- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csicsóka
őstag
Maga a paneltáp úgy tudom 90% felett dolgozik, mivel tisztán kapcsoló üzemű DC/DC konverter. Csak minimálisan volt langyos mikor fogdostam, a cerkás cucc üzeme alatt.
Ez is az alacsony disszipációról tanúskodik. A 8 A-es "tégla" táp sem rossz, mert azt meg összehasonlítottam a D945GSEJT alapú szerveremet tápláló 12V 2A-es dugasztápommal.
Ezen a lapon mobil Intel csipszett és egy atom dolgozik, közvetlen DC 12 V-os táp kell csak neki. A Debian szerver pendrive-ról fut, + 1 db laptop HDD. Az egész bót 12W-ot vesz fel konnektorból a 24W-os dugasztáppal, és 13-at a téglával. Egyszóval egy ilyen minimális terheléskor is elég jó az a tégla, nagyobbon meg még jobb lehet.Szerintem, ha van lehetőséged, cseréld le az E1200-at, mert nem biztos hogy grafikus gyorsítás nélkül elé lesz a hd tartalmakhoz. Az E3400 ára is nagyon jó most, még 10K sincs bótból.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest