-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
válasz
sasNAXO #66476 üzenetére
Mivel hűlés után elindul, az ssd és a memória szerintem kizárható. Külön nem teszteltem, 2 2,5-ös SSD-k esetében általában vagy nem ír ki nekem semmit a lemez ellenőrző, vagy sokszor kapok úgy 0%-ot, hogy a lemezeken van kb 100 GB írás/Olvasás, vagy 5-6 éve 0%-os és hibátlanul fut.
(M2 foglalatúnál ilyen nem sztokott lenni)Boot menüs memtestet nem próbáltam.
Nem tudom másik táppal megnézni, sem bármilyen tápom, sem másik paneltápom nincs pluszban. De táp probléma sincs hűlés után. Mocsok egy furcsa hibasorozat.
120-as paneltáppal és külső adapterrel megy. (kizárólag inter-tech világverő márkában volt idehaza kapható, a 65 w-os cpu-t a teljes 80 wattos terhelésssel röhögve elvisdzi egyébként)Áthidalásként egyelőre levettem az üveglapot (kap egy mágneses hálót) és kikapcsoltam a windows frissítéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dying Light 2
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest