Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
killerjohn
addikt
Néha csinál olyat a gépem, hogy a +12V felmegy +15-re. Elektronikából hülye vagyok, ezért kérdem : lehet ez a sok ventitől ???
-
killerjohn
addikt
Szép jó estét mindenkinek !
Nagyon tuti minden cucc, amit pénteken vettem (kinél másnál, ha nem TTS-nél)!!!
Idióta, hülye egy alaplapot sikerült vennem : (1) sajnos az XP-120 a kondik miatt csak úgy ment fel a lapra, hogy befelé vannak a hőcsövek, ezért nem a legjobb a hatásfok : 1 óra StressCPU után 55 fok. (2) Az NB hűtőt nem lehet rögzíteni, csak ragasztani (nem mintha nagyon számítana).
De azok a 0-12V fesz szabályzók NAGYON JÓÓÓÓÓÓK !!! -
killerjohn
addikt
-
killerjohn
addikt
Leadtam a megrendelést egy TR hűtőre, meg 3 120-as ventire... csak elfelejtettem odaírni, hogy személyesen veszem át. Remélem nem gond.
[Szerkesztve] -
killerjohn
addikt
Írtad, hogy ''120-as kék LED-es Noiseblocker - 3200,-''....
erre gondoltál : ''Noiseblocker SX 1 Blue'' 3640 Ft+áfa ???
Ez az alaplapom : Bővebben: link
, viszont a thermalright NB hűtő nem fog rámenni a chipset jobb oldalán található kondi miatt. Olyan NB hűtő nincs, ahol a rögzítő pontok a borda átellenes sarkain vannak ?
[Szerkesztve] -
killerjohn
addikt
hogyan lehet topicot nyitni ?
-
killerjohn
addikt
Szia TTS !
jövőhéten érdekelne : #559 -
killerjohn
addikt
Tudnál tipped adni, hogy melyik a leghalkabb, és legjobb 8, illetve 12 centis, LED-es venti ? Jó lenne, ha tényleg LED-es lenne, mert az UV nekem nem szimpi - a kék fény tökéletesen elég...
NAGYON hangos a ''Thermalright NB 1-C'' chipset hűtő, és arra gondoltam, hogy vajon le lehet cserélni rajta a ventillátort valami halkabbra ?
Jó lenne, ha mindent be tudnék szerezni nálad, mert akkor tényleg érdekelnének a cuccok : 4db 8cm venti, 2db 12cm venti, és egy Thermalright XP-120 hűtő+arra egy 12cm venti.
Kérnék egy árajánlatot...
Tényleg ! hülye kérdés, de a decibelek összeadódnak ? -
killerjohn
addikt
Most néztem utána : fenntartásaim vannak a Thermalright NB 1-C 36(!!!) dBA zajszintjével kapcsolatban....
-
killerjohn
addikt
A weblapon láttam termalright XP-120 névre hallgató K8 hűtőt. Csakhogy az overclockers.com-on azt írják, hogy csak P4-hez van ilyen ?!?!
-
killerjohn
addikt
Hi !
Így első hallásra elég drágának tűnik, de ha tudsz róla számlát adni, akkor érdekelheta felsorolt cuccok milyen paraméterekkel rendelkeznek (zajszint, fordulatszám, stb) ? Az árak áfá-val, vagy anélkül értendők ? Hova kell menni ? Részleteket szerenék, mert a computermode nekem bejön (egész jól fel tudnám moddolni a házat), de nem nyerő a zajszint. Márpedig a lényeg az arany középút.
-
killerjohn
addikt
Sziasztok !
A segítségeteket szeretném kérni a házam halkításában/moddolásában - hátha valakinek van valami okos ötlete
A házam : Bővebben: link
A konfigom az aláírásomban látszik, most egy detailed hűtő leírás következik :
elől 1db 12cm venti a vinyók előtt (befelé) (''4-in-3 Device Module'')
hátul 1 db 12cm venti a proci mellett (kifelé)
hátul 2 db 8cm LED-es a ház aljában (kifelé)
oldalt 1 db 8cm LED-es (befelé)
felül 1 db 8cm venti (kifelé, azaz felfelé)
a táp alján van egy 12cm-es LED-es venti
a VGA-n egy Zalman ZM80D-HP passzív heatpipe van - a ventit nem raktam rá, mert pont ráfúj az oldalsó házhűtőm....
NASZÓVAL. Szeretném feltunningolni HALK, lehetőleg LED-es ventikkel. Az összeset hajlandó vagyok kicserélni. Milyen márkát ajánlotok, hol lehet megvenni, kb. mennyibe kerül, stb.....
Szükségem lenne valami profi chipset (Northbridge) hűtőre is, de nem tudom, hogy milyenek vannak, illetve felmennek-e erre az alaplapra : Bővebben: link
Előre is köszi a segítséget !
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Peugeot, Citroën topik
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- Azonnali játékos kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest