- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topik
- Hobby elektronika
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Amazon Kindle
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Orbi_
aktív tag
Helló mindenkinek!
Felszámolom a Brazost, de az új géphez amit vettem ház, az nem az igazi (Chieftec BT-02B)
Igazából nem is az a legnagyobb baj, hogy nagyon kicsi, hanem, hogy nem tudok bele értelmes VGA-t tenni. Azt hittem, hogy sokkal nagyobb (néztem sok tesztet, de mindenhol nagyobbnak tűnt).
Szóval a kérdésem az lenne, hogy tudtok nekem valami értelmes házat ajánlani?
Az lenne a lényeg, hogy egy két slotos VGA elférjen benne és ne SFX tápos legyen.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- BestBuy topik
- Assetto Corsa EVO
- XPEnology
- Cyberpunk 2077
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest