Aktív témák
-
tts
addikt
válasz
gergo666 #1156 üzenetére
1 - kevéssé
2 - én megbízok benne
3 - mittomén
4 - igen
5 - van talán 1 db, de nem biztos
vegyél Bluestorm 350-et:
1 - csendes (Noiseblocker SX1)
2 - a Fortron talán a világ legkomolyabb tápgyártója
3 - nagyon és két 12 V ágon 10+15 A
4 - nagyon esztétikus, gyárilag kábelharisnyázott, stb.
5 - van raktáron
6 - árban kb. 2000-el olcsóbb -
Gorneck
legenda
válasz
gergo666 #531 üzenetére
Nem csak nevetséges azt olvasni, hogy így nem tudok elmenni úgy nem tudok elmenni egy városon belül, mert messze van...az embertől azt is elvárják, hogy a szájukba adják az eladnivaló cuccot! Általánoságban beszélek és nem oltogatok senkit (nézz körbe néhány piacos topicba és rájössz mire is ez a nagy felháborodás és nézd meg néhány piacolós előre ki is jelenti, hogy posta nincs erre a topicra nem jellemző, mert én is postán kapom a cuccaimat, de könyörgöm 60-70km-re lakom a bolttól)...ez vicc ha pestinek akarok eladni vmit ahhoz fel kell vinnem, ha pl fehérvárinak ő képes eljönni és megvenni! Szal hagyom a dolgot, mert a végén kapok a fejemre...
Tehát mégegyszer...én nem oltogatok senkit ezért elnézést is kérek Conscript, hanem általánosságról beszélek!
Aktív témák
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest