán az mindenkinek szempont, hogy szépen szóljon az eszköze. persze lehet hogy az ájpodfíling hatására a hallóidegek engedékenyebbek lesznek egyeseknél :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest